provest cu se za novu godinu..
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
novu godinu cu provesti
Re: provest cu se za novu godinu..
Ma, okej, stvar avatar, samo radi rime.deda na aparatima wrote:avatar mi se sviđaRegoč wrote:Recimo, avatar.deda na aparatima wrote:ja sam odlučio u novoj godini staru curu zamjeniti novom, i možda promjeniti još koju stvar
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
da..dead i ja..no, bit ćeRegoč wrote:Rekli su da ih je dvoje, ti si pitala tko je treći, ja sam zaključio da nema trećega.maggie13 wrote:Štooo? :face:Regoč wrote:Bez trećega. Epi, ne zajebavam te, aludiram na Begovića.maggie13 wrote:tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
2014-04-12
Nema trećega, bit će bez trećega. Zasad.maggie13 wrote:Pa ja pitam tko je trećideda na aparatima wrote:za sad je dvoje glasalo da će biti tu na forumu, ja i još netko, ne znam tko, a da li će nas biti troje to stoji otvorenomaggie13 wrote:tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
maggie13 wrote:Pa ja pitam tko je trećideda na aparatima wrote:maggie13 wrote:tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
za sad je dvoje glasalo da će biti tu na forumu, ja i još netko, ne znam tko, a da li će nas biti troje to stoji otvoreno
ne znam tko je treći, ne znam ni tko je drugi
znam samo da sam ja bio prvi
Guest- Guest
samo zasad..Regoč wrote:Nema trećega, bit će bez trećega. Zasad.maggie13 wrote:Pa ja pitam tko je trećideda na aparatima wrote:za sad je dvoje glasalo da će biti tu na forumu, ja i još netko, ne znam tko, a da li će nas biti troje to stoji otvorenomaggie13 wrote:tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
2014-04-12
ummm, pa kako si glasala u anketi?maggie13 wrote:da..dead i ja..no, bit ćeRegoč wrote:
Rekli su da ih je dvoje, ti si pitala tko je treći, ja sam zaključio da nema trećega.
Guest- Guest
nadaš sededa na aparatima wrote:maggie13 wrote:Pa ja pitam tko je trećideda na aparatima wrote:maggie13 wrote:tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
za sad je dvoje glasalo da će biti tu na forumu, ja i još netko, ne znam tko, a da li će nas biti troje to stoji otvoreno
2014-04-12
kako sam već rekladeda na aparatima wrote:ummm, pa kako si glasala u anketi?maggie13 wrote:da..dead i ja..no, bit ćeRegoč wrote:
Rekli su da ih je dvoje, ti si pitala tko je treći, ja sam zaključio da nema trećega.
2014-04-12
kic wrote:tko jednom nije novu dozivio na forumu eh/
bio bi red da nama koji ćemo biti tu za ng daš superadministratorske ovlasti, treba netko imati i odgovornost te noći
Guest- Guest
razmisljao sam o nekim darovima, ali posto ste me pokusali smijeniti :D
dobar nick deda
dobar nick deda
Smieniti? Nisi li ti tvorac foruma, kako te mogu smieniti?
Aaa, malo me zbune neke fore jer ne pratim sve interakcije. Nego, kako se forum financira, baš se mislim kako uopće nema reklamah, a mi ništa ne plaćamo za kuckanje.
nema reklama samo kad se ulogiras, to sam platio da se makne jer 4um brze funkcionira tako, inace je sve free..
Čime si platio? Dao si svoj novac? Ti financiraš forum vlastitim novcem da bismo mi pisali po njemu?kic wrote:nema reklama samo kad se ulogiras, to sam platio da se makne jer 4um brze funkcionira tako, inace je sve free..
nema reklama ni ako koristiš adblok pluskic wrote:nema reklama samo kad se ulogiras, to sam platio da se makne jer 4um brze funkcionira tako, inace je sve free..
https://adblockplus.org/
a na mobitelu mi redovito želi instalirati nekakve aplikacije, tako da s njim više ne idem na ovaj forum
Guest- Guest
ne financiram, to sam jednom platio da se maknu reklame na godinu dana, nema veze s addblockom, on ne pomaze puno ubrzavanju rada stranice..
mislio sam samo na reklame, miče reklame, pa i one s youtube-a, no ako imaš spor internet ili sporo računalo onda ga bolje ne koristitikic wrote:nema veze s addblockom, on ne pomaze puno ubrzavanju rada stranice..
bez njega evo vidim da imaš dva banera, jedan iznad a drugi ispod foruma
Guest- Guest
ne, nego znam, ja sam bio 4. koji je glasao na anketi kad ju je kic postaviomaggie13 wrote:nadaš sededa na aparatima wrote:maggie13 wrote:Pa ja pitam tko je trećideda na aparatima wrote:maggie13 wrote:tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pobuna se nastavlja , kolaps u Francuskoj i za Božić i Novu godinu
» Ugašen Swisslion u Nevesinju , radnicima uručeni otkazi za Novu godinu
» Zašto muslimani ne smiju slaviti/čestitati „Novu Godinu“
» I u Tuzli osvanula parola: “Mi muslimani ne slavimo Novu godinu”
» Islamisti izboli glupog Rumunja za Novu godinu u Londonu
» Ugašen Swisslion u Nevesinju , radnicima uručeni otkazi za Novu godinu
» Zašto muslimani ne smiju slaviti/čestitati „Novu Godinu“