Dinamo BBB
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Dinamo BBB
Modra boja
Geni geni kameni
Dinama se samo spomeni,
noćas igrajte za nas
pobjede smo glas.
Sve ćemo za vas dati
inatite se Hrvati,
neka nas svi znaju
po modroj boji poznaju.
Domovina nam je u venama
poznajemo se po tome,
BBB su krila Dinama
nosimo ljubav u srcu svome.
Past će i Vilareal noćas
neka se ori sa sjevera glas,
Istina je samo jedna
svake pobjede je vrijedna.
Modra je boja
oduvijek ljubav moja,
Sveti Grb tu stoji
nikoga se ne boji.
Dinamo srce za tebe tuče
u Zagreb me vuće,
sve od sebe dajte
samo srcem igrajte .
Idemo svi sada
Vilareal noćas pada,
modra boja nas zove
sve Hrvatske sinove.
Geni geni kameni
Dinama se samo spomeni,
noćas igrajte za nas
pobjede smo glas.
Sve ćemo za vas dati
inatite se Hrvati,
neka nas svi znaju
po modroj boji poznaju.
Domovina nam je u venama
poznajemo se po tome,
BBB su krila Dinama
nosimo ljubav u srcu svome.
Past će i Vilareal noćas
neka se ori sa sjevera glas,
Istina je samo jedna
svake pobjede je vrijedna.
Modra je boja
oduvijek ljubav moja,
Sveti Grb tu stoji
nikoga se ne boji.
Dinamo srce za tebe tuče
u Zagreb me vuće,
sve od sebe dajte
samo srcem igrajte .
Idemo svi sada
Vilareal noćas pada,
modra boja nas zove
sve Hrvatske sinove.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Dinamo BBB
Kako je ostalo u "VECITOM"Princ od Čaira wrote:gasi ovu govnjivu temu...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Opet su njegovi dobili po pičci od Zvezde ... Bi ja davnih godina na jednom večitom derbiju u Beogradu na Marakani ... Utakmica se igra, a sa svih strana se ori "cigani, cigani" ... To mi je bila najdraža utakmica koju sam gledao i pucao od smijeha ... Neprocjenjivo je slušati kad cigan ciganu viče da je cigan ...
Zeko-
2015-08-26
Da meni je to isto smisno.Zeko wrote:Opet su njegovi dobili po pičci od Zvezde ... Bi ja davnih godina na jednom večitom derbiju u Beogradu na Marakani ... Utakmica se igra, a sa svih strana se ori "cigani, cigani" ... To mi je bila najdraža utakmica koju sam gledao i pucao od smijeha ... Neprocjenjivo je slušati kad cigan ciganu viče da je cigan ...
I jedni i drugi cigani .
Ili kad jedni druge zovu turcima a sve turci.
2015-09-13
I ovom nichetu triba zabranit srat po forumu
2015-09-13
Zeko wrote:Opet su njegovi dobili po pičci od Zvezde ... Bi ja davnih godina na jednom večitom derbiju u Beogradu na Marakani ... Utakmica se igra, a sa svih strana se ori "cigani, cigani" ... To mi je bila najdraža utakmica koju sam gledao i pucao od smijeha ... Neprocjenjivo je slušati kad cigan ciganu viče da je cigan ...
,,opet'' posle 16 utakmica-bože sveti koliko si ti glup?
Bio sam ja pre jedno desetak godina na jednoj utakmici dinama na Maksimiru. Utakmica se igra, a sa tribina se ori ,,Mamiću cigane, odlazi iz svetinje''. To mi je bila najdraža utakmica koju sam gledao i pucao od smeha... Neprocenjivo je slušati kad cigani ciganinu viču da je ciganin...
Guest- Guest
Ajde da si i ti nekog posteno nasamarao...Princ od Čaira wrote:
Bio sam ja pre jedno desetak godina na jednoj utakmici dinama na Maksimiru. Utakmica se igra, a sa tribina se ori ,,Mamiću cigane, odlazi iz svetinje''. To mi je bila najdraža utakmica koju sam gledao i pucao od smeha... Neprocenjivo je slušati kad cigani ciganinu viču da je ciganin...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Ajde da si i ti nekog posteno nasamarao...Princ od Čaira wrote:
Guest- Guest
Cigani ne dolaze na utakmice Dinama. Jedino se debilu iz dijaspore to čini kao šamaranje.
fridrih-niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Ajde da si i ti nekog posteno nasamarao...Princ od Čaira wrote:
Guest- Guest
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1