Ostaria Siciliana
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Ostaria Siciliana
kic wrote:
šlag samo sa'mog :^^
dobro, voćne volim, how weird, Ra :roll :^^
Pravit ću se da prvu rečenicu nisam shvatila.
Druga mi je već jasnija...
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ra wrote:Potpisujem.AlfaOmega wrote:Što bu reka jedan filozofor, to je relativno. Nemre ni sex uvik biti dobar. Nekad slastičar nadmaši, a žemsko omaši, jbg.Venus wrote:AlfaOmega wrote:Kak me drma rani klimaks, moram priznati da mi sve više fali taj Torte i to. Bit će da je ljubav prema siru velika
Fali ti domaći kolač, domaća cura ili domovina, ili sve to..?
Ovaj čiz je tako ukusan da kad staviš komad u usta, zatvoriš oči, skoro dobro ko seks. Skoro.
Događa se da nekad omaši žensko, nekad muško, da je recimo čiz vrhunski, a seks prosječan. Tko tvrdi drugačije laže.
Venus :p :D
..u čemu omaši...?
A da proučavate tantru malo.. ..uz obavezan praktični dio!
Guest- Guest
Ra wrote:kic wrote:
šlag samo sa'mog :^^
dobro, voćne volim, how weird, Ra :roll :^^
Pravit ću se da prvu rečenicu nisam shvatila.
Druga mi je već jasnija...
Jesi
Guest- Guest
Ra wrote:Ma zezam te malo. Puno njih ne voli sir, nisi jedini.kic wrote:
ne volim sa sirom ne, čak ne volim ni šlag kad se stavlja preko'
Šlag ni ja ne volim, ni na kolačima niti ovako. Gadi mi se, pogotovo onaj "biljni". Niti kolače s kremom na bazi margarina.
Ne volim ni voćne kolače ili voćne sladolede. E to je tek neshvatljivo većini ljudi.
Ovo moraš probat drugi put u Zg....
Guest- Guest
kic wrote:
a stare fore, moram malo
šalala
Gle, kasno je sad da se kaješ, napis'o si..
Guest- Guest
Neka tebe u toj tvojoj tantri i raznoraznim teorijama.Venus wrote:Ra wrote:Potpisujem.AlfaOmega wrote:Što bu reka jedan filozofor, to je relativno. Nemre ni sex uvik biti dobar. Nekad slastičar nadmaši, a žemsko omaši, jbg.Venus wrote:AlfaOmega wrote:Kak me drma rani klimaks, moram priznati da mi sve više fali taj Torte i to. Bit će da je ljubav prema siru velika
Fali ti domaći kolač, domaća cura ili domovina, ili sve to..?
Ovaj čiz je tako ukusan da kad staviš komad u usta, zatvoriš oči, skoro dobro ko seks. Skoro.
Događa se da nekad omaši žensko, nekad muško, da je recimo čiz vrhunski, a seks prosječan. Tko tvrdi drugačije laže.
..u čemu omaši...?
Dosta mi je i učenja i proučavanja. Pomirila sam se s tim da sam prosječna i obična i.. loš učenik
Ovo s praksom je već nešto što mi zvuči normalnije.
2020-06-01
Ra wrote:Neka tebe u toj tvojoj tantri i raznoraznim teorijama.Venus wrote:Ra wrote:
Potpisujem.
..u čemu omaši...?
Dosta mi je i učenja i proučavanja. Pomirila sam se s tim da sam prosječna i obična i.. loš učenik
Vrlo je jednostavno, baci oko. Sve se svodi na uživanje u trenutku, u svakom dodiru, pogledu.
Kao kad jedeš onaj gore tart, žlicu po žlicu i osjećaš sve okuse, polako, dok ti sunce miluje lice na terasi slastičarnice, i povjetarac razbacuje kosu po licu.
Guest- Guest
Nećem. Ne volim te bijele puhaste stvari... čak ni flambirane ili zapečene.Venus wrote:Ra wrote:Ma zezam te malo. Puno njih ne voli sir, nisi jedini.kic wrote:
Šlag ni ja ne volim, ni na kolačima niti ovako. Gadi mi se, pogotovo onaj "biljni". Niti kolače s kremom na bazi margarina.
Ne volim ni voćne kolače ili voćne sladolede. E to je tek neshvatljivo većini ljudi.
Čokolada, čizkejk, tiramisu... i tako to...
2020-06-01
I nemoj mi više reć da si prosječna, kad nisi.
Jaka i nježna, griješ i pržiš
Jaka i nježna, griješ i pržiš
Guest- Guest
Ra wrote:Nećem. Ne volim te bijele puhaste stvari... čak ni flambirane ili zapečene.Venus wrote:Ra wrote:Ma zezam te malo. Puno njih ne voli sir, nisi jedini.kic wrote:
Ispod slatkog šauma je tart od limuna
Ovan..
Guest- Guest
Aaaa to je to tantriranje ???Venus wrote:Ra wrote:Neka tebe u toj tvojoj tantri i raznoraznim teorijama.Venus wrote:Ra wrote:
Potpisujem.
..u čemu omaši...?
Vrlo je jednostavno, baci oko. Sve se svodi na uživanje u trenutku, u svakom dodiru, pogledu.
Kao kad jedeš onaj gore tart, žlicu po žlicu i osjećaš sve okuse, polako, dok ti sunce miluje lice na terasi slastičarnice, i povjetarac razbacuje kosu po licu.
Šta to nije seks koji se zove onim pomalo ofucanim izrazom (kojeg muškarci mrze ,a žene vole)-vođenje ljubavi?
Dobro je sad mi je lakše. Ipak imam i ja prakse.
Već sam se poplašila da sam neuka skroz
2020-06-01
Venus wrote:Ra wrote:Nećem. Ne volim te bijele puhaste stvari... čak ni flambirane ili zapečene.Venus wrote:Ra wrote:Ma zezam te malo. Puno njih ne voli sir, nisi jedini.kic wrote:
Ovan..
Uvaljuješ mi limun, a već rekoh da ne volim voće.
Izgleda da je mjesec u ovnu gori od sunca u istom.
Idem u krpice, vrijeme je.
Noćka
2020-06-01
Venus wrote:violator wrote:Venus wrote:violator wrote:
Podsjetila si me na jednog mladica koji me pozelio nauciti par rijeci slovenskog i zamisli sto mu se prvo pojavilo na pameti... :)
Ali, to je "klitoris", sta ne?
hahah...očito si mu bila napeta kad mu je klitoris pao prvo na pamet..
Presmiješna mi je ta riječ. Podsjetila me na priču o tome kako se volim u moru kupat gola..sjećat će se toga drugarica Anka.
A gdje nestade drug Staljin...?
A znala sam da je nesto malo vulgarnije jer se crvenio. :) Iako mi je pokusao prodati foru da je rijec o mravojedu. :D
Btw, kako se veli mravojed na slovenskom?
Joj, Venus, toga se i ja sjecam. :D A kako drugacije na to reagirati nego zajebancijom?
Drug Gnjec je tu negdje... Obrazuje ljude o cjepivima. :)
Mravljinčar
Sjećaš li se marijanske brazde kao usporedbe za ženske dubine... ..joj, meni isto svakakve pyzdarije siđu na um.
Šta mogu kad se volim smijat..
Nego, malo me ubode u oko napisano da je ščegetavček moguće nešto vulgarnije..khm..zar se za tako divan dio našeg tijela, koji ima erektivnu sposobnost i sposobnost rasta tijekom godina (otud fama da je ženski užitak veći što smo starije ), može reći išta drugo osim da je predivan..?
Molim doktora Staljina da secira ovu tezu.
de drugarice Venus upravo razmišljam kako spizdit 100.000 hrvateka u gulag a vi me zajebavate vašom ženskom anatomijom.
