Da remiziram...vol II.
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Da remiziram...vol II.
Netko pije po inerciji. Ima nas svakakvih, kolega Epi.epikur37 wrote:veber wrote:efendija epi zna di je đabasiplaćosinemutava baštarda wrote:svaki nastavnik zemljopisa zna da je zemlja okrugla. to je tih 35 posto i ponešto ovih što su se friško zaposlili priko veza iz vlade.epikur37 wrote:Evo sad počinje cijepljenje školskog osoblja.
Zainteresiranih je samo 35 %.
Oni će se cijepiti a oni koji neće će poslije pitati kako to, kako to...netko ih sabotira, hdz...etcv.
predvodnik je.
huso efendija safet šupakmeraklija po inerciji piše.
opet si pio veberček
a baštardo prosto sam razočaran strukom...takav nivo ignorancije u prosvjeti, njah.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ti si se dokazao kao uništivač vina.epikur37 wrote:veber wrote:na tvoju žalost, kao i ismajlijevu. veber ne pije.
ne kao što si ti i rasimefendija šećerbegović rahmetli bundevakuruza, zamišljate.
:D
aj kaj god.....
Živio, jedan kasnonoćni gemišt i u krpice.
valja delati sutra
ako vodniš vino, ne stavljaš mineralnu.
vino piješ iz gušta.
moja ex ti je poslala bermet. ne urokavaš se s njim. piješ ga s guštom.
ali tko sam ja da nekim sančosima sudim.
2014-12-30
jedna od karakterizacija, tebi lakše za pojmit-navika.Eroo wrote:Netko pije po inerciji. Ima nas svakakvih, kolega Epi.epikur37 wrote:veber wrote:efendija epi zna di je đabasiplaćosinemutava baštarda wrote:svaki nastavnik zemljopisa zna da je zemlja okrugla. to je tih 35 posto i ponešto ovih što su se friško zaposlili priko veza iz vlade.epikur37 wrote:Evo sad počinje cijepljenje školskog osoblja.
Oni će se cijepiti a oni koji neće će poslije pitati kako to, kako to...netko ih sabotira, hdz...etcv.
predvodnik je.
opet si pio veberček
a baštardo prosto sam razočaran strukom...takav nivo ignorancije u prosvjeti, njah.
je ta da cinkeri unutar sustava su alkići.
ima vas svakakvih.
piješ iz navike ili jer je to cool u efendijašećerkadićoremovićneznašpisatomerović
2014-12-30
Zadnjih 7 dana se 7 dnevni vrti oko 2,000 slučajeva.
7 dnevni klizni prosjek se bilježi se svaki dan , a odnosi se naprosjek
od sume prethodnih 7 dana. Vidimo da se trnutno doslovce vodi
jedno hrvanje da se krivulja okrene prema dolje.
Za razliku od uobičajenih ključnih 2 tjedna, ovaj put je to samo jedan tjedan.
Ako se uspije krivulju okreniti prema dolje i smanjiti Rt pod 1.00, onda ste pobijedili.
Dakle, cijepite se, držite distancu, nosite maske i perite ruke...
7 dnevni klizni prosjek se bilježi se svaki dan , a odnosi se naprosjek
od sume prethodnih 7 dana. Vidimo da se trnutno doslovce vodi
jedno hrvanje da se krivulja okrene prema dolje.
Za razliku od uobičajenih ključnih 2 tjedna, ovaj put je to samo jedan tjedan.
Ako se uspije krivulju okreniti prema dolje i smanjiti Rt pod 1.00, onda ste pobijedili.
Dakle, cijepite se, držite distancu, nosite maske i perite ruke...
2016-07-22
Rezultat je, naravno, visok, ali je u okviru smirivanja krivulje rasta, o kojem bilo govora u prethodnim komentarima.
Broj umrlih se neće smanjivati u istom ritmu (latenca!)
2016-07-22
epikur37 wrote:veber wrote:efendija epi zna di je đabasiplaćosinemutava baštarda wrote:svaki nastavnik zemljopisa zna da je zemlja okrugla. to je tih 35 posto i ponešto ovih što su se friško zaposlili priko veza iz vlade.epikur37 wrote:Evo sad počinje cijepljenje školskog osoblja.
predvodnik je.
opet si pio veberček
ne radi se o nivou struke, nego obrazovanja.
veće obrazovanje, više ravnozemljaša.
michaellcmacha likes this post
ANTHONY HOPKINS SUPPOSEDLY HAS THE VACCINE, BUT WATCH, SHE SQUIRTS THE VACCINE OUTSIDE!
