Rusija: Vojno interveniramo u Donbasu okoliko Ukri napadnu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rusija: Vojno interveniramo u Donbasu okoliko Ukri napadnu
RayMabus wrote:Dobro. Otvoreno su priznali da su agresor u Ukrajini. Sad idu nove sankcije.Hektorović wrote:
Russian Minsk Envoy: Russia may come to the defense of the people of Donbas if forced to
Fora je da više i nemaju što pod sankcije...
[size=78]O'Brien on deterring Russian meddling: "There’s almost nothing left to sanction"[/size]
https://www.axios.com/obrien-russian-inteference-sanctions-b23fc82d-0cf0-4acf-af15-2688cc073318.html
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
Bil ti poslao vojsku u BIH da obrani Hrvate i hecegbosa sku autonomiju ako sarajeva krene s mujagama?
Ja bih, država tre a braniti svoj narod.
Pa to rade suverene države, čuvaju svoje državljane.
To je danas upravo rekao Kozak, "to su naši državljani".
2018-04-10
epikur37 wrote:Hektorović wrote:RayMabus wrote:
Ja san samo zaključija da Hrvatska uopće ne sudjeluje u cijeloj priči , dakle s tim nemamo ništa jer nas i onako nitko ništa ne pita. Još bolje.
Jasno, niti ima veze sa Hrvatskim iskustvom.
Naravno.
Za pravašiju uvijek ide Rusi=Srbi
2018-04-10
Hektorović wrote:Fora je da više i nemaju što pod sankcije...
[size=78]O'Brien on deterring Russian meddling: "There’s almost nothing left to sanction"[/size]
https://www.axios.com/obrien-russian-inteference-sanctions-b23fc82d-0cf0-4acf-af15-2688cc073318.html
Pretjeranom uporabom sankcija doveli su se doslovno do toga da sad moraju simbolički proskribirati pojedince, pošto su nabili sankcije na sve živo od izvoza tehnologija do financijskog tržišta.
2018-04-10
Pat pozicija.
A ništa. Gledat sa strane šta se dešava i to je to. Kad te nitko ništa ne pita a onda i nemaš s time ništa.
A ništa. Gledat sa strane šta se dešava i to je to. Kad te nitko ništa ne pita a onda i nemaš s time ništa.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Amerika zna da je naftna industrija Srbije u vlasništvu Rusije.
Otkud Amerika to zna? Tko joj je rekao?
crvenkasti-
2014-04-17
Sankcije ...pa mogu ih jos izbaciti iz SWIFTa.
Iako ce to i njima biti ogromna steta...ali mogu to uciniti.
Doduse citao sam da su Rusi spremili alternativu i da je vec koriste...moguce da i sami izadju is tog sistema.
..
Iako ce to i njima biti ogromna steta...ali mogu to uciniti.
Doduse citao sam da su Rusi spremili alternativu i da je vec koriste...moguce da i sami izadju is tog sistema.
..
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A tko ce ti ici u bih braniti hrvate tamo s obzirom kojim ih ovdje epitetima 'caste'...prije bi ih izrucili...epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
Bil ti poslao vojsku u BIH da obrani Hrvate i hecegbosa sku autonomiju ako sarajeva krene s mujagama?
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Ja sam cuo od mnogih hrvata u bih da ovakvu danas hrvatsku vise ne dozivljavaju kao svoju domovinu niti sto puno od nje ocekuju..cak da smo gori od sarajeva
2015-09-08
Uhvatio si se gluposti na ozbiljnom pitanju.vuksadinare wrote:A tko ce ti ici u bih braniti hrvate tamo s obzirom kojim ih ovdje epitetima 'caste'...prije bi ih izrucili...epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
Da sutra tamk pukne i Hrvati budu ugroženi HV bi jasno intervenirap.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma bi..evo sve cekam kad se donese zakon o zabrani cetnickih obiljezja skinuti spomenik cetniku soskocaninu..tko ce imati muda to uciniti a da pupi ne prikoci..tako i ovo..dva dezertera ce rat voditi a sami pobjegli od rata..epikur37 wrote:Uhvatio si se gluposti na ozbiljnom pitanju.vuksadinare wrote:A tko ce ti ici u bih braniti hrvate tamo s obzirom na koje ih ovdje epitetima 'caste' ... prije bi ih izrucili ...epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
2015-09-08
Jebote bok blesavog naroda..na celu drzave dva dezertera jedan cetnik i jedan cigo bivsa oficircina jna..jedna pijandura i navodno sef oporbe jedan grizli..i onda se pitamo zasto nam je tako..jer mi nismo normalni
2015-09-08
već je jednom intervenirano, ali tada smo bili suverena država, ka šta je Rusija danas.epikur37 wrote:Uhvatio si se gluposti na ozbiljnom pitanju.vuksadinare wrote:A tko ce ti ici u bih braniti hrvate tamo s obzirom kojim ih ovdje epitetima 'caste'...prije bi ih izrucili...epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusija i Zimbabve potpisali vojno ekonomsku suradnju
» Blinken- Rusija je slabija vojno, ekonomski, diplomatski, NATO je veći, jači, ujedinjeniji no ikad u 75- god. povijesti
» Pomoć ljudima u Donbasu...
» Srpski dobrovoljac poginuo u Donbasu
» Zelenski ne isključuje referendum o Krimu i Donbasu
» Blinken- Rusija je slabija vojno, ekonomski, diplomatski, NATO je veći, jači, ujedinjeniji no ikad u 75- god. povijesti
» Pomoć ljudima u Donbasu...
» Srpski dobrovoljac poginuo u Donbasu
» Zelenski ne isključuje referendum o Krimu i Donbasu
Page 3 of 3