Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP
Paracitirao...niels wrote:U 14 sam te paracitirao, kasnije je sitting napravio c/p, u 18:22 i ja. Paracitat i citat u suštini u odnosu sekte prema javnosti ne mijenja ništa.
Naravno da se nisi osvrnuo komentarom na vlastitu rečenicu s kojom se praktički hvališ da zastrašujete u javnom prostoru sve koji bi polemizirali.
Ali NH i nije više tema mojih zadnjih upisa, već ti. Najveći je poraz kad ti više nepovezanih ljudi veli da si trol, kao notornu činjenicu, s kojim se uopće ne vrijedi raspravljati, a ti tvrdoglavo briljantno dokazuješ koliko su samo u pravu.
Ovo boldano je još jedna u nizu tvojih laži. Nigdje nisam pisao o nikakvom zastrašivanju, nego sam pisao o tome da uslijed pravomoćnih sudskih presuda zbog kaznenog djela klevete novinari i poznate osobe više ne rade takve stvari. Uvijek je nagore kad udariš po novčaniku.
Jedna stvar su klevete i laži, druga stvar pisati protiv nekog jer nitko ne brani da pričaš protiv bilo koga, dok to nisu klevete i laži. Ponovit ću ti još jednom, ja sam pisao o klevetama i lažima, ti si moj upis prepravio. Falsifikator i lažov. Brzo si se otkrio...
A sad djedice odi spavati, nije dobro u tvojim godinama do 1:30 visi na forumu kao prošlu noć, pardon jutro.
Guest- Guest
ne trudi se, niels.niels wrote:U 14 sam te paracitirao, kasnije je sitting napravio c/p, u 18:22 i ja. Paracitat i citat u suštini u odnosu sekte prema javnosti ne mijenja ništa.
Naravno da se nisi osvrnuo komentarom na vlastitu rečenicu s kojom se praktički hvališ da zastrašujete u javnom prostoru sve koji bi polemizirali.
Ali NH i nije više tema mojih zadnjih upisa, već ti. Najveći je poraz kad ti više nepovezanih ljudi veli da si trol, kao notornu činjenicu, s kojim se uopće ne vrijedi raspravljati, a ti tvrdoglavo briljantno dokazuješ koliko su samo u pravu.
ovo je ponavljanje stare amperove, miionijeve, iliti andreasove strategije u kojoj, kad se uvalja u vlastite gluposti k'o pile u kučine bombardira sugovornika ogromnim količinama novih gluposti i idiotarija ne bi li kroz iscrpljivanje tim glupostima i idiotarijama natjerao sugovornika da se povuče. to je algoritam po kojem funkcionira.
kad naiđe na sugovornike koji ga ubijaju argumentim, onda ih stavi na ignore tako da ne odgovara izravno na upise, nego u duhu vlastitog modusa operandi štanca postove u kojima je više nego razvidno da je pročitao sve upise članova foruma koji su mu kao na ignore.
sitting_bull-
2015-09-28
niels likes this post
Amper, želim ti moje godine.
A onda ćeš otkriti da spavanje i nije tako važno kao što misliš sada da jest. Stari ljudi uopće ne spavaju, iako drijemamo non-stop.
Da, moram se složiti s kolegama, nisi baš neobičan profilu, ali jesi kao zelot. Sve više i više inzistiraš na nebitnim detaljima, kako se generalni tijek rasprave odvija nepovoljno po tebe i očajnički se nadaš da ćeš ogaditi raspravu dovoljno da te se ostavi na miru. :)
No dobro, svatko se razvija u smjeru koji odabere, ali velim ti - nije dobar znak da ti u jednom trenutku ama baš nitko više nije mogao dati podršku tvojim upisima, ne tebi, baš tvojim upisima.
Razmisli malo o tome do neke druge teme.
A onda ćeš otkriti da spavanje i nije tako važno kao što misliš sada da jest. Stari ljudi uopće ne spavaju, iako drijemamo non-stop.
Da, moram se složiti s kolegama, nisi baš neobičan profilu, ali jesi kao zelot. Sve više i više inzistiraš na nebitnim detaljima, kako se generalni tijek rasprave odvija nepovoljno po tebe i očajnički se nadaš da ćeš ogaditi raspravu dovoljno da te se ostavi na miru. :)
No dobro, svatko se razvija u smjeru koji odabere, ali velim ti - nije dobar znak da ti u jednom trenutku ama baš nitko više nije mogao dati podršku tvojim upisima, ne tebi, baš tvojim upisima.
niels-
2021-04-26
Doduse to smo culi i prosle godine..i mnogo puta ranije..ali sad se dovoljno puta ponovilo da uđe u anale i druge otvore
Guest- Guest
Jednostavnije je da ga stavite na ignore ko ja...probajte, opušta.
2 ujutro, ide na gore...niels wrote:Amper, želim ti moje godine.
O kakvoj podršci ti pišeš? Pa ja ne trebam da mi niche, brend ili baka skoče u pomoć kao tebi dvije mamićeve izdrkotine koje i nakon pravomoćne sudske presude tvrde da njihov Mamić nije kriv.
Uostalom, ovaj forum, bar ovaj dio o sportu i nogometu sigurno nije forum gdje se argumentirano raspravlja, nego se ljudi uglavnom sprdaju, trolaju. i podjebavaju. Ako to ne vidiš, onda si malo toga naučio u svom dugom životu.
