IDEMO DINAMO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
IDEMO DINAMO
idemo po pobjedu i prolaz da bi tovari imali za domestos i struju
kakav klub bože dragi, privilegija je biti dinamovac
End- Posts : 21177
2015-08-25
Re: IDEMO DINAMO
Ne grizi ruku koja te hrani, ne pljuj u zdjelu iz koje jedeš.
2015-08-25
nemoj plakat nichet, namoj suzama natapat dres mija caktaša haha
2015-08-25
jel ovo neka tovarska navlakušafridrih_niche wrote:Ende, ideš na Cubismo?
:D
cubismo je sex
2015-08-25
Mije*End wrote:nemoj plakat nichet, namoj suzama natapat dres mija caktaša haha
Guest- Guest
Imaju koncert u Varaždinu, ako ih ne zabrane...End wrote:jel ovo neka tovarska navlakušafridrih_niche wrote:Ende, ideš na Cubismo?
cubismo je sex
Guest- Guest
mija i dinafridrih_niche wrote:Mije*End wrote:nemoj plakat nichet, namoj suzama natapat dres mija caktaša haha
2015-08-25
vidim sad, ali u čakovcu kod kraljeva pomfrita.fridrih_niche wrote:Imaju koncert u Varaždinu, ako ih ne zabrane...End wrote:jel ovo neka tovarska navlakušafridrih_niche wrote:Ende, ideš na Cubismo?
cubismo je sex
2015-08-25
Puši kurac!End wrote:mija i dinafridrih_niche wrote:Mije*End wrote:nemoj plakat nichet, namoj suzama natapat dres mija caktaša haha
:8)
Guest- Guest
Pomfri i zubatac, miks iz snova!End wrote:vidim sad, ali u čakovcu kod kraljeva pomfrita.fridrih_niche wrote:Imaju koncert u Varaždinu, ako ih ne zabrane...End wrote:jel ovo neka tovarska navlakušafridrih_niche wrote:Ende, ideš na Cubismo?
cubismo je sex
<3
Guest- Guest
Igra li Hajduk
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ako ikad vidim nekoga da naruci pomfri uz zubonju na licu mista cu ga likvidirati ali bogamifridrih_niche wrote:Pomfri i zubatac, miks iz snova!End wrote:vidim sad, ali u čakovcu kod kraljeva pomfrita.fridrih_niche wrote:Imaju koncert u Varaždinu, ako ih ne zabrane...End wrote:jel ovo neka tovarska navlakušafridrih_niche wrote:Ende, ideš na Cubismo?
cubismo je sex
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Ako ikad vidim nekoga da naruci pomfri uz zubonju na licu mista cu ga likvidirati ali bogamifridrih_niche wrote:Pomfri i zubatac, miks iz snova!End wrote:vidim sad, ali u čakovcu kod kraljeva pomfrita.fridrih_niche wrote:Imaju koncert u Varaždinu, ako ih ne zabrane...End wrote:jel ovo neka tovarska navlakušafridrih_niche wrote:Ende, ideš na Cubismo?
cubismo je sex
<3
Guest- Guest
Napuseni novomarofski ciganin prica o spizi.
Ende pusi kurac drzi se tuduma a spizu ostavi nama dalmatincima kraljevima spize i dobre hrane.
Ti se drzi frigani jaja i krajnjske kobasice
Ende pusi kurac drzi se tuduma a spizu ostavi nama dalmatincima kraljevima spize i dobre hrane.
2015-09-13
FRANK wrote:Napuseni novomarofski ciganin prica o spizi.
jučer sam spremio oradu frišku s mora s blitvom i krumpirom.. nije bilo loše
danas sam smazao za ručak par domaćih kobasica sa senfom uz žuju i bilo je bombastično...
pametnome dosta...
u svakom slučaju bolje kranjski kobas nego SIN-ova kobasica koju ti zamišljaš da ti prodire u analni otvor..
2015-08-25
Varas se cigane izdrkani.End wrote:FRANK wrote:Napuseni novomarofski ciganin prica o spizi.
jučer sam spremio oradu frišku s mora s blitvom i krumpirom.. nije bilo loše
danas sam smazao za ručak par domaćih kobasica sa senfom uz žuju i bilo je bombastično...
pametnome dosta...
u svakom slučaju bolje kranjski kobas nego SIN-ova kobasica koju ti zamišljaš da ti prodire u analni otvor..
Meni crv7neznaci nista dok ti zamisljas da te rosarijski gremlinjebe.
Nije ti lako mater ti je vodeca zvijezda nocne smjene.
Triba svoje smrdljivo nedonosce prihranit
2015-09-13
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Idemo u Rio!
» U BOJ ,,,, ovo će moći dobro proći samo ako ustanu ustaše
» idemo delat kaj god
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju
» Idemo dalje
» U BOJ ,,,, ovo će moći dobro proći samo ako ustanu ustaše
» idemo delat kaj god
» Ako će oni u EU, mi idemo u Rusiju