ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ostaria Siciliana

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Go down

Ostaria Siciliana  - Page 5 Empty Re: Ostaria Siciliana

Post by kic 8/4/2021, 21:29

šlag samo sa'mog :^^

dobro, voćne volim, how weird, Ra :roll :^^

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Ra 8/4/2021, 22:12

kic wrote:

:D
Pravit ću se da prvu rečenicu nisam shvatila.

Druga mi je već jasnija...
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2021, 22:15

Ra wrote:
AlfaOmega wrote:
Venus wrote:
AlfaOmega wrote:Kak me drma rani klimaks, moram priznati da mi sve više fali taj Torte i to. Bit će da je ljubav prema siru velika :shy

Fali ti domaći kolač, domaća cura ili domovina, ili sve to..?

Ovaj čiz je tako ukusan da kad staviš komad u usta, zatvoriš oči, skoro dobro ko seks. Skoro.
Što bu reka jedan filozofor, to je relativno. Nemre ni sex uvik biti dobar. Nekad slastičar nadmaši, a žemsko omaši, jbg. :D
Potpisujem.
Događa se da nekad omaši žensko, nekad muško, da je recimo čiz vrhunski, a seks prosječan. Tko tvrdi drugačije laže.

Venus :p :D

..u čemu omaši...? :roll

A da proučavate study tantru malo..  :^0 ..uz obavezan praktični dio!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2021, 22:16

Ra wrote:
kic wrote:

:D
Pravit ću se da prvu rečenicu nisam shvatila.

Druga mi je već jasnija...

Jesi  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 8/4/2021, 22:17

a stare fore, moram malo :shy

šalala
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2021, 22:20

Ra wrote:
kic wrote:
ne volim sa sirom ne, čak ne volim ni šlag kad se stavlja preko'
Ma zezam te malo.  :P Puno njih ne voli sir, nisi jedini.

Šlag ni ja ne volim, ni na kolačima niti ovako. Gadi mi se, pogotovo onaj "biljni". Niti kolače s kremom na bazi margarina.

Ne volim ni voćne kolače ili voćne sladolede. E to je tek neshvatljivo većini ljudi.  :D

Ovo moraš probat drugi put u Zg....  :love

Ostaria Siciliana  - Page 5 Magnolia-torte-260916
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2021, 22:22

kic wrote:
a stare fore, moram malo :shy

šalala

Gle, kasno je sad da se kaješ, napis'o si.. :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 8/4/2021, 22:33

Venus wrote:
Ra wrote:
AlfaOmega wrote:
Venus wrote:
AlfaOmega wrote:Kak me drma rani klimaks, moram priznati da mi sve više fali taj Torte i to. Bit će da je ljubav prema siru velika :shy

Fali ti domaći kolač, domaća cura ili domovina, ili sve to..?

Ovaj čiz je tako ukusan da kad staviš komad u usta, zatvoriš oči, skoro dobro ko seks. Skoro.
Što bu reka jedan filozofor, to je relativno. Nemre ni sex uvik biti dobar. Nekad slastičar nadmaši, a žemsko omaši, jbg. :D
Potpisujem.
Događa se da nekad omaši žensko, nekad muško, da je recimo čiz vrhunski, a seks prosječan. Tko tvrdi drugačije laže.

Neka tebe u toj tvojoj tantri i raznoraznim teorijama.  :P

Dosta mi je i učenja i proučavanja. Pomirila sam se s tim da sam prosječna i obična i.. loš učenik :D

Ovo s praksom je već nešto što mi zvuči normalnije.   :W
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2021, 22:36

Ra wrote:
Venus wrote:
Ra wrote:
Potpisujem.

Dosta mi je i učenja i proučavanja. Pomirila sam se s tim da sam prosječna i obična i.. loš učenik :D

Vrlo je jednostavno, baci oko. Sve se svodi na uživanje u trenutku, u svakom dodiru, pogledu.