Guest- Guest
"Naravno da se nisi osvrnuo komentarom na vlastitu rečenicu s kojom se praktički hvališ da zastrašujete u javnom prostoru sve koji bi polemizirali."Giorgio wrote:Ovo boldano je još jedna u nizu tvojih laži - Amper ljeto 2021.
Ovo je bio upis na koji sam odgovarao.
Ako nađeš ovakvu moju rečenicu, ja ti garantiram da ću se ja obrisati s ovog foruma i nikad više slično nećeš pročitati. Bar ne od mene
Guest- Guest
Al' nije od Foremana ...
Zeko-
2015-08-26
ne odustaje amper nikada ma koliko god u krivu bio.Andreas Goldberger wrote:2 ujutro, ide na gore... :lol!:niels wrote:Amper, želim ti moje godine.
O kakvoj podršci ti pišeš? Pa ja ne trebam da mi niche, brend ili baka skoče u pomoć kao tebi dvije mamićeve izdrkotine koje i nakon pravomoćne sudske presude tvrde da njihov Mamić nije kriv. :bball:
Uostalom, ovaj forum, bar ovaj dio o sportu i nogometu sigurno nije forum gdje se argumentirano raspravlja, nego se ljudi uglavnom sprdaju, trolaju. i podjebavaju. Ako to ne vidiš, onda si malo toga naučio u svom dugom životu. :pivo:
u svom autističnom svijetu ne vidi i ne osjeća ništa drugo osim vlastitog doživljaja svijeta i tko taj svijet ne uvažava, koliko god on iracionalan bio, tim gore po njega.
tako drug amper u jednoj rečenici kaže:
" ovaj forum, bar ovaj dio o sportu i nogometu sigurno nije forum gdje se argumentirano raspravlja, nego se ljudi uglavnom sprdaju, trolaju. i podjebavaju"
po konstrukciji rečenice ispada kako drug amper nije u toj skupini ljudi.
je, ali u sljedećoj rečenici bez imali zadrške sugovorniku za kojeg tvrdi kako je 82-njak napiše:
"Ako to ne vidiš, onda si malo toga naučio u svom dugom životu. :pivo:"
naravno, njegov kućni odgoj nema opcije u kojima postoji dosljednost, ili ikakav respect prema starijima niti uvažavanje onoga što mu stariji pišu - sve se to odbija od stijenki autistične aure iza koje se skriva.
zato je sasvim normalno u njegovim upisima da u jednoj rečenici proziva i osuđuje, a u drugoj bez suzdržavanja i argumenata i samo na osnovu animoziteta izgrađenog prema sugovornicima koji ga manje-više redom "ubijaju" u argumentiranoj raspravi ispaljuje salve uvreda.
činjenice lako vidljive u samo jednom jedinom upisu.
kako ne bi sve otišlo do freuda i natrag, u amperovom stilu ću poslati poruku amperu: budi fin, pička mu materina!
sitting_bull-
2015-09-28
niels likes this post
bože dragi može li porći jedan dan bez sramoćenja tovara
End- Posts : 21177
2015-08-25
a e.fridrih-niche wrote:Amper je jači od Joe Fraziera!
:D
amper ima pamet za svaku glupost.
sitting_bull-
2015-09-28
Sprdamo se, i to dobro. :)
Ali katkada i raspravljamo. I to je dobro.
Ali katkada i raspravljamo. I to je dobro.
niels-
2021-04-26
Boze dragi forumska gerijatrija prica o likovima koji su se tukli u paleozoiku
Guest- Guest
Giorgio wrote:Boze dragi forumska gerijatrija prica o likovima koji su se tukli u paleozoiku
Naravno.
Ali su se tukli muški i dobro…pogledaj snimku Ali-Fraizer iz MSG, nikada nećeš više htjeti gledati onog glumčića Joshuu kako boksa 10 rundi i ulazi 15 minuta u ring.
Od današnjeg boksa valja jedino Cigo i Wilderov udarac.
niels-
2021-04-26
Ili što je Foreman napravio Fraizeru.
Mili Bože, bio je autsajder na kladionicama.
I kako je Ali s slomljenom čeljusti boksao protiv ljudeskare Kena Nortona (ako ste gledali “Madingo”, niste ga mogli omanuti).
I najbolji meč Alija ikada, onaj o kojem se skoro nikada ne priča - kad je pobijedio opakog Sonnyija Listona i postao prvak.
Teškaški boks od Lennoxa Lewisu do Cige je crna rupa.
Mili Bože, bio je autsajder na kladionicama.
I kako je Ali s slomljenom čeljusti boksao protiv ljudeskare Kena Nortona (ako ste gledali “Madingo”, niste ga mogli omanuti).
I najbolji meč Alija ikada, onaj o kojem se skoro nikada ne priča - kad je pobijedio opakog Sonnyija Listona i postao prvak.
Teškaški boks od Lennoxa Lewisu do Cige je crna rupa.
niels-
2021-04-26
Princ od Čaira wrote:Jesi li ikad boksovao?
Ne, ali gledao sam sve te mečeve, pa Parlova (u BG je imao svoje najvažnije i najbolje mečeve), Beneša, itd. itd.
Ako bi meč bio u Americi, budan cijelu noć, do 5, a onda na posao :)
niels-
2021-04-26
niels wrote:Princ od Čaira wrote:Jesi li ikad boksovao?
Ne, ali gledao sam sve te mečeve, pa Parlova (u BG je imao svoje najvažnije i najbolje mečeve), Beneša, itd. itd.
Ako bi meč bio u Americi, budan cijelu noć, do 5, a onda na posao :)
Zato i lupaš vezano za Joshuu…
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP