Srpski dobrovoljac poginuo u Donbasu
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Srpski dobrovoljac poginuo u Donbasu
Srpski dobrovoljac u armiji "Donjecke Narodne Republike" Vladimir Stanimirović poginuo je prošlog petka kod Kominterneva od ukrajinske artiljerijske vatre.
Vladimir Stanimirović je došao u Novorusiju u septembru 2014, tu se oženio i pre pola godine dobio sina, piše portal Ruserbia, a prenosi RTS.
- Vladimir je bio među prvima koji je stigao u Donbas, bio je hrabar, ali i disciplinovan vojnik - priča o njemu njegov zemljak i saborac Dejan Berić.
Pre dolaska u Donbas, Vladimir Stanimirović je u Srbiji bio na službi u bezbednosnoj zoni uz administrativnu liniju s Kosovom, navodi ruski portal.
Vladimir Stanimirović će biti sahranjen u nedelju na groblju u Amevrosijevki.
http://www.informer.rs/vesti/srbija/97317/NEK-VECNA-SLAVA-Ovo-srpski-dobrovoljac-Vladimir-Stanimirovic-koji-poginuo-Donbasu
Vladimir Stanimirović je došao u Novorusiju u septembru 2014, tu se oženio i pre pola godine dobio sina, piše portal Ruserbia, a prenosi RTS.
- Vladimir je bio među prvima koji je stigao u Donbas, bio je hrabar, ali i disciplinovan vojnik - priča o njemu njegov zemljak i saborac Dejan Berić.
Pre dolaska u Donbas, Vladimir Stanimirović je u Srbiji bio na službi u bezbednosnoj zoni uz administrativnu liniju s Kosovom, navodi ruski portal.
Vladimir Stanimirović će biti sahranjen u nedelju na groblju u Amevrosijevki.
http://www.informer.rs/vesti/srbija/97317/NEK-VECNA-SLAVA-Ovo-srpski-dobrovoljac-Vladimir-Stanimirovic-koji-poginuo-Donbasu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Srpski dobrovoljac poginuo u Donbasu
kako mi nismo tamo,mora da ga je yoda:)tre911 wrote:Evo suza mi kanu...
dijagram-
2015-08-09
Ja sumnjam na epija jer stalno glumi da je neki prorus a u stvari je ustaša od glave do pete! Epi ili juda ili yoda, četvrte opcije nemadijagram wrote:kako mi nismo tamo,mora da ga je yoda:)tre911 wrote:Evo suza mi kanu...
Guest- Guest
a nista, tko bude dodijelit cemo mu kakvu lentu,medalju, nek se zna:)tre911 wrote:Ja sumnjam na epija jer stalno glumi da je neki prorus a u stvari je ustaša od glave do pete! Epi ili juda ili yoda, četvrte opcije nemadijagram wrote:kako mi nismo tamo,mora da ga je yoda:)tre911 wrote:Evo suza mi kanu...
dijagram-
2015-08-09
Epiju i yodi lentu, judi blentu, čisto onako da ih razdvojimo po iqdijagram wrote:a nista, tko bude dodijelit cemo mu kakvu lentu,medalju, nek se zna:)tre911 wrote:Ja sumnjam na epija jer stalno glumi da je neki prorus a u stvari je ustaša od glave do pete! Epi ili juda ili yoda, četvrte opcije nemadijagram wrote:kako mi nismo tamo,mora da ga je yoda:)tre911 wrote:Evo suza mi kanu...
Guest- Guest
Kojih isto tamo budala ima. Ali epski....apsolutno epski slucaj je dvojice Spanjolaca (za treceg putnika nisam siguran sto je bio). Isli ratovati za Ruse tamo, i sad koji mora biti sklop u glavi tu...ja to ne znam. Ali jebote. Love na kraju avion za kuci ici i zapute se autom u Kiev. Likove prepoznalo i uapsilo. Jednoga je izvukla Spanjolska kao drzava...uz obecanje da ce ga sami zatvoriti a i predocili su papire da je lik psihicki nestabilan. Drugoga nedaju Ukrainci. Sudit ce mu samo je pitanje zasto. Rusi ga nisu ukljucili u rasprave o razmjenama jer deal za razmjene ne vrijedi za strane borce :) koje pravosudje odmetnute pokrajine ne definira kao vlastite borce, a pravosudje Ukraine ih konta pod teroriste koji rade nered u Ukraini.