Guest- Guest
Gnječ wrote:
ANTHONY HOPKINS SUPPOSEDLY HAS THE VACCINE, BUT WATCH, SHE SQUIRTS THE VACCINE OUTSIDE!
čuva se, navodno cjepiva uništavaju plodnost.
Javilo na TV.
I u Sinju. Danas +42 novozaražena, što preračunano na 1 milijun znači stanovnika: 1,691/1M stanovnika.
Za takav slučaj zaraženosti bi Hrbatska danas bilježila +6,894 slučaja.
Na svu sreću Hrvatska ima i 6,894/2,117= 3.3 puta manje ravnozemljaša.
I u Sinju. Danas +42 novozaražena, što preračunano na 1 milijun znači stanovnika: 1,691/1M stanovnika.
Za takav slučaj zaraženosti bi Hrbatska danas bilježila +6,894 slučaja.
Na svu sreću Hrvatska ima i 6,894/2,117= 3.3 puta manje ravnozemljaša.
Microbiologist Sucharit Bhakdi- "Largest Experiment Ever Performed in the History of Mankind"
Guest- Guest
Mutavi, jebem te u čvalje. Priča za 24 uz najnavijačicu knedl i mlijeko izdajam kelvinica. U karanteni sam, jer moramo u coca-colu, redovno održavanje. Ali 2 tjedna moraš biti karanteriran. Zove mene ekipa da nekaj šteka pa bi li pobjegao iz karantene, častit će me kolom ako dođem.
I pitam ja upravizeljicu logora da malo skoknem do dječaraca.
Veli ona nože ali ae vrati na podizanje zastave.
Odperjam ja 80km i zvekne me presretačkod Minkena.
I krene spika.
-znate li da je novo ograničenje?
Aaaa.??? Stvafno nisam znao.
-da, sada je ograničenje 180, a vi ste vozili xxx, 35.
Ja se iz nekoc razloga sjetio tebe i pitao drota di je isčupao onih, 35.
Završilo je tako sa me drot pitao hel imam hr vozačku da stavi inkubaciju, a 300 ojra sam donirao nekoj udruzi tipa crveni križ. Mogao sam se žaliti ali onda je 500.
I krene spika.
Završilo je tako sa me drot pitao hel imam hr vozačku da stavi inkubaciju, a 300 ojra sam donirao nekoj udruzi tipa crveni križ. Mogao sam se žaliti ali onda je 500.
2014-12-30
In February, 2021, Professor Sucharit Bhakdi, M.D. and a number of his colleagues warned the European Medicines Agency about the potential danger of blood clots and cerebral vein thrombosis in millions of people receiving experimental gene-based injections.
Since then, two of the four injections have been suspended or recalled in Europe and the United States for just that reason.
In this episode of Perspectives, Professor Bhakdi explains the science behind the problem, why it is not just limited to the products already suspended, and why in the long term we may be creating dangerously overactive immune systems in billions of unwitting subjects.
Guest- Guest
7 dnevni rast je pao na 0 %. Isto očekujem i za faktor reprodukcije.
Naravno, INDEX za ravnozemljaše ima drugačije podatke.
Last edited by Eroo on 21/4/2021, 16:59; edited 1 time in total
veber wrote:Mutavi, jebem te u čvalje. Priča za 24 uz najnavijačicu knedl i mlijeko izdajam kelvinica. U karanteni sam, jer moramo u coca-colu, redovno održavanje. Ali 2 tjedna moraš biti karanteriran. Zove mene ekipa da nekaj šteka pa bi li pobjegao iz karantene, častit će me kolom ako dođem.
I krene spika.
dobar
nemam iskustva s njemačkom policijom, a osjećam da im se ne može ostaviti u vozačkoj 50 eura.
Očekujem i pad 14 dnevne incidence.Eroo wrote:7 dnevni rast je pao na 0 %. Isto očekujem i za faktor reprodukcije.
2016-07-22
Iz WHO krivulje dnevne incidence novozaraženih također možemo zaključiti da se radi o vrhu (pik-u),
pa se može očekivati postupno opadanje broja zaraženih na dnevnoj bazi.
U svakom slučaju bi trebalo očekivati da nacionalni stožer preuzme komandu nad nekim lokalcima,
kao na primjer u Sinju.
pa se može očekivati postupno opadanje broja zaraženih na dnevnoj bazi.
U svakom slučaju bi trebalo očekivati da nacionalni stožer preuzme komandu nad nekim lokalcima,
kao na primjer u Sinju.
2016-07-22
Doklen ste stigli?
Ima li novih cijepljenih? Recenzije su...?
Ero, što kažu grafikoni, koliko smo bolji od Šveđana, a lošiji od Izraelaca?
Može li netko napisati kratki sažetak.
Ima li novih cijepljenih? Recenzije su...?
Ero, što kažu grafikoni, koliko smo bolji od Šveđana, a lošiji od Izraelaca?
Može li netko napisati kratki sažetak.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ide i u dojčland za kavu-samo kaj me kamera zveknula, ne znam kako si mi ti pao na pamet, ali drot si je mislio da ovom nisu svi doma kad se cereka, a još kada je izvukao POS uređaj došao sam u iskušenje pitat ga di je stavka za trinkgeld? A dal sam karticu od kćeri uz komentar da ionako ima više od mene. Onih, xxx, 35 me proganja i od svih tebe se sjetim. Kaj nije mogao zaokružit na prvu višu? Sada bum snimku stavio u folder s UZ djece. Ovo je moj sin 22i tjedan, ovo je moja kćer 31i tjedan, ovo sam ja na autobahnu..mutava baštarda wrote:veber wrote:Mutavi, jebem te u čvalje. Priča za 24 uz najnavijačicu knedl i mlijeko izdajam kelvinica. U karanteni sam, jer moramo u coca-colu, redovno održavanje. Ali 2 tjedna moraš biti karanteriran. Zove mene ekipa da nekaj šteka pa bi li pobjegao iz karantene, častit će me kolom ako dođem.
I krene spika.
dobar
nemam iskustva s njemačkom policijom, a osjećam da im se ne može ostaviti u vozačkoj 50 eura.
2014-12-30
A kako ide u Janezlandu? Odrali me 160 eura...veber wrote:Ide i u dojčland za kavu-samo kaj me kamera zveknula, ne znam kako si mi ti pao na pamet, ali drot si je mislio da ovom nisu svi doma kad se cereka, a još kada je izvukao POS uređaj došao sam u iskušenje pitat ga di je stavka za trinkgeld? A dal sam karticu od kćeri uz komentar da ionako ima više od mene. Onih, xxx, 35 me proganja i od svih tebe se sjetim. Kaj nije mogao zaokružit na prvu višu? Sada bum snimku stavio u folder s UZ djece. Ovo je moj sin 22i tjedan, ovo je moja kćer 31i tjedan, ovo sam ja na autobahnu..mutava baštarda wrote:veber wrote:Mutavi, jebem te u čvalje. Priča za 24 uz najnavijačicu knedl i mlijeko izdajam kelvinica. U karanteni sam, jer moramo u coca-colu, redovno održavanje. Ali 2 tjedna moraš biti karanteriran. Zove mene ekipa da nekaj šteka pa bi li pobjegao iz karantene, častit će me kolom ako dođem.
I krene spika.
dobar
Trinity-
2014-04-17
Zlovenci su šupci. Rade sačekuše pa te zvekne za 10 iznad. Mene je Nijemac mogao odrati. U krajnjoj liniji mogao mi je na Njemačku dozvolu stavit zabranu id 30 dana, ali me lijepo ptao da li imam hr pa da na nju stavi. A to veijedi samo za Njemačku. A kazna ko kazna, kamera me snimila i moš se jebat. A s obzirom na ograničenje i snimljeno, super sam prošao..
Sami nikako da dokzčum otkzd mutavi u cijeloj priči.
Sami nikako da dokzčum otkzd mutavi u cijeloj priči.
2014-12-30
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Page 18 of 50