Ostaria Siciliana
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Ostaria Siciliana
kic wrote:violator wrote:kic wrote:
to je neki cool tip znači?
nisam gledao
To je bila jedna serija u kojoj se adolescenti uopce nisu ponasali kao adolescenti. Dijalozi prepuni analiza na kojima bi pozavidjeli psiholozi, mudraci svjesni prolaznosti koji sipaju iz rukava knjiske, filmske, glazbene odlomke... kad prisustvuju zalascima sunca, izbrbljaju oglede iz optike.
Uglavnom, neprimjerena ucenost, promisljanja i samosvjesnost za ljude njihovih godina, sto ih je cinilo zanimljivim likovima, ali s odmakom shvatis koliko su nerealisticni.
I Woody Allenovi filmovi zabavni su i zanimljivi na onaj jedan intelektualni nacin dok ti ne sine da su svi likovi, zapravo, on... :p
nisam ni Woodya gledao, pa nemam šta reć..
ma ja, dosta mi je mojih neuroza, premišljanja i toga svega, još da gledam tuđe xD
Tebe se može usporedit sa novim garažiranim autom.. ..tko/što ti brani da više uživaš u životu?
Guest- Guest
Venus wrote:
Presmiješna mi je ta riječ. Podsjetila me na priču o tome kako se volim u moru kupat gola..sjećat će se toga drugarica Anka.
ne znamo mi ostali hej
kic wrote:Venus wrote:
Presmiješna mi je ta riječ. Podsjetila me na priču o tome kako se volim u moru kupat gola..sjećat će se toga drugarica Anka.
ne znamo mi ostali hej
Ma joj zezala sam se...(ponekad naprosto ne znam stat sa zezancijom, pogotovo kad se zašpuram)..."pohvalila sam se" da se volim kupat gola da bi završila s time da mi morske struje miluju međunožje... .. i onda nastane sprd, normalno
Još sam bila stavila sliku neke žene koja roni bez gaća, hahaha..
Guest- Guest
Trenutno sam u ozbiljnom moooodu jer sam upravo plaćala račune...
Idem zarađivat u kapitalizam. Nadam se toplo da ću se jednog dana buditi sa bitno drugačijim rasporedom nego što je sad, da će mi svaka stanica živjeti za moj "novi posao"...eto to si želim. Nekako malo škiljim u budućnost, ima nade za to.
Lijep dan, ekipa..
Idem zarađivat u kapitalizam. Nadam se toplo da ću se jednog dana buditi sa bitno drugačijim rasporedom nego što je sad, da će mi svaka stanica živjeti za moj "novi posao"...eto to si želim. Nekako malo škiljim u budućnost, ima nade za to.
Lijep dan, ekipa..
Guest- Guest
Venus wrote:kic wrote:Venus wrote:
ne znamo mi ostali hej
Ma joj zezala sam se...(ponekad naprosto ne znam stat sa zezancijom, pogotovo kad se zašpuram)..."pohvalila sam se" da se volim kupat gola da bi završila s time da mi morske struje miluju međunožje... .. i onda nastane sprd, normalno
Još sam bila stavila sliku neke žene koja roni bez gaća, hahaha..
hahah
žene su u takvoj prednosti, vas i priroda stimulira!
(sad će se niche pojavit se nekom anegdotom^^)
kic wrote:violator wrote:kic wrote:
to je neki cool tip znači?
nisam gledao
To je bila jedna serija u kojoj se adolescenti uopce nisu ponasali kao adolescenti. Dijalozi prepuni analiza na kojima bi pozavidjeli psiholozi, mudraci svjesni prolaznosti koji sipaju iz rukava knjiske, filmske, glazbene odlomke... kad prisustvuju zalascima sunca, izbrbljaju oglede iz optike.
Uglavnom, neprimjerena ucenost, promisljanja i samosvjesnost za ljude njihovih godina, sto ih je cinilo zanimljivim likovima, ali s odmakom shvatis koliko su nerealisticni.
