HALELUJA:Ljevičarski mediji shvatili da je i među Hrvatima bilo 'mali milijun' slučajeva poput Aleksandre zec
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
HALELUJA:Ljevičarski mediji shvatili da je i među Hrvatima bilo 'mali milijun' slučajeva poput Aleksandre zec
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/u-petrinji-su-91-divljacki-ubijeni-mama-tata-i-dvoje-djece-napokon-je-podignuta-optuznica-protiv-srpskih-specijalaca/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: HALELUJA:Ljevičarski mediji shvatili da je i među Hrvatima bilo 'mali milijun' slučajeva poput Aleksandre zec
....tko ih sljivi..ajmo malo o sad o aleksandri zec
2015-09-08
Re: HALELUJA:Ljevičarski mediji shvatili da je i među Hrvatima bilo 'mali milijun' slučajeva poput Aleksandre zec
...ocekujem da se o ovom izjasne pizzon,crvenkasti..sora...nista me drugo ne zanima..kad su onako bili raspojasani oko aleksandre zec..ovaj je zlocin ej jos krvaviji pobijena citava familija i dvoje djece..uzgred supruga bila srpkinja
2015-09-08
je'l crvenkasti onako 'iz busije' rezervirano samo za hrvate...ka'k te sram nije ah da obraz ko dva đona
2015-09-08
Jeste primjetili motiv, osim sto su Hrvati , zena čak i nije , da su ubili da im ukradu odjecu i zlatni lanac !
Vjerojatno sad iz Srbije pišu za vrijeme obljetnice Oluje da tu ne bi nikad došli i da im je u Srbiji super ..
Vjerojatno sad iz Srbije pišu za vrijeme obljetnice Oluje da tu ne bi nikad došli i da im je u Srbiji super ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ovi su jos vise rang ispod kokosara..maznuli odjecu i lancic...mi imamo budale ali ovi su deset kopalja iznadkaya wrote:Jeste primjetili motiv, osim sto su Hrvati , zena čak i nije , da su ubili da im ukradu odjecu i zlatni lanac !
2015-09-08
Lančić i odjeću ?! Za to ubiti čitavu familiju ... hejvuksadinare wrote:ovi su jos vise rang ispod kokosara..maznuli odjecu i lancic...mi imamo budale ali ovi su deset kopalja iznadkaya wrote:Jeste primjetili motiv, osim sto su Hrvati , zena čak i nije , da su ubili da im ukradu odjecu i zlatni lanac !
Strava.
2015-08-15
sa ce nama pizzon objasnit..jasenovac ovo ono..kaya wrote:Lančić i odjeću ?! Za to ubiti čitavu familiju ... hejvuksadinare wrote:ovi su jos vise rang ispod kokosara..maznuli odjecu i lancic...mi imamo budale ali ovi su deset kopalja iznadkaya wrote:Jeste primjetili motiv, osim sto su Hrvati , zena čak i nije , da su ubili da im ukradu odjecu i zlatni lanac !
Strava.
2015-09-08
Da, vesamo srbe , tučemo ih, decu najviše ubijamo . Vidis da su nama prisili i ovo.vuksadinare wrote:sa ce nama pizzon objasnit..jasenovac ovo ono..kaya wrote:Lančić i odjeću ?! Za to ubiti čitavu familiju ... hejvuksadinare wrote:ovi su jos vise rang ispod kokosara..maznuli odjecu i lancic...mi imamo budale ali ovi su deset kopalja iznadkaya wrote:Jeste primjetili motiv, osim sto su Hrvati , zena čak i nije , da su ubili da im ukradu odjecu i zlatni lanac !
Strava.
2015-08-15
vuksadinare wrote:ajmo malo o sad o aleksandri zec
Josipoviću, jes' to ti?
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:ajmo malo o sad o aleksandri zec
Josipoviću, jes' to ti?
Referiram se na njegov razgovor sa književnicom Ivanom Bodrožić u Vukovaru koji je ona prenijela u javnost.
Guest- Guest
jokSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:ajmo malo o sad o aleksandri zec
Josipoviću, jes' to ti?
2015-09-08
vuksadinare wrote:jokSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:ajmo malo o sad o aleksandri zec
Josipoviću, jes' to ti?
Pa što onda govoriš kao on?
Guest- Guest
pa to ono klasika kod 'nasih' mudonja....kad se pocne govoriti o hrvatskim zrtvama odmah se resalta na aleksandru zec...da se iznivelira...evo nakon ovog teksta i podizanja optuznice ne bi me cudilo da danas ili sutra opet ispliva na ljevicarskim medijima feljton o aleksandri zec...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:jokSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:ajmo malo o sad o aleksandri zec
Josipoviću, jes' to ti?
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa to ono klasika kod 'nasih' mudonja....kad se pocne govoriti o hrvatskim zrtvama odmah se resalta na aleksandru zec...da se iznivelira...evo nakon ovog teksta i podizanja optuznice ne bi me cudilo da danas ili sutra opet ispliva na ljevicarskim medijima feljton o aleksandri zec...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:jokSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:ajmo malo o sad o aleksandri zec
Josipoviću, jes' to ti?
Ni mene to ne bi čudilo. Naši mediji (debelo pretežito ljevičarski) su ionako kao uostalom i u cijelom zapadnom svijetu možda i najveće zlo koja nas je pogodilo od svih.
Zapravo, još su gore od nekog prosjeka u zapadnom svijetu, jer vani barem imaju toliko digniteta da ne agitiraju protiv države u kojoj žive, ne priželjkuju njenu propast i ne pljuju u tanjur iz kojeg jedu.
Guest- Guest
...meni ej davno rekao jedan srbin inace ok covjek....posteno je rekao...ne zlonamjerno nego kako je rekao...jbg hrvatske(i druge nesrpske zrtve) nece biti u sitom rangu sa srpskim..mnogi profitiraju na tome politicki,ekonomski,kroz foteljeSpeare Shaker wrote:vuksadinare wrote:pa to ono klasika kod 'nasih' mudonja....kad se pocne govoriti o hrvatskim zrtvama odmah se resalta na aleksandru zec...da se iznivelira...evo nakon ovog teksta i podizanja optuznice ne bi me cudilo da danas ili sutra opet ispliva na ljevicarskim medijima feljton o aleksandri zec...Speare Shaker wrote:vuksadinare wrote:jokSpeare Shaker wrote:
Josipoviću, jes' to ti?
Ni mene to ne bi čudilo. Naši mediji (debelo pretežito ljevičarski) su ionako kao uostalom i u cijelom zapadnom svijetu možda i najveće zlo koja nas je pogodilo od svih.
Zapravo, još su gore od nekog prosjeka u zapadnom svijetu, jer vani barem imaju toliko digniteta da ne agitiraju protiv države u kojoj žive, ne priželjkuju njenu propast i ne pljuju u tanjur iz kojeg jedu.
2015-09-08
smrtna kazna za sve
one koji ubijaju zarobljenike i civile.
one koji ubijaju zarobljenike i civile.
Guest- Guest
To je bonus, ubiti Hrvata i tako dokazati svoju vrijednost im je bilo više stvar imiđa i nacionalnog ponosakaya wrote:Lančić i odjeću ?! Za to ubiti čitavu familiju ... hejvuksadinare wrote:ovi su jos vise rang ispod kokosara..maznuli odjecu i lancic...mi imamo budale ali ovi su deset kopalja iznadkaya wrote:Jeste primjetili motiv, osim sto su Hrvati , zena čak i nije , da su ubili da im ukradu odjecu i zlatni lanac !
Strava.
...kako kaze crvenkasti..'jos iz busije kukavicki'tre wrote:To je bonus, ubiti Hrvata i tako dokazati svoju vrijednost im je bilo više stvar imiđa i nacionalnog ponosakaya wrote:Lančić i odjeću ?! Za to ubiti čitavu familiju ... hejvuksadinare wrote:ovi su jos vise rang ispod kokosara..maznuli odjecu i lancic...mi imamo budale ali ovi su deset kopalja iznadkaya wrote:Jeste primjetili motiv, osim sto su Hrvati , zena čak i nije , da su ubili da im ukradu odjecu i zlatni lanac !
Strava.
2015-09-08
I on? znam za gnječa da je meni i mihi tako prijetio no jebiga obojica su srbende pa nije ništa čudno da nema ni časti ni obraza a bome ni muda za fajt oči u oči.vuksadinare wrote:...kako kaze crvenkasti..'jos iz busije kukavicki'tre wrote:To je bonus, ubiti Hrvata i tako dokazati svoju vrijednost im je bilo više stvar imiđa i nacionalnog ponosakaya wrote:Lančić i odjeću ?! Za to ubiti čitavu familiju ... hejvuksadinare wrote:ovi su jos vise rang ispod kokosara..maznuli odjecu i lancic...mi imamo budale ali ovi su deset kopalja iznadkaya wrote:Jeste primjetili motiv, osim sto su Hrvati , zena čak i nije , da su ubili da im ukradu odjecu i zlatni lanac !
Strava.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Da im je pedigre kao u Aleksandre Zec:Zaboravljeni 'mali junaci' poginuli na današnji dan u Slav.Brodu
» Kon: Bilo je tri puta više smrtnih slučajeva od koronavirusa nego što je prijavljeno
» Broj slučajeva srčanih zastoja i iznenadnih smrti među nogometašima u posljednjih četri mjeseca porastao preko 6400%
» Čović dominira među Hrvatima
» Zoki:'Kad sam 91 bio mali i nejasno mi bilo'
» Kon: Bilo je tri puta više smrtnih slučajeva od koronavirusa nego što je prijavljeno
» Broj slučajeva srčanih zastoja i iznenadnih smrti među nogometašima u posljednjih četri mjeseca porastao preko 6400%
» Čović dominira među Hrvatima
» Zoki:'Kad sam 91 bio mali i nejasno mi bilo'
Page 1 of 2