Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP
niels wrote:Andreas Goldberger wrote:Ma da, ja sam poceo o sekti, NH i svastici na Poljudu na ovoj temi...Princ od Čaira wrote:Od silnog baljezganja čmarpera kojim je kontaminirao i ovu temu, prošlo je ispod radara pišanje Španaca po kozojebima.
Nisi, ali upinješ se da ju ugasiš.
Ako je to neki tabu o kojem se ne smiju postavljati pitanja, pa napiši tako. Taman posla da dolazim ovdje i da te uznemiravam. :)
Smiri se malo, kakvo uznemiravanje na ovom forumu?!?
Samo navodim činjenicu da nisam ja skrenuo s teme, nego netko drugi.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:niels wrote:Evo ovako sumarno, jer se ponavljamo:
“Sekta” je kolokvijalni naziv za NH. Nije samo na ovom forumu, i ja ga sigurno nisam izmislio. Zašto vas tako zovu, to vi sebe morate zapitati, a ne mene.
Napad na djecu se dogodio, i to najoštrije osuđujem, bez “ali” i rezerve. To nije normalno, baš kao ni fizički napad na izbornika i bivšeg kapetana Vatrenih, verbalni napad na drugog bivšeg kapetana, i transparenti o sadašnjem kapetanu. Nipošto ne izjednačavam, a ni pravdam, ali nadam se da ćeš se složiti sa mnom da to nije normalno.
Ne, iako jest istina da su klubovi vani dionička društva, uglavnom imaju većinskog vlasnika koji ima kapital da financira ambicija kluba i navijača. U Hajduku nema tog faktora.
Veliš da “se nitko više ne usuđuje klevetati i izgovarati/pisati protiv NH”, a istovremeno puna usta demokratičnosti, tribina na koja nitko ne dolazi, inkluzivnosti, tolerancije prema drukčijim razmišljanjima i promišljanjima Hajduka, hrvatskog nogometa i društva.
Poznati način stavljanja riječi u usta. Ja ovo boldano pod navodnicima nisam rekao.
Jedna stvar je pričati protiv nekoga, jer nije ni NH niti ljudi na funkcijama nisu svete krave da ne možeš reći nešto protiv njih. No klevete i laži su sasvim druga stvar, to je na kraju krajeva i kazneno djelo.
Još jedna laž da tribine nije nitko dolazio, redovito je bilo mnogi ljudi na tribinama, znam to osobno jer sam i bio na nekoliko.
A kao ne trpiš laži... :tu: :pivo:
pazi forumskog idiota kako sam sebe pokušava opravdati!
evo, za usporedbu, c/p iz njegovog upisa nekoliko postova iznad:
Nitko više od poznatih osoba, a pogotovo novinara se više ne usuđuje klevetati i izgovarati/pisati laži, tako da danas laži možeš pročitati jedino nebitnim fejs grupama (iako, i Jastog je još u sudskom postupku zbog istog) i još nebitnijim forumima poput ovog gdje obitavaju razni trolovi. Keep going.
kao i obično, forumski se idiot uhvati za neku riječ, ili formu pisanja kako bi trolao po svojem.
mali sektaški goebels.
sitting_bull-
2015-09-28
niels likes this post
trademark potez tovara, tako je to kad ga razvalis argumentima
jos samo da se pocne hvatati na pravopis i gramatiku, iako je polupismen
jos samo da se pocne hvatati na pravopis i gramatiku, iako je polupismen
End- Posts : 21177
2015-08-25
uskoro ce niels na block listu
skuzio je tovar bolje ignorirati nego biti osramocen i nasamaran
pussycat
2015-08-25
niels likes this post
Andreas Goldberger wrote:
Nitko više od poznatih osoba, a pogotovo novinara se više ne usuđuje klevetati i izgovarati/pisati laži, tako da danas laži možeš pročitati jedino nebitnim fejs grupama (iako, i Jastog je još u sudskom postupku zbog istog) i još nebitnijim forumima poput ovog gdje obitavaju razni trolovi. Keep going.
Eto amper, toliko o “stavljanju riječi u usta”.
Kužim ja da ne čitaš druge (kad me pitaš za gostovanja reprezentacije na Poljudu). Ali ti više ne znaš ni što si ti napisao. :)
niels-
2021-04-26
Ah, sitting bull je bio brži.