Ščegetavček
Ščegetávček ali klítoris je nabrekljiv organ zunanjih ženskih spolovil in je najpomembnejša erogena cona pri ženski. Klitoris se nahaja približno 2 centimetra nad nožnično odprtino, približno tam, kjer se začnejo oziroma stikajo notranje (male) sramne ustnice. Ščegetavček ima enak embrionalni izvor kot moški spolni ud.
Klitorisi so različnih oblik in velikosti; nekateri so komaj večji od bucikine glavice, drugi pa lahko dosežejo tudi do dva centimetra.
Ščegetavček je zgrajen iz dveh krakov brecilnega tkiva (crus clitoridis), ki izvirata iz sramnice ter se nadaljujeta v kavernozni telesi klitorisa. Ščegetavček se konča v želodu podobno obliko - glansu klitorisa. V ščegetavčku se nahaja okoli 8000 živcev. Občutljiv ščegetavček ščiti ščegetavčkova kožica, ki iz malih sramnih usten prehaja na glans klitorisa in ga prekriva.
Vloga
V ščegetavčku so prisotni številni živčni končiči, zato je zelo občutljiv na dotik. Pri večini žensk vodi stimulacija ščegetavčka do orgazma. Funkcija ščegetavčka je občutenje spolnega užitka.
eto to je jedini organ koji ima samo jednu funkciju.
drug Staljin doktor za gulage
Guest- Guest
Ra wrote:Aaaa to je to tantriranje ???Venus wrote:
Šta to nije seks koji se zove onim pomalo ofucanim izrazom (kojeg muškarci mrze ,a žene vole)-vođenje ljubavi?
Dobro je sad mi je lakše. Ipak imam i ja prakse.
Već sam se poplašila da sam neuka skroz
Ključ je maksimalna uronjenost u svaki trenutak..
Guest- Guest
Ra wrote:Venus wrote:
Ovan..
Uvaljuješ mi limun, a već rekoh da ne volim voće.
Izgleda da je mjesec u ovnu gori od sunca u istom.
Idem u krpice, vrijeme je.
Noćka
Iliti riba u mjesecu, u jyotishu...
Kako mo'š iz tarta izvuć samo jedan sastojak (di će ti duša) ?
To je zapravo prekrasna crema pasticcera u kojoj je malo limunovog soka za osvježavajući okus.
No dobro, moguće ja stvarno pretjerujem sa svojim oduševljenjem.
Ja ću onda meringa tart, a ti čizkejk ili tiramisu..Najbolji recept za tiramisu btw. je bio nekad na mascarponeu od Vindije
Guest- Guest
Gnječ wrote:Venus wrote:
Molim doktora Staljina da secira ovu tezu.
de drugarice Venus upravo razmišljam kako spizdit 100.000 hrvateka u gulag a vi me zajebavate vašom ženskom anatomijom.
Ščegetavček
Ščegetávček ali klítoris je nabrekljiv organ zunanjih ženskih spolovil in je najpomembnejša erogena cona pri ženski. Klitoris se nahaja približno 2 centimetra nad nožnično odprtino, približno tam, kjer se začnejo oziroma stikajo notranje (male) sramne ustnice. Ščegetavček ima enak embrionalni izvor kot moški spolni ud.
Klitorisi so različnih oblik in velikosti; nekateri so komaj večji od bucikine glavice, drugi pa lahko dosežejo tudi do dva centimetra.
Ščegetavček je zgrajen iz dveh krakov brecilnega tkiva (crus clitoridis), ki izvirata iz sramnice ter se nadaljujeta v kavernozni telesi klitorisa. Ščegetavček se konča v želodu podobno obliko - glansu klitorisa. V ščegetavčku se nahaja okoli 8000 živcev. Občutljiv ščegetavček ščiti ščegetavčkova kožica, ki iz malih sramnih usten prehaja na glans klitorisa in ga prekriva.
Vloga
V ščegetavčku so prisotni številni živčni končiči, zato je zelo občutljiv na dotik. Pri večini žensk vodi stimulacija ščegetavčka do orgazma. Funkcija ščegetavčka je občutenje spolnega užitka.
Doktore, valjalo bi se pomirit s time da živimo u okruženju u kojem ljudi vole kukat, džabe ti planovi za gulag, ne pomaže ništa.
Dok kuknjavelama na ovom području ne dogori do dupeta, neće ništa mijenjati, nervir'o se ti ili ne, nažalost tako je. Radila sam kulturološke usporedbe nas s nekim drugim narodima & neću reći da su drugi bolji, no općenito premalo je životne radosti i optimizma i ljubavi prema životu. Što je s jedne strane razumljivo ako čovjek nema podmirene osnovne potrebe radi čega mu se ljulja cijeli život. No nije i ne bi trebalo biti opravdanje. Nije nam država kriva, narod ima vlast kakvu zaslužuje. I toliko o tome, neću pulitiku u svoju butigu
O ščegetavčku na slovenskom. Kralju.
Guest- Guest
Ja sam se baš nekak osjeća življi dok nisam ima podmirene te potrebe. Tj. dok sam bija u fazi podmirenja, jel. Sad kad sam sve izmirio i podmirio, opet nekak dosadno. Maštam vratit vrime, pa sve ispočetka, sam još pametnije i bolje. I kvantitativno obilnije, jelVenus wrote:Gnječ wrote:Venus wrote:
neću reći da su drugi bolji, no općenito premalo je životne radosti i optimizma i ljubavi prema životu. Što je s jedne strane razumljivo ako čovjek nema podmirene osnovne potrebe radi čega mu se ljulja cijeli život. No nije i ne bi trebalo biti opravdanje.
AlfaOmega wrote:Ja sam se baš nekak osjeća življi dok nisam ima podmirene te potrebe. Tj. dok sam bija u fazi podmirenja, jel. Sad kad sam sve izmirio i podmirio, opet nekak dosadno. Maštam vratit vrime, pa sve ispočetka, sam još pametnije i bolje. I kvantitativno obilnije, jelVenus wrote:Gnječ wrote:Venus wrote:
neću reći da su drugi bolji, no općenito premalo je životne radosti i optimizma i ljubavi prema životu. Što je s jedne strane razumljivo ako čovjek nema podmirene osnovne potrebe radi čega mu se ljulja cijeli život. No nije i ne bi trebalo biti opravdanje.
Hm..s jedne strane blagotise jer ja ne znam što to znači doći u fazu "podmirenih svih potreba", u sklad, mir i ravnotežu.
U međuvremenu sam shvatila da zona komfora nije dobra za mene, sklona sam biti lijena (i depresivna). To što sam si postavljala i postavljam si za mene visoke ciljeve koji imaju svoju cijenu su me činili i čine me živom, da stalno kopam i tražim nova rješenja. Usput puno toga naučim, što me opet veseli jer to negdje usput dijelim šakom i kapom.
I sve i da riješim sve svoje projekte, ja bi si opet postavila nove ciljeve zato jer mi se ta moja živost u meni sviđa, raduje me, osjećam kao da je svaka stanica u meni životna. Lijep je to osjećaj.
Htjedoh reći, čemu vraćat vrime, kad isprid nas ima neograničeni broj mogućnosti koje odabiremo.
Guest- Guest
Tovariš Staljin!!! Ala šu.Gnječ wrote:
Ščegetavček
Objesio si sliku mravojeda nasuprot ulaznih vrata?
(Anka partizanka se poskrivećki prekriži)
Odred za ćudoređe će nam odrati kožu s leđa. Tvoj gulag je mila majka za njihove metode.
Haha, fakat izgleda kao mravojed.
A kako je krenulo ovu birtiju bi možda mogli preimenovati u -Kod veselog mravojeda
2020-06-01
kic likes this post
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50