Uskrs
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Regoč-
2015-08-21
Regoč-
2015-08-21
Re: Uskrs
Vaistinu Vaskrese. Nije po julijanskom kalendaru jer danas je Uskrs za sve pravoslavce.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ma zajebi. šunka je zakon. svaki sastojak francuske ili ruske jedem, zajedno ni smislit, kolače jedem samo čokoladne.
nema bolje kombinacije od šunka, hren, jaja i luk, sve to zaliješ s gemištom i onda odeš poljubit dragu.
nema bolje kombinacije od šunka, hren, jaja i luk, sve to zaliješ s gemištom i onda odeš poljubit dragu.
2014-12-30
Ja više volim pragnje a praznik bez ruske salate ne mogu ni da zamislim. Volim voćne kolače a žena pravi bolji čiz kejk od poslastičarnica. Na kraju ide domaće crno vino.
Žena ga poliva pivom, meso se samo odvaja od koske a moča ubija.veber wrote:samo za pragnje treba pola sela
2014-04-19
koliko vas je u selu?dzango wrote:Žena ga poliva pivom, meso se samo odvaja od koske a moča ubija.veber wrote:samo za pragnje treba pola sela
dobro, ti jedini imaš pristup internetu.
nisam bio godinama kod punice. pozvali me za uskrs pa rekoh zakaj ne? punica se rasplaka kad me vidjela, a inače stalno tvrdila da loše djelujem na njenu kći. onda je krenula tortura hranom. navečer sam izgledao kao onaj najveći tanker na svijetu.
treba ex i djecu vratiti doma, a i sebe, a ja nemrem za volan, a ex ne želi voziti moj auto. onda nisam tri dana nikaj jeo.
2014-12-30
Ima nas, fala Bogu a doći će mi i fiziotarateut koji me opravlja. Ja ne moram nikoga nigde da vozim pa mogu da jedem i pijem koliko me volja. A mislim i da hoću.veber wrote:koliko vas je u selu?dzango wrote:Žena ga poliva pivom, meso se samo odvaja od koske a moča ubija.veber wrote:samo za pragnje treba pola sela
dobro, ti jedini imaš pristup internetu.
nisam bio godinama kod punice. pozvali me za uskrs pa rekoh zakaj ne? punica se rasplaka kad me vidjela, a inače stalno tvrdila da loše djelujem na njenu kći. onda je krenula tortura hranom. navečer sam izgledao kao onaj najveći tanker na svijetu.
treba ex i djecu vratiti doma, a i sebe, a ja nemrem za volan, a ex ne želi voziti moj auto. onda nisam tri dana nikaj jeo.
2014-04-19
ajd s veseljem. pičkarat se možemo i u druge dane.
nemoj se prežderat :D
a moče se uvijek nažderem, nema mi boljeg.
nemoj se prežderat :D
2014-12-30
Sutradan ide u komplet lepinju.Prvo kajmak, pa moča i onda jaje preko. I sve to zapečeš. Perverzno.veber wrote:
2014-04-19
je i onda se na forumu kličeš da si 185 i 70, da kak da ne.dzango wrote:Sutradan ide u komplet lepinju.Prvo kajmak, pa moča i onda jaje preko. I sve to zapečeš. Perverzno.veber wrote:
2014-12-30
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3