provest cu se za novu godinu..
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
novu godinu cu provesti
Re: provest cu se za novu godinu..
ne, nego znam, ja sam bio 4. koji je glasao na anketi kad ju je kic postaviomaggie13 wrote:nadaš sededa na aparatima wrote:maggie13 wrote:Pa ja pitam tko je trećideda na aparatima wrote:maggie13 wrote:tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
za sad je dvoje glasalo da će biti tu na forumu, ja i još netko, ne znam tko, a da li će nas biti troje to stoji otvoreno
ne znam tko je treći, ne znam ni tko je drugi
znam samo da sam ja bio prvi
Guest- Guest
Jao, nicka, genijalnodeda na aparatima wrote:aha, da štimakic wrote:kad se odlogiras da.
Guest- Guest
Ne, velim ti isti Ivo Patiera, samo više vuče na blond verziju. Ne znam kak se lik zove i jel tam još ili je bil gostujući, ali sam ga zapamtila baš zbog sličnosti.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Ne, ni to za mene. Jedne godine, a ima tome valjda 12-13 godina smo bili na polnoćki u Sigetu. Bil je neki svećenik isti Ivo Pattiera a sral je takve nebuloze da je moj muž, tad smo bili još cura i dečko, popizdil i rekel ajmo van nemrem ovo slušat. Drvenil je nekaj o natalitetu, konzumerrizmu, crvenim i ostalim vragovima, masonima, bin ladenu, itd, itd. kao da je bil na buniki cijelo jutro.
Hm, da nije bio debeljko? kako god, mise na Polnoćku su općenito blagi užas jer dođe ekipa koja ide jednom godišnje. To mi nekako zgleda kak anti-misa. Znači muž ti je bil katolik?
Guest- Guest
Pa, uskoro za 6,5 godina.Regoč wrote:Eva wrote:Kako će vam ond uskoro osamnaesta godišnjica?Le Roi Soleil wrote:ima tome valjda 12-13 godina (...) tad smo bili još cura i dečko
Guest- Guest
Eva wrote:
Ne, velim ti isti Ivo Patiera, samo više vuče na blond verziju. Ne znam kak se lik zove i jel tam još ili je bil gostujući, ali sam ga zapamtila baš zbog sličnosti.
Nepažnja, shvatio sam da je imao gordi stil držanja kao Ivo ... ne znam onda, bio sam u Sigetu svega par puta. Svojevremeno je fra Smiljan izvodio javne egzorcizme u crkvi.
Guest- Guest
Ne pitaj...i Badnjak i staru godinu imam bukirane u rasporedu...tako da...proslava uz dva-tri deci žlahtine i u krpe...
darth_vader-
2014-04-17
Sto u osnovi imamo slaviti. Bolja od ove tesko da ce biti.
omni-
2014-04-12
Troje, ja dežuram... , malo miš, malo daljinski...deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
(bit će sve pod kontrolom )
Trinity-
2014-04-17
Baš. I još ćemo biti godinu stariji.omni wrote:Sto u osnovi imamo slaviti. Bolja od ove tesko da ce biti.
Trinity-
2014-04-17
Pa i ja bum uskočil.Trinity wrote:Troje, ja dežuram... , malo miš, malo daljinski...deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
(bit će sve pod kontrolom )
Inače već više vremena na Novu godinu puštam nekad popularni hit Nervoznog poštara.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Oh, Bože, pa kak ste svi tak stari, pasivni i depresivni. Zakaj niste organizirali neki party. Mogli ste iznajmit birc i pozvat sve forumaše. E to bi bil dernek. Neinventivni ste i totalno nepoduzetni.
Guest- Guest
Ma bilo bi to dobro,ali pola forumaša ne bi šteli narodnjake.Eva wrote:Oh, Bože, pa kak ste svi tak stari, pasivni i depresivni. Zakaj niste organizirali neki party. Mogli ste iznajmit birc i pozvat sve forumaše. E to bi bil dernek. Neinventivni ste i totalno nepoduzetni.
A fešta bez narodnjaka je ko general iz biblioteke ili ona stvar iz apoteke.
2014-04-22
Eva wrote:Oh, Bože, pa kak ste svi tak stari, pasivni i depresivni. Zakaj niste organizirali neki party. Mogli ste iznajmit birc i pozvat sve forumaše. E to bi bil dernek. Neinventivni ste i totalno nepoduzetni.
I na na nekom splavu na Dunavskom keju, ludilo!
crvenkasti-
2014-04-17
Pa sele, ja sam vec postavio lokaciju... Vidim da u rvacku slabo ta radost i veselje, nije cudo sto imamo puno gosci iz hr... :)
A tko su tvoji narodnjaci? Recimo Mostar može proć.jastreb wrote:Ma bilo bi to dobro,ali pola forumaša ne bi šteli narodnjake.Eva wrote:Oh, Bože, pa kak ste svi tak stari, pasivni i depresivni. Zakaj niste organizirali neki party. Mogli ste iznajmit birc i pozvat sve forumaše. E to bi bil dernek. Neinventivni ste i totalno nepoduzetni.
Guest- Guest
Evo, pozvani ste kod cice...
http://www.restoranvizantia.com/galerija
http://www.restoranvizantia.com/galerija
Kaj si bukiral već?Stanojko wrote:Pa sele, ja sam vec postavio lokaciju... Vidim da u rvacku slabo ta radost i veselje, nije cudo sto imamo puno gosci iz hr... :)
Guest- Guest
Ma to za početak.Eva wrote:A tko su tvoji narodnjaci? Recimo Mostar može proć.jastreb wrote:Ma bilo bi to dobro,ali pola forumaša ne bi šteli narodnjake.Eva wrote:Oh, Bože, pa kak ste svi tak stari, pasivni i depresivni. Zakaj niste organizirali neki party. Mogli ste iznajmit birc i pozvat sve forumaše. E to bi bil dernek. Neinventivni ste i totalno nepoduzetni.
Poslije ide sve.
2014-04-22
Si...Prosle godine bilo pola Dubrovnika tu na doceku... Ove godine nazalost najvise se neki bugari kolko nam rece menadzer... :(Eva wrote:Kaj si bukiral već?Stanojko wrote:Pa sele, ja sam vec postavio lokaciju... Vidim da u rvacku slabo ta radost i veselje, nije cudo sto imamo puno gosci iz hr... :)
A gdje je to?Stanojko wrote:Si...Prosle godine bilo pola Dubrovnika tu na doceku... Ove godine nazalost najvise se neki bugari kolko nam rece menadzer... :(Eva wrote:Kaj si bukiral već?Stanojko wrote:Pa sele, ja sam vec postavio lokaciju... Vidim da u rvacku slabo ta radost i veselje, nije cudo sto imamo puno gosci iz hr... :)
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pobuna se nastavlja , kolaps u Francuskoj i za Božić i Novu godinu
» Ugašen Swisslion u Nevesinju , radnicima uručeni otkazi za Novu godinu
» Zašto muslimani ne smiju slaviti/čestitati „Novu Godinu“
» I u Tuzli osvanula parola: “Mi muslimani ne slavimo Novu godinu”
» Islamisti izboli glupog Rumunja za Novu godinu u Londonu
» Ugašen Swisslion u Nevesinju , radnicima uručeni otkazi za Novu godinu
» Zašto muslimani ne smiju slaviti/čestitati „Novu Godinu“
» I u Tuzli osvanula parola: “Mi muslimani ne slavimo Novu godinu”
» Islamisti izboli glupog Rumunja za Novu godinu u Londonu