Zoki:'Kad sam 91 bio mali i nejasno mi bilo'
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zoki:'Kad sam 91 bio mali i nejasno mi bilo'
za policiju se ne traži neka inteligencija.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
.prijatelj zare 17 godina maloljetni dragovoljac u tigrovima..nije mali nego velikveber wrote:za policiju se ne traži neka inteligencija.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kakve to ima veze?vuksadinare wrote:.prijatelj zare 17 godina maloljetni dragovoljac u tigrovima..nije mali nego velikveber wrote:za policiju se ne traži neka inteligencija.
pa nije jedini.
kada pogledam rvacku bolje da sam zbrisao u njemačku.
frend mi nije mogao postati general u hv jer nije htio postati članom kradezeja, a završio strojarstvo.
a, za policajca ne trebaš inteligenciju.
2014-12-30
nisam istraživao registar, ali ako se vodi kao hrvatski branitelj i ako je kao takav poginuo onda je to to, a mi možemo obilježavati obljetnice drugog poginulog branitelja čija pogiblja je s obzirom na nalaz obdukcije također zamršena.vuksadinare wrote:Koji?..onaj srbin kojeg su zabunom ubili srbi..jer se sef postaje predomislio pa promjenio u zadnji trenutak postavu ophodnje ubacivsi dva srbina a ovi u sacekusi to nisu znali..inace da ih njihovi nisu roknuli za koji dan bi otisli u marticevce..kao sto drugi jesumutava baštarda wrote:pa da, naravno da mu nije jasno ... ima jedan policajac koji je poginuo 5 miseci prije, ali kao i Lejla Šehović nije mogao biti prvi.
psiho test;veber wrote:za policiju se ne traži neka inteligencija.
Jesi li glup?
Jesam, šta još treba?
Mislim da se ne vodi...mutava baštarda wrote:nisam istraživao registar, ali ako se vodi kao hrvatski branitelj i ako je kao takav poginuo onda je to to, a mi možemo obilježavati obljetnice drugog poginulog branitelja čija pogiblja je s obzirom na nalaz obdukcije također zamršena.vuksadinare wrote:Koji?..onaj srbin kojeg su zabunom ubili srbi..jer se sef postaje predomislio pa promjenio u zadnji trenutak postavu ophodnje ubacivsi dva srbina a ovi u sacekusi to nisu znali..inace da ih njihovi nisu roknuli za koji dan bi otisli u marticevce..kao sto drugi jesumutava baštarda wrote:pa da, naravno da mu nije jasno ... ima jedan policajac koji je poginuo 5 miseci prije, ali kao i Lejla Šehović nije mogao biti prvi.
2015-09-08
veber wrote:za policiju se ne traži neka inteligencija.
Očito niti za funkciju predsjednika države.
Guest- Guest
https://braniteljski.hr/goran-alavanja-policajac-ili-milicajac-i-dio/mutava baštarda wrote:nisam istraživao registar, ali ako se vodi kao hrvatski branitelj i ako je kao takav poginuo onda je to to, a mi možemo obilježiti obljetnice drugog poginuloga branitelja čija je pogiblja s obzirom na nalaz obdukcije također zamrznuta.vuksadinare wrote:Koji? .. onaj srbin kojeg su zabunom ubili srbi..jer se sef postaje predomislio pa promjenio u posljednjem trenutku postavu ophodnje ubacivsi dva srbina a ovi u sacekusi to nisu znali..inace da ih nisu roknuli za koji dan bi otisli u marticevce ..kao sto drugi jesumutava baštarda wrote:pa da, naravno da mu nije jasno ... ima jedan policajac koji je poginuo 5 miseci prije, ali kao i Lejla Šehović nije mogao biti prvi.
2015-09-08
Goran Alavanja je u Registru, to je bitno. Ne bih više ništa komentirala – kratko je rekla J. Kosorvuksadinare wrote:https://braniteljski.hr/goran-alavanja-policajac-ili-milicajac-i-dio/mutava baštarda wrote:nisam istraživao registar, ali ako se vodi kao hrvatski branitelj i ako je kao takav poginuo onda je to to, a mi možemo obilježiti obljetnice drugog poginuloga branitelja čija je pogiblja s obzirom na nalaz obdukcije također zamrznuta.vuksadinare wrote:Koji? .. onaj srbin kojeg su zabunom ubili srbi..jer se sef postaje predomislio pa promjenio u posljednjem trenutku postavu ophodnje ubacivsi dva srbina a ovi u sacekusi to nisu znali..inace da ih nisu roknuli za koji dan bi otisli u marticevce ..kao sto drugi jesumutava baštarda wrote:pa da, naravno da mu nije jasno ... ima jedan policajac koji je poginuo 5 miseci prije, ali kao i Lejla Šehović nije mogao biti prvi.
U registru ili ne..odbio je stavit sahovnicu..izjavu o lojalnosti..kak partizanija reagira kad cicu drazu proglasavaju antifom..mutava baštarda wrote:Goran Alavanja je u Registru, to je bitno. Ne bih više ništa komentirala - kratko je rekla J. Kosorvuksadinare wrote:https://braniteljski.hr/goran-alavanja-policajac-ili-milicajac-i-dio/mutava baštarda wrote:nisam istraživao registar, ali ako se vodi kao hrvatski branitelj i ako je kao takav poginuo onda je to to, a mi možemo obilježiti obljetnice drugog poginuloga branitelja čija je pogiblja s obzirom na nalaz obdukcije također zamrznuta.vuksadinare wrote:Koji? .. onaj srbin kojeg su zabunom ubili srbi..jer se sef postaje predomislio pa promjenio u posljednjem trenutku postavu ophodnje ubacivsi dva srbina a ovi u sacekusi to nisu znali..inace da ih nisu roknuli za koji dan bi otisli u marticevce ..kao sto drugi jesumutava baštarda wrote:pa da, naravno da mu nije jasno ... ima jedan policajac koji je poginuo 5 miseci prije, ali kao i Lejla Šehović nije mogao biti prvi.
2015-09-08
Drugo..vec sam pisao o tome cini mi se na pdf forumu povijest ili na forum hr ne mogu se sad sjetiti..dio srba policajaca ili milicajaca u kojoj je bio alavanja spremala se odmetnuti koji dan poslije pogibije u benkovac..no zapovjednik postaje je to doznao kao i za aktivnosti terorista koji su spremili sacekusu za ophodnju mup-a...tu ophodnju trebali su u prvotnoj postavi ciniti tri hrvata no povukao ih je zapovjednik postaje i stavio ovu trojicu srba koji su namjeravali otici..racunajuci na to da ce dousnik iz postaje javiti svojima da su njihovi u ophodnji..no na nesrecu ovih dousnik tada nije bio u smjeni kad je ovaj izmjenu ophodnje napravio a ova trojka nije zbog toga znala da su njihovi zasjedu postavili..i najebali
2015-09-08
onda ga treba ispisati iz registra branitelja.vuksadinare wrote:U registru ili ne..odbio je stavit sahovnicu..izjavu o lojalnosti..kak partizanija reagira kad cicu drazu proglasavaju antifom..mutava baštarda wrote:Goran Alavanja je u Registru, to je bitno. Ne bih više ništa komentirala - kratko je rekla J. Kosorvuksadinare wrote:https://braniteljski.hr/goran-alavanja-policajac-ili-milicajac-i-dio/mutava baštarda wrote:nisam istraživao registar, ali ako se vodi kao hrvatski branitelj i ako je kao takav poginuo onda je to to, a mi možemo obilježiti obljetnice drugog poginuloga branitelja čija je pogiblja s obzirom na nalaz obdukcije također zamrznuta.vuksadinare wrote:Koji? .. onaj srbin kojeg su zabunom ubili srbi..jer se sef postaje predomislio pa promjenio u posljednjem trenutku postavu ophodnje ubacivsi dva srbina a ovi u sacekusi to nisu znali..inace da ih nisu roknuli za koji dan bi otisli u marticevce ..kao sto drugi jesumutava baštarda wrote:pa da, naravno da mu nije jasno ... ima jedan policajac koji je poginuo 5 miseci prije, ali kao i Lejla Šehović nije mogao biti prvi.
