Ostaria Siciliana
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Ostaria Siciliana
Tovariš Staljin!!! Ala šu.Gnječ wrote:
Ščegetavček
eto to je jedini organ koji ima samo jednu funkciju.
drug Staljin doktor za gulage
Objesio si sliku mravojeda nasuprot ulaznih vrata?
(Anka partizanka se poskrivećki prekriži)
Odred za ćudoređe će nam odrati kožu s leđa. Tvoj gulag je mila majka za njihove metode.
Haha, fakat izgleda kao mravojed.
A kako je krenulo ovu birtiju bi možda mogli preimenovati u -Kod veselog mravojeda
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
kic likes this post
Meže. ;)Venus wrote:Ra wrote:Venus wrote:
Ispod slatkog šauma je tart od limuna
Ovan..
Uvaljuješ mi limun, a već rekoh da ne volim voće.
Izgleda da je mjesec u ovnu gori od sunca u istom.
Idem u krpice, vrijeme je.
Noćka
Iliti riba u mjesecu, u jyotishu...
Kako mo'š iz tarta izvuć samo jedan sastojak (di će ti duša) ?
To je zapravo prekrasna crema pasticcera u kojoj je malo limunovog soka za osvježavajući okus.
No dobro, moguće ja stvarno pretjerujem sa svojim oduševljenjem.
Ja ću onda meringa tart, a ti čizkejk ili tiramisu..Najbolji recept za tiramisu btw. je bio nekad na mascarponeu od Vindije
Najbolji tiramisu mi je 6+6+pola+pola (6 jaja, 6 žlica šećera, pola litra vrhnja i pola kg Mascarpone sira). To mi se pokazalo kao najbolji omjer. I naravno keksi se namaču u jaku crnu kavu s rumom, nikako u raznorazne nesice obogaćene viskijem, kako većina recepata navodi.
Sorkać, znam da zvučim razmaženo i nezahvalno, ali ne volim te (pre)kisele okuse, kao recimo šumsko voće i limun.
Limeta mi je npr. puno draža, bez obzira što je i ona kisela. Onaj njen opori okus nekako iznivelira kiselost.
2020-06-01
Receptor zapamćen, probat ću tako kad budem radila slijedeći put.
Ma šta bi bila razmažena, imaš svoj ukus, it's ok. Ja volim probat nešto novo, a onda se vraćam onome što najviše volim. Molim lijepo, ovo isprobavanje je samo kod hrane.
Što se srca tiče, kad volim, onda nema probavanja nikakvog, volim do panja.
Ma šta bi bila razmažena, imaš svoj ukus, it's ok. Ja volim probat nešto novo, a onda se vraćam onome što najviše volim. Molim lijepo, ovo isprobavanje je samo kod hrane.
Guest- Guest
Sastojci su jednostavni za zapamtiti, ali je jako bitan redoslijed miješanja sastojaka.Venus wrote:Receptor zapamćen, probat ću tako kad budem radila slijedeći put.
Bjelanca umutiti u jednoj zdjeli, šlag u drugoj, 6 žumanjaka sa 6 žlica šećera u trećoj.
U tu treću zdjelu, tj. u žumanjke dodaješ Mascarpone miješajući samo lopaticom, ni slučajno mikserom, potom ide šlag (žlica po žlica) i na kraju snijeg od bjelanjaka, polako žlicama.
I krema mora stajati u hladnjaku barem pola sata prije slaganja kolača.
Ne mgu sad o ljubavi.
Ovo slaganje tiramisua mi je otvorilo apetit.
Idem potražiti nešto slatko
2020-06-01
Ra wrote:Tovariš Staljin!!! Ala šu.Gnječ wrote:
Ščegetavček
eto to je jedini organ koji ima samo jednu funkciju.
drug Staljin doktor za gulage
Objesio si sliku mravojeda nasuprot ulaznih vrata?
(Anka partizanka se poskrivećki prekriži)
Odred za ćudoređe će nam odrati kožu s leđa. Tvoj gulag je mila majka za njihove metode.
Haha, fakat izgleda kao mravojed.
A kako je krenulo ovu birtiju bi možda mogli preimenovati u -Kod veselog mravojeda
nije mravojed. meni liči na Aliena.
ali evo nekoliko zanimljivosti:
In 1969, we put a man on the moon.
