Breaking - braca dalton osuđena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 23
Page 22 of 23 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23
Re: Breaking - braca dalton osuđena
kic wrote:
nisam na strani kriminala, kostarikanski gayu
od suca se očekuje dolično ponašanje, od maminja nemaš šta očekivati, teret odgovornosti nije isti-
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Meni se sve cini da cemo mi za Uskrs imati malo sveopce strijeljanje.
Cim malo mi nacisti popustimo uzde odmah se raskalasite.
Moram Operwu poslati izvjestaj da se za nedilju sve pripremi za strijeljanje .
Jako mi je zao ali mora se red postivati
Cim malo mi nacisti popustimo uzde odmah se raskalasite.
Moram Operwu poslati izvjestaj da se za nedilju sve pripremi za strijeljanje .
Jako mi je zao ali mora se red postivati
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kic wrote:
lako što je on podmićivao i nudio, što ga časni suci nisu prijavljivali za to?
Slažem se, neka im se sudi. No to ne menja činjenicu da je on hulja i osuđeni kriminalac...
Guest- Guest
Pa o Mamiću sam i govorio da bi bio budala ne izbjegavati odlazak u zatvor, ako ima takvu mogućnost ... Nisam govorio o Svetom Petru ... Što opet ne znači da je, kak veliš, nepošteni gad ... Vrijeme će pokazati ...fridrih-niche wrote:Zeko potvrdija da je Maminho nepošteni gad...
Sad kad komet padne na ovu sjebanu planetu...
:D
Zeko-
2015-08-26
presuda je potvrđena jer uskok i dorh nisu smjeli krenuti s izvidima dok se presuda ne potvrdi.Princ od Čaira wrote:kic wrote:
Slažem se, neka im se sudi. No to ne menja činjenicu da je on hulja i osuđeni kriminalac...
sad ide mantra kako su sve to priče osuđenog kriminalca.
pitanje je što bi bilo s presudom da je uskok sve ove izvide poduzeo promptno obzirom na težinu i količinu dokaza.
naravno, oni koji dirigiraju cijelom kakafonijom su odredili redosljed poteza.
sve ukazuje na to da je cijeli sustav: uskok, dorh, pravosuđe pod nadzorom iste ekipe.
neovisnost, transparentnost i slične floskule su samo na papiru.
sitting_bull-
2015-09-28
Sad to precrtaj na nogometni savez, nogometne suce i sive eminencije nogometa...sitting_bull wrote:presuda je potvrđena jer uskok i dorh nisu smjeli krenuti s izvidima dok se presuda ne potvrdi.Princ od Čaira wrote:kic wrote:
pitanje je što bi bilo s presudom da je uskok sve ove izvide poduzeo promptno obzirom na težinu i količinu dokaza.
sve ukazuje na to da je cijeli sustav: uskok, dorh, pravosuđe pod nadzorom iste ekipe.
Sve je to isto, zar ne?
Znaci, cijeli sustav je korumpiran, samo se gura jedna te ista ekipa i sve je podređeno toj ekipi/tvornici novca...
Neovisnost, transparentnost, sve su to samo floskule...
;)
Guest- Guest
Al sad će ic priča da je ovo samo mantra jednog kmecavca čiji klub zaostaje 30 bodova za tvornicom novca koja je protežirana da bude na vrhu...
;)
;)
Last edited by fridrih-niche on 29/3/2021, 20:04; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
zamisli da si tovar, od rođenja do smrti jedini smisao života ti je kmečanje
End- Posts : 21177
2015-08-25
sitting_bull wrote:presuda je potvrđena jer uskok i dorh nisu smjeli krenuti s izvidima dok se presuda ne potvrdi.Princ od Čaira wrote:kic wrote:
A jedino zdraFko čist. Molim te, sačuvaj minimum dostojanstva...
Guest- Guest
Puši kurac, lopove...End wrote:zamisli da si tovar, od rođenja do smrti jedini smisao života ti je kmečanje
:8)
Guest- Guest
Pa da bi vaše kmečanje imalo ikakvu vjerodostojnost baš je bitno da budeš tu negdje u pet deka s Dinamom. A ne da si 3.pa 4. pa 5. i onda sereš kako vam nije dalo. Jednom kad sami sebi priznate da ste teška kurčina godinama i da sve krivo radite možda nešto bude od vas.fridrih-niche wrote:Al sad će ic priča da je ovo samo mantra jednog kmecavca čiji klub zaostaje 30 bodova za tvornicom novca koja je protežirana da bude na vrhu...
;)
Ovu dijagnozu sam ja ko totalni laik prije desetak godina postavio na forumu. Gdje ima dima ima i vatre.Montero wrote:Potrazi pomoc ozbiljno jer tvoje ponasanje je shizofreno
Ma ne niche, Savez je posten, nogometni suci su posteni. Druker Males je naivno navukao nevinog Sirica, Djedovica. Nikad se nije privilegirao jedan klub, nije se dozvolila druga momcad u istom rangu... Tu je sve posteno, nema kriminala kao kod ovih sudaca na zupanijskim sudovima, Vrhovnom sudu. A sve i da ima kriminala, ne smis o tome jer si tovar, kak ne kuzis?!? Nisi iz zagreba, ne...fridrih-niche wrote:
Sad to precrtaj na nogometni savez, nogometne suce i sive eminencije nogometa...
Sve je to isto, zar ne?
Znaci, cijeli sustav je korumpiran, samo se gura jedna te ista ekipa i sve je podređeno toj ekipi/tvornici novca...
Neovisnost, transparentnost, sve su to samo floskule...
;)
Guest- Guest
O bog te jeba ... Čuj pak ovu budalu ...
Zeko-
2015-08-26
End wrote:zamisli da si tovar, od rođenja do smrti jedini smisao života ti je kmečanje
zamisli da si purger i životna zanimacija ti je pušit romu iz bosne ispod stola
bafalo wrote:End wrote:zamisli da si tovar, od rođenja do smrti jedini smisao života ti je kmečanje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kakav volej...bafalo wrote:
Guest- Guest
... ili kmečati kad si već popušio ... Nema tu neke prevelike razlike ...FRANK wrote:bafalo wrote:End wrote:zamisli da si tovar, od rođenja do smrti jedini smisao života ti je kmečanje
Zeko-
2015-08-26
FRANK wrote:bafalo wrote:End wrote:zamisli da si tovar, od rođenja do smrti jedini smisao života ti je kmečanje
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 22 of 23 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23
Similar topics
» braća dalton , Frenk, Džek i Svetislav Đorđić , kupuju hotel dunav i grade hilton
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
» Evropa je osuđena na glad, hladnoću i izolaciju
» Putinova plinska strategija osuđena je na propast
» Dva Ruska špijuna vojnika osuđena na 14godina
» Katolička udruga Vigilare osuđena za diskriminaciju i uznemiravanje LGBTIQ osoba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 23