ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ukrajinske snage granatirale su Donjeck

Page 11 of 18 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Go down

Ukrajinske snage granatirale su Donjeck - Page 11 Empty Re: Ukrajinske snage granatirale su Donjeck

Post by AssadNaPodmornici 7/4/2021, 15:40

Hektorović wrote:Od rata ništa za sad, Ruje su Ukrima pokazale kako nemaju šanse za eskalacijom bez masovne odmazde.
psihološke igrice , ništa neočekivano. 
malo će ih ukrainci sada dronirati, granatirati, vjerojatno će dobiti koji i projektil nazad, a onda lijepo neki pregovori.. valjda je svima u interesu čak i Putinu da zatvori taj rat nakon 7godina. 
Putin je podržavao rat u Ukraini računao je da će to iscrpiti ukrainu, okrenuti trendove itd.. nije ukrainu iscrpio ne u dovoljnoj mjeru, a iscrpljuje i same ruse, .. sada je sve zrelo za pregovore..

stanje totalno rata bi najviše odgovaralo onim pobunjenicima, hrpa njih se nada da će vojska ruske federacije uletiti i osvojiti pola ukraine do dnjepra, i stvoriti novu NovoRusiju gdje će oni biti guverneri i šefovi kao Kadirov.. kako da ne.

AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Ukrajinske snage granatirale su Donjeck - Page 11 Empty Re: Ukrajinske snage granatirale su Donjeck

Post by AssadNaPodmornici 7/4/2021, 15:43

di je onaj četnik deki njega sam kada je bilo ovo zanimljivo pratio po internetu

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 15:44

Ma šta će ih dronirat ?

Pa to je ko da Pajper Mister Noa pošalješ na Rusiju.

O čemu vi pričate ?!?!?!?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 15:49

Čekaj malo , jel vi uopće imate predožbu koliki su to dronovi šta napadaju mete na tlu ?

Nit jeda nije nadzvučni jer tko bi pilotira s time da leti brže od zvuka.

Dakle to je pajper mister Noa.

Evo :

Ukrajinske snage granatirale su Donjeck - Page 11 913572
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 15:50

Prestanite me nasmijavat

Frapiran sam vašim neznanjem.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 7/4/2021, 15:53

Ako ponovo krenu u masovni napad na LDNR, kijevska hunta ce ponovo dozivjeti vojnu katastrofu.

A ako im se to dogodi ja ne znam kako ce taj rezim to prezivjeti
Amerikanci in na zlo tjeraju
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 7/4/2021, 15:56

smiri se neće nitko nikoga napadati.. nisu ukrainci ludi , rusi su spremni intervenirati..
ali isto tako nebi se niti rusi proveli jeftino.. čak i 2015 kada su lako zgazili ukraince, sve jedno 1500 rusa se vratilo u crnim vrećama.. roditelji su dobijali vijesti da im je dijete poginulo na vojnoj vježbi u sibiru a ono zagnjoilo u ukraini.. sada je ukrainska vojska nekoliko puta brojnija i puno više tehnike ima.. rat se ne isplati sve skupa nikome.. barem ne taj totalni rat..

rat niskog inteziteta se isplati Rusima i Putinu jer nadaju se da će tako iscrpiti Ukrainu...

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/4/2021, 15:57

Dingo opet pokušava ispasti pametan dok piše iz ruskog šupka No

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 15:59

A ne znan ja oče tko koga napad. Meni se Zelenko ne sviđa jer je američki igrač.

Vidim da su mu danas Rusi poručili :

https://www.geopolitika.news/vijesti/moskva-odbija-sudjelovanje-sad-a-u-pregovorima-o-donbassu/
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 16:03

On oče Ameriku i Poljake da uključi u pregovore a Rusi mu rekli Njet nego može samo : Rusija , Ukrajina te Njemačka i Francuska.

Ako Zelenko odbije on će biti kriv za propast pregovora a podršku Francuske i Njemačke neće dobiti dakle nema NATO nego Amerika sama s ostalim satelitima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 16:09

Mi nismo uključeni u te pregovore al ovako stvari stoje :

Ako Zelenko odbije onda ostaje bez podrške Njemačke i Francuske i oslanja se samo na Ameriku i Poljake.

Dakle ta intervencija onda nije NATO nego Amerika i Ukrajinci na svoju ruku a čim nije Nato a Plenky je Merkeličin čovjek onda nas nema tu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 16:13

Ukratko imaš dvi opcije :

a ) Rusija , Ukrajina , Njemačka i Francuska sjednu za stol i dogovore novo primirje

b ) Ne sjednu za stol , minski sporazum propadne i onda Ukri uz pomoć Amerikanaca i Poljaka krenu u operaciju na istoku Ukrajine no kako Njemačka i Francuska to ne podržavaju onda to nije NATO misija a Plenky je Merkeličin čovjek i nema Hrvatske u toj vojnoj operaciji.

Dakle mi smo se elegantno izvukli.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 16:18

Amerikancima ( Demokratima ) je u interesu da i oni budu faktor u pregovorima pa je za očekivati da će Zelenko odbiti normadijski format.

Šta će onda biti vidit ćemo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 16:25

Dalje od toga ne znam. Iako svi misle da bi počeo rat očito je da je namjera Amerike da poruči da se bez nje nikakvi mirovni pregovori neće održat.

Dakle nema Ukrajine i Rusija , Njemačka i Francuska jednostavno nemaju više polugu s kojom bi one bile faktor u odlučivanju.

Onda će Amerika radit pritisak na Njemačku i Francusku da i one sad počmu inzistirat na uključivanju Amerike i Poljske u pregovore.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 16:27

Tako ja to vidim. Jasno mi je da Ameriku ne zanimaju polja krumpira u istočnoj Ukrajini nego to i da i ona bude pregovarač u tim pregovorima a ne da je isključena iz toga.

Mene ne zanimaju polja krumpira u istočnoj Ukrajini koja drže separtisti pa pretpostavljam da tako razmišljaju i američki generali. To je totalno nebitna zona. Niškoristi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 16:38

No kako god okreneš u ovom drugom slučaju to uopče nije NATO nego Amerika plus Poljaci tamo a nema podršku Njemačke i Francuske ....dakle to ko da američke trupe ratuju u Tansaniji.

Ništa s nama nema. Nama je turistička sezona i baš nas briga za njih.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 7/4/2021, 17:14

Ameriku zanima samo da izazove rat i da uvali Rusiju u rat koji bi je upropastio.
Mislim da se Rusija nece direktno umijesati osim ako ona sama ne bude napadnuta.
Ali ce pomoci obranu LDNR.
A Donbasovci ce se ograniciti na obranu
...Ukri ako budu napadali gadno ce izginuti
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 17:18

Pa ovi Demokrati i jesu ratoborni samo šta kako sam već opisao to neće onda biti NATO nego u rangu ko da Amerika ratuje u Tansaniji.

Nisu naša posla.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 7/4/2021, 17:37

Ringo10 wrote:Ameriku zanima samo da izazove rat i da uvali Rusiju u rat koji bi je upropastio.
Mislim da se Rusija nece direktno umijesati osim ako ona sama ne bude napadnuta.
Ali ce pomoci obranu LDNR.
A Donbasovci ce se ograniciti na obranu
...Ukri ako budu napadali gadno ce izginuti
neće se direktno umješati ako ne bude napadnuta - nitko rusiju neće napasti
ali će pomoći obranit donbasa.. dakle ipak će se mješati i ući vojno u drugu zemlju. jer bez ruske pomoći donbas pada u roku 48sati, oni su 2014 bili poraženi kada su snage Hunte već okupirali Mariopolj,  Kramatrosk, Slavijansk, SjeveroDonjeck itd, (sve gradovi veličine Zadra, SPlita, -Sarajeva) , hunta je ušla čak i u centar Donjecka i Luganjska 2014 pa su Rusi prvi put tada intervenirali.. 

bez Rusije ovo bi se riješilo 2014
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 17:41

Nek rade šta god oće al po ovom scenariju ako Zelenko odbije pregovore i krene samoinicijativno u rat uz podršku Amerike to jednostavno nikakve veze nema ni s Nato ni s EU.

Ono ko da Amerika ratuje u Tansaniji. Ništa s nama to nema. Ko u Grusiji šema. Ne tiče nas se.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 7/4/2021, 17:52

Assadnapodmornici prica gluposti
Pa normalno da ce Rusi pomoci LDNR

Jel mozda treba da dopuste masovni pokolj i istrebljenje naroda Donbasa ...a Azov i ostali nacisti su pokazali na sta su spremni.
Kifla bi vjerojatno pustila da joj pokolju narod u BiH, Ali Rusija nije Kifla
Najbolje bi bilo unistiti tu fasisticku bagru i oboriti taj neonacisticki marionetski rezim u Kijevu...ali Rusi to nece uciniti ....LDNR ce se ograniciti na obranu
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 18 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Back to top

- Similar topics