USKRS
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: USKRS
Pusite kurac hajdukovci
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tebi drago ???kic wrote:
balls are touching
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nisam vidio jeli se tko sjetio, neda mi se tražit.
Bracala, Sretan Vaskrs. I svima koji slave danas.
Bracala, Sretan Vaskrs. I svima koji slave danas.
Gluperdo sritan Uskrs tebi i tvojima
2015-09-13
NAJBOLJI TENISER
Profesor Semir Osmanagić za "Avaz": Novak Đoković bi u maju ponovo trebao doći u Visoko
Đoković je dolazio dva puta u Visoko
U intervjuu za srbijanske medije, Osmanagić je 25. aprila otkrio da postoji opcija da prvi reket svijeta ponovo posjeti bosansku dolinu piramida.
- Nadam se da će doći prije Rolan Garosa, koji je na programu 30 maja, kako bi napunio baterije - kaže Osmanagić za naš portal.
Podsjetimo, Đoković je dolazio dva puta u Visoko. Prvi put 15. jula i to poslije preležane korone, sa roditeljima. Tada je obišao nekoliko lokacija i bosansku piramidu Sunca, Mjeseca, tunele Ravne 2, tunele Ravne 3, park Ravne dva. Kako je kazao profesoru Osmanagiću, jako dobor se osjećao, potpuno je zaboravio koronu.
Drugi put je došao polovinom oktobra posle finala Rolan Garosa kada je izgubio od Nadala. U nedjelju je igrao meč, u ponedjeljak je bio već u Visokom. Ponovo je za jedan dan uspio da prebrodi i zaboravi taj poraz na Rolan Garosu i oporavi se za nova iskušenja, a u januaru je već osvojio Australijan open.
https://avaz.ba/vijesti/bih/648897/profesor-semir-osmanagic-za-avaz-novak-dokovic-bi-u-maju-ponovo-trebao-doci-u-visoko
Profesor Semir Osmanagić za "Avaz": Novak Đoković bi u maju ponovo trebao doći u Visoko
Đoković je dolazio dva puta u Visoko
Profesor dr. Semir Osmanagić,osnivač fondacije "Arheološki park – Bosanska piramida Sunca", potvrdio je za portal "Avaza" da bi Novak Đoković u maju trebao ponovo posjetiti Visoko.
- Novak ima tri turnira u maju, raspored mu je zgusnut. VIdjet ćemo - kaže Osmanagić. U intervjuu za srbijanske medije, Osmanagić je 25. aprila otkrio da postoji opcija da prvi reket svijeta ponovo posjeti bosansku dolinu piramida.
- Nadam se da će doći prije Rolan Garosa, koji je na programu 30 maja, kako bi napunio baterije - kaže Osmanagić za naš portal.
Podsjetimo, Đoković je dolazio dva puta u Visoko. Prvi put 15. jula i to poslije preležane korone, sa roditeljima. Tada je obišao nekoliko lokacija i bosansku piramidu Sunca, Mjeseca, tunele Ravne 2, tunele Ravne 3, park Ravne dva. Kako je kazao profesoru Osmanagiću, jako dobor se osjećao, potpuno je zaboravio koronu.
Drugi put je došao polovinom oktobra posle finala Rolan Garosa kada je izgubio od Nadala. U nedjelju je igrao meč, u ponedjeljak je bio već u Visokom. Ponovo je za jedan dan uspio da prebrodi i zaboravi taj poraz na Rolan Garosu i oporavi se za nova iskušenja, a u januaru je već osvojio Australijan open.
https://avaz.ba/vijesti/bih/648897/profesor-semir-osmanagic-za-avaz-novak-dokovic-bi-u-maju-ponovo-trebao-doci-u-visoko
EstebanEnrique-
2014-04-16
dobar cojk...navijac crvene zvezde...sretan vaskrs nole
EstebanEnrique-
2014-04-16
I ja ???Princ od Čaira wrote:Hvala svima, izvolte na praseĆinu.
2015-09-13
VOLIM TE GLUPERDOPrinc od Čaira wrote:I ti, jebo te pas...
2015-09-13
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3