vodi se kao hrvatski branitelj i kao takav je poginuo.
ako su ti podaci vjerodostojni onda ne znam šta radi ministarstvo branitelja, koja mu je funkcija ako ne maknuti četnike iz registra branitelja.
možda je i Pupovac nekakav pukovnik
Braniteljske udruge iz Benkovca su trazile da ga ispisu..uostalom njegovi roditelji,rodbina,susjedi pod prijetnjom su zabranili da na pogreb dodju predstavnici mup-a..a bili su marticevci..sve se znamutava baštarda wrote:onda ga treba ispisati iz registra branitelja.vuksadinare wrote:U registru ili ne..odbio je stavit sahovnicu..izjavu o lojalnosti..kak partizanija reagira kad cicu drazu proglasavaju antifom..mutava baštarda wrote:Goran Alavanja je u Registru, to je bitno. Ne bih više ništa komentirala - kratko je rekla J. Kosorvuksadinare wrote:https://braniteljski.hr/goran-alavanja-policajac-ili-milicajac-i-dio/mutava baštarda wrote:nisam istraživao registar, ali ako se vodi kao hrvatski branitelj i ako je kao takav poginuo onda je to to, a mi možemo obilježiti obljetnice drugog poginuloga branitelja čija je pogiblja s obzirom na nalaz obdukcije također zamrznuta.vuksadinare wrote:Koji? .. onaj srbin kojeg su zabunom ubili srbi..jer se sef postaje predomislio pa promjenio u posljednjem trenutku postavu ophodnje ubacivsi dva srbina a ovi u sacekusi to nisu znali..inace da ih nisu roknuli za koji dan bi otisli u marticevce ..kao sto drugi jesumutava baštarda wrote:pa da, naravno da mu nije jasno ... ima jedan policajac koji je poginuo 5 miseci prije, ali kao i Lejla Šehović nije mogao biti prvi.
ako su ti podaci vjerodostojni onda ne znam šta radi ministarstvo branitelja, koja mu je funkcija ako ne maknuti četnike iz registra branitelja.
2015-09-08
ma ne jebi me.vuksadinare wrote:Braniteljske udruge iz Benkovca su trazile da ga ispisu..uostalom njegovi roditelji,rodbina,susjedi pod prijetnjom su zabranili da na pogreb dodju predstavnici mup-a..a bili su marticevci..sve se znamutava baštarda wrote:onda ga treba ispisati iz registra branitelja.vuksadinare wrote:U registru ili ne..odbio je stavit sahovnicu..izjavu o lojalnosti..kak partizanija reagira kad cicu drazu proglasavaju antifom..mutava baštarda wrote:Goran Alavanja je u Registru, to je bitno. Ne bih više ništa komentirala - kratko je rekla J. Kosorvuksadinare wrote:https://braniteljski.hr/goran-alavanja-policajac-ili-milicajac-i-dio/mutava baštarda wrote:nisam istraživao registar, ali ako se vodi kao hrvatski branitelj i ako je kao takav poginuo onda je to to, a mi možemo obilježiti obljetnice drugog poginuloga branitelja čija je pogiblja s obzirom na nalaz obdukcije također zamrznuta.vuksadinare wrote:Koji? .. onaj srbin kojeg su zabunom ubili srbi..jer se sef postaje predomislio pa promjenio u posljednjem trenutku postavu ophodnje ubacivsi dva srbina a ovi u sacekusi to nisu znali..inace da ih nisu roknuli za koji dan bi otisli u marticevce ..kao sto drugi jesumutava baštarda wrote:pa da, naravno da mu nije jasno ... ima jedan policajac koji je poginuo 5 miseci prije, ali kao i Lejla Šehović nije mogao biti prvi.
dok ga ne ispišu iz registra on je formalno prvi poginuli branitelji.
Kad je bio mali bio živa vatra.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pjevali mu lijepa naša a on ni ustašajastreb wrote:Kad je bio mali bio živa vatra.
meni je super kada se tetrjeb zajebe
i veli da je hrvat
još mi je bolje kada počne na ovako bzvz forumu koristiti alter
i veli da je hrvat
2014-12-30
ma jastreb je bezazlen, ima tu malicioznih do ibera a tu ne računam srbaljsku ekipuveber wrote:meni je super kada se tetrjeb zajebe
i veli da je hrvat
veber likes this post
Hahahaha,ovo nije prvi put da me zamjenjuju s nekim.veber wrote:meni je super kada se tetrjeb zajebe
i veli da je hrvat
Kad sam se pojavio na net.hr forumu,Marcellus i izvjesni Campanela, tuzakali su me adminima da sam nekakav Martin Mojmir.
A ovo zamjenjivanje sa El Risorteom me posebno nasmijava,buduci se ja i El Rizorte,odnosno Čilo znamo dugi niz godina sa raznih foruma. Jjednom mi je on ,tada jos sljedbenik nekih mračnih ideja rekao da sam mu najdrazi forumski sugovornik
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
debilčino, ti si četnik.jastreb wrote:Hahahaha,ovo nije prvi put da me zamjenjuju s nekim.veber wrote:meni je super kada se tetrjeb zajebe
i veli da je hrvat
Kad sam se pojavio na net.hr forumu,Marcellus i izvjesni Campanela, tuzakali su me adminima da sam nekakav Martin Mojmir.
A ovo zamjenjivanje sa El Risorteom me posebno nasmijava,buduci se ja i El Rizorte,odnosno Čilo znamo dugi niz godina sa raznih foruma. Jjednom mi je on ,tada jos sljedbenik nekih mračnih ideja rekao da sam mu najdrazi forumski sugovornik
ali si početnik u alterima.
napisao sam ti prije. sintaksno griješiš.
onaj svetoje je glup, niske, inteligencije. skužimo ga odmah.
ljudi imaju konstrukcije riječi i zadržavaju sklop, ti si bio početnik odavno i ne ide ti taj sklop.
ponavljaš se.
ako je tebi kul, otvori 150 altera.
2014-12-30
> Zoki: bio sam malen i zbunjen :cry
> Zoki 91': imao 25 godina
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Zoki odusevio generale HVO-a!Zanimalo ga sve o obrani u BiH.Kod Kolinde nije bilo tako
» HALELUJA:Ljevičarski mediji shvatili da je i među Hrvatima bilo 'mali milijun' slučajeva poput Aleksandre zec
» Zoki danas: Hrvatska ima način da se izbori za ono što njenom narodu u BiH pripada. Dosta je bilo džeparenja
» Mala djeca i mali narodi čine jednaku stvar. Izmišljaju povijest koje nikada nije bilo
» Trogrlic:'Dosta je bilo.Neka Zoki i Plenki sjednu za stol.Ovako izgledamo kao Srbija kojoj smo se rugali
» HALELUJA:Ljevičarski mediji shvatili da je i među Hrvatima bilo 'mali milijun' slučajeva poput Aleksandre zec
» Zoki danas: Hrvatska ima način da se izbori za ono što njenom narodu u BiH pripada. Dosta je bilo džeparenja
» Mala djeca i mali narodi čine jednaku stvar. Izmišljaju povijest koje nikada nije bilo
» Trogrlic:'Dosta je bilo.Neka Zoki i Plenki sjednu za stol.Ovako izgledamo kao Srbija kojoj smo se rugali
Page 2 of 5