Rusija: Vojno interveniramo u Donbasu okoliko Ukri napadnu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Rusija: Vojno interveniramo u Donbasu okoliko Ukri napadnu
Russian Minsk Envoy: Russia may come to the defense of the people of Donbas if forced to
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Rusija: Vojno interveniramo u Donbasu okoliko Ukri napadnu
ja bi svejedno pokušao osloboditi okupirana područja, spaliti sve ako treba šta košta da košta ali se ni dao zajebavati. Spičio bi nuklearku tamo ako treba. Onaj koji pokaže zube ima šanse, njnjonjavci nikada dobro ne prođu.
Dobro. Otvoreno su priznali da su agresor u Ukrajini. Sad idu nove sankcije.Hektorović wrote:
Russian Minsk Envoy: Russia may come to the defense of the people of Donbas if forced to
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
Šandor Winnetou wrote:jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
Rusi su Srbi, a Hrvati Ukrajinci.
crvenkasti-
2014-04-17
a ti si iskompleksirana budaletinacrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
Šandor Winnetou wrote:a ti si iskompleksirana budaletinacrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
Glavno da nisam Srbin.
crvenkasti-
2014-04-17
Milo pobjedjuje u crnoj gori izgleda da ce ukri u donbasu..delije pisu na marakani crvenko se asimilirao-izdajnik
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
A Srbi su Česi koji su toliko rusofilni da navijaju protiv Ukrajine koja ne priznaje Kosovo.crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
Smeta vam pamet.
2014-04-11
Crvenko je kurac na bicikluvuksadinare wrote:Milo pobjedjuje u crnoj gori izgleda da ce ukri u donbasu..delije pisu na marakani crvenko se asimilirao-izdajnik
Naravno da će Rusija stati u legitimnu odbranu teritorija oslobodjenih od fašista. A ovi izgleda dok ne dobiju po pički neće se ni smiriti
A ništa onda, spaliti separatističku stoku u donbasu i sve pretvoriti u mrtvu zemlju. Ukrajinci imaju svako moralno i ljudsko i Božje pravo na to.AlfaOmega wrote:Naravno da će Rusija stati u legitimnu odbranu teritorija oslobodjenih od fašista. A ovi izgleda dok ne dobiju po pički neće se ni smiriti
Kakvo vam se zove središnja rijeka u Srbiji ?RayMabus wrote:A Srbi su Česi koji su toliko rusofilni da navijaju protiv Ukrajine koja ne priznaje Kosovo.crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:jel bi ti pustio da nam netko okupira dio države ili bi mu jebao mater?epikur37 wrote:Sve 5.
Smeta vam pamet.
Morava jel tako ?
Kako se zovu slavenska plemena u istočnoj Njemačkoj uz granicu sa Češkom ?
Srbi.
2014-04-11
A Hrvati nisu Ukrajinci nego su Ukrajinci skup plemena s tih područja od kojih je jedno pleme i Hrvati koji se nisu spustili u Panonsku nizinu.
Vi s Rusima nemate ništa osim šta im virite iz šupka.
Vi s Rusima nemate ništa osim šta im virite iz šupka.
2014-04-11
Rusi misle da smo mi fašisti zato što smo ustaše.
Što da sad radimo?
Što da sad radimo?
crvenkasti-
2014-04-17
Mi ? Šta mi da radimo ?crvenkasti wrote:Rusi misle da smo mi fašisti zato što smo ustaše.
Što da sad radimo?
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/pocelo-izdavanje-turistickih-viza-za-ruse-najavljeni-letovi-iz-moskve-za-hrvatsku-20210407
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
RayMabus wrote:Mi ? Šta mi da radimo ?crvenkasti wrote:Rusi misle da smo mi fašisti zato što smo ustaše.
Što da sad radimo?
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/pocelo-izdavanje-turistickih-viza-za-ruse-najavljeni-letovi-iz-moskve-za-hrvatsku-20210407
Kakvi letovi, stiže rat. Ako Rusi krenu, kad pregaze Ukrajinu, oni neće stati.
crvenkasti-
2014-04-17
Kljusina se razume u svijet kao Marica u kriv kurac, dobro nas zabavljas, svako mjesto je imalo lokalnog debila :Dcrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Mi ? Šta mi da radimo ?crvenkasti wrote:Rusi misle da smo mi fašisti zato što smo ustaše.
Što da sad radimo?
omni-
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
Pa nas nitko ništa ni ne pita. Danas sastanak SAD , UK , Kanada , Poljska i Litva.crvenkasti wrote:RayMabus wrote:Mi ? Šta mi da radimo ?crvenkasti wrote:Rusi misle da smo mi fašisti zato što smo ustaše.
Što da sad radimo?
Nit nas itko zove nit nas itko šta pita.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Rusija i Zimbabve potpisali vojno ekonomsku suradnju
» Blinken- Rusija je slabija vojno, ekonomski, diplomatski, NATO je veći, jači, ujedinjeniji no ikad u 75- god. povijesti
» Pomoć ljudima u Donbasu...
» Srpski dobrovoljac poginuo u Donbasu
» Zelenski ne isključuje referendum o Krimu i Donbasu
» Blinken- Rusija je slabija vojno, ekonomski, diplomatski, NATO je veći, jači, ujedinjeniji no ikad u 75- god. povijesti
» Pomoć ljudima u Donbasu...
» Srpski dobrovoljac poginuo u Donbasu
» Zelenski ne isključuje referendum o Krimu i Donbasu
Page 1 of 3