New China TV: China-constructed Peljesac Bridge progressing at speed in Croatia
Page 13 of 52
Page 13 of 52 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 32 ... 52
Re: New China TV: China-constructed Peljesac Bridge progressing at speed in Croatia
i kretenčino smrdljiva, udbaška. metlci imaju standard 9001, hrana ide s 14
budaletino partijska
budaletino partijska
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: New China TV: China-constructed Peljesac Bridge progressing at speed in Croatia
Postoje i karbonska vlakna, staklena vlakna ...i boli me qratc kako ih izrađuju.
Postoje njihove karakteristike (građevinske oznake), koje mi trebaju kod projektiranja i to je sve. Ostalo treba onima koji izvode zavarivanje...no to se ne radi kod karbonskih i staklenih vlakana...ali su u svakom slučaju dobra zamjena za čelik.
Postoje njihove karakteristike (građevinske oznake), koje mi trebaju kod projektiranja i to je sve. Ostalo treba onima koji izvode zavarivanje...no to se ne radi kod karbonskih i staklenih vlakana...ali su u svakom slučaju dobra zamjena za čelik.
kretenčino udbaška, pitao sam te za standard.
daj mi iso oznaku.
ja sam po iso standadu položio SCC u njemačkoj.
zahvaljujući ISO ne moam nigdje više polagati.
zanima me oznaka standada.
može i ameički ANSI
sajlaa je od ????
mi strojai koistimo kevlar otprilike kada su te mobiliziali u udbu, pol stoljeća.
daj mi iso oznaku.
ja sam po iso standadu položio SCC u njemačkoj.
zahvaljujući ISO ne moam nigdje više polagati.
zanima me oznaka standada.
može i ameički ANSI
sajlaa je od ????
mi strojai koistimo kevlar otprilike kada su te mobiliziali u udbu, pol stoljeća.
2014-12-30
Pomiješaočovjek građevinske propise i standarde. Propisi su europski, a nazivi standarda
nose oznaku države u kojoj oni važe. USA, naravno ima svoje propise i standarde.
Kad sam prvi put radio za njih dobio sam njihov "Manuels...", u kojem imaš sve što ti treba
kod građevinskog projektiranja, uključujući i standarde. Kad sam radio s Austrijcima
dobio sam nekoliko knjiga s propisima i njihovim standardima, s Talijanima isto...
Neke države, na primjer, nemaju potres pa se s time i ne bave posebno.
Austrijci su dugo potpuno zanemarivali potres, jer ga imaju samo u južnim pokrajinama, a to nije Beč.
nose oznaku države u kojoj oni važe. USA, naravno ima svoje propise i standarde.
Kad sam prvi put radio za njih dobio sam njihov "Manuels...", u kojem imaš sve što ti treba
kod građevinskog projektiranja, uključujući i standarde. Kad sam radio s Austrijcima
dobio sam nekoliko knjiga s propisima i njihovim standardima, s Talijanima isto...
Austrijci su dugo potpuno zanemarivali potres, jer ga imaju samo u južnim pokrajinama, a to nije Beč.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
a ketenčino nepismena i staklena i kabonska vlakna se vare. indukcijskim postupkom.
glupi udbaš sa mješalice.
2014-12-30
Cemu to vrijedjanje. Koji ti je kuracveber wrote:a ketenčino nepismena i staklena i kabonska vlakna se vare. indukcijskim postupkom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ne seri.Eroo wrote:Pomiješaočovjek građevinske propise i standarde. Propisi su europski, a nazivi standarda
niti se izvlači.
bilo kojem strojau, ako velim da tebam M6 pitat će me standardni ili imbus?
daj mi iso standard pod kojim brojem ću ga naći?
ako nije standard vozi za ecegovinu
veber-
2014-12-30
Ringo10 wrote:Cemu to vrijedjanje. Koji ti je kuracveber wrote:a ketenčino nepismena i staklena i kabonska vlakna se vare. indukcijskim postupkom.
On tako priča, gnječ isto...
Težak život učini od ljudi svašta.
Ne zarezuj, pričaj kao da je sve normalno :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Za ono šta ih mi u građevinarstvu koristimo se ne vare.veber wrote:a ketenčino nepismena i staklena i kabonska vlakna se vare. indukcijskim postupkom.
Neznalico, imaju karakteristike slične kao čelična užad za prednapinjanje konstrukcija.
Dakle, neznalico, u mojoj struci se staklena i karnonska vlakna ne vare.
Ne petljaj se u građevinsku struku...
I da, i u njemačkoj se koriste propisi EUROCODE, i ne DIN.
Propisi su jedno, a standardi izrade nečega su drugo.
2016-07-22
Slučajno sam otvorio njegov komentar, inače je na ignore i ne otvaram.epikur37 wrote:Ringo10 wrote:Cemu to vrijedjanje. Koji ti je kuracveber wrote:a ketenčino nepismena i staklena i kabonska vlakna se vare. indukcijskim postupkom.
On tako priča, gnječ isto...
Težak život učini od ljudi svašta.
Ne zarezuj, pričaj kao da je sve normalno :)
Da se nije miješao u moju struku uopće ne bih odgovorio.
Ostalo može koliko hoće i što hoće, ne tangira me.
2016-07-22
bosanac pičaš gluposti.Eroo wrote:Za ono šta ih mi u građevinarstvu koristimo se ne vare.veber wrote:a ketenčino nepismena i staklena i kabonska vlakna se vare. indukcijskim postupkom.
Neznalico, imaju karakteristike slične kao čelična užad za prednapinjanje konstrukcija.
Dakle, neznalico, u mojoj struci se staklena i karnonska vlakna ne vare.
Ne petljaj se u građevinsku struku...
I da, i u njemačkoj se koriste propisi EUROCODE, i ne DIN.
Propisi su jedno, a standardi izrade nečega su drugo.
ako stakleno vlakno koistiš za prenos podataka variš ga indukcijski.
ako ga koristiš kao u bodogadnji, onda to ide malo dugačije.
ono o čemu misliš da imaš pojma, a nemaš ili su završeci pa se blindiaju ili su bypass.
u principu tvonica isporučuje dimenziju koja ti teba i onda skratiš.
mostovi, auti, elektrane. nebitno.
veber-
2014-12-30
Ne vrijeđa to mene, daleko od toga... Vrijeme uvijek pokaže koliko su neke laži imale smislaRingo10 wrote:Cemu to vrijedjanje. Koji ti je kuracveber wrote:a ketenčino nepismena i staklena i kabonska vlakna se vare. indukcijskim postupkom.
i na kraju govore o onima tko ih je širio. Tako je to u životu, svemu moraš dati vremena,
a ustrajnost se podrazumijeva.
2016-07-22
to iz iskustva?
s godinama?
nema ISBN
nema ni radova
ne znaš trigonometriju
i još se pride vadiš na covid
objasni ingu zakaj si mi jebao mrtvu mater?
ajde jarane.
zakaj?
ti si udbaški lažov.
s godinama?
nema ISBN
nema ni radova
ne znaš trigonometriju
i još se pride vadiš na covid
objasni ingu zakaj si mi jebao mrtvu mater?
ajde jarane.
zakaj?
ti si udbaški lažov.
2014-12-30
Ne otvaram više, ono je bio izuzetak, jer nisam bio automatski logiran.
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/peljeski-most-gradiliste
Vidim da je anstavljena montaža i na stubu S-9.
Nekakav uzrok za zastoj je mogao biti i sad je to riješeno.
Do kraja ovog mjeseca iz Kine stiže zadnjih 24 segmenta.
Most će biti skompletiran do kraja godine, tako kažu.
Vidim da je anstavljena montaža i na stubu S-9.
Nekakav uzrok za zastoj je mogao biti i sad je to riješeno.
Do kraja ovog mjeseca iz Kine stiže zadnjih 24 segmenta.
Most će biti skompletiran do kraja godine, tako kažu.
može ;)epikur37 wrote:Evo radit će se kopno pašman, malo je manji most 2 km.
Pliće more...
ero projektira, noorka nadzorni, diagram voditelj gradilišta. veber kopa...
Da nešto i forum zaradi :)
Noor wrote:može ;)epikur37 wrote:Evo radit će se kopno pašman, malo je manji most 2 km.
Pliće more...
Kad imaš nadzor pola posla je već tu ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pravi nadzor, da daepikur37 wrote:Noor wrote:može ;)epikur37 wrote:Evo radit će se kopno pašman, malo je manji most 2 km.
Pliće more...
Mi smo nadzoru na svakom mostu izgradili barem vikendicu.epikur37 wrote:Noor wrote:može ;)epikur37 wrote:Evo radit će se kopno pašman, malo je manji most 2 km.
Pliće more...
Ako pogledaš donji lijevi kut - kamera uživo, rastu 3 nove kućice, što je i primjerno za ovako velik most.
Noor wrote:može ;)epikur37 wrote:Evo radit će se kopno pašman, malo je manji most 2 km.
Pliće more...
šta se čeka?! odmah subito delati most da aben ne mora ploćat trajekt odma iz ugljana priko ždrilca mosta i drito na baklansku trusnu mordorsku tektonsku ploču. a i da mu dođu horde zla iz bosanskog vilayeta aben će bit presritan odma će ih dočekati bukaleton predikatnog vina i smotuljkom indijske konoplje. prodavat će im kartoline i markice sa lsd.
Guest- Guest
¸epikur37 wrote:Noor wrote:može ;)epikur37 wrote:Evo radit će se kopno pašman, malo je manji most 2 km.
Pliće more...
veber može kopati kod frenda, za ćevap i pivo.
inače je moj sat i za njemačku povelik. brutto.
spavanje na račun poslodavatelja. ili apartman ili hotel minimu 4*.
topli obrok. može u firmi, a ako nema mogućnosti 28€/dan koliko je propisano zakonom.
ako je vozilo moje 0,31ec po kilometru + cestarine ili karavan od rent a car.
naravno i dvije lopate.
veber-
2014-12-30
Page 13 of 52 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 32 ... 52
Similar topics
» New bridge linking Split and Kaštela to be constructed by Pelješac Bridge company
» For China, a Bridge Over the Adriatic Is a Road Into Europe
» Croatia Airlines makes first-ever flight to China
» Meanwhile in China...
» Made in China‘ propada!
» For China, a Bridge Over the Adriatic Is a Road Into Europe
» Croatia Airlines makes first-ever flight to China
» Meanwhile in China...
» Made in China‘ propada!
Page 13 of 52