New China TV: China-constructed Peljesac Bridge progressing at speed in Croatia
Page 38 of 52
Page 38 of 52 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 45 ... 52
Re: New China TV: China-constructed Peljesac Bridge progressing at speed in Croatia
Lako je kad se osjeca duznim:)Eroo wrote:Zahvali se informatoru s jednom dobrom večerom i buteljom vina.dijagram wrote:Po planu.
Kako su i rekli, zadnji ce biti izmedju 8 i 9
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: New China TV: China-constructed Peljesac Bridge progressing at speed in Croatia
Zahvali se mu i u moje ime.dijagram wrote:Lako je kad se osjeca duznim:)Eroo wrote:Zahvali se informatoru s jednom dobrom večerom i buteljom vina.dijagram wrote:Po planu.
Ima veliki pozdrav od mene i čestitke za uspješan završetak.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Između S6 i S7 ide konačno zavarivanje, a između S7 i S8 je završni segment podignut.
2016-07-22
Na S9 je postavljen zadni (10.-i) par zatega.
Eroo wrote:Zahvali se mu i u moje ime.dijagram wrote:Lako je kad se osjeca duznim:)Eroo wrote:Zahvali se informatoru s jednom dobrom večerom i buteljom vina.dijagram wrote:Po planu.
Ima veliki pozdrav od mene i čestitke za uspješan završetak.
dijagram-
2015-08-09
Izgleda da je sjeo odprve? Već ga zavaruju.
Pošto se projekt završava moram se i ja dotjerat za slavlje,
još samo leptir mašna i slavlje može početi...
još samo leptir mašna i slavlje može početi...
2016-07-22
Prepreme na S-9 S-10
Uskoro ce i predzadnji gore
Ero ko Tin Ujevic, mozda i jest:)
dijagram-
2015-08-09
Valjda i jesmo neki rod.dijagram wrote:Prepreme na S-9 S-10
Inače, ja mislim da će se prije 28.-og spojiti.
Kao da imaju bolji sistem za pripremu upasnog.
Onaj jučer je odprve sjeo na svoje mjesto.
2016-07-22
Oni sami zadaju neki rok, a onda ga realiziraju ranije.Eroo wrote:Valjda i jesmo neki rod.dijagram wrote:Prepreme na S-9 S-10
Tako stalno ide, od pocetka:)
Brzo ce podici i ova dva i ostaje puno zavarivanja.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Oni sami zadaju neki rok, a onda ga realiziraju ranije.Eroo wrote:Valjda i jesmo neki rod.dijagram wrote:Prepreme na S-9 S-10
Tako stalno ide, od pocetka:)
Brzo ce podici i ova dva i ostaje puno zavarivanja.
Slično kao u sportskim utrkama bilo koje vrste.
Najprije se postavi cilj, olimpijske norme i slično, a onda se na treningu postigne svjetski rezultat.
Postavljene rokove uvijek malo nategnemo i inače.
2016-07-22
PS:
Zadat rok mora pokriti i nepredviđene situacije, koje mogu izvođenje nekog posla usporiti,
ali si još uvijek u okviru postavljenog roka. Ako bi postavili realan rok i toga presegli,
onda uvijek moramo pisati nekakvapisma i objašnjavati zašto je do toga došlo.
S malo nategnutim rokom se izbjegne ono poznato:
- Tko je kriv, tko je kriv, ja nisam, on je kriv, ti si kriv itd..
Zadat rok mora pokriti i nepredviđene situacije, koje mogu izvođenje nekog posla usporiti,
ali si još uvijek u okviru postavljenog roka. Ako bi postavili realan rok i toga presegli,
onda uvijek moramo pisati nekakvapisma i objašnjavati zašto je do toga došlo.
S malo nategnutim rokom se izbjegne ono poznato:
- Tko je kriv, tko je kriv, ja nisam, on je kriv, ti si kriv itd..
2016-07-22
2016-07-22
Malo sam osvijetlio unutrašnjost...vidim sistem uzdužnih i poprečnih rebara.Veoma promišljeno!
Sad mi je jasan i način spajanja između segmenata , kao i povezanost istih sa zategama.
Kad imaš ovo riješeno, ostalo postane samo po sebi razumljivo..piloni, stubovi, temeljenje...
Sad mi je jasan i način spajanja između segmenata , kao i povezanost istih sa zategama.
Kad imaš ovo riješeno, ostalo postane samo po sebi razumljivo..piloni, stubovi, temeljenje...
2016-07-22
dijagram-
2015-08-09
kod spajanja se koriste spojnice u profilu rebara i brzo se njima spoje segmenti, a onda vare po cijelom rubu obostranoEroo wrote:Malo sam osvijetlio unutrašnjost...vidim sistem uzdužnih i poprečnih rebara.Veoma promišljeno!
ne znam spajaju li spojnicama svako rebro ili sluze samo za brzi prihvat i centriranje
vidio sam par postavljen i zavaren duljine cca 100 cm
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:kod spajanja se koriste spojnice u profilu rebara i brzo se njima spoje segmenti, a onda vare po cijelom rubu obostranoEroo wrote:Malo sam osvijetlio unutrašnjost...vidim sistem uzdužnih i poprečnih rebara.Veoma promišljeno!
ne znam spajaju li spojnicama svako rebro ili sluze samo za brzi prihvat i centriranje
vidio sam par postavljen i zavaren duljine cca 100 cm
Zanimam me koliko pilota ima pod onim srednjim stubom sa pilonom?
Koji je profil (fi) i po mogućnosti i na kolikom su razmaku (1,5 i pilota ili 2,5 fi?)
Ako slučajno imaš taj podatak.
PS: Spojnice o kojima govoriš bi trebale biti "montažne", fiksiraju položaj i nisu nosive.
2016-07-22
PS: Spojnice o kojima govoriš bi trebale biti "montažne", fiksiraju položaj i nisu nosive.
da, tako sam i mislio, za brzo povezivanje i centriranje prije varenja spojeva.
da, tako sam i mislio, za brzo povezivanje i centriranje prije varenja spojeva.
dijagram-
2015-08-09
S-7 i S-8 imaju po 20 pilota
rasporedjeni u obliku 4x5
naglavnica je 23x29 metara
polozaj aksijalne osi pilota je 2,5 metara od ruba naglavnice
ostali su simetricno rasporedjeni na 6 metara razmaka osovinski (pravilan raspored)
Promjer pilota je 200 cm
debljina stijenke gornji dio 60 mm donji nesto slabiji, ne sjecam se podatka tocno(tako je i s ostalim pilotima)
rasporedjeni u obliku 4x5
naglavnica je 23x29 metara
polozaj aksijalne osi pilota je 2,5 metara od ruba naglavnice
ostali su simetricno rasporedjeni na 6 metara razmaka osovinski (pravilan raspored)
Promjer pilota je 200 cm
debljina stijenke gornji dio 60 mm donji nesto slabiji, ne sjecam se podatka tocno(tako je i s ostalim pilotima)
dijagram-
2015-08-09
Page 38 of 52 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 45 ... 52
Similar topics
» New bridge linking Split and Kaštela to be constructed by Pelješac Bridge company
» For China, a Bridge Over the Adriatic Is a Road Into Europe
» Croatia Airlines makes first-ever flight to China
» Meanwhile in China...
» Made in China‘ propada!
» For China, a Bridge Over the Adriatic Is a Road Into Europe
» Croatia Airlines makes first-ever flight to China
» Meanwhile in China...
» Made in China‘ propada!
Page 38 of 52