Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
http://direktno.hr/domovina/danasnji-dan-srpskim-napadima-slavonski-brod-poginulo-16-osoba-84439/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
..sjecam se kao jucer...iz bos.posavine smo gledali nalete zrakoplova bivse jna na most izmedju dva broda...makar udaljen bio 25 kilometara lijepo se vidjelo jer je dan bio suncan i sa brda...
2015-09-08
Re: Tragican dan prije 25 godina u Slav.Brodu pri napadu zrakoplova(ne natoa) JA ubijeno sestoro djece
srbi mitove stvaraju od one ubijene djevojcice milice u nato napadima...a oni ubili samo u slav.brodu 28 djece a u jednom danu cak sestoro...
2015-09-08
http://www.dnevno.hr/domovina/u-ratu-je-pobijena-cijela-skola-djece-i-dalje-nema-odgovornih-hrvatska-suti-1022191/
2015-09-08
Svaka cast na ovoj izjavi :
a da ministrica vanjskih poslova te Vlade tvrdi kako je Hrvatska izvršila agresiju na BiH i putuje po svijetu lobirajući za svoju bezuspješnu kandidaturu u UN-u", navela je, uz ostalo, Markić u oštrom demantiju izjave predsjednika HNS-a Vrdoljaka.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zeljka-markic-ni-na-koji-nacin-nisam-ukljucena-u-borbe-izmedju-hdza-i-mosta/967074.aspx
a da ministrica vanjskih poslova te Vlade tvrdi kako je Hrvatska izvršila agresiju na BiH i putuje po svijetu lobirajući za svoju bezuspješnu kandidaturu u UN-u", navela je, uz ostalo, Markić u oštrom demantiju izjave predsjednika HNS-a Vrdoljaka.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zeljka-markic-ni-na-koji-nacin-nisam-ukljucena-u-borbe-izmedju-hdza-i-mosta/967074.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Najnevinije zrtve od svih nevinih.
:'(
:'(
2014-04-11
čekam pizdona da to opravda.
Guest- Guest
A štaš ocekivat od likova koji su godinama namjerno granatirali jedan grad mrtvil ladni i danas ne osjecaju kajanje nego isticu svoje vojne žrtve a svoja zlodjela guraju pod tepih i prave se blesavi.
---
Milorad Dodik izjavio je da Srpska ove godine u federalnom Sarajevu neće obeležavati 25 godina od stradanja Srba i vojnika JNA u nekadašnjoj Dobrovoljackoj ulici jer ne želi da srpski narod bude dodatno ponižen
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:663161-Dodik-Dobrovoljacka-ulica-nesumnjiv-ratni-zlocin
To su isti likovi i ti šta su gađali S.Brod i Sarajevo.
---
Dodik: "Dobrovoljačka ulica" nesumnjiv ratni zločin
Tanjug | 02. maj 2017. 14:10 | Komentara: 16Milorad Dodik izjavio je da Srpska ove godine u federalnom Sarajevu neće obeležavati 25 godina od stradanja Srba i vojnika JNA u nekadašnjoj Dobrovoljackoj ulici jer ne želi da srpski narod bude dodatno ponižen
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:663161-Dodik-Dobrovoljacka-ulica-nesumnjiv-ratni-zlocin
To su isti likovi i ti šta su gađali S.Brod i Sarajevo.
2014-04-11
Ne ocekujem od njih ( Srba ) ništa nit sam ikad išta ocekivao išta a niti cu , od stoke stvarno ništa neocekujem ....smeta mi ovaj domaci smrad koji se smješka naokolo i u vladi sjedi a četnjikuša je.
Takvi meni smetaju a za ove divljake i onako neocekujem da ih boli kuraz za tuđe žrtve.
Takvi meni smetaju a za ove divljake i onako neocekujem da ih boli kuraz za tuđe žrtve.
2014-04-11
Ti takozvani "piloti" i snajperisti koji su ubijali civile su najnizi sloj bioloskog otpada. Jedino dobri za sapun.
omni-
2014-04-12
neće, ima u njemu ljudskostitre911 wrote:čekam pizdona da to opravda.
valjda me neće demantirati...
Guest- Guest
Imaš u svakom ratu te tzv koleteralne žrtve i ono nemoš ih uvijek izbjec al ovo je baš ono divljaštvo i barbarizam , ciljano ubijanje civila.....ustaša jelte.
2014-04-11
nemoj Regi, molim te
Guest- Guest
Ja sam davno izgubio vjeru u njihovu ljudskost, kad se samo sjetim kakve su sve gadarije opravdavali dođe mi da povraćam.Noor wrote:neće, ima u njemu ljudskostitre911 wrote:čekam pizdona da to opravda.
valjda me neće demantirati...
Guest- Guest
Ajde ne palite.
Svaka zrtva je zrtva, deca i da ne trosimo reci.
Ne znam sta se desilo i otkud avion po civilima da mlati, svakako bolesno i bez izgovora.
Hrvatski pilot je pucao po koloni izbeglica Srpskoj a i ovaj mamlaz nije puno bolji.
Svaka zrtva je zrtva, deca i da ne trosimo reci.
Ne znam sta se desilo i otkud avion po civilima da mlati, svakako bolesno i bez izgovora.
Hrvatski pilot je pucao po koloni izbeglica Srpskoj a i ovaj mamlaz nije puno bolji.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sjećanje na troje djece stradale od srpske granate prije 25 godina
» CRNI DAN ZA DJECU IZ SLAVONSKOG BRODA!'Krmacama' ubijeno sestoro malisana
» Da im je pedigre kao u Aleksandre Zec:Zaboravljeni 'mali junaci' poginuli na današnji dan u Slav.Brodu
» Kolinda volontira na Banovini.Gradi kucu za obitelj sa sestoro djece
» Turska: Osam vojnika ubijeno u napadu
» CRNI DAN ZA DJECU IZ SLAVONSKOG BRODA!'Krmacama' ubijeno sestoro malisana
» Da im je pedigre kao u Aleksandre Zec:Zaboravljeni 'mali junaci' poginuli na današnji dan u Slav.Brodu
» Kolinda volontira na Banovini.Gradi kucu za obitelj sa sestoro djece
» Turska: Osam vojnika ubijeno u napadu
Page 1 of 2