Ubili dijete pa mu donirali organe
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ubili dijete pa mu donirali organe
Znači u Hrvatskoj roditeljsko pravo i skrbništvo nije oduzeto čak niti kada dijetetu zdrobiš glavu nego moraju tražiti pristanak od poremećene rodilje i jebača ( čitaj otac i majka po definiciji).
Ono je vraćeno ludoj rodilji i jebaču čak i nakon što su ga ostavili iz normalne udomiteljske obitelji jer je po mjerilima socijalne skrbi i važećih zakona sve u redu jer su se psihopate oženili i u međuvremenu naštancali još dvoje djece te uredili kuću na konto dječjih naknada?!
Ono je vraćeno ludoj rodilji i jebaču čak i nakon što su ga ostavili iz normalne udomiteljske obitelji jer je po mjerilima socijalne skrbi i važećih zakona sve u redu jer su se psihopate oženili i u međuvremenu naštancali još dvoje djece te uredili kuću na konto dječjih naknada?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
državisti ili roditelji?marcellus wrote:cigani.
2014-04-16
....kazu iz socijalne drzimo se zakona nek promjene zakone..i u tom su u pravu..oni rade kako zakon nalaze..a 'gospodi' u saboru je da mjenjaju zakone nije na onim birokratima u zadimljenim uredima..koliko citam majka je najveci krivac...naravno..dodje tata i stanca djecu..i ode..ova kobila nek se brine..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jebač je cigan. Međutim luda rodilja nije.marcellus wrote:cigani.
2015-08-15
Sad možemo se okomiti na ludu rodilju, ona je ujedno i ubojica i ja sam za javno smaknuće da me se pita ali u ovom slučaju krivac je država, sustav, zakoni koji forsiraju bilošku obitelj, pa i pod utjecajem crkve mislim i dječje doplatke nezaposlenim roditeljima što ih motivira na štancanje djece.
Tako je otvorio ovaj biznis sa djecom gdje se oni čak i ne moraju boriti za skrbnička prava jer ih sustav vraća njima čak i kada ih ostave. Evo recimo cigo i poremečena rodilja su zadovoljili kriterij za povrat svoje " vreće za udaranje" time što - su se oženili!
Šokantno stvarno.
Tako je otvorio ovaj biznis sa djecom gdje se oni čak i ne moraju boriti za skrbnička prava jer ih sustav vraća njima čak i kada ih ostave. Evo recimo cigo i poremečena rodilja su zadovoljili kriterij za povrat svoje " vreće za udaranje" time što - su se oženili!
Šokantno stvarno.
2015-08-15
kaya wrote:Jebač je cigan. Međutim luda rodilja nije.marcellus wrote:cigani.
a kaj je ona? Vidim da su živjeli u romskoj mahali, ne znam ko bi se udao za cigu da nije ciganka
Stavljali su slike. Ona nije ciga .marcellus wrote:kaya wrote:Jebač je cigan. Međutim luda rodilja nije.marcellus wrote:cigani.
a kaj je ona? Vidim da su živjeli u romskoj mahali, ne znam ko bi se udao za cigu da nije ciganka
Pogledaj na facu - danijel mirela dedic
2015-08-15
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
našao. To kaj je zblajhana ne znači da nije cigićka
https://teleskop.hr/hrvatska/https-teleskop-hr-hrvatska-https-teleskop-hr-hrvatska-https-teleskop-hr-wp-admin-post-phppost62188actionedit/
https://teleskop.hr/hrvatska/https-teleskop-hr-hrvatska-https-teleskop-hr-hrvatska-https-teleskop-hr-wp-admin-post-phppost62188actionedit/
Malo je presvjetla, bez obzira na blajh. Bar ja mislim
2015-08-15
Ma ciganerija..i on i ona..a na faci ove vidis nesto zlocesto..bolesno
2015-09-08
Nego vezano za kaznu tu opet dolazi do nakarade zakona.
Naime da prolazniku zgnječite mozak bili bi optuženi za pokušaj ubojstva a kada umre i ubojstvo.
