HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
Dobro, ali tu na forumu ja ne vidim ničija djela. Moram mu vjerovati na rječ, a sumnjam da bi itko lagao kako ima dvoje djece... možda na iskrici, ako želi privući interes žena koje traže muškarca koji voli djecu :Dgargamel0101 wrote:
Za mlade ljude to stoji, međutim kad dođeš u godine onda tvoj rad i tvoja dijela govore za tebe. Nema tu mjesta za samohvalu.
Guest- Guest
obim mozga,tezina bankovnog racuna..sve smo u brojevima..po nekima..;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:nisam primijetila da ste centimetre iskazali,samo velicine ega..B-)deda na aparatima wrote:dok nas žene ne prestanu ocjenjivati prema veličinimaggie13 wrote:Dokad mislite ovaj d. measuring? @_@
A vama kao centmetri najvažniji :D
2014-04-12
gargamel0101 wrote:Debljina ili dužina?:Depikur37 wrote:maggie13 wrote:nisam primijetila da ste centimetre iskazali,samo velicine ega..B-)deda na aparatima wrote:dok nas žene ne prestanu ocjenjivati prema veličinimaggie13 wrote:Dokad mislite ovaj d. measuring? @_@
A vama kao centmetri najvažniji :D
Žene idu na sigurnost i snagu. A moš imat hurac ko šimpanza...svejedno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
naravno da su im najvažniji, ne bi postojala prirodna selekcija zbog veličine da to nije bitnoepikur37 wrote:A vama kao centmetri najvažniji :Dmaggie13 wrote:nisam primijetila da ste centimetre iskazali,samo velicine ega..B-)deda na aparatima wrote:dok nas žene ne prestanu ocjenjivati prema veličinimaggie13 wrote:Dokad mislite ovaj d. measuring? @_@
Guest- Guest
megi ne uplici se, ajmo mi,..na nase omiljeno mjesto:)
dijagram-
2015-08-09
A gle ovog mačka...pa jebem ti :Ddijagram wrote:megi ne uplici se, ajmo mi,..na nase omiljeno mjesto:)
2015-08-06
samo vi,...ona i ja znamo svoje:)epikur37 wrote:A gle ovog mačka...pa jebem ti :Ddijagram wrote:megi ne uplici se, ajmo mi,..na nase omiljeno mjesto:)
dijagram-
2015-08-09
koju cemo temu zachatat? :D samo reci..:Pdijagram wrote:megi ne uplici se, ajmo mi,..na nase omiljeno mjesto:)
2014-04-12
Ali to je simbol moći, muškosti, snage, hrabrosti itd.... Evolucijski gledano velika ćuna znači snagu i hrabrost. Doduše ne znači i pamet, ali za to se ženske pobrinu.epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:
Debljina ili dužina?:D
Žene idu na sigurnost i snagu. A moš imat hurac ko šimpanza...svejedno.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel wrote:Evolucijski gledano velika ćuna znači snagu i hrabrost.
jel vas to deda naučio iz biologije:D
Last edited by epikur37 on 19/12/2015, 21:17; edited 1 time in total
2015-08-06
ljubav nigdje nije visak, nikakvo zacatavanje:)maggie13 wrote:koju cemo temu zachatat? :D samo reci..:Pdijagram wrote:megi ne uplici se, ajmo mi,..na nase omiljeno mjesto:)
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:Mislim da se ideologija kao takva ne može dijeliti, pa ekonomski mi paše ali društveno ne paše.deda na aparatima wrote:Ok, samo kad se raspravlja o neoliberalizmu meni nije potpuno jasno na što se točno misli, na političku ideologiju, na nekakav smjer u ekomomiji ili što već.epikur37 wrote:
A sve pet za hijerarhije, je dajem otpor neoliberalzmu jer smatram da je protuprirodan....mislim da je u njemu liberalizam doživio vrhunac i svoju propast.
Jer malo je jedno, pa je drugo, pa to onda zbunjuje.
Ona ima unutarnju komplementarnost, ekonomsku i društvenu.
Pa evo, tipičan primjer neoliberala je čelična Lady, Margaret Thatcher, a koliko sam shvatio nju konzervativci vole.
Tako da su meni te stvari nejasne, neoliberalizmom se danas naziva sve i svašta, jer je rječ postala poštapalica.
Mislim da pod neoliberalizmom zapravo mislite na "financijski kapitalizam"
https://en.wikipedia.org/wiki/Finance_capitalism
Guest- Guest
dijagram wrote:ljubav nigdje nije visak, nikakvo zacatavanje:)maggie13 wrote:koju cemo temu zachatat? :D samo reci..:Pdijagram wrote:megi ne uplici se, ajmo mi,..na nase omiljeno mjesto:)
Dogovori se s njom prvo, vaše svađe su nam preveć.
2015-08-06
eto, hvala dijagrame, konačno da netko prepozna i potrebu za ozbiljnošću kad se raspravlja o ovakvim temamadijagram wrote:samo vi,...ona i ja znamo svoje:)epikur37 wrote:A gle ovog mačka...pa jebem ti :Ddijagram wrote:megi ne uplici se, ajmo mi,..na nase omiljeno mjesto:)
Guest- Guest
Ma kakvi, to nas je učila povijest u osnovnoj i srednjoj. Ono stara ekipa je bila opsjednuta falusima i velikim ženskim guzicama i grudima. Falus simbol muškosti, dobro dupe simbol ženskosti.:Depikur37 wrote:gargamel wrote:Evolucijski gledano velika ćuna znači snagu i hrabrost.
jel vas to deda naučio iz biologije:D
2015-07-23
Nema tu svajde, ne znam sto bi trebalo da se s megi posvadjam, to je jednostavno nemoguceepikur37 wrote:dijagram wrote:ljubav nigdje nije visak, nikakvo zacatavanje:)maggie13 wrote:koju cemo temu zachatat? :D samo reci..:Pdijagram wrote:megi ne uplici se, ajmo mi,..na nase omiljeno mjesto:)
Dobro, mozda oko usisavanja ili presoljenog rucka:)
dijagram-
2015-08-09
da niti ja još nisam skužio šta je to neoliberalizam.
recimo gledam svu svoju literaturu iz ekonomije, od matematike 1,2, statistike 1,2,3, makroekonomije 1,2,3, mikroekonomije 1,2, računovodstva , monetarne ekonomije, itd, i baš nigdje nisam našao pojam neoliberalizam..
a govore valjda ti filozofi, da je to jako bitan pojam i da je vezan uz ekonomiju..
http://web.efzg.hr/dok/za%20studente/elektronicki%20udzbenici/Krueger_Makroekonomika.pdf
Evo Makroekonomija 3 na našem faksu, imate oko 200-300 stranica grafikona, zadataka, forumula, i teksta, - temeljni ekonomski predmet, ako tko nađe pojam neoliberalni kapitalizam , sičem svoju veliku čunu odmah,..
recimo gledam svu svoju literaturu iz ekonomije, od matematike 1,2, statistike 1,2,3, makroekonomije 1,2,3, mikroekonomije 1,2, računovodstva , monetarne ekonomije, itd, i baš nigdje nisam našao pojam neoliberalizam..
a govore valjda ti filozofi, da je to jako bitan pojam i da je vezan uz ekonomiju..
http://web.efzg.hr/dok/za%20studente/elektronicki%20udzbenici/Krueger_Makroekonomika.pdf
Evo Makroekonomija 3 na našem faksu, imate oko 200-300 stranica grafikona, zadataka, forumula, i teksta, - temeljni ekonomski predmet, ako tko nađe pojam neoliberalni kapitalizam , sičem svoju veliku čunu odmah,..
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:epikur37 wrote:Mislim da se ideologija kao takva ne može dijeliti, pa ekonomski mi paše ali društveno ne paše.deda na aparatima wrote:Ok, samo kad se raspravlja o neoliberalizmu meni nije potpuno jasno na što se točno misli, na političku ideologiju, na nekakav smjer u ekomomiji ili što već.epikur37 wrote:
A sve pet za hijerarhije, je dajem otpor neoliberalzmu jer smatram da je protuprirodan....mislim da je u njemu liberalizam doživio vrhunac i svoju propast.
Jer malo je jedno, pa je drugo, pa to onda zbunjuje.
Ona ima unutarnju komplementarnost, ekonomsku i društvenu.
Pa evo, tipičan primjer neoliberala je čelična Lady, Margaret Thatcher, a koliko sam shvatio nju konzervativci vole.
Tako da su meni te stvari nejasne, neoliberalizmom se danas naziva sve i svašta, jer je rječ postala poštapalica.
Gle tu ti je mutna voda, leiberatrijanci, liberali, neoliberali, obični librali, liejvi liberali, ekonomski liberali.............i tako.
Svi su liberali a to je ideologija koja je kulminacijom došla u kolaps. Ekonomski i društveni.
Kao i svaka prije koja je doživjela svoj totalitarni klimaks.
2015-08-06
nema na cemu, najvise se zafrkavam, ne obazirite se na mene, al procitam vas i zna biti zanimljivo:)deda na aparatima wrote:eto, hvala dijagrame, konačno da netko prepozna i potrebu za ozbiljnošću kad se raspravlja o ovakvim temamadijagram wrote:samo vi,...ona i ja znamo svoje:)epikur37 wrote:A gle ovog mačka...pa jebem ti :Ddijagram wrote:megi ne uplici se, ajmo mi,..na nase omiljeno mjesto:)
dijagram-
2015-08-09
Koliko sam ja shavtio Epija on je konzervativac koji nema ništa protiv liberalnog kapitalizma (to je napisao na prošloj ili predprošloj strani). Problem s time je što sa liberalnim kapitalizmom dolazi i ostali liberalizmi. Konzervativna ekipa bi prdnula i stisnula u isto vrijeme, a to ne ide.deda na aparatima wrote:
Last edited by gargamel0101 on 19/12/2015, 21:24; edited 1 time in total
2015-07-23
da nas nisi malo pomijesao,epi..nas dvoje se ni s kim ne svađamo..jos manje međusobno 8-)epikur37 wrote:dijagram wrote:ljubav nigdje nije visak, nikakvo zacatavanje:)maggie13 wrote:koju cemo temu zachatat? :D samo reci..:Pdijagram wrote:megi ne uplici se, ajmo mi,..na nase omiljeno mjesto:)
2014-04-12
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nakon ispovijedi o mobingu na poslu, za emisiju Provjereno, dobila otkaz
» Otkazali emisiju doktoru, nakon što je ovaj izrazio sumnju u zdravstveno stanje Hillary Clinton
» Ruski kućni ljubimci..
» kucni ljubimci pridonose kucanstvu
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
» Otkazali emisiju doktoru, nakon što je ovaj izrazio sumnju u zdravstveno stanje Hillary Clinton
» Ruski kućni ljubimci..
» kucni ljubimci pridonose kucanstvu
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
Page 5 of 8