Da remiziram...vol II.
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/u-svicarskoj-otkriven-prvi-slucaj-indijske-varijante-dvostruko-mutirajuceg-koronavirusa-15067900
evo i indijskog, a ceka se kambodzanski
evo i indijskog, a ceka se kambodzanski
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Gnječ wrote:Eroo wrote:Upravo čitam jedan članak s naslovom "Multisistemski inflatorni sindrom".dijagram wrote:ero i gnjec razgovaraju na covidskom:)
U nastavku kaže "inflaMAtorni", pa se ti snađi. Jes da je na covidskom, ali ja sam i dalje zbunjen.
jel ti ridikuliziraš ozbiljnu posljedicu zaraze SARS CoV2 od koje najviše stradavaju djeca? jel tebi turčine to smiješno ili šta?
Multisistemski inflamatorni sindrom – klinička slika COVID-a-19 kod djece
Djeca kod koje se postavi ova dijagnoza liječe se u bolnici, velik dio njih na odjelu za intenzivno liječenje, 20% ih treba potporu stroja za disanje, 4-5% treba ECMO, a prema dosadašnjim studijama smrtnost ovog stanja kod djece je 1.7%. Kod otprilike 7% djece koja prebole MIS-C mogu se vidjeti trajne promjene na krvnim žilama srca (aneurizme koronarnih arterija). Dakle, MIS-C može biti izrazito opasan, čak smrtonosan.
Na svu sreću nije smrtonosan, ali da je opak -JE.
Ne znam što bi na ovo rekli oni koji su po medijima ustrajno vršili pritisak na vladu da puste djecu u škole?
Sad vjerojatno imaju drugu zabavu, skupa s medijima...
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Upravo čitam jedan članak s naslovom "Multisistemski inflatorni sindrom".dijagram wrote:ero i gnjec razgovaraju na covidskom:)
U nastavku kaže "inflaMAtorni", pa se ti snađi. Jes da je na covidskom, ali ja sam i dalje zbunjen.
jel ti ridikuliziraš ozbiljnu posljedicu zaraze SARS CoV2 od koje najviše stradavaju djeca? jel tebi turčine to smiješno ili šta?
Djeca kod koje se postavi ova dijagnoza liječe se u bolnici, velik dio njih na odjelu za intenzivno liječenje, 20% ih treba potporu stroja za disanje, 4-5% treba ECMO, a prema dosadašnjim studijama smrtnost ovog stanja kod djece je 1.7%. Kod otprilike 7% djece koja prebole MIS-C mogu se vidjeti trajne promjene na krvnim žilama srca (aneurizme koronarnih arterija). Dakle, MIS-C može biti izrazito opasan, čak smrtonosan.
Ne znam što bi na ovo rekli oni koji su po medijima ustrajno vršili pritisak na vladu da puste djecu u škole?
pa jebo te bog turčin piše da je izrazito opasan, čak i smrtonosan a ti napišeš na svu sreću nije smrtonosan ???
jel ti čitaš uopće? jel si stoniran izdrogiran? konzumiraš droge? imaš lošeg dilera jebote promijeni dilera pička mu materina!
Guest- Guest
Napisao si "...čak i smrtonosan", a ja "Na svu sreću nije smrtonosan". Samo sam ti odgovorio.Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Upravo čitam jedan članak s naslovom "Multisistemski inflatorni sindrom".dijagram wrote:ero i gnjec razgovaraju na covidskom:)
pa jebo te bog turčin piše da je izrazito opasan, čak i smrtonosan a ti napišeš na svu sreću nije smrtonosan ???
jel ti čitaš uopće? jel si stoniran izdrogiran? konzumiraš droge? imaš lošeg dilera jebote promijeni dilera pička mu materina!
Poveži, jebogati, nije tako komplicirano.Probaj čitat na'glas, ako tako bolje slijediš sadržaj.
2016-07-22
Eroo wrote:Napisao si "...čak i smrtonosan", a ja "Na svu sreću nije smrtonosan". Samo sam ti odgovorio.Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Upravo čitam jedan članak s naslovom "Multisistemski inflatorni sindrom".dijagram wrote:ero i gnjec razgovaraju na covidskom:)
Poveži, jebogati, nije tako komplicirano.Probaj čitat na'glas, ako tako bolje slijediš sadržaj.
čitam točno kako piše i nikako drukčije. nije to haiku poezija jebote pa da nabadamo što je pjesnik htio reći.
Guest- Guest
Australija nam prolaziispod radara, država s 26 milijuna stanovnika.
Dijagranmi ispod govore sami za sebe.
New Zeland, država s 5 milijuna stanovnika, je već 7 mjeseci nije imao smrtnih žrtvava,
a trenutno bilježi +1 zaražen dnevno. Dakle, +1 na 5 milijuna stanovnika.
Obe države su primjer demokracije!
New Zeland, država s 5 milijuna stanovnika, je već 7 mjeseci nije imao smrtnih žrtvava,
2016-07-22
bravo inspektor clouseau, genijalno ste otkrili da.taj dio svijeta ne zna za koronu.Eroo wrote:Australija nam prolaziispod radara, država s 26 milijuna stanovnika.
samo mislim da bi ti još veće otkriće bilo Kambođa ili Vijetnam.
PS:
Zaustavljanje epidemije je posao, a ne politika i najmanje politiziranje.
Ne propituje se čopor je li se smije uvesti lockdown, nego se isti uvede
kad je to potrebno. Anti-ovi i anti-oni u Australiji i New Zelandu izgleda
i ne postoje. Siguran sam da će se kod njih cijepiti svi, bez propitkivanja.
Nitko nema pravo širiti zarazu.
Ljude treba cijepiti kao ovce, ako to ne žele učiniti svojevoljno.
Indiju si zaboravio? Ne uklapa ti se u puzzle?mutava baštarda wrote:
Siney su stavili u lockdown kad se pojavio samo 1 (JEDAN) primjer zaraze.
Plenkovica ( i stožeraše) bi vi proglasili luđakom da je to učinio kod vas.
Last edited by Eroo on 25/4/2021, 08:07; edited 1 time in total
kad smo kod ovacaEroo wrote:PS:
"Jacques Attali, 1981., tada savjetnik Francoisa Mitterranda, napisao je ovo:
"U budućnosti će biti pitanje pronalaska načina za smanjenje broja stanovnika. Krenut ćemo od starih ljudi, jer čim prođe 60-65 godina, čovjek živi duže nego što proizvodi i to skupo košta društvo. "
Tada su slabi, pa beskorisni, koji društvu ne donose ništa jer će ih biti sve više, a pogotovo konačno glupi. Eutanazija usmjerena na ove skupine; eutanazija će u svim slučajevima morati biti osnovni instrument naših budućih društava.
Nećemo, naravno, moći pogubiti ljude ili organizirati kampove. Riješit ćemo ga se natjeravši ih da vjeruju da je to za njihovo dobro.
Prevelika populacija, a uglavnom nepotrebna, donekle je ekonomski preskupa. Društveno je također mnogo bolje da se ljudski stroj naglo zaustavi, umjesto da se postupno pogoršava.
Nećete moći provesti testove inteligencije na milijunima i milijunima ljudi, možete zamisliti!
Pronaći ćemo nešto ili to uzrokovati, pandemiju koja cilja određene ljude, stvarnu ekonomsku krizu ili ne, virus koji će utjecati na stare ili masne, nema veze, slabi će tome podleći, plahi i glupi povjerovat će i potražiti liječenje. Pobrinut ćemo se za planiranje liječenja, tretmana koji će biti rješenje.
Odabir idiota obavit će sami: oni će sami otići u klaonicu. "
[Budućnost života (L'avenir de la vie) - Jacques Attali, 1981]
Intervjui s Michelom Solomonom, zbirka Les Visages de l'avenir, izdanja Seghers."
zaboravio?Eroo wrote:Indiju si zaboravio? Ne uklapa ti se u puzzle?mutava baštarda wrote:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t46115p440-da-remiziram-vol-ii
Mutavi, ja sam ozbiljan čovjek. Moja 3 princa su se upravo cijepili s AstraZenecom.
Jedan je od njih dvojice je s ozbilnim komorbiditetom, upravo po pitanju krvnih ugrušaka.
Najmlađi je jučer preko dana imao fibru 38+. Navečer je već bio bolje.
Treći je također imao temperaturu...Pratim stanje....čekam da se probude...
Ono što pišem ovdje pričam i svojima oko sebe: sva cjepiva su dobra! Cijepite se!
Jedan je od njih dvojice je s ozbilnim komorbiditetom, upravo po pitanju krvnih ugrušaka.
Najmlađi je jučer preko dana imao fibru 38+. Navečer je već bio bolje.
Treći je također imao temperaturu...Pratim stanje....čekam da se probude...
Ono što pišem ovdje pričam i svojima oko sebe: sva cjepiva su dobra! Cijepite se!
2016-07-22
Neozbiljan si!mutava baštarda wrote:zaboravio?Eroo wrote:Indiju si zaboravio? Ne uklapa ti se u puzzle?mutava baštarda wrote:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t46115p440-da-remiziram-vol-ii
Afriku si tu prilijepio, Vietnam , Indiju...a uopće pojma nemaju koliko ih je, a ne da bi prebrojavali zaražene.
Koga indijske šudre (većina) zanimaju? Manje su im vrijedni od njihovih krava.
2016-07-22
Smrtnost na 1 milijun stanovnika:
Australija: 35/1M st ....iliti 3% od ukupno zaraženih
New Zeland: 5/1M st...iliti 1% od ukupno zaraženih
Hrvatska: 1,668/1M st..iliti 2% od ukupno zaraženih
Nemaš zaraženih - nemaš umrlih. To je tak jednostavno zaključiti.
Australija: 35/1M st ....iliti 3% od ukupno zaraženih
New Zeland: 5/1M st...iliti 1% od ukupno zaraženih
Hrvatska: 1,668/1M st..iliti 2% od ukupno zaraženih
Nemaš zaraženih - nemaš umrlih. To je tak jednostavno zaključiti.
Nestvarne scene u vremenu pandemije: Novozelandski bend održao koncert pred 50.000 ljudi
VIDEO:
https://www.klix.ba/magazin/muzika/nestvarne-scene-u-vremenu-pandemije-novozelandski-bend-odrzao-koncert-pred-50-000-ljudi/210424076
I zaslužili su.
VIDEO:
https://www.klix.ba/magazin/muzika/nestvarne-scene-u-vremenu-pandemije-novozelandski-bend-odrzao-koncert-pred-50-000-ljudi/210424076
I zaslužili su.
2016-07-22
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/virusni-imunolog-luka-cicin-sain-blizu-je-dan-kada-ce-gripa-opet-biti-opasnija-od-korone-mislim-da-ce-ovaj-virus-ostati-medu-ljudima-i-da-cemo-zivjeti-s-njim-20210425
.....
Čo jek rekao sve i to je to
.....
Čo jek rekao sve i to je to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Eroo wrote:Ma jebi se, cigojneru, a ono turčine i tako, ništa, a?Gnječ wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:Na brzinu:
14 dnevna incidenca: 750.9/100k
7 dnevna incidenca : 373.3/100k
Kumulativni pad između zadnjih i predhodnih 7 dana: -0.6%
Zaboravite na WHO podatke, ovi moji su ispravni, seveda.
strinjam se.
kaj mu znači ono strinjam se....ne kuim, ono, ke?
Strinjam se. - Slažem se.
Guest- Guest
14 dnevna kumulativa je pala za -2.2% (od 30,473 na 29,810)
7 dnevna kumulativa je pala za -0.9% (od 15,147 an 14,836)
Prikazano na 100k stanovnika:
14 dnevna incidenca : +734.6/100k ...(-2.2%)
7 dnevna incidenca : +365.6/100k ...(-0.9%)
7 dnevna kumulativa je pala za -0.9% (od 15,147 an 14,836)
Prikazano na 100k stanovnika:
14 dnevna incidenca : +734.6/100k ...(-2.2%)
7 dnevna incidenca : +365.6/100k ...(-0.9%)
2016-07-22
Sovak wrote:epikur37 wrote:Eroo wrote:Ma jebi se, cigojneru, a ono turčine i tako, ništa, a?Gnječ wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:Na brzinu:
14 dnevna incidenca: 750.9/100k
7 dnevna incidenca : 373.3/100k
Kumulativni pad između zadnjih i predhodnih 7 dana: -0.6%
Zaboravite na WHO podatke, ovi moji su ispravni, seveda.
strinjam se.
kaj mu znači ono strinjam se....ne kuim, ono, ke?
Strinjam se. - Slažem se.
Prvi glas, lijepo je i naučiti nešto novo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber-
2014-12-30
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50