Guest- Guest
Ostaviše ih braća rusi i braća srbi na čistini kako i zaslužuju :)MaximusDecimusMiridije wrote:Kojih isto tamo budala ima. Ali epski....apsolutno epski slucaj je dvojice Spanjolaca (za treceg putnika nisam siguran sto je bio). Isli ratovati za Ruse tamo, i sad koji mora biti sklop u glavi tu...ja to ne znam. Ali jebote. Love na kraju avion za kuci ici i zapute se autom u Kiev. Likove prepoznalo i uapsilo. Jednoga je izvukla Spanjolska kao drzava...uz obecanje da ce ga sami zatvoriti a i predocili su papire da je lik psihicki nestabilan. Drugoga nedaju Ukrainci. Sudit ce mu samo je pitanje zasto. Rusi ga nisu ukljucili u rasprave o razmjenama jer deal za razmjene ne vrijedi za strane borce :) koje pravosudje odmetnute pokrajine ne definira kao vlastite borce, a pravosudje Ukraine ih konta pod teroriste koji rade nered u Ukraini.
Guest- Guest
nakon što se ratovali za Ruse, išli u Kijev na avion.. haha
mislim, imaju li išta inteligencije u glavi?
mislim, imaju li išta inteligencije u glavi?
Guest- Guest
inače toga luzera što je zadržan u Ukraini, prvo će ga ukrainski KGB/SBU izmasirati dobro, a onda će dobiti 15godina zatvora u Ukrainskim zatvorima.. inače Ruski zatvori u sibiru su hoteli sa 5 zvjezdica prema ukrainskim zatvorima , još kada ga stave u prypat kraj černobila
Guest- Guest
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
Ljudi koji se upuste u takve stvari rade nevidjene stvari. Rusi su imali problema s dosta tih likova koji su se pojavili....masa njih voli se reklamirati kao ono...."ja,politicka agenda,velika faca...gle me ratujem"...pa se raskrevelji na nekoj slici i ono napise ja taj i taj tu i tu u toliko i toliko sati i slicna sranja. Uvali gomilu drugih u probleme jer ovi raspisu potjernice itd. A ovo su neki zesci debili bili sta ih je uhvatilo. Doduse bilo je i s druge strane svega. Dodju i ono...neznaju ni sami zasto su dosli i sta rade. Isto se slikavaju objavljuju sve i svasta...pa ubiju boga vlastiti suborci u njima i potjeraju ih doma itd. Bio je onaj Samuil ili kakoli. Sta se slikao kao kad je tek u pocetcima sve bilo u uniformi s oruzjem itd...pa onda ga uhapsi u Bjelorusiji na temelju neke tjeralice kad je pratio nogometni klub Cherno More...(pustilo ga pa se napizdili rusi)
Guest- Guest
Jel i tebi suza kanula? Meni je i ne stidim se priznati :DRiplex wrote:Genocid?
Guest- Guest
dva brata wrote:inače toga luzera što je zadržan u Ukraini, prvo će ga ukrainski KGB/SBU izmasirati dobro, a onda će dobiti 15godina zatvora u Ukrainskim zatvorima.. inače Ruski zatvori u sibiru su hoteli sa 5 zvjezdica prema ukrainskim zatvorima , još kada ga stave u prypat kraj černobila
A ja mislim da ce ga drzati neko vrijeme cisto ono da javnost zaboravi na njega, onda ce ga pod radarom prepustit Spanjolcima. Cisto moje misljenje.
Guest- Guest
Tko je taj? Pjevac, glumac, ucesnik reality-ja? Jes nasao kako ce postat poznat a toliko drugih prilika ima.
omni-
2014-04-12
Nek je poginuo, tomu je vodio njegov život.
tamo će ići mirna reintegracija. ako je već odlučio ići boriti se i poginuti za ruske interese mogao je ići u siriju, a ne u ukrajinu gdje slijedi mirna reintegracija. rusi su pokupili što su htjeli, a ovo sirotinje iz dombasa bi koliko je moguće elegantno prepustili kijevu, uz uvijet da kijev ispuni ono što je potpisao u minsku.
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pomoć ljudima u Donbasu...
» Zelenski ne isključuje referendum o Krimu i Donbasu
» Rusija: Vojno interveniramo u Donbasu okoliko Ukri napadnu
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Jedan dobrovoljac dobio je "ozbiljnu štetnu reakciju": AstraZeneca pauzirala testiranje Oxfordskog cjepiva
» Zelenski ne isključuje referendum o Krimu i Donbasu
» Rusija: Vojno interveniramo u Donbasu okoliko Ukri napadnu
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Jedan dobrovoljac dobio je "ozbiljnu štetnu reakciju": AstraZeneca pauzirala testiranje Oxfordskog cjepiva
Page 1 of 5