Da remiziram...vol II.
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Da remiziram...vol II.
70% GDP-a im dolazi iz turizma. Što za njih uopće znači lockdown u Indijskom oceanu?mutava baštarda wrote:ne znam o čemu pričaš.
Sejšeli su najprocjepljenija zemlja kad se gleda po ramenu stanovnika.
80,000 stanovnika na 30 otoka....
Rađe pronađi neki bolji primjer.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Jedini ja, mutavi i speaker od početka razumijemo ovaj virus.Eroo wrote:I dalje ti ništa ne razumiješ kad su ovaj virus i epidemija u pitanju.AssadNaPodmornici wrote:Izrael postigao imunitet krda cijepljenjem mi imamo HDZ pa smo stekli prirodno imunitet krda... Imat ćemo više mrtvih ali jebiga
Ali u svakom slučaju ovo je gotovo za tjedan dva , kako su modeli Bakića /Lauca dobro procijenili.
Naravno pozivam rizične skupine da se cijepe jer I dalje Korona može pokupiti koji život
To što copy paste podatke sa indexa te ne čine znalcem za virus. A koliko si imao provala do sada... Pitaj bilo koga na forumu što misle o tvom znanju
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Samo se ti cijepi i ne mudruj. Dobit ćeš digitalnu zelenu potvrdu za slobodno kretanje.AssadNaPodmornici wrote:Jedini ja, mutavi i speaker od početka razumijemo ovaj virus.Eroo wrote:I dalje ti ništa ne razumiješ kad su ovaj virus i epidemija u pitanju.AssadNaPodmornici wrote:Izrael postigao imunitet krda cijepljenjem mi imamo HDZ pa smo stekli prirodno imunitet krda... Imat ćemo više mrtvih ali jebiga
Ali u svakom slučaju ovo je gotovo za tjedan dva , kako su modeli Bakića /Lauca dobro procijenili.
Naravno pozivam rizične skupine da se cijepe jer I dalje Korona može pokupiti koji život
To što copy paste podatke sa indexa te ne čine znalcem za virus. A koliko si imao provala do sada... Pitaj bilo koga na forumu što misle o tvom znanju
Uostalom posavjetuj se s Hugom, on sve zna.
2016-07-22
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
a što se tiče Sejšela, jebaji ga.
bez obzira koliko ti upirao, vode se kao najprocjepljenija zemlja na svijetu. lako provjerljivo.
i u lock downu su.
bez obzira koliko ti upirao, vode se kao najprocjepljenija zemlja na svijetu. lako provjerljivo.
i u lock downu su.
mutava baštarda wrote:
Samo je problem u tome što su se cijepili jako lošim cjepivima. Kineskim smećem Sinopharmom i AZ proizvedenim u Indiji.
Guest- Guest
istina... treba paziti što se stavlja u sebe.Speare Shaker wrote:mutava baštarda wrote:
Samo je problem u tome što su se cijepili jako lošim cjepivima. Kineskim smećem Sinopharmom i AZ proizvedenim u Indiji.
mutava baštarda wrote:
mislim da je ovo bitno
A ja mislio da su Sešeli.
2016-07-22
Zatvorili se dok ovo ne prođe u za turizam emiitivnim državama.mutava baštarda wrote:a što se tiče Sejšela, jebaji ga.
i u lock downu su.
U GDP-u Sejšela turizam predstavlja 70%.
Znaš li kako izgleda epidemiološka slika na Visu? Rabu?
2016-07-22
Eroo wrote:Zatvorili se dok ovo ne prođe u za turizam emiitivnim državama.mutava baštarda wrote:a što se tiče Sejšela, jebaji ga.
i u lock downu su.
ukupno (2005)
81.188
- gustoća
178/km2
To date 62.2% of its population is fully vaccinated, according to the Bloomberg Vaccine Tracker. That compares with 55.9% for Israel, the next most vaccinated nation
Neslužbeno danas : +253 novozaražena
Na temelju toga:
14d.inci. = 535.0/100k (-27.9%)
7d.inci. = 227.3/100k (-26.1%)
Na temelju toga:
Za Isrel ti je podatak netočan. Pogledaj i dijagram cijepljenja Israela naspram Sejšela.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Zatvorili se dok ovo ne prođe u za turizam emiitivnim državama.mutava baštarda wrote:a što se tiče Sejšela, jebaji ga.
i u lock downu su.
ukupno (2005)
81.188
- gustoća
178/km2
To date 62.2% of its population is fully vaccinated, according to the Bloomberg Vaccine Tracker. That compares with 55.9% for Israel, the next most vaccinated nation
Israel je davno prije njih praktički završio s cijepljenje,
Drugo, ja ni dalje ne znam zašto si zapeo stime i koji je smisao toga sa Sejšelima?
Imaš li dijagram s dnevnom zarazom i smrtnošću?
Na Worldmetersu ih nema, a ni u talijanskom portalu gdje dnevno ažuriraju broj cijepljenja
za sve države svijeta. Jedno ne spominju Sejšele.
2016-07-22
S jednom dozom 60.62%.
Zaslijedio sam i podatak da su procijepili s 2 doze 70%,
ali ovo nemam potvrđeno iz drugog izvora.
2016-07-22
Eroo wrote:Neslužbeno danas : +253 novozaražena
Na temelju toga:
Potvrđujem!
2016-07-22
ti zapeo za te jebene sejšele ko ero u tablice.mutava baštarda wrote:a što se tiče Sejšela, jebaji ga.
i u lock downu su.
nije kako spear spika, ali nije.
razmišljam, nikaj još nije ziher.
preplovit pacifik. nikaj spike kon tiki, full komfor.
50ka
žene su nepouzdane, možeš mi pušiti od amerike do uskršnjih otoka
onda malo, nakon mjesec dva dođemo u japan. onda se spustimo do filipina.
kaj misliš. bili bi te žena pustila?
2014-12-30
veber wrote:ti zapeo za te jebene sejšele ko ero u tablice.mutava baštarda wrote:a što se tiče Sejšela, jebaji ga.
i u lock downu su.
Što nije kako Speare spika?
Što se tiče Sejšela, stvari očito stoje onako kako sam to opisao.
Cijepili su se masovno, ali lošim cjepivima koja nisu dovela do željenog imuniteta, a onda su se raspustili i zaboravili da pandemija nije mrtva, dapače, i dalje je vrlo efikasna.
Osim toga bi trebalo provjeriti kada je došlo do razbuktavanja zaraze, jer nije tajna da treba proći neka dva tjedna prije nego se stvori određeni imunitet nakon primanja doze cjepiva, a nemamo podatke ili ih barem ja nisam našao u kojem se periodu kod novozaraženih zaraza zapravo aktivirala, jer je lako moguće da se to zapravo dogodilo prije nego što su prošla ta dva tjedna i virus je ponovo dobio prostora za svoje širenje.
Guest- Guest
Hoćeš reći kao Ero s Bergamom :)veber wrote:ti zapeo za te jebene sejšele ko ero u tablice.mutava baštarda wrote:a što se tiče Sejšela, jebaji ga.
i u lock downu su.
50ka
mutava baštarda wrote:Hoćeš reći kao Ero s Bergamom :)veber wrote:ti zapeo za te jebene sejšele ko ero u tablice.mutava baštarda wrote:a što se tiče Sejšela, jebaji ga.
i u lock downu su.
50ka
Otprilike tako nekako.
Guest- Guest
Jako dobro pitanje.veber wrote:
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50