Zoki danas: Hrvatska ima način da se izbori za ono što njenom narodu u BiH pripada. Dosta je bilo džeparenja
Page 1 of 1
Zoki danas: Hrvatska ima način da se izbori za ono što njenom narodu u BiH pripada. Dosta je bilo džeparenja
Predsjednik Republike Zoran Milanović u četvrtak je bio u Gatu u zaleđu Omiša, gdje se obilježavao masakr koji su prije 78 godina počinile snage talijanske vojske i četnika popa Momčila Đujića, kada su pobili 96 osoba.
Milanović je održao kratki govor o tom strašnom događaju, a potom je dao izjavu za medije. Prvo je komentirao poruku čelnika bošnjačke stranke SDA Bakira Izetbegovića koji je kazao da je odbio poziv predsjednika da dođe u Hrvatsku.
- Gospodin Izetbegović je nekonzistentan jer je otišao kod hrvatskog premijera. Meni je drago da je gospodin Izetbegović otišao kod premijera, kao što mi je bilo drago što je to učinio i Milorad Dodik. Hrvatska ima načina da se na miran i uporan, ako hoćete i bezobrazan način izbori za ono što njenom narodu u BiH pripada. Dosta je bilo džeparenja - izjavio je Milanović.
- Zemlja stagnira i kad mi netko kaže da će BiH ući u NATO - imam problem da u NATO ulazi država koja je tako neusklađena. U ovakvoj situaciji stavljaš na leđa saveznika za kojeg moraš odgovarati, a on obaveze nije u stanju izvršiti. I osobno mi se čini da gospodin Izetbegović više gleda prema Ankari. Ali i Ankara je u NATO-u, barem još uvijek - dodao je predsjednik Republike.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatska-ima-nacin-da-se-izbori-za-ono-sto-njenom-narodu-u-bih-pripada-dosta-je-bilo-dzeparenja-15022424
..............
Još od Tuđmana nismo čuli ovakve poruke, kapa dolje najjačem državniku od tada.
Milanović je održao kratki govor o tom strašnom događaju, a potom je dao izjavu za medije. Prvo je komentirao poruku čelnika bošnjačke stranke SDA Bakira Izetbegovića koji je kazao da je odbio poziv predsjednika da dođe u Hrvatsku.
- Gospodin Izetbegović je nekonzistentan jer je otišao kod hrvatskog premijera. Meni je drago da je gospodin Izetbegović otišao kod premijera, kao što mi je bilo drago što je to učinio i Milorad Dodik. Hrvatska ima načina da se na miran i uporan, ako hoćete i bezobrazan način izbori za ono što njenom narodu u BiH pripada. Dosta je bilo džeparenja - izjavio je Milanović.
- Zemlja stagnira i kad mi netko kaže da će BiH ući u NATO - imam problem da u NATO ulazi država koja je tako neusklađena. U ovakvoj situaciji stavljaš na leđa saveznika za kojeg moraš odgovarati, a on obaveze nije u stanju izvršiti. I osobno mi se čini da gospodin Izetbegović više gleda prema Ankari. Ali i Ankara je u NATO-u, barem još uvijek - dodao je predsjednik Republike.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/hrvatska-ima-nacin-da-se-izbori-za-ono-sto-njenom-narodu-u-bih-pripada-dosta-je-bilo-dzeparenja-15022424
..............
Još od Tuđmana nismo čuli ovakve poruke, kapa dolje najjačem državniku od tada.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Zoki danas: Hrvatska ima način da se izbori za ono što njenom narodu u BiH pripada. Dosta je bilo džeparenja
Ali on se svašta naizjavio, od partizana koji su provocirali, narikača i alapača, pravobraniteljica i baba, ringu i noževima, završio je na borbenim zrakoplovima.
BiH u toj bujici eksplikacija je bila neminovno na dnevnom redu :)
Guest- Guest
Re: Zoki danas: Hrvatska ima način da se izbori za ono što njenom narodu u BiH pripada. Dosta je bilo džeparenja
mobiu$ wrote:Ali on se svašta naizjavio, od partizana koji su provocirali, narikača i alapača, pravobraniteljica i baba, ringu i noževima, završio je na borbenim zrakoplovima.
te narikače i alapeče, babe i sl..
jednako mu potpisujem :)
ne znam sta je bilo o partizanima i avionima...kaj god
2015-08-06
zašto mi ovu funkciju plaćamo
dobro pitanjekic wrote:
izbor u saboru osobe s jasnim mandatom promocije i ekonomske usluznosti HR s par kontrolnih ovlasti
ovo dodvoravanje priprostom puku degutantno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Uspija je čak usput optužit Erdogana da je jedini nasilnik u Armeniji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kic wrote:
zsšto mi sve...
2015-08-06
Uglavnom blokada ulasku u Nato
https://www.klix.ba/vijesti/bih/milanovic-ponovo-raspalio-po-bih-imam-problem-da-u-nato-ulazi-neuskladjena-drzava/201001106
https://www.klix.ba/vijesti/bih/milanovic-ponovo-raspalio-po-bih-imam-problem-da-u-nato-ulazi-neuskladjena-drzava/201001106
2014-04-11
PREDSJEDNIK Zoran Milanović je u današnjem novom napadu na sve i svakoga između ostalog je napao i pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova Višnju Ljubičić koja je jučer poručila kako je Milanovićev verbalni napad na zastupnice Marijanu Puljak i Daliju Orešković seksizam.
"Drago mi je da se javila pravobraniteljica ... Kako se ono zove? Ne znate..eto... Izabrana je krajem 11. mjeseca 2011., par tjedana nakon što sam ja postao premijer. Ona je osam godina radila taj posao, ali ja ne znam kako se ta osoba zove. To sve govori. Imala je osam godina mandata, u prosincu 2019. dobila je još osam godina mandata, o vašem trošku", rekao je Milanović.
ovi je puka ka kokica
2014-04-12
Što i je. Ne samo u Armeniji.RayMabus wrote:Uspija je čak usput optužit Erdogana da je jedini nasilnik u Armeniji.
Evo i Kurc ga napada.
https://avaz.ba/globus/svijet/599150/kurz-eu-treba-da-prekine-pregovore-i-uvede-sankcije-ankari
https://avaz.ba/globus/svijet/599150/kurz-eu-treba-da-prekine-pregovore-i-uvede-sankcije-ankari
2014-04-11
debotoijusto wrote:PREDSJEDNIK Zoran Milanović je u današnjem novom napadu na sve i svakoga između ostalog je napao i pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova Višnju Ljubičić koja je jučer poručila kako je Milanovićev verbalni napad na zastupnice Marijanu Puljak i Daliju Orešković seksizam.
"Drago mi je da se javila pravobraniteljica ... Kako se ono zove? Ne znate..eto... Izabrana je krajem 11. mjeseca 2011., par tjedana nakon što sam ja postao premijer. Ona je osam godina radila taj posao, ali ja ne znam kako se ta osoba zove. To sve govori. Imala je osam godina mandata, u prosincu 2019. dobila je još osam godina mandata, o vašem trošku", rekao je Milanović.
ovi je puka ka kokica
debo, evo možeš ti biti pravobranitelja za jednakost spolova ako ova abdicira ;)
2015-08-06
epikur37 wrote:debotoijusto wrote:PREDSJEDNIK Zoran Milanović je u današnjem novom napadu na sve i svakoga između ostalog je napao i pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova Višnju Ljubičić koja je jučer poručila kako je Milanovićev verbalni napad na zastupnice Marijanu Puljak i Daliju Orešković seksizam.
ovi je puka ka kokica
debo, evo možeš ti biti pravobranitelja za jednakost spolova ako ova abdicira ;)
drugu ces pismu pivat kad se sirokim mlazom popisa na dodika
2014-04-12
Similar topics
» Trogrlic:'Dosta je bilo.Neka Zoki i Plenki sjednu za stol.Ovako izgledamo kao Srbija kojoj smo se rugali
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Iranskom narodu je dosta islamskog režima u Teheranu
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
» Hrvatska pripada zapadnom svijetu, neće nam Srbija docirati
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Iranskom narodu je dosta islamskog režima u Teheranu
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
» Hrvatska pripada zapadnom svijetu, neće nam Srbija docirati
Page 1 of 1