ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ubili dijete pa mu donirali organe

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Ubili dijete pa mu donirali organe - Page 5 Empty Re: Ubili dijete pa mu donirali organe

Post by Trinity 5/4/2021, 18:36

marcellus wrote:Mislim, možda sam pinkicu primitivan ali ja bi to onako starozavjetno riješio, oko za oko zub za zub, oni su njo zdrobili glavu, ja bi njima.
Ne bi. Ali bi da to učini taj famozni sustav.

Trinity

2014-04-17

Back to top Go down

Ubili dijete pa mu donirali organe - Page 5 Empty Re: Ubili dijete pa mu donirali organe

Post by dijagram 5/4/2021, 18:38

Treba imati razumijevanja.
Mama je jako voljela dijete, samo ponekad bi bila nazivcirana teskim zivotom i,...tako, dogadja se svima.
Mami oprostiti i sve sto prije zaboraviti.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by marcellus 5/4/2021, 18:50

Šandor Winnetou wrote:
marcellus wrote:
Sovak wrote:
marcellus wrote:Inače mi nije jasno zašto je onaj dečko u splitu kojeg je mater narkomanka cijeli život zlostavljala dobio 40 godina jer je utamanio 3 komada dilerskog genetskog otpada a ovi koji su zatukli nedužnu curicu će dobit pet šest godina?

Meni je.

daj onda meni objasni pliz
sjebo im dilere pa su bili ljuti na njega.

normalno, svi u su talu, kad se radi o koksu i heroinu

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 5/4/2021, 19:11

marcellus wrote:
Sovak wrote:
marcellus wrote:Inače mi nije jasno zašto je onaj dečko u splitu kojeg je mater narkomanka cijeli život zlostavljala dobio 40 godina jer je utamanio 3 komada dilerskog genetskog otpada a ovi koji su zatukli nedužnu curicu će dobit pet šest godina?

Meni je.

daj onda meni objasni pliz

Nisam rekel da bum ti objasnil.

Samo sam rekel da mi je jasno.

:P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 5/4/2021, 22:21

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:Sve je to kriva ona oficircina kajtazi..od kad je on predstavnik roma ovi se osilili jer on opravdava svako nasilje roma..i stalno optuzuje druge
Sve su krivi razjunačeni Hrvatići koje je postkomunistički sistem pretvorio u mekušce bez karaktera i čojstva.

Puši kurac...treba bi navijati za to da smo pičkice... :rasta
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by prckov 5/4/2021, 23:39

AssadNaPodmornici wrote:gle država je nesposobna, meni nije jasno -
kada je ova država išta riješila  , kada je ova država ikakav problem riješila? zna li tko? znate kurac.

drugo ovo su , zvuči okrutno ali ciganska posla - njima je normalno da dicu mlate , pošalju na prosijačenje, pa i prodaju.. nisu svi takvi, ali u toj kulturi njima vlastita djeca nemaju neku vrijednost, pa ne znam isčuđavanje..
e da, svi "ljevo-liberalni mediji" su sakrili da se radi o ciganskom paru, a vidim nameću sada "kolektivnu krivicu" mediji, index na najčitaniji članak "svi smo krivi svi mi hrvati" haha, bog te jebo, kakve ja veze iman sa ciganima koji umlatili svoje dijete?

upozno sam ovdje jednog cigu iz srbije
veli mi da ga je cale kao bebu zamoto u deku odnio vani i bacio u snijeg
naso ga neki covo prije nego sto se smrzo
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2021, 09:08

