HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
http://www.vecernji.hr/tv/hrt-ukida-emitiranje-kultne-emisije-kucni-ljubimci-1045883
Kermit-
2014-04-17
Re: HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
Još jedan razlog za bojkot pretplate tog govneta od nazovi telvizije
Kermit-
2014-04-17
Kućni ljubimci... tko to još gleda. Od životinja imam ponekad miša u podrumu pa ga lovam na razne načine. Ostale životinje iz škrinje mogu ići kroz razne kulinarske emisije...
Pa dobro odrastao si pa zato treba ukinuti crtiće ili ne slušaš muziku pa ne treba glazbene emisije ono ajdmo sve ukinuti i puštati turske sapunjare i onog kozojeba Togonala da sriče nebuloze jeblo majkomutava baštarda wrote:Kućni ljubimci... tko to još gleda. Od životinja imam ponekad miša u podrumu pa ga lovam na razne načine. Ostale životinje iz škrinje mogu ići kroz razne kulinarske emisije...
Kermit-
2014-04-17
eto umjesto nevidljive besplatne ruke, dobio si "državnu reguliranu ruku" koju i još plaćaš da te pleska..
Guest- Guest
dobro ovaj Hrt-e je u rangu kamatarenja oni čak ne poštuju zakon o HRT-e...naravno ne kad je riječ o prislinom otimanju para od građanaEmberSpirit wrote:eto umjesto nevidljive besplatne ruke, dobio si "državnu reguliranu ruku" koju i još plaćaš da te pleska..
Kermit-
2014-04-17
vrijeme je da netko konačno ukine HRT, ne služi ionako ničem osim haračenju i pljački građana i tu i tamo srbovanju
HRT-e 3 tu i tamo ima dobar film koji naravno prikazuju u terminu od 2,45 u noći znači što vrijedi je za noćne čuvare i studentemarcellus wrote:vrijeme je da netko konačno ukine HRT, ne služi ionako ničem osim haračenju i pljački građana i tu i tamo srbovanju
Kermit-
2014-04-17
Te emisije o životinjama po stanovima su mi bez veze, životinji je mjesto u prirodi, a kada poželim ići gledat životinje idem u šumu. Životinja ostavljenih uz cestu, pasa po kavezima iz kojih nikada nisu izašli i sl. sam se nagleda u životu. Crtani filmovi i glazba su nespojivi s ovim. Emisija mi je liberalno sranje.
bio je neki dan "čovjek bez prošlosti" od kaurismakija. njegov najbolji film u 8:00.asilovski wrote:HRT-e 3 tu i tamo ima dobar film koji naravno prikazuju u terminu od 2,45 u noći znači što vrijedi je za noćne čuvare i studentemarcellus wrote:vrijeme je da netko konačno ukine HRT, ne služi ionako ničem osim haračenju i pljački građana i tu i tamo srbovanju
HR 3 ima dobar program i filmove ako ne uloviš na veče ima sutra popodne repriza...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
liberalano sranje, pa majkomila pa kinologija je onda sranje, nisi imao kera niti mačku pa nemoj pričati o nečemu što ne znaš, ko osobe koje nisu nikad popile a seru o piću, ili kad mi govore o jelu osobe koje naruče puretinu sa preljevom od šampinjonamutava baštarda wrote:Te emisije o životinjama po stanovima su mi bez veze, životinji je mjesto u prirodi, a kada poželim ići gledat životinje idem u šumu. Životinja ostavljenih uz cestu, pasa po kavezima iz kojih nikada nisu izašli i sl. sam se nagleda u životu. Crtani filmovi i glazba su nespojivi s ovim. Emisija mi je liberalno sranje.
Kermit-
2014-04-17
Šta ja ne volim fince i smatram da na Hrt-u treba zabraniti spominjanje Finske hahaha ma ima a ja ulovim moj kurac kad radim cijeli tjedan a vikendom ili idem u šumu ili sam u kafani, a kad sam slobodan čitammutava baštarda wrote:bio je neki dan "čovjek bez prošlosti" od kaurismakija. njegov najbolji film u 8:00.asilovski wrote:HRT-e 3 tu i tamo ima dobar film koji naravno prikazuju u terminu od 2,45 u noći znači što vrijedi je za noćne čuvare i studentemarcellus wrote:vrijeme je da netko konačno ukine HRT, ne služi ionako ničem osim haračenju i pljački građana i tu i tamo srbovanju
HR 3 ima dobar program i filmove ako ne uloviš na veče ima sutra popodne repriza...
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:HRT-e 3 tu i tamo ima dobar film koji naravno prikazuju u terminu od 2,45 u noći znači što vrijedi je za noćne čuvare i studentemarcellus wrote:vrijeme je da netko konačno ukine HRT, ne služi ionako ničem osim haračenju i pljački građana i tu i tamo srbovanju
"dobar film" mi u vrijeme torrenta ne znači previše
Ma da kinologija,... imam dosta prijatelja lovaca, uzgajaju pse i ni jedan ne gleda tu emisiju. Neki dan kad sam vrtio programe intervju sa nekom babom, a legvan ili nešto sl. joj stoji na glavi.
http://popcorn-time.se/ imaju dobre i dokumentarce, ali zato jedan pogled na imbicila Togonala i primordijalni nagon za eliminacijom vrije iz svake pore...bokte pljunio sam Teve kad je zadnji put prekinio čovjeka usred pametnog slova, dao riječ budali i onda iznio posve promašen zaključak, ja ne znam tko drži tog idiota jebalo majko majčinu da im se najebam nasitno svimamarcellus wrote:asilovski wrote:HRT-e 3 tu i tamo ima dobar film koji naravno prikazuju u terminu od 2,45 u noći znači što vrijedi je za noćne čuvare i studentemarcellus wrote:vrijeme je da netko konačno ukine HRT, ne služi ionako ničem osim haračenju i pljački građana i tu i tamo srbovanju
"dobar film" mi u vrijeme torrenta ne znači previše
Kermit-
2014-04-17
kad su štanceri i to većinom loši kao i cijela hrvatska kinologija koja je na jako lošoj razini, osim toga naš narod ništa ne zanima, sve znaju, nitko ne čita a glupi su ko kurac kurčev :)mutava baštarda wrote:Ma da kinologija,... imam dosta prijatelja lovaca, uzgajaju pse i ni jedan ne gleda tu emisiju. Neki dan kad sam vrtio programe intervju sa nekom babom, a legvan ili nešto sl. joj stoji na glavi.
Kermit-
2014-04-17
Ljudi drže pse za lov i koriste ih za lov, ako ima neko natjecanje onda je lovačko. Glup, neglup uzgajivač, ako ode u šumu i vrati se sa ulovom onda su dobri i on i pas.asilovski wrote:kad su štanceri i to većinom loši kao i cijela hrvatska kinologija koja je na jako lošoj razini, osim toga naš narod ništa ne zanima, sve znaju, nitko ne čita a glupi su ko kurac kurčev :)mutava baštarda wrote:Ma da kinologija,... imam dosta prijatelja lovaca, uzgajaju pse i ni jedan ne gleda tu emisiju. Neki dan kad sam vrtio programe intervju sa nekom babom, a legvan ili nešto sl. joj stoji na glavi.
2015-09-14
Držanje pasa doma je teški liberalizam i produkt nevidljive ruke, nisu ludi muslimani što su ih zabranili
Guest- Guest
ili kinezi što ih tove...EmberSpirit wrote:Držanje pasa doma je teški liberalizam i produkt nevidljive ruke, nisu ludi muslimani što su ih zabranili
2015-09-14
Kinezi protiv nevidljive rukemutava baštarda wrote:ili kinezi što ih tove...EmberSpirit wrote:Držanje pasa doma je teški liberalizam i produkt nevidljive ruke, nisu ludi muslimani što su ih zabranili
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nakon ispovijedi o mobingu na poslu, za emisiju Provjereno, dobila otkaz
» Otkazali emisiju doktoru, nakon što je ovaj izrazio sumnju u zdravstveno stanje Hillary Clinton
» Ruski kućni ljubimci..
» kucni ljubimci pridonose kucanstvu
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
» Otkazali emisiju doktoru, nakon što je ovaj izrazio sumnju u zdravstveno stanje Hillary Clinton
» Ruski kućni ljubimci..
» kucni ljubimci pridonose kucanstvu
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
Page 1 of 8