Rusija: Vojno interveniramo u Donbasu okoliko Ukri napadnu
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rusija: Vojno interveniramo u Donbasu okoliko Ukri napadnu
Pa nas nitko ništa ni ne pita. Danas sastanak SAD , UK , Kanada , Poljska i Litva.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Mi ? Šta mi da radimo ?crvenkasti wrote:Rusi misle da smo mi fašisti zato što smo ustaše.
Što da sad radimo?
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/pocelo-izdavanje-turistickih-viza-za-ruse-najavljeni-letovi-iz-moskve-za-hrvatsku-20210407
Kakvi letovi, stiže rat. Ako Rusi krenu, kad pregaze Ukrajinu, oni neće stati.
Nit nas itko zove nit nas itko šta pita.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Pratit ćemo situaciju. Kad se Rusi primaknu, samo prebjegnemo u partizane.
Jel postoje sad partizani ili tako nešto?
Jel postoje sad partizani ili tako nešto?
crvenkasti-
2014-04-17
.posalji ga u kuracRayMabus wrote:Pa nas nitko ništa nije pita. Danas sastanak SAD, UK, Kanada, Poljska i Litva.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Mi? Šta mi da radimo?crvenkasti wrote:Rusi misle da smo mi fašisti zato što smo ustaše.
Što da sad radimo?
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/pocelo-izdavanje-turistickih-viza-za-ruse-najavljeni-letovi-iz-moskve-za-hrvatsku-20210407
Kakvi letovi, stiže rat. Ako Rusi krenu, kad pregaze Ukrajinu, oni neće stati.
Nit nas itko zove nit nas itko šta pita.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Ma kaki partizani ? Sankcije i sjeverni tok ukidanje. Pa nismo mi napravili lng terminal pa da nas Rusi izbace iz biznisa.
2014-04-11
A tuge brate kad vam Bugari zatvore turski tok na granici Srbije i Bugarske pa sav plin budete morali kupovat od ustaša , bilo ovih sjevernih bilo ovi šta su se u sedmom stoljeću spustili na more.RayMabus wrote:Ma kaki partizani ? Sankcije i sjeverni tok ukidanje. Pa nismo mi napravili lng terminal pa da nas Rusi izbace iz biznisa.
Smijeh
2014-04-11
RayMabus wrote:A tuge brate kad vam Bugari zatvore turski tok na granici Srbije i Bugarske pa sav plin budete morali kupovat od ustaša , bilo ovih sjevernih bilo ovi šta su se u sedmom stoljeću spustili na more.RayMabus wrote:Ma kaki partizani ? Sankcije i sjeverni tok ukidanje. Pa nismo mi napravili lng terminal pa da nas Rusi izbace iz biznisa.
Smijeh
Ma kakvi Bugari
Šiptari će napasti i prekinuti Južni tok. Za koji kurac ih plaćamo?
Ukrajinski nacisti odozgore, Šiptari odozdolje, a mi Hrvati zdesna.
crvenkasti-
2014-04-17
Bugari , Bugari....priko njih to ide.
Nemate vi pojma šta vas čeka. Amerika zna da je naftna industrija Srbije u vlasništvu Rusije.
Još ništa ne znate.
Nemate vi pojma šta vas čeka. Amerika zna da je naftna industrija Srbije u vlasništvu Rusije.
Još ništa ne znate.
2014-04-11
crvenkasti moraš više plakati da bi manje pišao
Nista tu od velikog rata biti nece ...sve ce zavrsiti tenzijama i galamom
Jer faktor iznenadjenja je otpao, svi su spremni i navukli gomile oruzja
Krenuti u napad u takvim uvjetima je suicid
Zali Boze zrtava na obje strane.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Faktora iznenađenja svakako nema
https://www.novosti.rs/planeta/svet/984804/ruski-brodovi-plove-crno-more-cela-armija-podignuta-noge-zapad-ukrajina-zabrinuti
Ja san samo zaključija da Hrvatska uopće ne sudjeluje u cijeloj priči , dakle s tim nemamo ništa jer nas i onako nitko ništa ne pita. Još bolje.
https://www.novosti.rs/planeta/svet/984804/ruski-brodovi-plove-crno-more-cela-armija-podignuta-noge-zapad-ukrajina-zabrinuti
Ja san samo zaključija da Hrvatska uopće ne sudjeluje u cijeloj priči , dakle s tim nemamo ništa jer nas i onako nitko ništa ne pita. Još bolje.
2014-04-11
U jedno sam siguran. Kad me bilo tko pita da odgovorim čiji je Krim a ponudi dvije opcije a to su Ukrajina i Rusija da ću se ja samo nasmijat i reč : Ma kakva Ukrajina ?
Ajd kući , kući , kući.
Ajd kući , kući , kući.
2014-04-11
epikur37 wrote:Sve 5.
On Thursday, Dmitry Kozak, a senior Kremlin official, said Ukraine’s government were like “children playing with matches”.
“I support the assessment that the start of military action - this would be the beginning of the end of Ukraine,” the deputy head of Russia’s presidential administration said.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ringo10 wrote:Nista tu od velikog rata biti nece ...sve ce zavrsiti tenzijama i galamom
Pa naravno
Na koncu Zelensky je dobio na izgubljenoj popularnosti, kao i Putin kojem se spremaju izbori na jesen.
2018-04-10
RayMabus wrote:
Jasno, niti ima veze sa Hrvatskim iskustvom.
2018-04-10
Šandor Winnetou wrote:jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
Bil ti poslao vojsku u BIH da obrani Hrvate i hecegbosa sku autonomiju ako sarajeva krene s mujagama?
Ja bih, država tre a braniti svoj narod.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hektorović wrote:RayMabus wrote:
Jasno, niti ima veze sa Hrvatskim iskustvom.
Naravno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nas nitko ništa ne pita. Ne zovu nas na sastanke , nit ukrajinska vlada ništa prema Zagrebu nije poslala....pa ako šta počme a šta imamo mi s tim ?
Nit iko išta pita nit išta.
Nit iko išta pita nit išta.
2014-04-11
Nas će valjda zvati kad ih Rusi naklepaju.
E al ništa me ne pitaš a sad mi je sezona pa do jeseni i dok ne završi sezona neću ti se ni javit.
E al ništa me ne pitaš a sad mi je sezona pa do jeseni i dok ne završi sezona neću ti se ni javit.
2014-04-11
neusporedivo sa situacijom u donbasu. Bosna je juga u malom, donbas je čista otimačina ukrajinskog teritorija.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
Bil ti poslao vojsku u BIH da obrani Hrvate i hecegbosa sku autonomiju ako sarajeva krene s mujagama?
Ja bih, država tre a braniti svoj narod.
Ukrajina još nije spremna za okršaj s Rusijom. A i uostalom moraju definirat šta točno oče.
Ja da sam na njihovon mistu napravija bi trampu : Krim za bezuvjetnu predaju ovih na istoku Ukrajine.
Krim ionako nije nikad bija ukrajinski.
Ja da sam na njihovon mistu napravija bi trampu : Krim za bezuvjetnu predaju ovih na istoku Ukrajine.
Krim ionako nije nikad bija ukrajinski.
2014-04-11
RayMabus wrote:Dobro. Otvoreno su priznali da su agresor u Ukrajini. Sad idu nove sankcije.Hektorović wrote:
Russian Minsk Envoy: Russia may come to the defense of the people of Donbas if forced to
Fora je da više i nemaju što pod sankcije...
[size=78]O'Brien on deterring Russian meddling: "There’s almost nothing left to sanction"[/size]
https://www.axios.com/obrien-russian-inteference-sanctions-b23fc82d-0cf0-4acf-af15-2688cc073318.html
2018-04-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusija i Zimbabve potpisali vojno ekonomsku suradnju
» Blinken- Rusija je slabija vojno, ekonomski, diplomatski, NATO je veći, jači, ujedinjeniji no ikad u 75- god. povijesti
» Pomoć ljudima u Donbasu...
» Srpski dobrovoljac poginuo u Donbasu
» Zelenski ne isključuje referendum o Krimu i Donbasu
» Blinken- Rusija je slabija vojno, ekonomski, diplomatski, NATO je veći, jači, ujedinjeniji no ikad u 75- god. povijesti
» Pomoć ljudima u Donbasu...
» Srpski dobrovoljac poginuo u Donbasu
» Zelenski ne isključuje referendum o Krimu i Donbasu
Page 2 of 3