CRNI DAN ZA DJECU IZ SLAVONSKOG BRODA!'Krmacama' ubijeno sestoro malisana
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Guest- Guest
Re: CRNI DAN ZA DJECU IZ SLAVONSKOG BRODA!'Krmacama' ubijeno sestoro malisana
Ne treba dizati tenzije, treba zaboraviti, oprostiti, krenuti dalje bez osvrtanja:)Sovak wrote:Kaj veli Pupi ono?
Dobro, to ce reci i nasi, pogotovo plenkijevi nounari.
dijagram-
2015-08-09
Da, ali aleksandra zec je ubijena gore i teže nego ta djeca...
Dajte nemojte se zajebavat...Noor wrote:žao mi je baš jako, laka mu zemljaSpeare Shaker wrote:Noor wrote:Speare Shaker wrote:Noor wrote:RegočEroo wrote:Ja gledao iz Broda, iz kuće nasuprot škole (kod nogometnog igrališta).vuksadinare wrote:...ja gledao te napade sa polozaja u blizini dervente..odnosno zrakoplove kako ispaljuju rakete..te dimove pogodjenih..jedan je pao tri kilometra od nas blizu podnovlja na srpskoj strani skoro uz samu liniju razgranicenjaNoor wrote:Serbinho, hoćeš li kakav naslov na tu temu?
Ima li netko iz Broda ovdje?
Počivao u miru.
Po mojim spoznajama.
Neka me netko demantira, ako nisam u pravu.
molim?! ma daj
nestao je s foruma zbog neslaganja s privremenim "zatvaranjem" pdf-a VIP i ja se svo vrijeme nadam da će se vratiti...
pa jel to pouzdana info?
Nije iz prve ruke, jer ja ne živim u Slavonskom Brodu pa i nije baš jako pouzdana, ali se bojim da je ipak točna.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
..i milica...od nje su spomenik napravili kad je poginula od nato-a..i to jedino dijete u nato intervenciji..dijete je dijete zreba nam biti zao i tako se odnositi..a srbija je fakat od nje napravila jebenu propagandu kao da je ubijeno sto djece..a eto i slavonskom brodu oni pobise pet u nekoliko minuta isto zrakoplovima a drugu djecu topnistvom,orkanima..pa sto bi mimonda kakvu propagandu napraviti..srbiju na lomacu..oni bi da je obrnutoT. wrote:Da, ali aleksandra zec je ubijena gore i teže nego djeca ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://youtu.be/ly6CymYERW8
2015-09-08
Teski dani tada i za mene osobno..pa me dirne..narocito sudbina djece
2015-09-08
Nego, tko ih pobi???? Koliko se sjecam tada nije bio "gradjanski rat" jer je DNRH bila medjunarodno priznata. Ciji su avioni, odakle su poletjeli, tko je zapovijdeo i tko pilotirao????Volio bi vidjeti Milsoevica (Pupovcevog) sa maskom kako stisce vilice i koluta ocima u nemustoj borbi i zalu za zrtvama. Mamu u pic...u i onima sta koaliraju s njima. Andjelima pokoj dusi ....
2014-04-14
bila si prisutna na forumu i u to vrijemeNoor wrote:Speare Shaker wrote:Noor wrote:RegočEroo wrote:Ja gledao iz Broda, iz kuće nasuprot škole (kod nogometnog igrališta).vuksadinare wrote:...ja gledao te napade sa polozaja u blizini dervente..odnosno zrakoplove kako ispaljuju rakete..te dimove pogodjenih..jedan je pao tri kilometra od nas blizu podnovlja na srpskoj strani skoro uz samu liniju razgranicenjaNoor wrote:Serbinho, hoćeš li kakav naslov na tu temu?
Počivao u miru.
Po mojim spoznajama.
molim?! ma daj
nestao je s foruma zbog neslaganja s privremenim "zatvaranjem" pdf-a VIP i ja se svo vrijeme nadam da će se vratiti...
pa jel to pouzdana info?
s kim si chatala da ti takvo što promaklo a bila je glavna tema svih forumaša
gašenje( hebanje u mozak osim zafrkanata i onih ozbiljnijih forumaša), zatim natezanje hoće neće, svi se dogovorili o otvavranju novog foruma, kad nas je nekoliko prešlo hulje prorade
koliko se sjećam Regoča nisu ubrojili ni u grupu kandidata za novog moderatora
izabrali osobu koja niti ne piše na politici
radili ste velike i konstantne greške
nije otišao radi povrjeđenosti zbog moderatora nego je napisao da kad je već otišao na novi forum i rekao da neće pisati na ovom tada ugašenom neće pogaziti svoju riječ radi cirkusanata ovog foruma
cirkusanti ovog foruma nije dio njegove izjave nego moje
navedeno u vezi moderatora je bilo također moje zapažanje
i još većini korisnika to zamjeram
možda je zavladao strah da bi se odlaskom na novi forum izgubio značaj lijevih i pojedinca koji su izbili na površinu zahvaljujući trpačini u uskoj grupi međusobnih dupelizaca
Last edited by mortal on 4/5/2021, 09:20; edited 1 time in total
2014-04-16
Na Slvonski Brod je pucano iz Bosne ( sa srpskog djela)
2014-04-16
Pucano...ali zrakoplovi su doletjeli iz druge drzave tada srbije..nije vise bilo sfrj i zajednicke drzave..mortal wrote:Na Slvonski Brod je pucano iz Bosne ( sa srpskog djela)
2015-09-08
da..vuksadinare wrote:Pucano...ali zrakoplovi su doletjeli iz druge drzave tada srbije..nije vise bilo sfrj i zajednicke drzave..mortal wrote:Na Slvonski Brod je pucano iz Bosne ( sa srpskog djela)
znam da su tenkovvi udarali
nisam obratila pažnju da su u pitanju krmače
i kod nas su ih par izbacili
2014-04-16
mortal wrote:bila si prisutna na forumu i u to vrijemeNoor wrote:Speare Shaker wrote:Noor wrote:RegočEroo wrote:Ja gledao iz Broda, iz kuće nasuprot škole (kod nogometnog igrališta).vuksadinare wrote:...ja gledao te napade sa polozaja u blizini dervente..odnosno zrakoplove kako ispaljuju rakete..te dimove pogodjenih..jedan je pao tri kilometra od nas blizu podnovlja na srpskoj strani skoro uz samu liniju razgranicenjaNoor wrote:Serbinho, hoćeš li kakav naslov na tu temu?
Počivao u miru.
Po mojim spoznajama.
molim?! ma daj
pa jel to pouzdana info?
gašenje( hebanje u mozak osim zafrkanata i onih ozbiljnijih forumaša), zatim natezanje hoće neće, svi se dogovorili o otvavranju novog foruma, kad nas je nekoliko prešlo hulje prorade
koliko se sjećam Regoča nisu ubrojili ni u grupu kandidata za novog moderatora
izabrali osobu koja niti ne piše na politici
radili ste velike i konstantne greške
nije otišao radi povrjeđenosti zbog moderatora nego je napisao da kad je već otišao na novi forum i rekao da neće pisati na ovom tada ugašenom neće pogaziti svoju riječ radi cirkusanata ovog foruma
cirkusanti ovog foruma nije dio njegove izjave nego moje
navedeno u vezi moderatora je bilo također moje zapažanje
i još većini korisnika to zamjeram
možda je zavladao strah da bi se odlaskom na novi forum izgubio značaj lijevih i pojedinca koji su izbili na površinu zahvaljujući trpačini u uskoj grupi međusobnih dupelizaca
na isti način nam funkcionira cijela država
jad u kojem ispaštaju mnogi nevini
2014-04-16
šta je bilo glavna tema, da je Regoč preminuo?mortal wrote:bila si prisutna na forumu i u to vrijemeNoor wrote:Speare Shaker wrote:Noor wrote:RegočEroo wrote:Ja gledao iz Broda, iz kuće nasuprot škole (kod nogometnog igrališta).vuksadinare wrote:...ja gledao te napade sa polozaja u blizini dervente..odnosno zrakoplove kako ispaljuju rakete..te dimove pogodjenih..jedan je pao tri kilometra od nas blizu podnovlja na srpskoj strani skoro uz samu liniju razgranicenjaNoor wrote:Serbinho, hoćeš li kakav naslov na tu temu?
Počivao u miru.
Po mojim spoznajama.
molim?! ma daj
pa jel to pouzdana info?
ovdje se o tome radi, a ne o forumima, daj čitaj šta piše
Zemljace ne seri... Epikur i Hektorovic kazu da spominjanje tih izoliranih slucajeva netreba spominjati i da mogu samo stetiti ekumenskoj ljubavi katolika i pravoslavaca. Uostalom sva ta djeca su ionako bila pravasija dodrinasi i hspovcaddijagram wrote:Za taj moj vojnik tvrdi da ga je srusio rafalom iz G-3vuksadinare wrote:Ne...oko 30 km...ja sam bio od dervente 10 km.sjeveroistocno..a taj dio brdovit..pa smo za lijepog dana a takav je bio taj dan mogao dobro vidjet u daljini rafineriju i bos.brod..pa smo promatrali zrakoplove kao crne tockice i ispaljivanja ili tragove dima kad su bili pogodjeni odnosno dim od bombi i raketa u biti kao nekakve mini gljive..iznad nas je par kilometara istocno preletio zrakoplov iz cijeg motora je sukljala vatra i dim i velim srusio se tri kilometra od nas iza podnovlja blizu linija..samo smo culi eksploziju i stup crnog dima..pilota nismo vidjeli jel iskocio poginuo ne znam..mi ga vidjeli nismo kao ni padobran bar kod nas jel negdje prije iskocio mozda..Noor wrote:mislim Derventa-Brodvuksadinare wrote:Kaj 10 km?Noor wrote:to je cca 10-ak km, jel?vuksadinare wrote:... ja gledao te napade sa polozaja u blizini dervente..odnosno zrakoplove kako ispaljuju rakete..te dimove pogodjenih..jedan je pao tri kilometra od nas blizu podnovlja na srpskoj strani skoro uz samu liniju razgranicenjaNoor wrote:Serbinho, hoćeš li kakav naslov na tu temu?
Prelet je bio tu gdje tvrdis, iznad Jakesa , ovaj je djelovao s Dobor kule
Svakako je vidio pad s te strane.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Epikur Hektorovic Cova Dodo Plenkidijagram wrote:Ne treba dizati tenzije, treba zaboraviti, oprostiti, krenuti dalje bez osvrtanja:)Sovak wrote:Kaj veli Pupi ono?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Rodijace, ziv bio.FRANK wrote:Epikur Hektorovic Cova Dodo Plenkidijagram wrote:Ne treba dizati tenzije, treba zaboraviti, oprostiti, krenuti dalje bez osvrtanja:)Sovak wrote:Kaj veli Pupi ono?
dijagram-
2015-08-09
nisam skontalaNoor wrote:šta je bilo glavna tema, da je Regoč preminuo?mortal wrote:bila si prisutna na forumu i u to vrijemeNoor wrote:Speare Shaker wrote:Noor wrote:RegočEroo wrote:Ja gledao iz Broda, iz kuće nasuprot škole (kod nogometnog igrališta).vuksadinare wrote:...ja gledao te napade sa polozaja u blizini dervente..odnosno zrakoplove kako ispaljuju rakete..te dimove pogodjenih..jedan je pao tri kilometra od nas blizu podnovlja na srpskoj strani skoro uz samu liniju razgranicenjaNoor wrote:Serbinho, hoćeš li kakav naslov na tu temu?
Počivao u miru.
Po mojim spoznajama.
molim?! ma daj
pa jel to pouzdana info?
i da li je ili ipak nije
2014-04-16
Da te upitan nesto ... boksevica ili gornji vakufdijagram wrote:Rodijace, ziv bio.FRANK wrote:Epikur Hektorovic Cova Dodo Plenkidijagram wrote:Ne treba dizati tenzije, treba zaboraviti, oprostiti, krenuti dalje bez osvrtanja:)Sovak wrote:Kaj veli Pupi ono?
2015-09-13
Uglavnom Uskoplje. 11.93.- 5.94.FRANK wrote:Da te upitan nesto ... boksevica ili gornji vakufdijagram wrote:Rodijace, ziv bio.FRANK wrote:Epikur Hektorovic Cova Dodo Plenkidijagram wrote:Ne treba dizati tenzije, treba zaboraviti, oprostiti, krenuti dalje bez osvrtanja:)Sovak wrote:Kaj veli Pupi ono?
dijagram-
2015-08-09
Noor wrote:šta je bilo glavna tema, da je Regoč preminuo?mortal wrote:bila si prisutna na forumu i u to vrijemeNoor wrote:Speare Shaker wrote:Noor wrote:RegočEroo wrote:Ja gledao iz Broda, iz kuće nasuprot škole (kod nogometnog igrališta).vuksadinare wrote:...ja gledao te napade sa polozaja u blizini dervente..odnosno zrakoplove kako ispaljuju rakete..te dimove pogodjenih..jedan je pao tri kilometra od nas blizu podnovlja na srpskoj strani skoro uz samu liniju razgranicenjaNoor wrote:Serbinho, hoćeš li kakav naslov na tu temu?
Počivao u miru.
Po mojim spoznajama.
molim?! ma daj
pa jel to pouzdana info?
Ja isto sad prvi put čujem. Ako je istina počivao u miru...
Dugo smo na forumu, toliko dugo da su neki ljudi počeli i umirati...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Holy sumnja u diverziju na vodocrpilištu Jelas kod Slavonskog broda
» Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju
» Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
» HDZova Čardak Kava iz Slavonskog Broda - najjača kava u Mordoru, najbolje za započeti dan.
» Kolinda volontira na Banovini.Gradi kucu za obitelj sa sestoro djece
» Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju
» Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
» HDZova Čardak Kava iz Slavonskog Broda - najjača kava u Mordoru, najbolje za započeti dan.
» Kolinda volontira na Banovini.Gradi kucu za obitelj sa sestoro djece
Page 2 of 3