In 1982, we invented the Internet.
In 1998, we discovered the full anatomy of the clitoris.
tek 1998. !!!! ljudi su saznali kako ustvari izgleda klitoris. hahah...ja neznam kako su se jebavali prije toga?
The clitoris was only fully discovered in 1998
1998!!!!!!!!!!!!!!!
Since ancient history, female pleasure and the clitoris have been dismissed, ignored and often left out of the conversation. So much so that it wasn’t until 1998 when the clitoris was discovered in it’s full structure.
”The shocking thing is that in anatomy, it’s been ignored forever,” Stephanie said, “It was ignored in anatomy books, it’s not even been fully explored in Gray’s Anatomy – the surgeon’s bible.”
Australian Urologist Helen O’Connell was the first to reveal the true size and scope of the clitoris, and her findings challenged nearly every belief about clitoral anatomy to date. Through an external and internal map (the first of its kind) she revealed its massive size and huge amount of nerve endings. Through this, we discovered that the clitoris has two to three times more nerve endings than the penis. Before her findings, nobody knew about the full anatomical scope of the stimulated clitoris.
https://babe.net/2017/02/02/clitoris-fully-discovered-1998-650
Guest- Guest
Ra wrote:Oš malo teranina i suhih smokava
Smokve obožavam svakako...friške i suhe.. ..vino ni likere ne volim.
Guest- Guest
Gnječ wrote:
tek 1998. !!!! ljudi su saznali kako ustvari izgleda klitoris. hahah...ja neznam kako su se jebavali prije toga?
1998!!!!!!!!!!!!!!!
Since ancient history, female pleasure and the clitoris have been dismissed, ignored and often left out of the conversation. So much so that it wasn’t until 1998 when the clitoris was discovered in it’s full structure.
”The shocking thing is that in anatomy, it’s been ignored forever,” Stephanie said, “It was ignored in anatomy books, it’s not even been fully explored in Gray’s Anatomy – the surgeon’s bible.”
Australian Urologist Helen O’Connell was the first to reveal the true size and scope of the clitoris, and her findings challenged nearly every belief about clitoral anatomy to date. Through an external and internal map (the first of its kind) she revealed its massive size and huge amount of nerve endings. Through this, we discovered that the clitoris has two to three times more nerve endings than the penis. Before her findings, nobody knew about the full anatomical scope of the stimulated clitoris.
...jebavali su se u neznanju.
Ščegetavček je malo čudo, važnije od bilo kojeg otkrića, portal za 5. dimenziJu!
Pogleč, na kraju ovog linka je samo jedan komentar, žena kaže da su ga otkrili i prije, ali niko nije zareziv'o važno otkriće!!!
Guest- Guest
Venus wrote:violator wrote:Venus wrote:violator wrote:
Podsjetila si me na jednog mladica koji me pozelio nauciti par rijeci slovenskog i zamisli sto mu se prvo pojavilo na pameti... :)
Ali, to je "klitoris", sta ne?
hahah...očito si mu bila napeta kad mu je klitoris pao prvo na pamet..
Presmiješna mi je ta riječ. Podsjetila me na priču o tome kako se volim u moru kupat gola..sjećat će se toga drugarica Anka.
A gdje nestade drug Staljin...?
A znala sam da je nesto malo vulgarnije jer se crvenio. :) Iako mi je pokusao prodati foru da je rijec o mravojedu. :D
Btw, kako se veli mravojed na slovenskom?
Joj, Venus, toga se i ja sjecam. :D A kako drugacije na to reagirati nego zajebancijom?
Drug Gnjec je tu negdje... Obrazuje ljude o cjepivima. :)
Mravljinčar
Sjećaš li se marijanske brazde kao usporedbe za ženske dubine... ..joj, meni isto svakakve pyzdarije siđu na um.
Šta mogu kad se volim smijat..
Nego, malo me ubode u oko napisano da je ščegetavček moguće nešto vulgarnije..khm..zar se za tako divan dio našeg tijela, koji ima erektivnu sposobnost i sposobnost rasta tijekom godina (otud fama da je ženski užitak veći što smo starije ), može reći išta drugo osim da je predivan..?
Molim doktora Staljina da secira ovu tezu.
Marijanska brazda. :D Da, ondje si definitivno bila neshvacena, zato ti i rekoh da se osjeti razlika u tvojem pisanju na ovom forumu gdje si pronasla slicnu, neopterecenu ekipicu.
Ja sam, s druge strane, moguce i preozbiljna jer ne volim kad se razgovor ili cavrljanje uvijek nekako svede na spominjanje seksa, seksualnosti, genitalija, konstantnih drvljenja o musko-zenskim odnosima u kojima se svatko zeli nametnuti kao strucnjak pa se redovito povucem u takvim momentima da ne bi moja sarkasticna kuja blizankinja preuzela kontrolu..
Zasto ljudima kvariti zabavu ako im je lijepo, zar ne? :)
----
Vezano uz tvoje pitanje, rekoh "vulgarnije" jer u tom trenutku nisam znala na sto se odnosi rijec, a prema neverbalnoj komunikaciji shvatila sam da je nesto "zlocesto".
Sto se estetike klitorisa tice, da, ima fino aliensko zdanje. :p
Guest- Guest
violator wrote:Venus wrote:
Mravljinčar
Sjećaš li se marijanske brazde kao usporedbe za ženske dubine... ..joj, meni isto svakakve pyzdarije siđu na um.
Šta mogu kad se volim smijat..
Nego, malo me ubode u oko napisano da je ščegetavček moguće nešto vulgarnije..khm..zar se za tako divan dio našeg tijela, koji ima erektivnu sposobnost i sposobnost rasta tijekom godina (otud fama da je ženski užitak veći što smo starije ), može reći išta drugo osim da je predivan..?
Molim doktora Staljina da secira ovu tezu.
Marijanska brazda. :D Da, ondje si definitivno bila neshvacena, zato ti i rekoh da se osjeti razlika u tvojem pisanju na ovom forumu gdje si pronasla slicnu, neopterecenu ekipicu.
Ja sam, s druge strane, moguce i preozbiljna jer ne volim kad se razgovor ili cavrljanje uvijek nekako svede na spominjanje seksa, seksualnosti, genitalija, konstantnih drvljenja o musko-zenskim odnosima u kojima se svatko zeli nametnuti kao strucnjak pa se redovito povucem u takvim momentima da ne bi moja sarkasticna kuja blizankinja preuzela kontrolu..
Zasto ljudima kvariti zabavu ako im je lijepo, zar ne? :)
----
Vezano uz tvoje pitanje, rekoh "vulgarnije" jer u tom trenutku nisam znala na sto se odnosi rijec, a prema neverbalnoj komunikaciji shvatila sam da je nesto "zlocesto".
Sto se estetike klitorisa tice, da, ima fino aliensko zdanje. :p
Zanimljivo da kažeš neshvaćena..nisam se osjećala tako. Svjesna sam bila da ako prelazim granicu "poželjne" provokacije i "veselja" da je taj dio moja odgovornost i da trebam moći podnijeti odgovor. Ono što je meni oduvijek "nejestivo" općenito u komunikaciji, ne samo forumskoj, je prosuđivanje, etiketiranje te dugoročno stavljanje osobe u neku određenu ladicu. Mi ljudi imamo sposobnost promjene, ako to želimo, ako ne onda možemo gljiviti i uzgajati šampinjone na sebi (na volju nam).
Moj stav prema sugovorniku se temelji na intuiciji, u rl vidim i bez greške čitam govor tijela i osjećam osobu; na forumu osjećam neizrečeno, zadršku, "lošu vibru", predrasude - moja je reakcija u skladu s tim. S druge strane, ja zapravo u biti volim ljude i vidim u njima dobro, čak i ono što oni sami kod sebe dobro i lijepo ne vide, osobito kad su u nekoj patnji. No ne dam da iskrcavaju svoj patetični ruksak govana po x puta ne želeći se pomaknuti sa svoje točke samosažaljenja, tome se uvijek protivim.
A sad dosta sam bila ozbiljna
Tvoja "sarkastična kuja blizankinja" je neopisivo zabavna...dovedi je češće..
