HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: HRT-e nakon crtića, emisija o glazbi sada ukida emisiju Kućni ljubimci
Kinezi protiv nevidljive rukemutava baštarda wrote:ili kinezi što ih tove...EmberSpirit wrote:Držanje pasa doma je teški liberalizam i produkt nevidljive ruke, nisu ludi muslimani što su ih zabranili
Guest- Guest
ne ne loše linije, štancaju previše pasa za prodaju koji imaju loše karakteristike, tipa retriver agresivanmutava baštarda wrote:Ljudi drže pse za lov i koriste ih za lov, ako ima neko natjecanje onda je lovačko. Glup, neglup uzgajivač, ako ode u šumu i vrati se sa ulovom onda su dobri i on i pas.asilovski wrote:kad su štanceri i to većinom loši kao i cijela hrvatska kinologija koja je na jako lošoj razini, osim toga naš narod ništa ne zanima, sve znaju, nitko ne čita a glupi su ko kurac kurčev :)mutava baštarda wrote:Ma da kinologija,... imam dosta prijatelja lovaca, uzgajaju pse i ni jedan ne gleda tu emisiju. Neki dan kad sam vrtio programe intervju sa nekom babom, a legvan ili nešto sl. joj stoji na glavi.
Kermit-
2014-04-17
Baš, zato je Hitler ima Blondi, naš narod kad nešto ne shvaća onda ismijava dođe mu lakše nego priznat da je neuk ili da nešto pročitaEmberSpirit wrote:Držanje pasa doma je teški liberalizam i produkt nevidljive ruke, nisu ludi muslimani što su ih zabranili
Kermit-
2014-04-17
haahhaha Hitlera si našao za pozitivan primjer :D
Guest- Guest
ne već liberalizma, osim njega i Tito je imao Reksa, Chuchill, Truman, Putin, Reagan, a Čavez je imao ko ja keraEmberSpirit wrote:haahhaha Hitlera si našao za pozitivan primjer :D
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:HRT ukida emitiranje kultne emisije kućni ljubimci
kaja na aparatima?
Guest- Guest
haha da, ali ajde jebeni ljubimci ali šta je sa glazbenim emisijama, crtićima bilo čim suvislim a ne otvroeno, paralele i sl. kurčaste emisije gdje Togonal ugošćuje šljamdeda na aparatima wrote:asilovski wrote:HRT ukida emitiranje kultne emisije kućni ljubimci
kaja na aparatima?
Kermit-
2014-04-17
i nedjeljom u dva da stanković i mima mogu svirat gitaru i širit ljubav
pa to ne gledam već duže vrijeme, zapravo Teve sve slabije gledam truju, lažu i čisti agitpropmarcellus wrote:i nedjeljom u dva da stanković i mima mogu svirat gitaru i širit ljubav
Kermit-
2014-04-17
Knjige, braćo moja, knjige, a ne zvona i praporce.
Kermit-
2014-04-17
Državna televizija je potrebna kad imaš državu i kakav takav suverenitet......
Ja sam za raspuštanje sabora pa može i tv onda.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ono osim south parka i drawn together na cartoon networku nema ničeg ozbiljnog :Dasilovski wrote:pa to ne gledam već duže vrijeme, zapravo Teve sve slabije gledam truju, lažu i čisti agitpropmarcellus wrote:i nedjeljom u dva da stanković i mima mogu svirat gitaru i širit ljubav
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
HRT 3 je odličan.mutava baštarda wrote:bio je neki dan "čovjek bez prošlosti" od kaurismakija. njegov najbolji film u 8:00.asilovski wrote:HRT-e 3 tu i tamo ima dobar film koji naravno prikazuju u terminu od 2,45 u noći znači što vrijedi je za noćne čuvare i studentemarcellus wrote:vrijeme je da netko konačno ukine HRT, ne služi ionako ničem osim haračenju i pljački građana i tu i tamo srbovanju
HR 3 ima dobar program i filmove ako ne uloviš na veče ima sutra popodne repriza...
Nedavno su reprizirali Crnoga Roka,a sada Prosjake i sinove.
Imaju kaubojske filmove,ruske filmove,francuske,talijanske...
Šahovske komentare,također.
Odličan kanal.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
epikur37 wrote:Državna televizija je potrebna kad imaš državu i kakav takav suverenitet......
a šta ameri nemaju suverenitet?
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
marcellus wrote:epikur37 wrote:Državna televizija je potrebna kad imaš državu i kakav takav suverenitet......
a šta ameri nemaju suverenitet?
I previše ali oni nisu za usporedbu, sui generis imperij, kao i svaki drugi u povijesti.
Model koji se ne može prenijeti na europske nacije.
2015-08-06
Cisto kultura i razvijanje empatije prema zivinama..zasluzile su,docim,ljudi bas i ne..mutava baštarda wrote:Kućni ljubimci... tko to još gleda. Od životinja imam ponekad miša u podrumu pa ga lovam na razne načine. Ostale životinje iz škrinje mogu ići kroz razne kulinarske emisije...
Guest- Guest
epikur37 wrote:
ne može na tebe jer si formiran, uokviren, može na tvoju djecu ona su pernisivna i otvorena
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:epikur37 wrote:
ne može na tebe jer si formiran, uokviren, može na tvoju djecu ona su pernisivna i otvorena
Da kad bi ih ti odgajao, ali ti možeš odgajati samo stjenice u zapuštenom samačkom stanu ;)
2015-08-06
taman posla, vidim do sada sve državne televizije ispale promašaj. Ja sam da ih se prepusti nevidljivoj ruci, jer u konačnici uštedit ćemo pare, a sa tim parama besplatno biramo sadržaj. Eno nevidljiva ruka pokreće i katoličku tv, pa tako da ti ateist i pagan asila možete uživati u kršćanskim programima.. to vam država nikada , baš nikada nebi omogućila, a nevidljiva ruka hoćeepikur37 wrote:Državna televizija je potrebna kad imaš državu i kakav takav suverenitet......
Guest- Guest
Yoda, žalosno je da tako mlad čovjek ostaje na tako propaloj ideologiji.
Vidiš stariji ti kolege neoliberali i rusofobi pomalo peru ruke osjete novo vrijeme a ti grlom u jagode, prvi da profulaš zavoj :D
Vidiš stariji ti kolege neoliberali i rusofobi pomalo peru ruke osjete novo vrijeme a ti grlom u jagode, prvi da profulaš zavoj :D
2015-08-06
koja je to propala ideologija, i koja je moja ideologija a koja je to buduća?
i kojoj ideologiji ti pripadaš? i koliko imaš pratioca iza sebe?
jedino koga znam, da je jastreb koji djeli tvoje mišljenje(konzervativni socijalizam), ti si pripadnih propale ideologije.
i kojoj ideologiji ti pripadaš? i koliko imaš pratioca iza sebe?
jedino koga znam, da je jastreb koji djeli tvoje mišljenje(konzervativni socijalizam), ti si pripadnih propale ideologije.
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Nakon ispovijedi o mobingu na poslu, za emisiju Provjereno, dobila otkaz
» Otkazali emisiju doktoru, nakon što je ovaj izrazio sumnju u zdravstveno stanje Hillary Clinton
» Ruski kućni ljubimci..
» kucni ljubimci pridonose kucanstvu
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
» Otkazali emisiju doktoru, nakon što je ovaj izrazio sumnju u zdravstveno stanje Hillary Clinton
» Ruski kućni ljubimci..
» kucni ljubimci pridonose kucanstvu
» Stipe Petrina nikad oštriji:'Dodikovi kućni ljubimci Milanovic, Raspudic, Grmoja imaju obraza opanjkavat Turudića dragovoljca koji je osudio Sanader, Polančeca, Ježića ukinuo sram u presudu Alojziju Stepincu.'
Page 2 of 8