U ovoj varijanti, munjena rodilja i ciga do jučer su za istu stvar bili optuženi za " zanemarivanje dijeteta". To se tako zove kada dijetetu zgnječite glavu , a sada kada je umrlo opet nije ubijeno nego je optužena za tešku tjelesnu s posljedicom smrt.
Znači kao i u slučaju zavadlav i pekar sve nade u pravdu zapravo ostaju na zatvorenicima i nadi da će im oni presuditi u zatvorskom wc- u ili u šetnji.
Naime da prolazniku zgnječite mozak bili bi optuženi za pokušaj ubojstva a kada umre i ubojstvo.
U ovoj varijanti, munjena rodilja i ciga do jučer su za istu stvar bili optuženi za " zanemarivanje dijeteta". To se tako zove kada dijetetu zgnječite glavu , a sada kada je umrlo opet nije ubijeno nego je optužena za tešku tjelesnu s posljedicom smrt.
Znači kao i u slučaju zavadlav i pekar sve nade u pravdu zapravo ostaju na zatvorenicima i nadi da će im oni presuditi u zatvorskom wc- u ili u šetnji.
2015-08-15
... inace za cigane se kaže da vole djecu..znam jednig cigu kaj je mlatio zenu ko vola u kupusu..imali su osmero djece..ali nikad ciga nije digao ruku na dijete..mislim ni žena mu..a da je sorao zenu sorao je..i sve druge odrasle clanove obitelji..osim vlastite mame i djece
2015-09-08
vuksadinare wrote:... inace za cigane se kaže da vole djecu..znam jednig cigu kaj je mlatio zenu ko vola u kupusu..imali su osmero djece..ali nikad ciga nije digao ruku na dijete..mislim ni žena mu..a da je sorao zenu sorao je..i sve druge odrasle clanove obitelji..osim vlastite mame i djece
je jako vole djecu, ubiju ih većinom do prvog rođendana jer da bi dijete kod prosjakinje bilo mirno i da ne plače daju mu rakiju ili heroin
pa dok živi, živi, napraviš drugo i prosiš s njim.
ili im polome ruke i noge da budu deformirana pa da više zarade proseći.
kaya wrote:Malo je presvjetla, bez obzira na blajh. Bar ja mislim
pogledaj fizionomiju, meni izgleda čista ciganija
Je , imaš praf. Buni me malo kosa..marcellus wrote:kaya wrote:Malo je presvjetla, bez obzira na blajh. Bar ja mislim
pogledaj fizionomiju, meni izgleda čista ciganija
Po fizionomiji je
2015-08-15
Sad bi vam debo i slicni rekli
'Sto ste vi odred za rasnu cistocu'
'Sto ste vi odred za rasnu cistocu'
2015-09-08
inače uglavnom jako smo politički korektni i niko više ne napiše u novinama kad nešto naprave kozojebi i ciganija i tak.
Jedino ak se branitelj s ptsp-om raznese bombom onda svi pišu o problemu branitelja, opasni su i treba ih se klonit. Ili kad cigo iz hrvatske napravi sranje u italiji, onda se piše "hrvat"
Jedino ak se branitelj s ptsp-om raznese bombom onda svi pišu o problemu branitelja, opasni su i treba ih se klonit. Ili kad cigo iz hrvatske napravi sranje u italiji, onda se piše "hrvat"
Similar topics
» Psi ubili mladog majmuna.Uslijedila strasna odmazda.Majmuni ubili preko 250 stenaca bacajuci ih sa krovova i drveca..
» Kineskinji koja je namlatila napadača donirali milijun dolara
» Nepodnošljiva beda; prodaju decu i organe da prežive
» zakolji srbina, izvadi organe, jer su macke gladne
» Grupa “agresivnih” mladića u Bjelorusiji naoružanih metalnim šipkama napala organe reda.
» Kineskinji koja je namlatila napadača donirali milijun dolara
» Nepodnošljiva beda; prodaju decu i organe da prežive
» zakolji srbina, izvadi organe, jer su macke gladne
» Grupa “agresivnih” mladića u Bjelorusiji naoružanih metalnim šipkama napala organe reda.
Page 1 of 6