Ukrajinske snage granatirale su Donjeck
Page 10 of 18
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: Ukrajinske snage granatirale su Donjeck
A šta vas brige , vama je Rusija majka iako ne znam po kojoj logici nešto šta je mlađe od Srbije može Srbiji biti majka.
Bitno da ste vi otišli na istok Ukrajina ratovat za Novorusiju ( kako zgodan naziv Nova Rusija ) i protiv Ukrajine.
Fino vas je i wikkpedija zabilježila.
Srpski dobrovoljci.
Bitno da ste vi otišli na istok Ukrajina ratovat za Novorusiju ( kako zgodan naziv Nova Rusija ) i protiv Ukrajine.
Fino vas je i wikkpedija zabilježila.
Srpski dobrovoljci.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
OSCE je potvrdio pogibiju onoga petogodisnjeg maljcika sto ga je usmrtio banderovski dron.
Pokoj mu dusi nevinoj. Ovo ide na dusu Amerike i Zapada koji zdusno podrzavaju kijevsku nacisticku bandu.
Pokoj mu dusi nevinoj. Ovo ide na dusu Amerike i Zapada koji zdusno podrzavaju kijevsku nacisticku bandu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma nije to nego će prikinit sve plinovode iz Rusije prema Europi.AlfaOmega wrote:Pa u Rusiji i govore sam o tome. Jadaju se kak žude da napadnu, ali ak napadnu, znaju da ih u EU više niko ne bu branija. Ne mogu spavati zbog toga, kažu.RayMabus wrote:Meni je jasno da Rusija više ne smije napredovat po Ukrajini jer onda više nitko u Europi neće moć branit Rusiju. Ako krene u bilo kakvi otvoreni rat i ide osvajat nove površine po Ukrajini onda je priča gotova.
Mogu te zastupat dok se braniš al ako kreneš u osvajanje novih površina po Ukrajini , e onda ti je gotovo.
Raznit će ih sve.
2014-04-11
Opet lažeš ?Ringo10 wrote:OSCE je potvrdio pogibiju onoga petogodisnjeg maljcika sto ga je usmrtio banderovski dron.
Daj poveznicu na tu vijest a da je OSCE stranica.
2014-04-11
Nema nikakvog napada dronom
https://112.international/conflict-in-eastern-ukraine/ukraine-asks-osce-to-check-circumstances-of-death-of-child-and-pensioner-in-donbas-60308.html
Rusi lažu ko Srbi
https://112.international/conflict-in-eastern-ukraine/ukraine-asks-osce-to-check-circumstances-of-death-of-child-and-pensioner-in-donbas-60308.html
Rusi lažu ko Srbi
2014-04-11
Nema nikakvih slika nit išta. Rusi posrali priču. To samo takvi glupavi rusofili ko šta si ti može past na tu priču i širit je neprovjereno po internetu.
Traži Ukrajinska strana slike toga a ovi muče
Lažu ko Srbi.
Traži Ukrajinska strana slike toga a ovi muče
Lažu ko Srbi.
2014-04-11
Da idite u pičku materinu rusofilnu.
Srpsku nejač bacaju lavovima.
Srpsku nejač bacaju lavovima.
2014-04-11
Još jedan put mi reci kako Ukrajinci rusku djecu bacaju lavovima stavit ću te na blok.
Ovo ti je zadnje upozorenje.
Ovo ti je zadnje upozorenje.
2014-04-11
To ti je zadnje upozorenje a sad ću ti objasniti zašto i zašto san ti prije par dana reka da ja u tu vijest nevirujen.
Tako da kad to opet spomeneš pa te ja stavim na blok da ne misliš da je to bez razloga.
Zemlja od 40 miliona stanovnika ima tri takva drona. Sad su uzeli nešto od Turaka pa ih imaju 12. Uglavnom nebitno , nemaju ih puno.
Sad od mene očekuješ a to su dronovi veliki ko prosječna soba a ako ne i veći da su oni ušli tamo a Rusija sve vidi i kontrolira. Ne može ni muva proć a kamo li ovo veličine trokrilnog ormara.
Onda to se dešava baš sada. Prije ništa.
Od silne vojske odraslih muškaraca naoružanih ti od mene očekuješ da ja povjerujem da je taj trokrilni ormar uopće ušao tamo i onda kad je ušao zli čika Ukrajinac koji vidi da je dole dijete je odma njega nanišanio i ubio.
Ono šeta se dvista četnika sa strojnicama a on će baš na dijete koje se igra u pijesku.
I to odma prvo. Nema prije da su roklnili kojeg četnika.
I još uđe unutra a to ko trolkrilni ormar a Rusima ne može ni muva proć a kamo li tako šta.
Sad još jedan put to spomeni a vijest je lažna ideš na blok.
Tako da kad to opet spomeneš pa te ja stavim na blok da ne misliš da je to bez razloga.
Zemlja od 40 miliona stanovnika ima tri takva drona. Sad su uzeli nešto od Turaka pa ih imaju 12. Uglavnom nebitno , nemaju ih puno.
Sad od mene očekuješ a to su dronovi veliki ko prosječna soba a ako ne i veći da su oni ušli tamo a Rusija sve vidi i kontrolira. Ne može ni muva proć a kamo li ovo veličine trokrilnog ormara.
Onda to se dešava baš sada. Prije ništa.
Od silne vojske odraslih muškaraca naoružanih ti od mene očekuješ da ja povjerujem da je taj trokrilni ormar uopće ušao tamo i onda kad je ušao zli čika Ukrajinac koji vidi da je dole dijete je odma njega nanišanio i ubio.
Ono šeta se dvista četnika sa strojnicama a on će baš na dijete koje se igra u pijesku.
I to odma prvo. Nema prije da su roklnili kojeg četnika.
I još uđe unutra a to ko trolkrilni ormar a Rusima ne može ni muva proć a kamo li tako šta.
Sad još jedan put to spomeni a vijest je lažna ideš na blok.
2014-04-11
Nije to jedino dijete iz Donbasa koje su ubili banderovski nacisti...na zalost
2015-09-24
Ideš na blok.Ringo10 wrote:Nije to jedino dijete iz Donbasa koje su ubili banderovski nacisti...na zalost
Nije to jedno dijete koje su ubili....
Upozorio sam te.
2014-04-11
Ray, tvoji banderovski idoli su nacisticka bagra, sljam I olos
Tako je, to je cinjenica i ja ti tu ne mogu pomoc
2015-09-24
Vjerojatno.Ringo10 wrote:Ray, tvoji banderovski idoli su nacisticka bagra, sljam I olos
No ti si na bloku jer vjeruješ da je ovo prešlo crtu.
I od svih četnika tamo odma naciljalo dijete koje se igra u pijesku.
2014-04-11
Čak sam ti i stavio vijest da ukrajinska strana traži dokaze i da nikakvi OSCE nije potvrdio tu vijest.
I nakon toga svega ti meni odgovaraš : Nije to jedino dijete koje su ubili...
Dakle i dalje inzistiraš na toj lažnoj vijesti.
Ide ti blok bar 10 dana jer te ne mogu slušat više.
I nakon toga svega ti meni odgovaraš : Nije to jedino dijete koje su ubili...
Dakle i dalje inzistiraš na toj lažnoj vijesti.
Ide ti blok bar 10 dana jer te ne mogu slušat više.
2014-04-11
Nacisti vec 7 godina granatiraju i ubijaju narod Donbasa.
2015-09-24
Od rata ništa za sad, Ruje su Ukrima pokazale kako nemaju šanse za eskalacijom bez masovne odmazde.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Vjerojatno no ova vijest je lažna a pošto ti i dalje širiš laž onda deset dana blok jer jednostavno vidim da je bolje da te stavim na blok nego da se živciran jer da si fizički kraj mene opalija bi ti plesku.Ringo10 wrote:Nacisti vec 7 godina granatiraju i ubijaju narod Donbasa.
Pa onda više ne bi priča gluposti.
2014-04-11
Stisa im se šupak.Hektorović wrote:Od rata ništa za sad, Ruje su Ukrima pokazale kako nemaju šanse za eskalacijom bez masovne odmazde.
Pa ne želi nitko sad u Europi da ijedna strana pokrene napad. Korona , ekonomska kriza i sad još netko da tamo pokrene napad. Odma ide osuda.
2014-04-11
vijest je lažna. nije ubijeno od strane ukrainaca.Ringo10 wrote:Nije to jedino dijete iz Donbasa koje su ubili banderovski nacisti...na zalost
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
psihološke igrice , ništa neočekivano.Hektorović wrote:Od rata ništa za sad, Ruje su Ukrima pokazale kako nemaju šanse za eskalacijom bez masovne odmazde.
malo će ih ukrainci sada dronirati, granatirati, vjerojatno će dobiti koji i projektil nazad, a onda lijepo neki pregovori.. valjda je svima u interesu čak i Putinu da zatvori taj rat nakon 7godina.
Putin je podržavao rat u Ukraini računao je da će to iscrpiti ukrainu, okrenuti trendove itd.. nije ukrainu iscrpio ne u dovoljnoj mjeru, a iscrpljuje i same ruse, .. sada je sve zrelo za pregovore..
stanje totalno rata bi najviše odgovaralo onim pobunjenicima, hrpa njih se nada da će vojska ruske federacije uletiti i osvojiti pola ukraine do dnjepra, i stvoriti novu NovoRusiju gdje će oni biti guverneri i šefovi kao Kadirov.. kako da ne.
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Similar topics
» Dodik: Oružane snage nisu snage BiH, već NATO
» Putin: Ne možemo pustiti Ukre u Donjeck, bila bi to nova Srebrenica
» Ukrajinske "ustaše" na odmoru u Makarskoj
» Rastu tenzije između SAD-a i EU-a oko ukrajinske ekonomije
» NATO neće da obućava ukrajinske ustaše
» Putin: Ne možemo pustiti Ukre u Donjeck, bila bi to nova Srebrenica
» Ukrajinske "ustaše" na odmoru u Makarskoj
» Rastu tenzije između SAD-a i EU-a oko ukrajinske ekonomije