Kao kad jedeš onaj gore tart, žlicu po žlicu i osjećaš sve okuse, polako, dok ti sunce miluje lice na terasi slastičarnice, i povjetarac razbacuje kosu po licu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 8/4/2021, 22:38

Venus wrote:
Ra wrote:
kic wrote:

Šlag ni ja ne volim, ni na kolačima niti ovako. Gadi mi se, pogotovo onaj "biljni". Niti kolače s kremom na bazi margarina.

Ne volim ni voćne kolače ili voćne sladolede. E to je tek neshvatljivo većini ljudi.  :D

Nećem. Ne volim te bijele puhaste stvari... čak ni flambirane ili zapečene. pale
Čokolada, čizkejk, tiramisu... i tako to... :hekla
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2021, 22:39

I nemoj mi više reć da si prosječna, kad nisi.  

Jaka i nježna, griješ i pržišsunny
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2021, 22:40

Ra wrote:
Venus wrote:
Ra wrote:
kic wrote:

Nećem. Ne volim te bijele puhaste stvari... čak ni flambirane ili zapečene. pale

Ispod slatkog šauma je tart od limuna  :love 

Ovan.. :dramaq :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 8/4/2021, 22:45

Venus wrote:
Ra wrote:
Venus wrote:
Ra wrote:
Potpisujem.

Vrlo je jednostavno, baci oko. Sve se svodi na uživanje u trenutku, u svakom dodiru, pogledu.

Kao kad jedeš onaj gore tart, žlicu po žlicu i osjećaš sve okuse, polako, dok ti sunce miluje lice na terasi slastičarnice, i povjetarac razbacuje kosu po licu.
Aaaa to je to tantriranje ???
Šta to nije seks koji se zove onim pomalo ofucanim izrazom (kojeg muškarci mrze ,a žene vole)-vođenje ljubavi? B-)

Dobro je sad mi je lakše. Ipak imam i ja prakse. 
Već sam se poplašila da sam neuka skroz  :D
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Ra 8/4/2021, 22:49

Venus wrote:
Ra wrote:
Venus wrote:
Ra wrote:
kic wrote:

Uvaljuješ mi limun, a već rekoh da ne volim voće.   :hem

Izgleda da je mjesec u ovnu gori od sunca u istom. :P

Idem u krpice, vrijeme je.

Noćka  :x
Ra
Ra

2020-06-01

Back to top Go down

Post by Guest 8/4/2021, 23:11

Venus wrote:
violator wrote:
Venus wrote:
violator wrote:

Podsjetila si me na jednog mladica koji me pozelio nauciti par rijeci slovenskog i zamisli sto mu se prvo pojavilo na pameti... :)

Ali, to je "klitoris", sta ne?

hahah...očito si mu bila napeta kad mu je klitoris pao prvo na pamet..   :P

Presmiješna mi je ta riječ. Podsjetila me na priču o tome kako se volim u moru kupat gola..sjećat će se toga drugarica Anka.  :D :D

A gdje nestade drug Staljin...?

A znala sam da je nesto malo vulgarnije jer se crvenio. :) Iako mi je pokusao prodati foru da je rijec o mravojedu. :D

Btw, kako se veli mravojed na slovenskom?

Joj, Venus, toga se i ja sjecam. :D A kako drugacije na to reagirati nego zajebancijom?

Drug Gnjec je tu negdje... Obrazuje ljude o cjepivima. :)

Mravljinčar  :D

Sjećaš li se marijanske brazde kao usporedbe za ženske dubine... :^0 ..joj, meni isto svakakve pyzdarije siđu na um. 
Šta mogu kad se volim smijat..

Nego, malo me ubode u oko napisano da je ščegetavček moguće nešto vulgarnije..khm..zar se za tako divan dio našeg tijela, koji ima erektivnu sposobnost i sposobnost rasta tijekom godina (otud fama da je ženski užitak veći što smo starije :love ), može reći išta drugo osim da je predivan..?

Molim doktora Staljina da secira ovu tezu.

de drugarice Venus upravo razmišljam kako spizdit 100.000 hrvateka u gulag a vi me zajebavate vašom ženskom anatomijom.

