Da remiziram...vol II.
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Da remiziram...vol II.
Jako dobro pitanje.veber wrote:
kaj misliš. bili bi te žena pustila?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Sto se dogadja, ero i mutavi opet brljaju, ah, nije prvi put.
Yoda i ja najmanje falivamo.
dijagram-
2015-08-09
Yoda nikad ne faliva. Faliva jedino Bakić. ...upravo sad...dijagram wrote:Sto se dogadja, ero i mutavi opet brljaju, ah, nije prvi put.
Eroo- Posts : 78897
2016-07-22
Eroo wrote:Yoda nikad ne faliva. Faliva jedino Bakić. ...upravo sad...dijagram wrote:Sto se dogadja, ero i mutavi opet brljaju, ah, nije prvi put.
Što kaže?
Prenesi bar ti kad yode trenutno nema.
Guest- Guest
Ne pratim Bakića.Speare Shaker wrote:Eroo wrote:Yoda nikad ne faliva. Faliva jedino Bakić. ...upravo sad...dijagram wrote:Sto se dogadja, ero i mutavi opet brljaju, ah, nije prvi put.
Što kaže?
Iz jednog intervjua na HRT, mogao sam zaključiti da je veoma inteligentan i usklađen u glavi.
Reče da se koristi isključivo brojevima, i što mu čestitam, logikom ...pa čak i intuicijom.
Mislim da od tada manje ...faliva.
Yoda ne razumije ono šta čuje na Bakićevoj misi, pa prikoviše faliva .
PS: ...upravo sad...san pija kavu.
2016-07-22
Tako treba, kava, a ne duhan i alkohol. Ugledaj se na yodu i mene, zdrav život.Eroo wrote:Ne pratim Bakića.Speare Shaker wrote:Eroo wrote:Yoda nikad ne faliva. Faliva jedino Bakić. ...upravo sad...dijagram wrote:Sto se dogadja, ero i mutavi opet brljaju, ah, nije prvi put.
Što kaže?
Iz jednog intervjua na HRT, mogao sam zaključiti da je veoma inteligentan i usklađen u glavi.
Reče da se koristi isključivo brojevima, i što mu čestitam, logikom ...pa čak i intuicijom.
dijagram-
2015-08-09
Isključivo IQOS, FEETS, u zadnje vrime, a akkohol se mi nešto ogadija zadnjih par godina.dijagram wrote:Tako treba, kava, a ne duhan i alkohol. Ugledaj se na yodu i mene, zdrav život.Eroo wrote:Ne pratim Bakića.Speare Shaker wrote:Eroo wrote:Yoda nikad ne faliva. Faliva jedino Bakić. ...upravo sad...dijagram wrote:Sto se dogadja, ero i mutavi opet brljaju, ah, nije prvi put.
Što kaže?
U sljedećem razdoblju se spreman na lagano trčkaranje u prirodi, onda se priključim tebi i Yodi.
I cijepio sam se 2x, ne može mi niko ništa...
2016-07-22
Neslužbeno: +876 (pad na datum prije 7 dana -37.2%)
7d inci = 213.2/100k st. (pad -28.0%)
14d inci = 509.1/100k st. (pad -30.6%)
Eroo wrote:Neslužbeno: +876 (pad na datum prije 7 dana -37.2%)
2016-07-22
Znammutava baštarda wrote:Jako dobro pitanje.veber wrote:
2014-12-30
Ti si cjepljen od humora. Sejšeli su usputna stanica za tankiranje, nekaj kao AustrijaSpeare Shaker wrote:veber wrote:ti zapeo za te jebene sejšele ko ero u tablice.mutava baštarda wrote:a što se tiče Sejšela, jebaji ga.
bez obzira koliko ti upirao, vode se kao najprocjepljenija zemlja na svijetu. lako provjerljivo.
i u lock downu su.
nije kako spear spika, ali nije.
Što nije kako Speare spika?
Što se tiče Sejšela, stvari očito stoje onako kako sam to opisao.
Cijepili su se masovno, ali lošim cjepivima koja nisu dovela do željenog imuniteta, a onda su se raspustili i zaboravili da pandemija nije mrtva, dapače, i dalje je vrlo efikasna.
Osim toga bi trebalo provjeriti kada je došlo do razbuktavanja zaraze, jer nije tajna da treba proći neka dva tjedna prije nego se stvori određeni imunitet nakon primanja doze cjepiva, a nemamo podatke ili ih barem ja nisam našao u kojem se periodu kod novozaraženih zaraza zapravo aktivirala, jer je lako moguće da se to zapravo dogodilo prije nego što su prošla ta dva tjedna i virus je ponovo dobio prostora za svoje širenje.
2014-12-30
Kad je skrb za potrebite u Švedskoj u pitanju onda nema jačeg od tebe.dijagram wrote:Sto se dogadja, ero i mutavi opet brljaju, ah, nije prvi put.
Za iskazanu zabrinutost dobiti ćeš lentu alemke markotić s likom majke tereze.
Jedva me pusti da doplivam do očenaša To je onaj ograđeni prostor za plivače.veber wrote:Znammutava baštarda wrote:Jako dobro pitanje.veber wrote:
Ministrica Brnjac: Od 1. lipnja uvodimo zeleni digitalni certifikat
https://www.vecernji.hr/vijesti/ministrica-brnjac-od-1-lipnja-uvodimo-zeleni-digitalni-certifikat-1491421
Ovi šta se nežele cijepiti će dobiti žutu traku oko ruke. Sa zvijezdom.
https://www.vecernji.hr/vijesti/ministrica-brnjac-od-1-lipnja-uvodimo-zeleni-digitalni-certifikat-1491421
Ovi šta se nežele cijepiti će dobiti žutu traku oko ruke. Sa zvijezdom.
2016-07-22
PS: Tko se ne želi cijepiti može i se namazat kravljom balegom, biće mu priznato za potvrdu.
2016-07-22
Misliš da se ne bi mazalo kada bi stožer dao preporuke.Eroo wrote:PS: Tko se ne želi cijepiti može i se namazat kravljom balegom, biće mu priznato za potvrdu.
Eroo wrote:Isključivo IQOS, FEETS, u zadnje vrime, a akkohol se mi nešto ogadija zadnjih par godina.dijagram wrote:Tako treba, kava, a ne duhan i alkohol. Ugledaj se na yodu i mene, zdrav život.Eroo wrote:Ne pratim Bakića.Speare Shaker wrote:Eroo wrote:Yoda nikad ne faliva. Faliva jedino Bakić. ...upravo sad...dijagram wrote:Sto se dogadja, ero i mutavi opet brljaju, ah, nije prvi put.
Što kaže?
U sljedećem razdoblju se spreman na lagano trčkaranje u prirodi, onda se priključim tebi i Yodi.
I cijepio sam se 2x, ne može mi niko ništa...
niti jedno cjepivo nije 100% učinkovito. možda si džaba krečio.
Guest- Guest
kolega. razmisli o pacifiku.mutava baštarda wrote:Jedva me pusti da doplivam do očenaša To je onaj ograđeni prostor za plivače.veber wrote:Znammutava baštarda wrote:Jako dobro pitanje.veber wrote:
prvo do kube svratimo.
onda kroz onaj kanal prođemo. z jedrilicu je 5000ojra. možemo se i zapit uz kanal.
garant ima neki sančo pa nam prenese brod.
ili po ljeti oko rta dobre nade pa u pacifik
2014-12-30
Ako će Joda timunati kroz mageljanov prolaz, a Ero čitati karte.veber wrote:kolega. razmisli o pacifiku.mutava baštarda wrote:Jedva me pusti da doplivam do očenaša To je onaj ograđeni prostor za plivače.veber wrote:Znammutava baštarda wrote:Jako dobro pitanje.veber wrote:
prvo do kube svratimo.
onda kroz onaj kanal prođemo. z jedrilicu je 5000ojra. možemo se i zapit uz kanal.
garant ima neki sančo pa nam prenese brod.
ili po ljeti oko rta dobre nade pa u pacifik
Dijagrama ćemo za bacati ješku. Jastreb za odnose s lokalnom zajednicom na Kubi i Venezueli. Longi kad se bude išlo kroz krizna žarišta. Aben kad nevidljiva ruka bude kkrcala neoporezovani puder iz Kolumbije, vuk da prati stanje u domovini. znam da žene donose nesreću na brodu, a ako se sora slaže možemo je povesti kad budemo išli kroz Adenski zaljev, ako naiđu islamski gusari... Itd
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50