Guest- Guest
https://thespiritualsurvival.com/2021/03/30/why-theres-no-more-sacred-sex/
Love makes one person fall for another of a different class or background despite the tutting of neighbors or parental concern. It is naive and spontaneous. It is a rule-breaker, not a signatory of consent contracts.
There are no sexual taboos anymore, except, perhaps, love itself.
kic wrote:
Love makes one person fall for another of a different class or background despite the tutting of neighbors or parental concern. It is naive and spontaneous. It is a rule-breaker, not a signatory of consent contracts.
neš ti nikad jebat druže.
Guest- Guest
Gnječ wrote:kic wrote:
Ma zamisli. Od sve literature koja o tantri postoji on pronađe članak koji će podržat njegovu misao o besmislu.
Pa nek si mu reko onda.
Guest- Guest
violator wrote:
Pa suze su mi navrle!
A niste mu nista slagali....
Bogme oči su mi malo ispale na ekran..
Guest- Guest
A jebateled munjena.Gnječ wrote:kic wrote:
2020-06-01
Venus wrote:violator wrote:
Pa suze su mi navrle!
A niste mu nista slagali....
Bogme oči su mi malo ispale na ekran..
A clanak nije lose zapoceo. Krenuo je od pojasnjavanja razlike iznedju tantre i onoga sto se pod "tantru" nastoji podvaliti, sto se u nasoj svijesti obicno manifestira kao "sex, mnogo sexa"... Ali autor se odao politiziranju, sto po sebi nije bas za ovaj topic... Malo je ispalo blamic, hihihi.
Kao kad su novinari upitali Charlesa i Dianu jesu li zaljubljeni, a telac je odgovorio:
https://www.instagram.com/p/CNgFxk2Afrz/?utm_source=ig_web_copy_link
Guest- Guest
Gnječ wrote:
de drugarice Venus upravo razmišljam kako spizdit 100.000 hrvateka u gulag a vi me zajebavate vašom ženskom anatomijom.
Ščegetavček
Ščegetávček ali klítoris je nabrekljiv organ zunanjih ženskih spolovil in je najpomembnejša erogena cona pri ženski. Klitoris se nahaja približno 2 centimetra nad nožnično odprtino, približno tam, kjer se začnejo oziroma stikajo notranje (male) sramne ustnice. Ščegetavček ima enak embrionalni izvor kot moški spolni ud.
Klitorisi so različnih oblik in velikosti; nekateri so komaj večji od bucikine glavice, drugi pa lahko dosežejo tudi do dva centimetra.
Ščegetavček je zgrajen iz dveh krakov brecilnega tkiva (crus clitoridis), ki izvirata iz sramnice ter se nadaljujeta v kavernozni telesi klitorisa. Ščegetavček se konča v želodu podobno obliko - glansu klitorisa. V ščegetavčku se nahaja okoli 8000 živcev. Občutljiv ščegetavček ščiti ščegetavčkova kožica, ki iz malih sramnih usten prehaja na glans klitorisa in ga prekriva.
Vloga
V ščegetavčku so prisotni številni živčni končiči, zato je zelo občutljiv na dotik. Pri večini žensk vodi stimulacija ščegetavčka do orgazma. Funkcija ščegetavčka je občutenje spolnega užitka.
Gnječ wrote:
1998!!!!!!!!!!!!!!!
Treba jos jednom naglasiti da smo prije poslali ljude na Mjesec nego sto smo naucili anatomiju klitorisa. Cisto da imam ovo podastrijeti kad mi netko krene s teoretiziranjem o tome kako zenama nisu ucinjene nepravde i kako se na njih nije gledalo kao nesto drugotno..
Zgodan je i komentar:
"Actually, O'Connell was not the first to discover the full structure of the clitoris. Gabriele Falloppio described in 1561, saying that "Modern anatomists have entirely neglected it" - but his findings were dismissed by his colleagues, who said it was a "new and useless part" that had no function in "healthy women." Later anatomists, including Regnier de Graaf in the 17th century, also provided a full description - but their work was also either ignored or suppressed. In short, the truth is not that no one discovered the structure of the clitoris until 1998; it was discovered centuries before, but not until 1998 was mainstream science willing to acknowledge it.."
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50