Ščegetavček

Ščegetávček ali klítoris je nabrekljiv organ zunanjih ženskih spolovil in je najpomembnejša erogena cona pri ženski. Klitoris se nahaja približno 2 centimetra nad nožnično odprtino, približno tam, kjer se začnejo oziroma stikajo notranje (male) sramne ustnice. Ščegetavček ima enak embrionalni izvor kot moški spolni ud.

Klitorisi so različnih oblik in velikosti; nekateri so komaj večji od bucikine glavice, drugi pa lahko dosežejo tudi do dva centimetra.

Ščegetavček je zgrajen iz dveh krakov brecilnega tkiva (crus clitoridis), ki izvirata iz sramnice ter se nadaljujeta v kavernozni telesi klitorisa. Ščegetavček se konča v želodu podobno obliko - glansu klitorisa. V ščegetavčku se nahaja okoli 8000 živcev. Občutljiv ščegetavček ščiti ščegetavčkova kožica, ki iz malih sramnih usten prehaja na glans klitorisa in ga prekriva.

Vloga

V ščegetavčku so prisotni številni živčni končiči, zato je zelo občutljiv na dotik. Pri večini žensk vodi stimulacija ščegetavčka do orgazma. Funkcija ščegetavčka je občutenje spolnega užitka.

Ostaria Siciliana  - Page 5 Clitoris_anatomy_labeled-en

eto to je jedini organ koji ima samo jednu funkciju.

drug Staljin doktor za gulage
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/4/2021, 06:53

Ra wrote:
Venus wrote:

Aaaa to je to tantriranje ???
Šta to nije seks koji se zove onim pomalo ofucanim izrazom (kojeg muškarci mrze ,a žene vole)-vođenje ljubavi? B-)

Dobro je sad mi je lakše. Ipak imam i ja prakse. 
Već sam se poplašila da sam neuka skroz  :D

Ključ je maksimalna uronjenost u svaki trenutak..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/4/2021, 06:59

Ra wrote:
Venus wrote:

Uvaljuješ mi limun, a već rekoh da ne volim voće.   :hem

Izgleda da je mjesec u ovnu gori od sunca u istom. :P

Idem u krpice, vrijeme je.

Noćka  :x

Iliti riba u mjesecu, u jyotishu...

Kako mo'š iz tarta izvuć samo jedan sastojak (di će ti duša)  :_|
To je zapravo prekrasna crema pasticcera u kojoj je malo limunovog soka za osvježavajući okus.
No dobro, moguće ja stvarno pretjerujem sa svojim oduševljenjem. 

Ja ću onda meringa tart, a ti čizkejk ili tiramisu..Najbolji recept za tiramisu btw. je bio nekad na mascarponeu od Vindije  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/4/2021, 07:05

Gnječ wrote:
Venus wrote:

Molim doktora Staljina da secira ovu tezu.

de drugarice Venus upravo razmišljam kako spizdit 100.000 hrvateka u gulag a vi me zajebavate vašom ženskom anatomijom.

Ščegetavček

Ščegetávček ali klítoris je nabrekljiv organ zunanjih ženskih spolovil in je najpomembnejša erogena cona pri ženski. Klitoris se nahaja približno 2 centimetra nad nožnično odprtino, približno tam, kjer se začnejo oziroma stikajo notranje (male) sramne ustnice. Ščegetavček ima enak embrionalni izvor kot moški spolni ud.

Klitorisi so različnih oblik in velikosti; nekateri so komaj večji od bucikine glavice, drugi pa lahko dosežejo tudi do dva centimetra.

Ščegetavček je zgrajen iz dveh krakov brecilnega tkiva (crus clitoridis), ki izvirata iz sramnice ter se nadaljujeta v kavernozni telesi klitorisa. Ščegetavček se konča v želodu podobno obliko - glansu klitorisa. V ščegetavčku se nahaja okoli 8000 živcev. Občutljiv ščegetavček ščiti ščegetavčkova kožica, ki iz malih sramnih usten prehaja na glans klitorisa in ga prekriva.

Vloga

V ščegetavčku so prisotni številni živčni končiči, zato je zelo občutljiv na dotik. Pri večini žensk vodi stimulacija ščegetavčka do orgazma. Funkcija ščegetavčka je občutenje spolnega užitka.

Ostaria Siciliana  - Page 5 Clitoris_anatomy_labeled-en

Doktore, valjalo bi se pomirit s time da živimo u okruženju u kojem ljudi vole kukat, džabe ti planovi za gulag, ne pomaže ništa. 
Dok kuknjavelama na ovom području ne dogori do dupeta, neće ništa mijenjati, nervir'o se ti ili ne, nažalost tako je. Radila sam kulturološke usporedbe nas s nekim drugim narodima & neću reći da su drugi bolji, no općenito premalo je životne radosti i optimizma i ljubavi prema životu. Što je s jedne strane razumljivo ako čovjek nema podmirene osnovne potrebe radi čega mu se ljulja cijeli život. No nije i ne bi trebalo biti opravdanje. Nije nam država kriva, narod ima vlast kakvu zaslužuje. I toliko o tome, neću pulitiku u svoju butigu  :cleanteeth

O ščegetavčku na slovenskom. Kralju. king
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 9/4/2021, 17:55

Venus wrote:
Gnječ wrote:
Venus wrote:
neću reći da su drugi bolji, no općenito premalo je životne radosti i optimizma i ljubavi prema životu. Što je s jedne strane razumljivo ako čovjek nema podmirene osnovne potrebe radi čega mu se ljulja cijeli život. No nije i ne bi trebalo biti opravdanje. 
Ja sam se baš nekak osjeća življi dok nisam ima podmirene te potrebe. Tj. dok sam bija u fazi podmirenja, jel. Sad kad sam sve izmirio i podmirio, opet nekak dosadno.  study Maštam vratit vrime, pa sve ispočetka, sam još pametnije i bolje. I kvantitativno obilnije, jel :roll

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Guest 9/4/2021, 19:47

AlfaOmega wrote:
Venus wrote:
Gnječ wrote:
Venus wrote:
neću reći da su drugi bolji, no općenito premalo je životne radosti i optimizma i ljubavi prema životu. Što je s jedne strane razumljivo ako čovjek nema podmirene osnovne potrebe radi čega mu se ljulja cijeli život. No nije i ne bi trebalo biti opravdanje. 
Ja sam se baš nekak osjeća življi dok nisam ima podmirene te potrebe. Tj. dok sam bija u fazi podmirenja, jel. Sad kad sam sve izmirio i podmirio, opet nekak dosadno.  study Maštam vratit vrime, pa sve ispočetka, sam još pametnije i bolje. I kvantitativno obilnije, jel :roll

Hm..s jedne strane blagotise jer ja ne znam što to znači doći u fazu "podmirenih svih potreba", u sklad, mir i ravnotežu. 

U međuvremenu sam shvatila da zona komfora nije dobra za mene, sklona sam biti lijena (i depresivna). To što sam si postavljala i postavljam si za mene visoke ciljeve koji imaju svoju cijenu su me činili i čine me živom, da stalno kopam i tražim nova rješenja. Usput puno toga naučim, što me opet veseli jer to negdje usput dijelim šakom i kapom. 

I sve i da riješim sve svoje projekte, ja bi si opet postavila nove ciljeve zato jer mi se ta moja živost u meni sviđa, raduje me, osjećam kao da je svaka stanica u meni životna. Lijep je to osjećaj.

Htjedoh reći, čemu vraćat vrime, kad isprid nas ima neograničeni broj mogućnosti koje odabiremo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Ra 9/4/2021, 22:32

Gnječ wrote:

Ščegetavček

Tovariš Staljin!!!  affraid Ala šu. 
Objesio si sliku mravojeda nasuprot ulaznih vrata? 
(Anka partizanka se poskrivećki prekriži)
Odred za ćudoređe će nam odrati kožu s leđa. Tvoj gulag je mila majka za njihove metode. :_|

Haha, fakat izgleda kao mravojed. 
A kako je krenulo ovu birtiju bi možda mogli preimenovati u -Kod veselog mravojeda  :rasta
Ra
Ra

2020-06-01

kic likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics