USKRS
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: USKRS
jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Sritan van Uskrs bagro lopovska!
Guest- Guest
sretan uskrs svim simpatizerima iz obitelji Juventus
i ostalim manje vrijednim forumašima
Guest- Guest
Brqte daj sliku svetog oca pape i svetog oca gianniakarlitovnačin wrote:sretan uskrs svim simpatizerima iz obitelji Juventus
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Simboli Katolicke crkve samo.jos da je tu neprezaljeni Fuhrerkarlitovnačin wrote:
kakva dva simbola
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
2015-09-13
Jedna je vec nazalost Hajdukovka. Najstarija.Jack Torrance wrote:Uvik si bija gospodin iako si izdajica i izrod koji sramoti sve nas Dalmatince po zemlji i svitu navijanjem za one lopove.FRANK wrote:Cetnice vidin da pijes Moje Imocko pivo. I bice zderes janje iz vinjana. Dabogda ti prisilo cigane. Sritno tebi i tvojima a i onoj proloskoj govnadi.Jack Torrance wrote:Bajram šerif mubarek olsun i tebi turčine.FRANK wrote:Niche amper brend baka neslave
Eto ti slaviš.
Znaš kako se kaže u mojoj kući, niti je priko 10 kila janje niti je iz Vinjana čovik!
Sritan Uskrs zeli IMOTSKA GOSPODA NAVIJAC DINAMA
Uzvraćan čestitke tebi i tvojima povodom Uskrsa uz želje da ti ćere jednog dana na uskršnji ručak u kuću dovedu zetove hajdukovce.
Od 1911-te to traje i nikad nas neće štufat
Druga je Juventina i Dinamovka a sin je vec uclanjen u najveci hrvatski klub Dinamo kao i u Juventus
2015-09-13
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Sritan van Uskrs bagro lopovska!
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Jack Torrance wrote:fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Sritan van Uskrs bagro lopovska!
Guest- Guest
Kakvi kompleksi kod tovara i na Uskrs. Neizlječivo.fridrih-niche wrote:jasambrend wrote:fridrih-niche wrote:Jack Torrance wrote:Sritan van Uskrs bagro lopovska!
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3