Ukrajinske snage granatirale su Donjeck
Page 12 of 18
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Re: Ukrajinske snage granatirale su Donjeck
Assadnapodmornici prica gluposti
Pa normalno da ce Rusi pomoci LDNR
Jel mozda treba da dopuste masovni pokolj i istrebljenje naroda Donbasa ...a Azov i ostali nacisti su pokazali na sta su spremni.
Kifla bi vjerojatno pustila da joj pokolju narod u BiH, Ali Rusija nije Kifla
Najbolje bi bilo unistiti tu fasisticku bagru i oboriti taj neonacisticki marionetski rezim u Kijevu...ali Rusi to nece uciniti ....LDNR ce se ograniciti na obranu
Jel mozda treba da dopuste masovni pokolj i istrebljenje naroda Donbasa ...a Azov i ostali nacisti su pokazali na sta su spremni.
Najbolje bi bilo unistiti tu fasisticku bagru i oboriti taj neonacisticki marionetski rezim u Kijevu...ali Rusi to nece uciniti ....LDNR ce se ograniciti na obranu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
gle koliko je Hunta pobila ljudi kada je okupirala Slavijansk, Kramatrosk, SjevernoDonjeck, Lisičnjak, Mariuopolj, Liman, itd.. to su isto gradovi kažem neki veći od splita , neki od njih imaju rusku većinu.. u mariopolju je 30-40% rusa naprimjer, a tamo je prvi ušao Azov i obranio grad kasnije od Ruskog kontra -udara, i gle čuda niti jednom Rusu u Azovu nije pala dlaka sa glave..Ringo10 wrote:Assadnapodmornici prica gluposti
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
To nije naš rat. Ovaj scenarij jednostavno vodi prema tome da je odbijanje pregovora isključivanje i EU i NATO iz te priče a u tom slučaju okreni glavu i o svom poslu.
Jednostavno nije naš rat bez obzira šta je prostorno na evropskom kontinentu.
U rangu je toga ko da Amerika ima svoju vojnu intervenciju u Tansaniji a bez podrške ostalih članica NATO.
Uopće nas ne tiče razvoj događaja.
Jednostavno nije naš rat bez obzira šta je prostorno na evropskom kontinentu.
U rangu je toga ko da Amerika ima svoju vojnu intervenciju u Tansaniji a bez podrške ostalih članica NATO.
Uopće nas ne tiče razvoj događaja.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Assade...To ti kazes a nemas pojma sta se dogadjalo...
Oni zatiru manjine...zatiru im bilo kakva prava a ako se bunis posjete te eskadroni ....ko to da trpi
Donbas to nece da trpi i ja im kapu skidam, nisu svi sonje kao Hrvati
Koje granice i medjunarodno pravo ako te neka vlast terorizira...imas puno pravo da dignes oruzje protiv toga
Ukrajina je sklepotina slicno kao i bivsa SFRJ. Onakva neprirodna tvorevina buducnosti nema.
U Kijevu sjedi najgori nacisticki sljam podrzan od Amerike
I ne spominji mi pajaca Zelenskog jebo te on
Oni zatiru manjine...zatiru im bilo kakva prava a ako se bunis posjete te eskadroni ....ko to da trpi
Donbas to nece da trpi i ja im kapu skidam, nisu svi sonje kao Hrvati
Koje granice i medjunarodno pravo ako te neka vlast terorizira...imas puno pravo da dignes oruzje protiv toga
Ukrajina je sklepotina slicno kao i bivsa SFRJ. Onakva neprirodna tvorevina buducnosti nema.
U Kijevu sjedi najgori nacisticki sljam podrzan od Amerike
I ne spominji mi pajaca Zelenskog jebo te on
2015-09-24
u donbasu je 30-40% ukrainaca , nemaju pravo na ukrainski jezik i šute i nemaju pravo niti slobode govora, niti izbora, da mogu glasovati za neku političku opciju koja želi sjedinjenje sa kijevom.
U Donbasu je preko 90% glasalo za odvajanje od te sklepotine.
2015-09-24
Iskreno , ako će se potuč međusobno a nakon šta ovaj odbije pregovore ....potouno mi je svejedno tko će dobiti taj rat.
Jednostavno ništa s nama nema.
Ono u rangu dva crnačka plemena u Africi. Nula interes.
Jednostavno ništa s nama nema.
Ono u rangu dva crnačka plemena u Africi. Nula interes.
2014-04-11
lol tamo nisu bili nikakvi izbori. došli pobunjenici i proglasili svoju vlast. od tada nema izbora, nema slobode govora, nema političkih stranaka.
Jesu li imali cjelovitost - jesu
Jeli bio mir u Donbasu- jeste
Jesu li imali Krim- jesu
Je li im Rusija placala najam za flotu na zemlji koja je po svemu ruska i poklonjena Ukrajinskoj SSR 1954te godine - jeste
Jesu li Rusi sve do 2014 odbijali pokusaje Krima da se odvoji - jesu
Jesu li Rusi od njih kupovali gomile svega I svacega ukljucujuci avione I turbine sve za masne pare - jesu
Jesu li od Rusa imali energente po povlastenim cijenama-jesu
I to Ukrima nije bilo dosta oni su htjeli sukob sa Rusijom i da dovedu Amerikance na Krim a da izbace rusku flotu koja je tu od 1783
Htjeli rat sa Rusijom po svaku cijenu i srusili legitimnu vlast nelegitimnim nacinom
I sad da budem na njihovoj strani i da ih zalim- ma ko im jebe mater idiotsku
Rusi treba da im oduzmu cijeli jugoistok. Ko ih jebe
A to sto isti takvi idioti Hrvati povezuju situaciju Ukra sa svojom situacijom pa su bolecivi prema Ukroidiotima e pa kiton me zaboli.
Jeli bio mir u Donbasu- jeste
Jesu li imali Krim- jesu
Je li im Rusija placala najam za flotu na zemlji koja je po svemu ruska i poklonjena Ukrajinskoj SSR 1954te godine - jeste
Jesu li Rusi sve do 2014 odbijali pokusaje Krima da se odvoji - jesu
Jesu li Rusi od njih kupovali gomile svega I svacega ukljucujuci avione I turbine sve za masne pare - jesu
Jesu li od Rusa imali energente po povlastenim cijenama-jesu
I to Ukrima nije bilo dosta oni su htjeli sukob sa Rusijom i da dovedu Amerikance na Krim a da izbace rusku flotu koja je tu od 1783
Htjeli rat sa Rusijom po svaku cijenu i srusili legitimnu vlast nelegitimnim nacinom
I sad da budem na njihovoj strani i da ih zalim- ma ko im jebe mater idiotsku
Rusi treba da im oduzmu cijeli jugoistok. Ko ih jebe
A to sto isti takvi idioti Hrvati povezuju situaciju Ukra sa svojom situacijom pa su bolecivi prema Ukroidiotima e pa kiton me zaboli.
Last edited by Ringo10 on 7/4/2021, 18:31; edited 1 time in total
2015-09-24
Ne tiče nas se siruacija u Ukrajini i tko će koga ako Zelenko odbije pregovore u normandijskoj četvorci. Jednostavno nema više ništa s EU. Ne dira nas niti da mu Rusi uđu u Kiev. Nisu naša posla.
2014-04-11
Pazi jednu stvar : sam prekineš pregovore u kojima sudjeluje Francuska i Njemačka dakle osovina EU i onda na nagovor Amerikanaca počmeš rat i Rusi te vojno potuču i uđu u Kijev i ti počmeš zvati EU u pomoč.
Šta imaš više nas zvati a sam si nas izbacija iz pregovora i počeo taj rat.
Ajde moj kretenu.
Šta imaš više nas zvati a sam si nas izbacija iz pregovora i počeo taj rat.
Ajde moj kretenu.
2014-04-11
On prekine pregovore , izbaci EU , počme rat na nagovor Amerike , Rusi ga naklepaju i onda će biti help EU.
E Boga mi nećeš.
To nije naš rat.
E Boga mi nećeš.
To nije naš rat.
2014-04-11
Šta ja imam s kretenom koji prekine pregovore , nas isključi i onda na nagovor Amerike krene u rat i onda ga Rusi naklepaju i dođu mu tenkovima u predgrađe Kieva....
I onda će on zvati EU u pomoć jel ?
Nema. Ne radi linija. Telefon u kvaru.
I onda će on zvati EU u pomoć jel ?
Nema. Ne radi linija. Telefon u kvaru.
2014-04-11
Šta ja imam s tim ako on sam prekine pregovore , nas izbaci i na nagovor Amerike krene u rat i recimo da ga Rusija naklepa i sad on zove Zagreb ?
Pa šta me zoveš ? Sam si počeo pa sam i završi.
Ne zovi me više.
Pa šta me zoveš ? Sam si počeo pa sam i završi.
Ne zovi me više.
2014-04-11
Ja ti kažem da ne želim eskalaciju , počinje mi turistička sezona , moramo se svi oporavit od korona krize a ti na račun sile s drugog kontinenta počmeš rat u Ukrajini i ovi te naklepaju.
I onda češ me ti zvati u pomoč ? Ma nemoj molim te.
I onda češ me ti zvati u pomoč ? Ma nemoj molim te.
2014-04-11
To ni tačno. Rusko stanovništvo se već godinama žali na zlostavljanja od strane ukro-fašista koji su svrgli legitimnu vlast, a pogotovo dragovoljaca iz Azova.AssadNaPodmornici wrote:gle koliko je Hunta pobila ljudi kada je okupirala Slavijansk, Kramatrosk, SjevernoDonjeck, Lisičnjak, Mariuopolj, Liman, itd.. to su isto gradovi kažem neki veći od splita , neki od njih imaju rusku većinu.. u mariopolju je 30-40% rusa naprimjer, a tamo je prvi ušao Azov i obranio grad kasnije od Ruskog kontra -udara, i gle čuda niti jednom Rusu u Azovu nije pala dlaka sa glave..Ringo10 wrote:Assadnapodmornici prica gluposti
Ukrajina je sve kaj je dobila sama tražila.
To ono isto rusko stanovništvo koje negira postojanje Ukrajinaca i zove ih novo Rusima ?
Jel ta ekipa ?
Jel ta ekipa ?
2014-04-11
Jel ti znaš povijest tog područja pa ti ja objasnim da je rusko stanovništvo u osnovi ruski doseljenici tamo.
Zato su i nazvali to Novorusija.
Zato su i nazvali to Novorusija.
2014-04-11
Cijeli donbas spaliti, ukrajinci od njega koristi nemaju pa neka nemaju ni koristi ovi proruski kriminalci, bitange, šverceri i ološ svake vrste koji je napravio pakao i rusima i ukrajincima
Malo buljite u ovo pa mi nađite te Ruse na Krimu i široj okolici.
2014-04-11
Sad zamisli ovo je mapa Rusije 1493 godine
Kolumbo otkrija Ameriku 1492 a vidi im države u vrijeme otkrića iste
Kolumbo otkrija Ameriku 1492 a vidi im države u vrijeme otkrića iste
2014-04-11
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Similar topics
» Dodik: Oružane snage nisu snage BiH, već NATO
» Putin: Ne možemo pustiti Ukre u Donjeck, bila bi to nova Srebrenica