HDZova Čardak Kava iz Slavonskog Broda - najjača kava u Mordoru, najbolje za započeti dan.
Page 1 of 1
HDZova Čardak Kava iz Slavonskog Broda - najjača kava u Mordoru, najbolje za započeti dan.
ovo nije zajebancija.... nije mi jasno tko je još jebeno lud da je ostano živjeti u Mordoru, pardon Slavoniji..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: HDZova Čardak Kava iz Slavonskog Broda - najjača kava u Mordoru, najbolje za započeti dan.
https://www.mrmoneymustache.com/2011/09/28/get-rich-with-moving-to-a-better-place/
Re: HDZova Čardak Kava iz Slavonskog Broda - najjača kava u Mordoru, najbolje za započeti dan.
kme kme stalno kukanje umjesto da uživamo u Bosnabantustanu
Kermit-
2014-04-17
ovo je dobro za ulit u rezervar ako slučajno staneš...AssadNaPodmornici wrote:
ovo nije zajebancija.... nije mi jasno tko je još jebeno lud da je ostano živjeti u Mordoru, pardon Slavoniji..
T.- Posts : 17557
2014-04-14
haha
Similar topics
» Koja vam kava najbolje sjeda na uranak ??
» Holy sumnja u diverziju na vodocrpilištu Jelas kod Slavonskog broda
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» CRNI DAN ZA DJECU IZ SLAVONSKOG BRODA!'Krmacama' ubijeno sestoro malisana
» Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju
» Holy sumnja u diverziju na vodocrpilištu Jelas kod Slavonskog broda
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» CRNI DAN ZA DJECU IZ SLAVONSKOG BRODA!'Krmacama' ubijeno sestoro malisana
» Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju
Page 1 of 1