CRNI DAN ZA DJECU IZ SLAVONSKOG BRODA!'Krmacama' ubijeno sestoro malisana
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: CRNI DAN ZA DJECU IZ SLAVONSKOG BRODA!'Krmacama' ubijeno sestoro malisana
Noor wrote:šta je bilo glavna tema, da je Regoč preminuo?mortal wrote:bila si prisutna na forumu i u to vrijemeNoor wrote:Speare Shaker wrote:Noor wrote:RegočEroo wrote:Ja gledao iz Broda, iz kuće nasuprot škole (kod nogometnog igrališta).vuksadinare wrote:...ja gledao te napade sa polozaja u blizini dervente..odnosno zrakoplove kako ispaljuju rakete..te dimove pogodjenih..jedan je pao tri kilometra od nas blizu podnovlja na srpskoj strani skoro uz samu liniju razgranicenjaNoor wrote:Serbinho, hoćeš li kakav naslov na tu temu?
Ima li netko iz Broda ovdje?
Počivao u miru.
Po mojim spoznajama.
Neka me netko demantira, ako nisam u pravu.
molim?! ma daj
nestao je s foruma zbog neslaganja s privremenim "zatvaranjem" pdf-a VIP i ja se svo vrijeme nadam da će se vratiti...
pa jel to pouzdana info?
s kim si chatala da ti takvo što promaklo a bila je glavna tema svih forumaša
ovdje se o tome radi, a ne o forumima, daj čitaj šta piše
Ja isto sad prvi put čujem. Ako je istina počivao u miru...
Dugo smo na forumu, toliko dugo da su neki ljudi počeli i umirati...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dijagram wrote:Uglavnom Uskoplje. 11.93.- 5.94.FRANK wrote:Da te upitan nesto ... boksevica ili gornji vakufdijagram wrote:Rodijace, ziv bio.FRANK wrote:Epikur Hektorovic Cova Dodo Plenkidijagram wrote:Ne treba dizati tenzije, treba zaboraviti, oprostiti, krenuti dalje bez osvrtanja:)Sovak wrote:Kaj veli Pupi ono?
Dobro, to ce reci i nasi, pogotovo plenkijevi nounari.
jesi sun hoti pojti, ili su te poslali namo?
2014-04-16
jesam, naravno da sam htioaben wrote:dijagram wrote:Uglavnom Uskoplje. 11.93.- 5.94.FRANK wrote:Da te upitan nesto ... boksevica ili gornji vakufdijagram wrote:Rodijace, ziv bio.FRANK wrote:Epikur Hektorovic Cova Dodo Plenkidijagram wrote:Ne treba dizati tenzije, treba zaboraviti, oprostiti, krenuti dalje bez osvrtanja:)Sovak wrote:Kaj veli Pupi ono?
Dobro, to ce reci i nasi, pogotovo plenkijevi nounari.
jesi sun hoti pojti, ili su te poslali namo?
no konkretno, dosao je jedan general u VK i pitao me hoces ici
trebalo je intervenirati jer je stanje bilo lose
bila je to smjena Praljka, Petkovica i te ekipe
onako, u kratkim crtama.)
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Holy sumnja u diverziju na vodocrpilištu Jelas kod Slavonskog broda
» Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju
» Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
» HDZova Čardak Kava iz Slavonskog Broda - najjača kava u Mordoru, najbolje za započeti dan.
» Kolinda volontira na Banovini.Gradi kucu za obitelj sa sestoro djece
» Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju
» Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
» HDZova Čardak Kava iz Slavonskog Broda - najjača kava u Mordoru, najbolje za započeti dan.
» Kolinda volontira na Banovini.Gradi kucu za obitelj sa sestoro djece
Page 3 of 3