HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
EmberSpirit wrote:nas 3 mlada oštra intelekta, vs vas dva alkoholičara.. ne ravnopravna borba, na našoj strani kvaniteta, kvaliteta i trijeznostepikur37 wrote:A ništa....
Ako odbijemo Marcela koji se na vrijeme povukao iz obrane neoliberalizma i Amerike i Eru kojeg ne uzimamo u obzir ali ga svi poštujemo tu ste ostali samo vas trojica proameričkih neoliberalnih apologeta:)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Što se tiče sadašnjeg sustava, volim imati spoznaju o stvarnosti u kojoj živim, ne želim se obmanjivati iluzijama.
Guest- Guest
sa time da asila šeta džukelu, tako da je i on pao pod utjecaj nevidljive ruke i liberalizmaEmberSpirit wrote:nas 3 mlada oštra intelekta, vs vas dva alkoholičara.. ne ravnopravna borba, na našoj strani kvaniteta, kvaliteta i trijeznostepikur37 wrote:A ništa....
Ako odbijemo Marcela koji se na vrijeme povukao iz obrane neoliberalizma i Amerike i Eru kojeg ne uzimamo u obzir ali ga svi poštujemo tu ste ostali samo vas trojica proameričkih neoliberalnih apologeta:)
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:nas 3 mlada oštra intelekta, vs vas dva alkoholičara.. ne ravnopravna borba, na našoj strani kvaniteta, kvaliteta i trijeznostepikur37 wrote:A ništa....
Neš ti oštrine i intelekta....a neka vas, mama dala ručak i vi po sobama..pomalo u teretanu :D
alo ođe, maratonac plivanje, trčanje), otac 2x, doktorant doduše nesvršeni, posao+privatni biznis.., i još stignem vas trojicu pljeskati...ovo ono...ma biž
jedino je dijagram jači od mene, priznam :)
kolega asila je prirodni erudit.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
blablablabla, hvalite me usta moja, to nije odlika samouvjernih i jakih ličnosti :face: pogotovo ne "stručnjaka" iz psihologije
Guest- Guest
edit zbog yodinog posta.
Last edited by gargamel0101 on 19/12/2015, 20:51; edited 1 time in total
2015-07-23
EmberSpirit wrote:blablablabla, hvalite me usta moja, to nije odlika samouvjernih i jakih ličnosti :face: pogotovo ne "stručnjaka" iz psihologije
2015-07-23
dakle razgovor svodimo na dokazivanje tko je gdje u hierarhiji društvene ljestvice pa prema tome i koliko ženki zaslužujeepikur37 wrote:
Neš ti oštrine i intelekta....a neka vas, mama dala ručak i vi po sobama..pomalo u teretanu :D
alo ođe, maratonac plivanje, trčanje), otac 2x, doktorant doduše nesvršeni, posao+privatni biznis.., i još stignem vas trojicu pljeskati...ovo ono...ma biž
mislim da se ideologijom teškoš baviti dok ne odbaciš već postojeće hierarhije i ne počneš graditi svoju
btw. da zaključimo ovaj obračun, ja imam najvećeg, možda jedino kolega ezekiel ima većeg od mene
Guest- Guest
neće te drugi hvaliti ni poštivati ako ti sam prvi ne poštuješ i ne hvališ sam sebeEmberSpirit wrote:blablablabla, hvalite me usta moja, to nije odlika samouvjernih i jakih ličnosti :face: pogotovo ne "stručnjaka" iz psihologije
epikur je svakako iznad hrvatskog prosjeka
samo je promašeno raspravljati o materijalnim postignućima ako se zapravo želimo ideološki obračunavati
Guest- Guest
Dokad mislite ovaj d. measuring? @_@
2014-04-12
ili to epikur priznaje da je njegova ideologija izgubila?
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:dakle razgovor svodimo na dokazivanje tko je gdje u hierarhiji društvene ljestvice pa prema tome i koliko ženki zaslužujeepikur37 wrote:
mislim da se ideologijom teškoš baviti dok ne odbaciš već postojeće hierarhije i ne počneš graditi svoju
btw. da zaključimo ovaj obračun, ja imam najvećeg, možda jedino kolega ezekiel ima većeg od mene
Morao sam uspavati malog, voli zaspati meni na prsima....jak je i agresivan i tražit će puno od mene kao uzora, već se sada vidi.
ajme meni.
A sve pet za hijerarhije, je dajem otpor neoliberalzmu jer smatram da je protuprirodan....mislim da je u njemu liberalizam doživio vrhunac i svoju propast.
2015-08-06
dok nas žene ne prestanu ocjenjivati prema veličinimaggie13 wrote:Dokad mislite ovaj d. measuring? @_@
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:ili to epikur priznaje da je njegova ideologija izgubila?
Mislim da nije i da dolazi i čim dođe počet ću je potkopavati.
Valjda je to u prirodi kao i konformizam s druge strane.
2015-08-06
Ok, samo kad se raspravlja o neoliberalizmu meni nije potpuno jasno na što se točno misli, na političku ideologiju, na nekakav smjer u ekomomiji ili što već.epikur37 wrote:
A sve pet za hijerarhije, je dajem otpor neoliberalzmu jer smatram da je protuprirodan....mislim da je u njemu liberalizam doživio vrhunac i svoju propast.
Jer malo je jedno, pa je drugo, pa to onda zbunjuje.
Guest- Guest
Za mlade ljude to stoji, međutim kad dođeš u godine onda tvoj rad i tvoja dijela govore za tebe. Nema tu mjesta za samohvalu.deda na aparatima wrote:neće te drugi hvaliti ni poštivati ako ti sam prvi ne poštuješ i ne hvališ sam sebeEmberSpirit wrote:blablablabla, hvalite me usta moja, to nije odlika samouvjernih i jakih ličnosti :face: pogotovo ne "stručnjaka" iz psihologije
epikur je svakako iznad hrvatskog prosjeka
samo je promašeno raspravljati o materijalnim postignućima ako se zapravo želimo ideološki obračunavati
2015-07-23
nisam primijetila da ste centimetre iskazali,samo velicine ega..B-)deda na aparatima wrote:dok nas žene ne prestanu ocjenjivati prema veličinimaggie13 wrote:Dokad mislite ovaj d. measuring? @_@
2014-04-12
deda na aparatima wrote:Ok, samo kad se raspravlja o neoliberalizmu meni nije potpuno jasno na što se točno misli, na političku ideologiju, na nekakav smjer u ekomomiji ili što već.epikur37 wrote:
Jer malo je jedno, pa je drugo, pa to onda zbunjuje.
Mislim da se ideologija kao takva ne može dijeliti, pa ekonomski mi paše ali društveno ne paše.
Ona ima unutarnju komplementarnost, ekonomsku i društvenu.
2015-08-06
maggie13 wrote:nisam primijetila da ste centimetre iskazali,samo velicine ega..B-)deda na aparatima wrote:dok nas žene ne prestanu ocjenjivati prema veličinimaggie13 wrote:Dokad mislite ovaj d. measuring? @_@
A vama kao centmetri najvažniji :D
2015-08-06
Debljina ili dužina?:Depikur37 wrote:maggie13 wrote:nisam primijetila da ste centimetre iskazali,samo velicine ega..B-)deda na aparatima wrote:dok nas žene ne prestanu ocjenjivati prema veličinimaggie13 wrote:Dokad mislite ovaj d. measuring? @_@
A vama kao centmetri najvažniji :D
2015-07-23
Dobro, ali tu na forumu ja ne vidim ničija djela. Moram mu vjerovati na rječ, a sumnjam da bi itko lagao kako ima dvoje djece... možda na iskrici, ako želi privući interes žena koje traže muškarca koji voli djecu :Dgargamel0101 wrote:
Za mlade ljude to stoji, međutim kad dođeš u godine onda tvoj rad i tvoja dijela govore za tebe. Nema tu mjesta za samohvalu.
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nakon ispovijedi o mobingu na poslu, za emisiju Provjereno, dobila otkaz
» Otkazali emisiju doktoru, nakon što je ovaj izrazio sumnju u zdravstveno stanje Hillary Clinton
» Ruski kućni ljubimci..
» kucni ljubimci pridonose kucanstvu
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
» Otkazali emisiju doktoru, nakon što je ovaj izrazio sumnju u zdravstveno stanje Hillary Clinton
» Ruski kućni ljubimci..
» kucni ljubimci pridonose kucanstvu
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
Page 4 of 8