provest cu se za novu godinu..
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
novu godinu cu provesti
Re: provest cu se za novu godinu..
Na nezaboravnom tulumu u Monte Carlu na jahti dugoj 390 stopa na koju ću sletjeti vlastitim helikopterom u društvu Scarlett Johansson i Sofie Vergare.
mrincredible- Posts : 440
2014-04-16
veber-
2014-12-30
radni 26., radni 27. a radna i jebena Nova popodne...tako da ne predugo od kuće , bacat petarde i zlostavljat ljude u godinama
2014-04-15
Kinky! :)veber wrote:banut ću marcelu oko tri-četiri ujutro :D
usput mi je, pa da popijem koju putnu :DStanojko wrote:Kinky! :)veber wrote:banut ću marcelu oko tri-četiri ujutro :D
2014-12-30
A vjerojatno kod punice,em ti početak godine...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Kuća, konoba, dica, nećaci, žena,sestra, zet. Ja ću prvi ići leć.
eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
Guest- Guest
[quote="Eva"]
Kako će vam ond uskoro osamnaesta godišnjica?Le Roi Soleil wrote:ima tome valjda 12-13 godina (...) tad smo bili još cura i dečko
tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
2014-04-12
ja sam odlučio u novoj godini staru curu zamjeniti novom, i možda promjeniti još koju stvarRegoč wrote:Eva wrote:Kako će vam ond uskoro osamnaesta godišnjica?Le Roi Soleil wrote:ima tome valjda 12-13 godina (...) tad smo bili još cura i dečko
Last edited by deda na aparatima on 16/12/2015, 22:46; edited 1 time in total
Guest- Guest
Bez trećega. Epi, ne zajebavam te, aludiram na Begovića.maggie13 wrote:tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
Recimo, avatar.deda na aparatima wrote:ja sam odlučio u novoj godini staru curu zamjeniti novom, i možda promjeniti još koju stvar
Štooo? :face:Regoč wrote:Bez trećega. Epi, ne zajebavam te, aludiram na Begovića.maggie13 wrote:tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
2014-04-12
maggie13 wrote:tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
za sad je dvoje glasalo da će biti tu na forumu, ja i još netko, ne znam tko, a da li će nas biti troje to stoji otvoreno
Guest- Guest
Rekli su da ih je dvoje, ti si pitala tko je treći, ja sam zaključio da nema trećega.maggie13 wrote:Štooo? :face:Regoč wrote:Bez trećega. Epi, ne zajebavam te, aludiram na Begovića.maggie13 wrote:tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
Regoč wrote:Recimo, avatar.deda na aparatima wrote:ja sam odlučio u novoj godini staru curu zamjeniti novom, i možda promjeniti još koju stvar
Guest- Guest
Pa ja pitam tko je trećideda na aparatima wrote:maggie13 wrote:tko je treći?deda na aparatima wrote:eto sad nas ima dvoje koji će novu godinu proslaviti na forumu, bit će to najluđa zabava
za sad je dvoje glasalo da će biti tu na forumu, ja i još netko, ne znam tko, a da li će nas biti troje to stoji otvoreno
2014-04-12
da nema trećeg, to je prošlostRegoč wrote:ja sam zaključio da nema trećega.
Guest- Guest
Ma, okej, stvar avatar, samo radi rime.deda na aparatima wrote:avatar mi se sviđaRegoč wrote:Recimo, avatar.deda na aparatima wrote:ja sam odlučio u novoj godini staru curu zamjeniti novom, i možda promjeniti još koju stvar
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pobuna se nastavlja , kolaps u Francuskoj i za Božić i Novu godinu
» Ugašen Swisslion u Nevesinju , radnicima uručeni otkazi za Novu godinu
» Zašto muslimani ne smiju slaviti/čestitati „Novu Godinu“
» I u Tuzli osvanula parola: “Mi muslimani ne slavimo Novu godinu”
» Islamisti izboli glupog Rumunja za Novu godinu u Londonu
» Ugašen Swisslion u Nevesinju , radnicima uručeni otkazi za Novu godinu
» Zašto muslimani ne smiju slaviti/čestitati „Novu Godinu“
» I u Tuzli osvanula parola: “Mi muslimani ne slavimo Novu godinu”
» Islamisti izboli glupog Rumunja za Novu godinu u Londonu
Page 2 of 5