Ubili dijete pa mu donirali organe
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ubili dijete pa mu donirali organe
prvo ukradeš 10 jaja...Šandor Winnetou wrote:znaš kako počinje recept za cigansku tortu?kaya wrote:Je , imaš praf. Buni me malo kosa..marcellus wrote:kaya wrote:Malo je presvjetla, bez obzira na blajh. Bar ja mislim
pogledaj fizionomiju, meni izgleda čista ciganija
Po fizionomiji je
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
nema tu srecnog rjesenja
budala je bilo i bice
nikad to ni jedan zakon ili drzava nece sprijecit da uvedu ne znam kakve i koliko zakona
moze samo svojim uplitanjem ucinit jos gore onima koji nisu budale
budala je bilo i bice
nikad to ni jedan zakon ili drzava nece sprijecit da uvedu ne znam kakve i koliko zakona
moze samo svojim uplitanjem ucinit jos gore onima koji nisu budale
2014-04-19
Šandor Winnetou wrote:prvo ukradeš 10 jaja...Šandor Winnetou wrote:znaš kako počinje recept za cigansku tortu?kaya wrote:Je , imaš praf. Buni me malo kosa..marcellus wrote:kaya wrote:Malo je presvjetla, bez obzira na blajh. Bar ja mislim
Po fizionomiji je
haha
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
cigo će svojoj punici: Vidiš šta ti je život, prvo si mi bila sestra, pa žena a sad si mi punica! Ja mislim da se mi udaljavamo jedno od drugog :(
Šandor Winnetou wrote:cigo će svojoj punici: Vidiš šta ti je život, prvo si mi bila sestra, pa žena a sad si mi punica! Ja mislim da se mi udaljavamo jedno od drugog :(
o jbte
2014-04-19
ima toga još ali ne smijem zbog političke korektnostiprckov wrote:Šandor Winnetou wrote:cigo će svojoj punici: Vidiš šta ti je život, prvo si mi bila sestra, pa žena a sad si mi punica! Ja mislim da se mi udaljavamo jedno od drugog :(
o jbte
prckov wrote:Šandor Winnetou wrote:prvo ukradeš 10 jaja...Šandor Winnetou wrote:znaš kako počinje recept za cigansku tortu?kaya wrote:Je , imaš praf. Buni me malo kosa..marcellus wrote:kaya wrote:Malo je presvjetla, bez obzira na blajh. Bar ja mislim
Po fizionomiji je
haha
bolji je za cigansko pile. Prvo ukradeš pile, zakolješ i očerupaš. Onda ga umotaš u glinu i zakopaš u rupu u zemlji uz žar da se ne vidi dim.
inače bilo je ono nedavno u mahali da je sin jebao mamu pa intervenirala policija. Ona nije skužila jer je bila mrtva pijana a mali je bio nadrogiran. To su onda olakotne okolnosti.
prckov wrote:Šandor Winnetou wrote:cigo će svojoj punici: Vidiš šta ti je život, prvo si mi bila sestra, pa žena a sad si mi punica! Ja mislim da se mi udaljavamo jedno od drugog :(
o jbte
"Sudija... a sad kad smo razija i ja razvedeni jesmo mi i dalje brat i sestra?"
Ili ono, "U, braco, jebeš bolje nego tatko"
"Znam seko to mi je i mama rekla"
marcellus wrote:prckov wrote:Šandor Winnetou wrote:cigo će svojoj punici: Vidiš šta ti je život, prvo si mi bila sestra, pa žena a sad si mi punica! Ja mislim da se mi udaljavamo jedno od drugog :(
o jbte
"Sudija... a sad kad smo razija i ja razvedeni jesmo mi i dalje brat i sestra?"
Ili ono, "U, braco, jebeš bolje nego tatko"
"Znam seko to mi je i mama rekla"
haha
2014-04-19
Cigo se oženi, ujutro nema mlade, pitaju ga mama i tata gdje ti je mlada
"Poslo sam je natrag njezinoj familiji"
"A što sine?"
"Pa bila je djevica".
Tata se zamisli, pa kaže: "Imaš pravo sine. Ako nije dovoljno dobra za svoju familiju nije dobra ni za nas"
"Poslo sam je natrag njezinoj familiji"
"A što sine?"
"Pa bila je djevica".
Tata se zamisli, pa kaže: "Imaš pravo sine. Ako nije dovoljno dobra za svoju familiju nije dobra ni za nas"
ciganka je nevina dok je brža od tate i jača od brata
"Cigo, kolko imaš od škole"?
"Pa jedno 300 metara"
"Pa jedno 300 metara"
sinu cigi u zatvor dođe tata s viješću da mu žena rodila. Pita šta sam dobio a otac mu reče: pa brata!
Da, ciganska posla...AssadNaPodmornici wrote:da se ne primjeti da je riječ o manjini.. sada na indexu jelena veljača kmeči, naslovnice itd.. kada bi se skužilo da su ovo cigani, u roku pola ure nestao bi interes, jer oni nažalost često svoju djecu zlostavljaju, koriste ih za prosijačenje itd..(nisu svi).. opet i prosijačenje nije isto što i fizičko mlaćenje..kaya wrote:Roditelji iz nove gradiške i obukli im zaštitno odijelo za koronu s otvorima za oči .
Dobro da im nisu još sunčane naočale stavili na oči preko otvora.
uglavnom ne treba se zamarati ovim.. osuditi ih na 10ak godina zatvora i to je to
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Cigo na vozačkom: cigo kakav je ovo znak? Cigo: aluminijski!
marcellus likes this post
Zašto cigu nitko ne tuče u prvom osnovne? zato što mu je tata u 8mom razredu.
Inače mi nije jasno zašto je onaj dečko u splitu kojeg je mater narkomanka cijeli život zlostavljala dobio 40 godina jer je utamanio 3 komada dilerskog genetskog otpada a ovi koji su zatukli nedužnu curicu će dobit pet šest godina?
Mislim, možda sam pinkicu primitivan ali ja bi to onako starozavjetno riješio, oko za oko zub za zub, oni su njo zdrobili glavu, ja bi njima.
Similar topics
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Kineskinji koja je namlatila napadača donirali milijun dolara
» Nepodnošljiva beda; prodaju decu i organe da prežive
» zakolji srbina, izvadi organe, jer su macke gladne
» Grupa “agresivnih” mladića u Bjelorusiji naoružanih metalnim šipkama napala organe reda.
» Kineskinji koja je namlatila napadača donirali milijun dolara
» Nepodnošljiva beda; prodaju decu i organe da prežive
» zakolji srbina, izvadi organe, jer su macke gladne
» Grupa “agresivnih” mladića u Bjelorusiji naoružanih metalnim šipkama napala organe reda.
Page 3 of 6