Eto karme ljudi ti čitaju upise, a ti sam ne znaš što si nadrljao. :)
Eto karme ljudi ti čitaju upise, a ti sam ne znaš što si nadrljao. :)
niels-
2021-04-26
niels wrote:Andreas Goldberger wrote:
Kužim ja da ne čitaš druge (kad me pitaš za gostovanja reprezentacije na Poljudu). Ali ti više ne znaš ni što si ti napisao. :)
Zasto si iz mog citata otkinuo rijec "lazi" koja daje sasvim drugacije znacenje.
Guest- Guest
neka netko koga ovaj idiot nije blokirao javi budaletini kako je c/p njegova upisa neizmjenjen i vjerna preslika njegova teksta.Andreas Goldberger wrote::D:niels wrote:Andreas Goldberger wrote:
Nitko više od poznatih osoba, a pogotovo novinara se više ne usuđuje klevetati i izgovarati/pisati laži, tako da danas laži možeš pročitati jedino nebitnim fejs grupama (iako, i Jastog je još u sudskom postupku zbog istog) i još nebitnijim forumima poput ovog gdje obitavaju razni trolovi. Keep going. :pivo:
Zasto si iz mog citata otkinuo rijec "lazi" koja daje sasvim drugacije znacenje. :bball:
starije forumaše koji ampera znaju dok je još pisao pod miroljubivim i ljubavlju ispunjenim nickom koji nikada nije asocirao na nekakve podjele (posebice na recimo one sjeverno, ili južno od svetog roka), premda je glasio "miioni", iliti "mi i oni", čak ni ovaj malo stariji (na žalost jednako, ili još više zaglupljen) amper, iliti sada andreas goldberger ne može uvjeriti kako je promijenio ćud.
jer, ako laže koza, ne laže rog.
treba samo pročitati što koza piše.
sitting_bull-
2015-09-28
Tominjo and niels like this post
A možda Amper samo voli stare Floyde...
Us and Them je legendarna pisma...
:D
Us and Them je legendarna pisma...
:D
Guest- Guest
Čekamo cjenjenog 82-njaka da nam pojasni zašto je prilikom citiranja (") izbrisao riječ "laži" i dodao riječ "protiv"...Andreas Goldberger wrote:niels wrote:Evo ovako sumarno, jer se ponavljamo:
“Sekta” je kolokvijalni naziv za NH. Nije samo na ovom forumu, i ja ga sigurno nisam izmislio. Zašto vas tako zovu, to vi sebe morate zapitati, a ne mene.
Napad na djecu se dogodio, i to najoštrije osuđujem, bez “ali” i rezerve. To nije normalno, baš kao ni fizički napad na izbornika i bivšeg kapetana Vatrenih, verbalni napad na drugog bivšeg kapetana, i transparenti o sadašnjem kapetanu. Nipošto ne izjednačavam, a ni pravdam, ali nadam se da ćeš se složiti sa mnom da to nije normalno.
Ne, iako jest istina da su klubovi vani dionička društva, uglavnom imaju većinskog vlasnika koji ima kapital da financira ambicija kluba i navijača. U Hajduku nema tog faktora.
Veliš da “se nitko više ne usuđuje klevetati i izgovarati/pisati protiv NH”, a istovremeno puna usta demokratičnosti, tribina na koja nitko ne dolazi, inkluzivnosti, tolerancije prema drukčijim razmišljanjima i promišljanjima Hajduka, hrvatskog nogometa i društva.
Poznati način stavljanja riječi u usta. Ja ovo boldano pod navodnicima nisam rekao.
Jedna stvar je pričati protiv nekoga, jer nije ni NH niti ljudi na funkcijama nisu svete krave da ne možeš reći nešto protiv njih. No klevete i laži su sasvim druga stvar, to je na kraju krajeva i kazneno djelo.
Još jedna laž da tribine nije nitko dolazio, redovito je bilo mnogi ljudi na tribinama, znam to osobno jer sam i bio na nekoliko.
A kao ne trpiš laži...