Mi kad se dese takve tragedije optuzujemo druge a koliko smo mi krivi?..koliko puta odsutimo kad netko nekog lema..u drugom stanu,kuci ili cak vani..manje vise vecina okrene glavu jer ako se umijesas mos i ti po piksi dobiti..ili ne daj boze nesto gore..cak se jedvo ko usudi policiju nazvati jel 'da se ne dozna'..tak i ovi u socijalnom se ponasaju pogotovo ako su u pitanju romi..a ak interveniras e onda kao da je vec  bio spreman ili spremni iskoce kajtazi i radin i libertadi iz udruga..jedino rjesenje je ovakvo..kad je grupa roma u mom kvartu prije nekoliko godina pokusala istuci neke klince na igralistu zeleci za sebe igraliste uletio tip sa palicom..ovi pobjegli prijeteci da ce dovesti njih bar pedeset i jesu..ali djaba im bilo okupila se ekipa iz kvarta medju njima i moj sin..i juris na njih..ovi romi se valjda nisu zaustavili do bregane..i otad u kvartu nemas problema sa njima..samo tako.. ak se uzdas protiv njih u drzavu,socijalno pa i policiju iz rupe te iskoce kajtaziji i slicni i ovi se jos vise osile..ovak brajo po starom receptu divljeg zapada..jos i kajtazi i 'kajtazici' dobiju dvije iz usiju..i nema ih vise
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2021, 09:23

....romi su takvi..kad vide da ne mogu sranja radit..vecina se pokupi..a oni koji ostanu manji su od makova zrna..ali sve ovisi kako se ekipa organizira..ako su vecinom sonjici romi ce ih zajebavati i sranja raditi..kak su se fino sa njima obracunali u madzarskoj..sad su kus...i cut...naprave neko sranje..organizira se desnica u madjarskoj ne samo da ih istamburaju nego im zapale i naselje..pa ti bracika tu vise sranje ne bus delal..a drugi nece doci kad vide kako su ovi prosli...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kaya 6/4/2021, 09:31

Ma lako za rome, ovi imaju problem generalan. Jer 20% djece ima sličan problem jer forsiraju povrat u kritične obitelji
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 6/4/2021, 09:33

A i ova nenormalna rodilja možda i nije ciganka. Ta curica je bila plava..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2021, 09:45

kaya wrote:A i ova nenormalna rodilja možda i nije ciganka. Ta curica je bila plava ..
Nema veze..ja sam vidjao romsku djecu plave kose..stvar je u percepciji..oni jednostavno ne jebu socijalne radnike ni policiju 2%..dodju u socijalno samo po lovu..koliko sam se puta uvjerio na opcini kad se cula galama roma ali i drugih problematicnih roditelja koji su na pasja kola vrijedjali i prijetili socijalnim radnicima..pa pozovu policiju dodje policija pa isti pocnu vrijedjati piciju a od nekud eto iskrsnu 'kajtazici' koji pudraju nos policiji i socijalcima da ugrozavaju takvima prava i prijete tuzbama..i jbg sto ce ovi onda..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2021, 09:47

kaya wrote:Ma lako za rome, ovi imaju problem generala. Jer 20% djece ima sličan problem jer forsiraju povrat u kritične obitelji
.vracaju..jer ovi dovedu odvjetnike,'kajtazice' koji im prijete tuzbama i onda ovi da nemaju problema i trosak vracaju djecu takvima
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 6/4/2021, 09:53

kaya wrote:A i ova nenormalna rodilja možda i nije ciganka. Ta curica je bila plava..
zato su je i stavili na index. jer ima plavu kosu. roditelji su cigani , imaš im slike po netu, možda kasnije kopiram, čak i mater ima neku plavu kosu ali ima očitu cigansku facu, muž teško cigo.
pošto dijete malo izgleda svijetlije stavili su sliku , a sa druge strane kada neki HDZovac napravi sranje onda bude "ovo je HDZovac koji je ubio, opljačka, zgazio" (što je ok) , sada nigdje traga da su cigani iako ljudi u komentarima pišu.

kako rekoh ovo je skoro pa "normalno" ponašanje za tu manjinu, a nitko im ne može ništa.. oni žene svoju djecu od 14godina koji onda tada kreću rađati, niti jednom nije država ili policija uletili tako da ne znam zašto se RH javnost čudi za nešto što je kod njih totalno normalno
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 6/4/2021, 09:58

Budu to aktivistice porjesavale.
Takve stvari nikad se vise nece dogoditi.
Valja iskoristiti tragediju za osobne probitke.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by kaya 6/4/2021, 10:02

AssadNaPodmornici wrote:
kaya wrote:A i ova nenormalna rodilja možda i nije ciganka. Ta curica je bila plava..
zato su je i stavili na index. jer ima plavu kosu. roditelji su cigani , imaš im slike po netu, možda kasnije kopiram, čak i mater ima neku plavu kosu ali ima očitu cigansku facu, muž teško cigo.
pošto dijete malo izgleda svijetlije stavili su sliku , a sa druge strane kada neki HDZovac napravi sranje onda bude "ovo je HDZovac koji je ubio, opljačka, zgazio" (što je ok) , sada nigdje traga da su cigani iako ljudi u komentarima pišu.

kako rekoh ovo je skoro pa "normalno" ponašanje za tu manjinu, a nitko im ne može ništa.. oni žene svoju djecu od 14godina koji onda tada kreću rađati, niti jednom nije država ili policija uletili tako da ne znam  zašto se RH javnost čudi za nešto što je kod njih totalno normalno
Da,ok . Slika me zbunila. Ma nebitno.
Al skrivaju tu njihovu narodnost danima i prezime i lice kao zmija noge. Novinari su pričali sa mamom od sina od muža žene. Ili sa tetom od sina sestrom šogoricom od žene.
Koji je to k?!
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 6/4/2021, 10:04

Dovedu optužene u zaštitnom covid odijelu . Dobro da periku nisu stavili na kapuljaču. To kao da je osama bin laden priveden..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by dijagram 6/4/2021, 10:10

kaya wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

kako rekoh ovo je skoro pa "normalno" ponašanje za tu manjinu, a nitko im ne može ništa.. oni žene svoju djecu od 14godina koji onda tada kreću rađati, niti jednom nije država ili policija uletili tako da ne znam  zašto se RH javnost čudi za nešto što je kod njih totalno normalno
Da,ok . Slika me zbunila. Ma nebitno.
Al skrivaju tu njihovu narodnost danima i prezime i lice kao zmija noge. Novinari su pričali sa mamom od sina od muža žene. Ili sa tetom od sina sestrom šogoricom od žene.
Koji je to k?!
Autocenzura.
Nitko se ne usudi prvi napisati puku istinu i cinjenice.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 6/4/2021, 10:11

https://teleskop.hr/hrvatska/https-teleskop-hr-hrvatska-https-teleskop-hr-wp-admin-post-phppost62248actionedit/

Ubili dijete pa mu donirali organe - Page 5 Mirela-i-danijel-dedi%C4%87-nova-fotkamonstrumi1087_n

Ubili dijete pa mu donirali organe - Page 5 Danijel-i-mirela-dedi%C4%87-nova012597147738_n

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 6/4/2021, 10:12

kaya wrote:Dovedu optužene u zaštitnom covid odijelu . Dobro da periku nisu stavili na kapuljaču. To kao da je osama bin laden priveden..
u RH se samo Hrvati smiju prozivati, za sve ostale nije korektno, nije isto biti kriminalac hrvat i kriminalac cigo, koljač ustaša ili koljač četnik, silovatelj hrvat ili silovatelj cigo, srbo, mujo, pedofil hrvat a napose svećenik ili neki od ugrožene populacije.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/4/2021, 10:14

Šandor Winnetou wrote:
kaya wrote:Dovedu optužene u zaštitnom covid odijelu . Dobro da periku nisu stavili na kapuljaču. To kao da je osama bin laden priveden..
u RH se samo Hrvati smiju prozivati, za sve ostale nije korektno, nije isto biti kriminalac hrvat i kriminalac cigo, koljač ustaša ili koljač četnik, silovatelj hrvat ili silovatelj cigo, srbo, mujo, pedofil hrvat a napose svećenik ili neki od ugrožene populacije.
'Veliko oko' kajtazi i radin promatraju
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dijagram 6/4/2021, 10:16

AssadNaPodmornici wrote:https://teleskop.hr/hrvatska/https-teleskop-hr-hrvatska-https-teleskop-hr-wp-admin-post-phppost62248actionedit/

Ubili dijete pa mu donirali organe - Page 5 Mirela-i-danijel-dedi%C4%87-nova-fotkamonstrumi1087_n

Ubili dijete pa mu donirali organe - Page 5 Danijel-i-mirela-dedi%C4%87-nova012597147738_n
Pozeljan je veliki broj djece  zbog vece socijale.
Nepozeljna sam djeca, trosak i obaveza.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics