Breaking - braca dalton osuđena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 23
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Re: Breaking - braca dalton osuđena
mamić je kao negan. pozitivni negativacfridrih-niche wrote:Bacit ga u ćeliju i zaboravit na njega...
;)
Guest- Guest
Ovo je uvjerljivo najperfidnije rezoniranje od strane tatticara...Zeko wrote:Tak je ... Sve naslove treba Dinamu oduzeti, a pogotovo one koje je završio sa 20-30 ili 40 bodova ispred drugoplasiranog ... Sve je to kupljeno, jer zašto bi bio 33 boda ispred drugog ako može biti 36? ...Andreas Goldberger wrote:Jednom je priznao da mu je njegov klub završio u Ligi za bedake samo zato jer je pokušao pošteno. To znači da osim te godine sve ostalo je nepošteno. Javno je priznao, tu ni ne treba suđenje, nek ga odma i za to osude i oduzmu GNK Lopovu sve trofeje iz njegovog vremena.fridrih-niche wrote:
Pa odavno je prizna i da je kupova nogometne suce, ništa nova kod Zdravkeca...
;)
Al ono, uvjerljivo najodvratnije...
;)
Guest- Guest
Mamić je druker...karlitovnačin wrote:mamić je kao negan. pozitivni negativacfridrih-niche wrote:Bacit ga u ćeliju i zaboravit na njega...
;)
Ništa drugo ne triba dodat...
Najobičnija drukara...
;)
Guest- Guest
zdravko lažov, lopov ii druker čovjek sa puno talenata
bafalo wrote:zdravko lažov, lopov ii druker čovjek sa puno talenata
Guest- Guest
Pitali ste me danas mnogi za reakciju na nastup gospodina Brlekovića u Nedjeljom u 2
Mislim da je gospodin Brleković kao iskusan pravnik iz sustava pravosuđa rekao sve, iako se ne slaže sa mnom. Ja ću izdvojiti samo njegov citat: "Činjenica je da Dinamo nije na račun Zdravka Mamića isplatio niti lipu. Modrić je 2008. vrijedio oko 10 milijuna, a Mamić ga je nekim čudom prodao za 20 i više. Dinamo je dobio oko 12, a drugi dio proslijeđen je na Modrićev račun, uredno je plaćen porez. Nakon nekog vremena Luka je dio tog novca zadržao za sebe, a veći dio prebacio je Mamiću. Nikakve direktne veze između Dinama i toga nije bilo. USKOK je smatrao da Modrić nije imao pravo na dio transfera, na taj aneks ugovora. No vidio sam mnoge ugovore o transferu mnogih naših nogometaša, to je u ono vrijeme bio dio državne politike, način da se najbolji nogometaši zadrže ovdje, da ostanu duže u Dinamu i Hajduku. To je bilo uobičajeno, čak smo u HNS-u napravili "šprancu" tog ugovora gdje je obavezni sastojak bio da će se pitanje međunarodnog transfera riješiti budućim aneksom. Tako je to u HNS-u funkcioniralo. Imamo i transfer Neymara sa sličnom situacijom." Kraj priče.
Kad to kaže čovjek kojeg je Zdravko Mamić izbacio iz HNS-a ...
Mislim da je gospodin Brleković kao iskusan pravnik iz sustava pravosuđa rekao sve, iako se ne slaže sa mnom. Ja ću izdvojiti samo njegov citat: "Činjenica je da Dinamo nije na račun Zdravka Mamića isplatio niti lipu. Modrić je 2008. vrijedio oko 10 milijuna, a Mamić ga je nekim čudom prodao za 20 i više. Dinamo je dobio oko 12, a drugi dio proslijeđen je na Modrićev račun, uredno je plaćen porez. Nakon nekog vremena Luka je dio tog novca zadržao za sebe, a veći dio prebacio je Mamiću. Nikakve direktne veze između Dinama i toga nije bilo. USKOK je smatrao da Modrić nije imao pravo na dio transfera, na taj aneks ugovora. No vidio sam mnoge ugovore o transferu mnogih naših nogometaša, to je u ono vrijeme bio dio državne politike, način da se najbolji nogometaši zadrže ovdje, da ostanu duže u Dinamu i Hajduku. To je bilo uobičajeno, čak smo u HNS-u napravili "šprancu" tog ugovora gdje je obavezni sastojak bio da će se pitanje međunarodnog transfera riješiti budućim aneksom. Tako je to u HNS-u funkcioniralo. Imamo i transfer Neymara sa sličnom situacijom." Kraj priče.
Kad to kaže čovjek kojeg je Zdravko Mamić izbacio iz HNS-a ...
Zeko-
2015-08-26
Toliki post, a ni slova o činjenici da je antidatiran ugovor...
To nije bitno?
:D
To nije bitno?
Guest- Guest
Ja bum sam ponovil svoje mišljenje. Ak Mamića osude (i brata Zorana također) da treba s njima u zatvor i vratit lovu Dinamu.fridrih-niche wrote:Toliki post, a ni slova o činjenici da je antidatiran ugovor...
To nije bitno?
Guest- Guest
To niti je dokazano, nit' je to uopće moguće dokazati, pogotovo što su svjedoci rekli da su ugovore Modrić i Lovren potpisali kad su bili u Dinamu ... To ti je onaj dio gdje je USKOK pokušao podvaliti tezu da su lažno svjedočili, podignuli i optužnicu protiv njih, a sud je odbio tu optužnicu USKOK-a kao neosnovanu ... Dakle, prema sudu, nisu lažno svjedočili, a cijela presuda bazira se na antidatiranim ugovorima i , kako kažu, nevjerodostojnim svjedocima ... Samo po ovom detalju vidljivo je kol'ko tu kontradiktornosti ima u cijelom slučaju i kol'ko je ta presuda ustvari klimava ... Meni je tu jedino Zokija žao, jer Zdravko sigurno neće u zatvor, dok će Zoki odluku Ustavnog suda da ta presuda ni kurca ne dokazuje najvjerojatnije dočekati u zatvoru ... Naravno, ako sad iz Dubaia avion greškom ne sleti u Sarajevu ...fridrih-niche wrote:Toliki post, a ni slova o činjenici da je antidatiran ugovor...
To nije bitno?
Zeko-
2015-08-26
U biti najbolje bi i bilo da se zoki ne vrati jer ce to znacit samo jedno
KRIVI SU DO BOGA I NAZAD A USTAVNI SUD CE SAMO POTVRDIT KAZNU
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Gle, gle, bude nešto iz tebe, počel si shvaćati ...fridrih-niche wrote:Sveta braća Mamić, žrtve pravosudnog sistema...
Zeko-
2015-08-26
Jebote, pa koja bi to budala išla u zatvor, pogotovo ako ima mogućnost drugačije to preveslati? To bi stvarno trebal biti idiot ...FRANK wrote:U biti najbolje bi i bilo da se zoki ne vrati jer ce to znacit samo jedno
Zeko-
2015-08-26
Nista nece promijeniti cinjenicu, a to je da su osudeni kriminalci. Pljuc na njih i njihove kujice...FRANK wrote:U biti najbolje bi i bilo da se zoki ne vrati jer ce to znacit samo jedno
Guest- Guest
Fala, frende...Zeko wrote:Gle, gle, bude nešto iz tebe, počel si shvaćati ...fridrih-niche wrote:Lopovska braća Mamić, osuđeni kriminalci pravosudnog sistema...
<3
Guest- Guest
Zeko wrote:Jebote, pa koja bi to budala išla u zatvor, pogotovo ako ima mogućnost drugačije to preveslati? To bi stvarno trebal biti idiot ...FRANK wrote:U biti najbolje bi i bilo da se zoki ne vrati jer ce to znacit samo jedno
Znaci svi posteni ljudi su idioti po tebi?
ti si obicno ljudsko smece
Ne kuzim zasto te niche/amper i drugi uopce dozivljavaju
Tvoje izjave i laži su na razini tvog gospodara,srecom to nema nikakve tezine jer je on osuđeni kriminalac , na kraju ispada samo obicno kokodakanje jednog drukera i fukare
Guest- Guest
Baš me zanima kakvu bi ploču zvekan vrteo da je sud oslobodio Mamića, a pogotovo sada kada znamo da je podmićivao sudije...
Guest- Guest
Princ od Čaira wrote:Baš me zanima kakvu bi ploču zvekan vrteo da je sud oslobodio Mamića, a pogotovo sada kada znamo da je podmićivao sudije...
Mislim da bi se svi odlogirali sa foruma koliko bi bilo nepodnosljivo ^^
Guest- Guest
lako što je on podmićivao i nudio, što ga časni suci nisu prijavljivali za to?
Page 20 of 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Similar topics
» braća dalton , Frenk, Džek i Svetislav Đorđić , kupuju hotel dunav i grade hilton
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 23