Guest- Guest
cmarper imas porukusitting_bull wrote:neka netko koga ovaj idiot nije blokirao javi budaletini kako je c/p njegova upisa neizmjenjen i vjerna preslika njegova teksta.Andreas Goldberger wrote:niels wrote:Andreas Goldberger wrote:
Zasto si iz mog citata otkinuo rijec "lazi" koja daje sasvim drugacije znacenje.
starije forumaše koji ampera znaju dok je još pisao pod miroljubivim i ljubavlju ispunjenim nickom koji nikada nije asocirao na nekakve podjele (posebice na recimo one sjeverno, ili južno od svetog roka), premda je glasio "miioni", iliti "mi i oni", čak ni ovaj malo stariji (na žalost jednako, ili još više zaglupljen) amper, iliti sada andreas goldberger ne može uvjeriti kako je promijenio ćud.
jer, ako laže koza, ne laže rog.
treba samo pročitati što koza piše.
2015-08-25
Hej endiću, hvala.End wrote:
cmarper imas poruku
Evo link s stranice gdje su upisi:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t45903p660-kvalifikacije-za-sp
Na ovoj stranici je moj upis i upis kolege nielsa
Andreas Goldberger:"Nitko više od poznatih osoba, a pogotovo novinara se više ne usuđuje klevetati i izgovarati/pisati laži"
Niels:"Veliš da “se nitko više ne usuđuje klevetati i izgovarati/pisati protiv NH”
Pričati/pisati protiv nekog legitimno. I nije kazneno djelo. S druge strane pričati/pisati laži je čista kleveta, kazneno djelo protiv kojih NH ima pravomoćne sudske presude.
Guest- Guest
A čuj glupana: "82-njaka" Kaj je to 82-njak? Kako to prevesti na hrvatski?
Zeko-
2015-08-26
njak ti je onomatopeja za glasanje magarca.Zeko wrote:A čuj glupana: "82-njaka" Kaj je to 82-njak? Kako to prevesti na hrvatski?
drugi je izraz revanje.
amper se glasa sa 82 njaka.
sitting_bull-
2015-09-28
Andreas Goldberger wrote:Hej endiću, hvala.End wrote:
cmarper imas poruku
Evo link s stranice gdje su upisi:
https://www.ex-iskon-pleme.com/t45903p660-kvalifikacije-za-sp
Na ovoj stranici je moj upis i upis kolege nielsa
Andreas Goldberger:"Nitko više od poznatih osoba, a pogotovo novinara se više ne usuđuje klevetati i izgovarati/pisati laži"
Niels:"Veliš da “se nitko više ne usuđuje klevetati i izgovarati/pisati protiv NH”
Pričati/pisati protiv nekog legitimno. I nije kazneno djelo. S druge strane pričati/pisati laži je čista kleveta, kazneno djelo protiv kojih NH ima pravomoćne sudske presude.
Ama čovječe pročitaj moj upis ovdje u 18:22, doslovce sam ostavio cijeli pasus tvog teksta i ja i sitting.
Ne mogu vjerovati da itko može biti toliko i glup i uporan u svojoj gluposti.
Pa radiš medvjeđu uslugu NH kad ovako “argumentiraš”.
niels-
2021-04-26
Hahaha...niels wrote:
Ama čovječe pročitaj moj upis ovdje u 18:22, doslovce sam ostavio cijeli pasus tvog teksta i ja i sitting.
Tipičan ti. Kreneš umiljato, pa završiš s uvredama. Tko te ne zna kumerle, skupo bi te platio.
Kad sam ti napisao da mi stavljaš riječi u usta, odgovarao sam na tvoj post napisan u 14:29.
Aj sad pronađi svoj post koji si napisao u 14:29 pa se javi.
Btw. ne brini, NH nema nikakve šteta niti koristi ma što ja ili bilo tko tu na ovom forumu napiše...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Hahaha...niels wrote:
Tipičan ti. Kreneš umiljato, pa završiš s uvredama. Tko te ne zna kumerle, skupo bi te platio.
Kad sam ti napisao da mi stavljaš riječi u usta, odgovarao sam na tvoj post napisan u 14:29.
Btw. ne brini, NH nema nikakve šteta niti koristi ma što ja ili bilo tko tu na ovom forumu napiše...
Amper, napravi uslugu sebi, ostalima, NH, Hajduku, hrvatskom nogometu, nogometu općenito, sportu, gradu i selu, Zemlji i svemiru…
nastavimo o temi (kvalifikacije za SP).
Jest, ja sam počeo o NH. Ali sad mi je neugodno zbog tebe, pače osjećam susramlje. :)
I ne može te nitko ovdje uvrijediti ni poniziti kao što ti sam sebi radiš s svakim svojim upisom.
niels-
2021-04-26
Gledaj, meni je nebitno što ti pišeš o meni. Jebe mi se.niels wrote:Andreas Goldberger wrote:
Hahaha...
