Ostaria Siciliana
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Ostaria Siciliana
Ra wrote:Je.kic wrote:
evo, mislim da se sad možemo raspoznavati-
Već je ljepše boraviti u prostoru gdje nisu samo suknje. :D
Ne znam bas.. :)
Guest- Guest
rasprava o suknjama ne može proć' bez Škota :^^^
ništa, vi u suknje, a ja ću bez trenerke, po venusovoj preporuc'
Ja pak jedino kolače sa sirom i mogu. I onda kažu svi su muškarci isti
Upravo se sjetih na koga me podsjecas vecinu vremena. Na Dawsona iz Dawson's Creeka! :D
Guest- Guest
violator wrote:Venus wrote:kic wrote:
mislile ste: evo oratora spasitelja! ali ostavljam vas da same razmislite gdje ste pogriješile-
:odlaziušuštećojtrenerci
Što se mene tiče, možeš i bez trenerke.
Pa daj se odluci vise! Jucer je bilo: "Nemoj suknju". Danas je opet 'ma moze suknja'! :D :p
Jok, nisam neodlučna. Samo sam mu se prilagodila s obzirom na to da je komentare doživio kao napad na svoju osobnost (vidi ti njih ženske glave, žele me mijenjati... ...sad ću ih kaznit)..
Meni je zato vse vseeno, nek hoda gol, u suknji, u hlačama, u kiltu, nek ščegetavček mlatara po zraku...ma bitno da je u krčmi veselo!!!
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Ja pak jedino kolače sa sirom i mogu. I onda kažu svi su muškarci isti
The perfect cheesecake je zakon!
Evo kome se da korisno utuć vrijeme i napravit tortu koja je al pari čuvenom čizu iz Torte i to:
čizkejk receptor!
Guest- Guest
Kak me drma rani klimaks, moram priznati da mi sve više fali taj Torte i to. Bit će da je ljubav prema siru velika
AlfaOmega wrote:Kak me drma rani klimaks, moram priznati da mi sve više fali taj Torte i to. Bit će da je ljubav prema siru velika
Fali ti domaći kolač, domaća cura ili domovina, ili sve to..?
Ovaj čiz je tako ukusan da kad staviš komad u usta, zatvoriš oči, skoro dobro ko seks. Skoro.
Guest- Guest
kic wrote:
to je neki cool tip znači?
nisam gledao
To je bila jedna serija u kojoj se adolescenti uopce nisu ponasali kao adolescenti. Dijalozi prepuni analiza na kojima bi pozavidjeli psiholozi, mudraci svjesni prolaznosti koji sipaju iz rukava knjiske, filmske, glazbene odlomke... kad prisustvuju zalascima sunca, izbrbljaju oglede iz optike.
Uglavnom, neprimjerena ucenost, promisljanja i samosvjesnost za ljude njihovih godina, sto ih je cinilo zanimljivim likovima, ali s odmakom shvatis koliko su nerealisticni.
I Woody Allenovi filmovi zabavni su i zanimljivi na onaj jedan intelektualni nacin dok ti ne sine da su svi likovi, zapravo, on... :p
Guest- Guest
Venus wrote:violator wrote:Venus wrote:kic wrote:
mislile ste: evo oratora spasitelja! ali ostavljam vas da same razmislite gdje ste pogriješile-
:odlaziušuštećojtrenerci
Što se mene tiče, možeš i bez trenerke.
Pa daj se odluci vise! Jucer je bilo: "Nemoj suknju". Danas je opet 'ma moze suknja'! :D :p
Jok, nisam neodlučna. Samo sam mu se prilagodila s obzirom na to da je komentare doživio kao napad na svoju osobnost (vidi ti njih ženske glave, žele me mijenjati... ...sad ću ih kaznit)..
Meni je zato vse vseeno, nek hoda gol, u suknji, u hlačama, u kiltu, nek ščegetavček mlatara po zraku...ma bitno da je u krčmi veselo!!!
Podsjetila si me na jednog mladica koji me pozelio nauciti par rijeci slovenskog i zamisli sto mu se prvo pojavilo na pameti... :)
Ali, to je "klitoris", sta ne?
Guest- Guest
Što bu reka jedan filozofor, to je relativno. Nemre ni sex uvik biti dobar. Nekad slastičar nadmaši, a žemsko omaši, jbg.Venus wrote:AlfaOmega wrote:Kak me drma rani klimaks, moram priznati da mi sve više fali taj Torte i to. Bit će da je ljubav prema siru velika
Ovaj čiz je tako ukusan da kad staviš komad u usta, zatvoriš oči, skoro dobro ko seks. Skoro.
ščegetavček?
zvuči kao neki alat mehaničarski, ili stroj profesora Baltazara za pretvaranje kolača od sira u ukusne kolače:^^
violator wrote:kic wrote:
to je neki cool tip znači?
nisam gledao
To je bila jedna serija u kojoj se adolescenti uopce nisu ponasali kao adolescenti. Dijalozi prepuni analiza na kojima bi pozavidjeli psiholozi, mudraci svjesni prolaznosti koji sipaju iz rukava knjiske, filmske, glazbene odlomke... kad prisustvuju zalascima sunca, izbrbljaju oglede iz optike.
Uglavnom, neprimjerena ucenost, promisljanja i samosvjesnost za ljude njihovih godina, sto ih je cinilo zanimljivim likovima, ali s odmakom shvatis koliko su nerealisticni.
I Woody Allenovi filmovi zabavni su i zanimljivi na onaj jedan intelektualni nacin dok ti ne sine da su svi likovi, zapravo, on... :p
nisam ni Woodya gledao, pa nemam šta reć..
ma ja, dosta mi je mojih neuroza, premišljanja i toga svega, još da gledam tuđe xD
violator wrote:Venus wrote:violator wrote:
Podsjetila si me na jednog mladica koji me pozelio nauciti par rijeci slovenskog i zamisli sto mu se prvo pojavilo na pameti... :)
Ali, to je "klitoris", sta ne?
hahah...očito si mu bila napeta kad mu je klitoris pao prvo na pamet..
Presmiješna mi je ta riječ. Podsjetila me na priču o tome kako se volim u moru kupat gola..sjećat će se toga drugarica Anka.
A gdje nestade drug Staljin...?
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Što bu reka jedan filozofor, to je relativno. Nemre ni sex uvik biti dobar. Nekad slastičar nadmaši, a žemsko omaši, jbg.Venus wrote:AlfaOmega wrote:Kak me drma rani klimaks, moram priznati da mi sve više fali taj Torte i to. Bit će da je ljubav prema siru velika
Hm...definitivno nemamo isti pogled na istu stvar.
Kako pobogu može žensko omašiti?
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50