ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ukrajinske snage granatirale su Donjeck

Page 12 of 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Go down

Ukrajinske snage granatirale su Donjeck - Page 12 Empty Re: Ukrajinske snage granatirale su Donjeck

Post by Ringo10 7/4/2021, 17:52

Assadnapodmornici prica gluposti
Pa normalno da ce Rusi pomoci LDNR

Jel mozda treba da dopuste masovni pokolj i istrebljenje naroda Donbasa ...a Azov i ostali nacisti su pokazali na sta su spremni.
Kifla bi vjerojatno pustila da joj pokolju narod u BiH, Ali Rusija nije Kifla
Najbolje bi bilo unistiti tu fasisticku bagru i oboriti taj neonacisticki marionetski rezim u Kijevu...ali Rusi to nece uciniti ....LDNR ce se ograniciti na obranu

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Ukrajinske snage granatirale su Donjeck - Page 12 Empty Re: Ukrajinske snage granatirale su Donjeck

Post by AssadNaPodmornici 7/4/2021, 17:58

Ringo10 wrote:Assadnapodmornici prica gluposti

Jel mozda treba da dopuste masovni pokolj i istrebljenje naroda Donbasa ...a Azov i ostali nacisti su pokazali na sta su spremni.
Najbolje bi bilo unistiti tu fasisticku bagru i oboriti taj neonacisticki marionetski rezim u Kijevu...ali Rusi to nece uciniti ....LDNR ce se ograniciti na obranu
gle koliko je Hunta pobila ljudi kada je okupirala Slavijansk, Kramatrosk, SjevernoDonjeck, Lisičnjak, Mariuopolj, Liman, itd.. to su isto gradovi kažem neki veći od splita , neki od njih imaju rusku većinu.. u mariopolju je 30-40% rusa naprimjer, a tamo je prvi ušao Azov i obranio grad kasnije od Ruskog kontra -udara, i gle čuda niti jednom Rusu u Azovu nije pala dlaka sa glave..
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 18:03

To nije naš rat. Ovaj scenarij jednostavno vodi prema tome da je odbijanje pregovora isključivanje i EU i NATO iz te priče a u tom slučaju okreni glavu i o svom poslu. 

Jednostavno nije naš rat bez obzira šta je prostorno na evropskom kontinentu. 

U rangu je toga ko da Amerika ima svoju vojnu intervenciju u Tansaniji a bez podrške ostalih članica NATO.

Uopće nas ne tiče razvoj događaja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 7/4/2021, 18:07

Assade...To ti kazes a nemas pojma sta se dogadjalo...

Oni zatiru manjine...zatiru im bilo kakva prava a ako se bunis posjete   te eskadroni ....ko to da trpi

Donbas to nece da trpi i ja im kapu skidam, nisu svi sonje kao Hrvati
Koje granice i medjunarodno pravo ako te neka vlast terorizira...imas puno pravo da dignes oruzje protiv toga

Ukrajina je sklepotina slicno kao i bivsa SFRJ. Onakva neprirodna  tvorevina buducnosti nema.

U Kijevu sjedi najgori nacisticki sljam podrzan od Amerike
I ne spominji mi pajaca Zelenskog jebo te on
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 7/4/2021, 18:10

u donbasu je 30-40% ukrainaca , nemaju pravo na ukrainski jezik i šute i nemaju pravo niti slobode govora, niti izbora, da mogu glasovati za neku političku opciju koja želi sjedinjenje sa kijevom.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 7/4/2021, 18:12

U Donbasu je preko 90% glasalo za odvajanje od te sklepotine.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 18:13

Iskreno , ako će se potuč međusobno a nakon šta ovaj odbije pregovore ....potouno mi je svejedno tko će dobiti taj rat.

Jednostavno ništa s nama nema.

Ono u rangu dva crnačka plemena u Africi. Nula interes.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 7/4/2021, 18:14

lol tamo nisu bili nikakvi izbori. došli pobunjenici i proglasili svoju vlast. od tada nema izbora, nema slobode govora, nema političkih stranaka.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 7/4/2021, 18:24

Jesu li imali cjelovitost - jesu
Jeli bio mir u Donbasu- jeste
Jesu li imali Krim- jesu
Je li im Rusija placala najam za flotu na zemlji koja je po svemu ruska i poklonjena Ukrajinskoj SSR 1954te godine - jeste
Jesu li Rusi sve do 2014 odbijali pokusaje Krima da se odvoji - jesu
Jesu li Rusi od njih kupovali gomile svega I svacega ukljucujuci avione I turbine sve za masne pare - jesu
Jesu li od Rusa imali energente po povlastenim cijenama-jesu

I to Ukrima nije bilo dosta  oni su htjeli sukob sa Rusijom i da dovedu Amerikance na Krim a da izbace rusku flotu koja je tu od 1783
Htjeli rat sa Rusijom po svaku cijenu i srusili legitimnu vlast nelegitimnim nacinom

I sad da budem na njihovoj strani i da ih zalim- ma ko im jebe mater idiotsku

Rusi treba da im oduzmu cijeli jugoistok. Ko ih jebe

A to sto isti takvi idioti Hrvati povezuju situaciju Ukra sa svojom situacijom pa su bolecivi prema Ukroidiotima  e pa kiton me zaboli.