Amper, napravi uslugu sebi, ostalima, NH, Hajduku, hrvatskom nogometu, nogometu općenito, sportu, gradu i selu, Zemlji i svemiru…
nastavimo o temi (kvalifikacije za SP).
Jest, ja sam počeo o NH. Ali sad mi je neugodno zbog tebe, pače osjećam susramlje. :)
I ne može te nitko ovdje uvrijediti ni poniziti kao što ti sam sebi radiš s svakim svojim upisom.
Jedan trol više-manje, a u pravilu se ne osvrćem na takve kao ti tu na ovom forumu.
S tobom sam tu ušao u raspravu ne zbog tvojih upisa o NH, Hajduku, Torcidi, nego zbog onog da ne trpiš laži. Tek tako da kroz nekoliko pitanja izvučem poneku laž.
Nego, sad bi se vratio na temu kad sam te pitao da citiraš svoj post koji si napisao u 14:29.
Stavio si mi riječi u u usta, citirao me i promijenio moj upis. To je ok, to sve govori o tebi, kao i to što su odmah u tvoju obranu skočili dva tipa koja podržavaju pravomoćno osuđenog kriminalca koji je pobjegao u drugu državu.
Ako ne želiš citirati svoj post koji si napisao danas u 14:29, i muški odgovoriti ( ovdje je “muški” karakterna osobina, a ne spol) zašto si citiranjem brisao i dodavao riječi u moj upis, ja ti neću zamjeriti. Opraštam ti ionako.
Guest- Guest
U 14 sam te paracitirao, kasnije je sitting napravio c/p, u 18:22 i ja. Paracitat i citat u suštini u odnosu sekte prema javnosti ne mijenja ništa.
Naravno da se nisi osvrnuo komentarom na vlastitu rečenicu s kojom se praktički hvališ da zastrašujete u javnom prostoru sve koji bi polemizirali.
Ali NH i nije više tema mojih zadnjih upisa, već ti. Najveći je poraz kad ti više nepovezanih ljudi veli da si trol, kao notornu činjenicu, s kojim se uopće ne vrijedi raspravljati, a ti tvrdoglavo briljantno dokazuješ koliko su samo u pravu.
Naravno da se nisi osvrnuo komentarom na vlastitu rečenicu s kojom se praktički hvališ da zastrašujete u javnom prostoru sve koji bi polemizirali.
Ali NH i nije više tema mojih zadnjih upisa, već ti. Najveći je poraz kad ti više nepovezanih ljudi veli da si trol, kao notornu činjenicu, s kojim se uopće ne vrijedi raspravljati, a ti tvrdoglavo briljantno dokazuješ koliko su samo u pravu.
niels-
2021-04-26
sitting_bull wrote:njak ti je onomatopeja za glasanje magarca.Zeko wrote:A čuj glupana: "82-njaka" Kaj je to 82-njak? Kako to prevesti na hrvatski?
drugi je izraz revanje.
amper se glasa sa 82 njaka.
Vidiš to mi je promaklo ... Amper je malo magare iliti tovar koji se glasa sa 82 njaka ... Jebote, smijem se već pol sata ...
Zeko-
2015-08-26
Paracitirao...niels wrote:U 14 sam te paracitirao, kasnije je sitting napravio c/p, u 18:22 i ja. Paracitat i citat u suštini u odnosu sekte prema javnosti ne mijenja ništa.
Ovo boldano je još jedna u nizu tvojih laži. Nigdje nisam pisao o nikakvom zastrašivanju, nego sam pisao o tome da uslijed pravomoćnih sudskih presuda zbog kaznenog djela klevete novinari i poznate osobe više ne rade takve stvari. Uvijek je nagore kad udariš po novčaniku.
Jedna stvar su klevete i laži, druga stvar pisati protiv nekog jer nitko ne brani da pričaš protiv bilo koga, dok to nisu klevete i laži. Ponovit ću ti još jednom, ja sam pisao o klevetama i lažima, ti si moj upis prepravio. Falsifikator i lažov. Brzo si se otkrio...
A sad djedice odi spavati, nije dobro u tvojim godinama do 1:30 visi na forumu kao prošlu noć, pardon jutro.
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016