I Woody Allenovi filmovi zabavni su i zanimljivi na onaj jedan intelektualni nacin dok ti ne sine da su svi likovi, zapravo, on... :p
nisam ni Woodya gledao, pa nemam šta reć..
ma ja, dosta mi je mojih neuroza, premišljanja i toga svega, još da gledam tuđe xD
Nisam ti sve ovo napisala da bih te potaknula na gledanje, vec da bih ti pojasnila zasto me podsjecas na tog Dawsona. :)
Guest- Guest
Venus wrote:violator wrote:Venus wrote:violator wrote:
Pa daj se odluci vise! Jucer je bilo: "Nemoj suknju". Danas je opet 'ma moze suknja'! :D :p
Jok, nisam neodlučna. Samo sam mu se prilagodila s obzirom na to da je komentare doživio kao napad na svoju osobnost (vidi ti njih ženske glave, žele me mijenjati... ...sad ću ih kaznit)..
Meni je zato vse vseeno, nek hoda gol, u suknji, u hlačama, u kiltu, nek ščegetavček mlatara po zraku...ma bitno da je u krčmi veselo!!!
Podsjetila si me na jednog mladica koji me pozelio nauciti par rijeci slovenskog i zamisli sto mu se prvo pojavilo na pameti... :)
Ali, to je "klitoris", sta ne?
hahah...očito si mu bila napeta kad mu je klitoris pao prvo na pamet..
A gdje nestade drug Staljin...?
A znala sam da je nesto malo vulgarnije jer se crvenio. :) Iako mi je pokusao prodati foru da je rijec o mravojedu. :D
Btw, kako se veli mravojed na slovenskom?
Joj, Venus, toga se i ja sjecam. :D A kako drugacije na to reagirati nego zajebancijom?
Drug Gnjec je tu negdje... Obrazuje ljude o cjepivima. :)
Guest- Guest
kic wrote:
nepotrebne stvari u autu 1001.
Ne znam iz kojeg se tocno stoljeca javljas, ali ima taj jedan virus u 20ima 21. stoljeca koji ovu tvoju recenicu cini potpuno promasenom.
Guest- Guest
iz 9. st.
There are several legendary accounts of the origin of the drink itself. One account involves the Moroccan Sufi mystic Ghothul Akbar Nooruddin Abu al-Hasan al-Shadhili. When traveling in Ethiopia, the legend goes, he observed birds of unusual vitality feeding on berries, and, upon trying the berries, experienced the same vitality. Other accounts attribute the discovery of coffee to Sheikh Abu al-Hasan ash-Shadhili's disciple, Omar. According to the ancient chronicle (preserved in the Abd-Al-Kadir manuscript), Omar, who was known for his ability to cure the sick through prayer, was once deported from Mecca to a desert cave near the Ousab city. Starving, Omar chewed berries from nearby shrubbery, but found them to be bitter. He tried roasting the beans to improve the flavor, but they became hard. He then tried boiling them to soften the bean, which resulted in a fragrant brown liquid. After drinking the liquid, Omar was regenerated and survived for days. As stories of this "miracle drug" reached Mecca, Omar was asked to return and was made a saint
Another account involves a 9th-century Ethiopian goat-herder, Kaldi, who, noticing the energizing effects when his flock nibbled on the bright red berries of a certain bush, chewed on the fruit himself. His exhilaration prompted him to bring the berries to a monk in a nearby monastery. But the monk disapproved of their use and threw them into the fire, from which an enticing aroma billowed, causing other monks to come and investigate. The roasted beans were quickly raked from the embers, ground up, and dissolved in hot water, yielding the world's first cup of coffee. Since this story is not known to have appeared in writing before Rome-based Maronite Faustus Nairon's De Saluberrima potione Cahue seu Cafe nuncupata Discurscus in 1671, 800 years after it was supposed to have taken place, it is highly likely to be apocryphal
https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_coffee
violator wrote:Venus wrote:violator wrote:
Podsjetila si me na jednog mladica koji me pozelio nauciti par rijeci slovenskog i zamisli sto mu se prvo pojavilo na pameti... :)
A znala sam da je nesto malo vulgarnije jer se crvenio. :) Iako mi je pokusao prodati foru da je rijec o mravojedu. :D
Joj, Venus, toga se i ja sjecam. :D A kako drugacije na to reagirati nego zajebancijom?
Mravljinčar
Sjećaš li se marijanske brazde kao usporedbe za ženske dubine... ..joj, meni isto svakakve pyzdarije siđu na um.
Šta mogu kad se volim smijat..
Nego, malo me ubode u oko napisano da je ščegetavček moguće nešto vulgarnije..khm..zar se za tako divan dio našeg tijela, koji ima erektivnu sposobnost i sposobnost rasta tijekom godina (otud fama da je ženski užitak veći što smo starije ), može reći išta drugo osim da je predivan..?
Molim doktora Staljina da secira ovu tezu.
Guest- Guest
violator wrote:kic wrote:
nepotrebne stvari u autu 1001.
Ne znam iz kojeg se tocno stoljeca javljas, ali ima taj jedan virus u 20ima 21. stoljeca koji ovu tvoju recenicu cini potpuno promasenom.
Nije se nikad vozio u autu sa neispavanim ženama koje imaju 1001 potrebnu stvar u autu..
Guest- Guest
Ovaj u suknjici ima oči kao moj bivši.violator wrote:Ra wrote:Je.kic wrote:
evo, mislim da se sad možemo raspoznavati-
Već je ljepše boraviti u prostoru gdje nisu samo suknje. :D
Ne znam bas.. :)
Imaju još jednu sličnost. I moj bivši je poprave bio sklon suknjama... samo iz druge perspektive
Ajmo se mi lijepo podijeliti. Eto tebi kilteraša, a meni ostavi ovog u hlačama.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ščegetavček = mravojed. Dobar jeee. Ajme mogu misliti kako mu je bilo dok je smišljao izgovor dok ga ti sumnjičavo promatraš. Jadničak.Venus wrote:violator wrote:Venus wrote:violator wrote:
Mravljinčar
Sjećaš li se marijanske brazde kao usporedbe za ženske dubine... ..joj, meni isto svakakve pyzdarije siđu na um.
Šta mogu kad se volim smijat..
Nego, malo me ubode u oko napisano da je ščegetavček moguće nešto vulgarnije..khm..zar se za tako divan dio našeg tijela, koji ima erektivnu sposobnost i sposobnost rasta tijekom godina (otud fama da je ženski užitak veći što smo starije ), može reći išta drugo osim da je predivan..?
Molim doktora Staljina da secira ovu tezu.
Je imala si ti svojih momenata.
Marijanska brazda, kupanje bez gaća dok te miluje morska struja i gola se sušim nakon tuširanja.
Po trećoj sam te tu i prepoznala.
Drug Staljin je zauzet teškim bojem s onima koji se ne žele cijepiti i sumnjam da će sad naći vremena da secira najosjetljivije dijelove ženskih organa.
2020-06-01
Potpisujem.AlfaOmega wrote:Što bu reka jedan filozofor, to je relativno. Nemre ni sex uvik biti dobar. Nekad slastičar nadmaši, a žemsko omaši, jbg.Venus wrote:AlfaOmega wrote:Kak me drma rani klimaks, moram priznati da mi sve više fali taj Torte i to. Bit će da je ljubav prema siru velika
Fali ti domaći kolač, domaća cura ili domovina, ili sve to..?
Ovaj čiz je tako ukusan da kad staviš komad u usta, zatvoriš oči, skoro dobro ko seks. Skoro.
Događa se da nekad omaši žensko, nekad muško, da je recimo čiz vrhunski, a seks prosječan. Tko tvrdi drugačije laže.
Venus :p :D
2020-06-01
Ovo doista zvuči nevjerojatno. Zar ima netko tko ne voli sir u kolačima?kic wrote:
ne volim sir u kolačima nikako.
Što voliš? Čokoladne torte i kolače?
2020-06-01
Ma zezam te malo. Puno njih ne voli sir, nisi jedini.kic wrote:
ne volim sa sirom ne, čak ne volim ni šlag kad se stavlja preko'
Šlag ni ja ne volim, ni na kolačima niti ovako. Gadi mi se, pogotovo onaj "biljni". Niti kolače s kremom na bazi margarina.
Ne volim ni voćne kolače ili voćne sladolede. E to je tek neshvatljivo većini ljudi.
2020-06-01
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50