Last edited by Ringo10 on 7/4/2021, 18:31; edited 1 time in total
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 18:31

Ne tiče nas se siruacija u Ukrajini i tko će koga ako Zelenko odbije pregovore u normandijskoj četvorci. Jednostavno nema više ništa s EU. Ne dira nas niti da mu Rusi uđu u Kiev. Nisu naša posla.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 18:36

Pazi jednu stvar : sam prekineš pregovore u kojima sudjeluje Francuska i Njemačka dakle osovina EU i onda na nagovor Amerikanaca počmeš rat i Rusi te vojno potuču i uđu u Kijev i ti počmeš zvati EU u pomoč.

Šta imaš više nas zvati a sam si nas izbacija iz pregovora i počeo taj rat.

Ajde moj kretenu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 18:38

On prekine pregovore , izbaci EU , počme rat na nagovor Amerike , Rusi ga naklepaju i onda će biti help EU.

E Boga mi nećeš.

To nije naš rat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 18:45

Šta ja imam s kretenom koji prekine pregovore , nas isključi i onda na nagovor Amerike krene u rat i onda ga Rusi naklepaju i dođu mu tenkovima u predgrađe Kieva....

I onda će on zvati EU u pomoć jel ?

Nema. Ne radi linija. Telefon u kvaru.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 18:50

Šta ja imam s tim ako on sam prekine pregovore , nas izbaci i na nagovor Amerike krene u rat i recimo da ga Rusija naklepa i sad on zove Zagreb ?

Pa šta me zoveš ? Sam si počeo pa sam i završi.

Ne zovi me više.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 18:52

Ja ti kažem da ne želim eskalaciju , počinje mi turistička sezona , moramo se svi oporavit od korona krize a ti na račun sile s drugog kontinenta počmeš rat u Ukrajini i ovi te naklepaju.

I onda češ me ti zvati u pomoč ? Ma nemoj molim te.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 7/4/2021, 18:53

AssadNaPodmornici wrote:
Ringo10 wrote:Assadnapodmornici prica gluposti

gle koliko je Hunta pobila ljudi kada je okupirala Slavijansk, Kramatrosk, SjevernoDonjeck, Lisičnjak, Mariuopolj, Liman, itd.. to su isto gradovi kažem neki veći od splita , neki od njih imaju rusku većinu.. u mariopolju je 30-40% rusa naprimjer, a tamo je prvi ušao Azov i obranio grad kasnije od Ruskog kontra -udara, i gle čuda niti jednom Rusu u Azovu nije pala dlaka sa glave..
To ni tačno. Rusko stanovništvo se već godinama žali na zlostavljanja od strane ukro-fašista koji su svrgli legitimnu vlast, a pogotovo dragovoljaca iz Azova.
Ukrajina je sve kaj je dobila sama tražila.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 19:02

To ono isto rusko stanovništvo koje negira postojanje Ukrajinaca i zove ih novo Rusima ?

Jel ta ekipa ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 19:03

Jel ti znaš povijest tog područja pa ti ja objasnim da je rusko stanovništvo u osnovi ruski doseljenici tamo.

Zato su i nazvali to Novorusija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 7/4/2021, 19:08

Cijeli donbas spaliti, ukrajinci od njega koristi nemaju pa neka nemaju ni koristi ovi proruski kriminalci, bitange, šverceri i ološ svake vrste koji je napravio pakao i rusima i ukrajincima

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 19:21

Malo buljite u ovo pa mi nađite te Ruse na Krimu i široj okolici.

Ukrajinske snage granatirale su Donjeck - Page 12 DBJ1r_rXYAEdHrU
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 7/4/2021, 19:25

Sad zamisli ovo je mapa Rusije 1493 godine

Kolumbo otkrija Ameriku 1492  a vidi im države u vrijeme otkrića iste

Ukrajinske snage granatirale su Donjeck - Page 12 Maxresdefault
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 18 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18  Next

Back to top

- Similar topics