Norvežani u mobitelima stotina migranata pronašli fotografije smaknuća i zastava Islamske države
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Norvežani u mobitelima stotina migranata pronašli fotografije smaknuća i zastava Islamske države
Di sam ja to govorila?EmberSpirit wrote:a slušaj ti si na prošlom forumu govorila "neka dođu" , da mi je znati zašto si promjenila mišljenje za 180? bitće te neki arap drpa u Beču u javnom prijevozu :DEva wrote:Ti si okrutan. Sigurno bi i Jodi poslao ove umjerene?Leviathan2 wrote:ja nebih, treba ih dovuci jos par miliona, jesu li im se veselili sirom svedske i njemacke, francuske i jos nekijeh zemalja, pa nek im ih, trpajEva wrote:Da, jer svaki taj napravi 14-15 djece najmanje, a ak ima dve tri hanume, to množi pa ti vidiLeviathan2 wrote:u jeboteEva wrote:Ja bih sve njih kemijski kastrirala, a ak ne želi, marš doma natrag.
Guest- Guest
Re: Norvežani u mobitelima stotina migranata pronašli fotografije smaknuća i zastava Islamske države
na ex forumu, gdje sam ja tamo čitao postove , nemoj da tražim screenshotove, barem priznaj, i reci zašto si se predomislila.. mislim dobro je da si se predomislila, jedino ako nisi glumila sarkazam
Guest- Guest
doci ce i do toga...ne sumnjam..:/Eva wrote:Naučit pucat i nabavi si gun. Meni koji bi prišel na 5 m dobi metak u čelo. Pa makar pital i za putokaz. Odjebi, ja pucam, a ti pitajmaggie13 wrote:i,sad,koji je smisao pomagat nekome tko tebi zeli naudit..i tko ti hoce,prije ili kasnije..osobno se ne bih tu pojavila u nikakvoj ulozi..:-SLeviathan2 wrote:pricam sa gigiem, veli njegova sogorica radi u nekom centru za azilante, nakon 8 navecer se zakljucaju i ako cuju bilo sto sumnjivo zovu policiju, mislim ovi radnici, toliko o tomu kakvih sve likova ima, uglavnom kad mi je gigi nabrojao koje uvjete imaju ostao sam paf, obavezno dnevno sledovanje 2 kg voca, kuhanje halal, govedina obvezna na repertoaru, 20 ojra dnevno, internet gratis, telefonske kartice sa 50 eura prometa gratis, da se mogu javit kuci i sl, dezurna ekipa lijecnika samo za njih, eto samo sto im jos i kurve ne dovedu, vec je bio pokusaj silovanja jedne medicinske sestre koju su uspjeli izgurat na stranu dok je bila intervencija na nekom tipu koji je zaradio noz u trbuh, dok su se doktori i policajci bakcali sa povrijedjenim oni su uspjeli sestru izolirat i potisnut do izlaza a onda su je trojica zgrabila i zapusili usta i odvukli u pokrajnju prostoriju, samo zahvaljujuci jednom policajcu kojem se ucinilo da je cuo neko komesanje pa isao provjeravat zenska nije pokupila aids, naime poslije se utvrdilo da dvojica od njih 6 koji su je odvukli u prostoriju su pozitiva, na kraju nikom nista, jedino sto vise ne smiju izaci iz tog centra jer su neki zavrsili na traumatologiji, talijanci odmah napadaju cim ih videmaggie13 wrote:Jesu to oni sto su dosli avionom? :D
A,u Italiji ih ima dosta i otprije..
2014-04-12
Ne sjećam se, zaista. Valjda sam se igrala neke uloge. Oduvijek sam protiv imigracije čobana. Oduvijek. Nemam niš protiv ljudi koji migriraju radi posla, pa i sami smo takvi, ali socijala šerija i burke na cesti, goni preko Bospora.EmberSpirit wrote:na ex forumu, gdje sam ja tamo čitao postove , nemoj da tražim screenshotove, barem priznaj, i reci zašto si se predomislila.. mislim dobro je da si se predomislila, jedino ako nisi glumila sarkazam
Guest- Guest
ok, moje predvidjanje ide ovako, sledece godine turska i grcka se pokolju, onda rusi poravnaju turke, ameri se normalno pobiju s rusima i budu odpizditi sa balkana, srbi se uskurce uz rusku pomoc i krenu na poturice, dio njih kidne, dio se preobrati nesto sitno bude likvidirano, naravno i masovna bjezanija shiptara sa kosova i makedonije, uglavnom balkan bez nekih vecih ratnih djelovanja, bugari srbi i hrvati osnivaju obrambeni savez skupa sa grcima, neku vrst balkanske alijanse, za to vrijeme francuska njemacka belgija italija i sl imaju prejeben problem sa muslimanima, al to je njihov problemmaggie13 wrote:doci ce i do toga...ne sumnjam..:/Eva wrote:Naučit pucat i nabavi si gun. Meni koji bi prišel na 5 m dobi metak u čelo. Pa makar pital i za putokaz. Odjebi, ja pucam, a ti pitajmaggie13 wrote:i,sad,koji je smisao pomagat nekome tko tebi zeli naudit..i tko ti hoce,prije ili kasnije..osobno se ne bih tu pojavila u nikakvoj ulozi..:-SLeviathan2 wrote:pricam sa gigiem, veli njegova sogorica radi u nekom centru za azilante, nakon 8 navecer se zakljucaju i ako cuju bilo sto sumnjivo zovu policiju, mislim ovi radnici, toliko o tomu kakvih sve likova ima, uglavnom kad mi je gigi nabrojao koje uvjete imaju ostao sam paf, obavezno dnevno sledovanje 2 kg voca, kuhanje halal, govedina obvezna na repertoaru, 20 ojra dnevno, internet gratis, telefonske kartice sa 50 eura prometa gratis, da se mogu javit kuci i sl, dezurna ekipa lijecnika samo za njih, eto samo sto im jos i kurve ne dovedu, vec je bio pokusaj silovanja jedne medicinske sestre koju su uspjeli izgurat na stranu dok je bila intervencija na nekom tipu koji je zaradio noz u trbuh, dok su se doktori i policajci bakcali sa povrijedjenim oni su uspjeli sestru izolirat i potisnut do izlaza a onda su je trojica zgrabila i zapusili usta i odvukli u pokrajnju prostoriju, samo zahvaljujuci jednom policajcu kojem se ucinilo da je cuo neko komesanje pa isao provjeravat zenska nije pokupila aids, naime poslije se utvrdilo da dvojica od njih 6 koji su je odvukli u prostoriju su pozitiva, na kraju nikom nista, jedino sto vise ne smiju izaci iz tog centra jer su neki zavrsili na traumatologiji, talijanci odmah napadaju cim ih videmaggie13 wrote:Jesu to oni sto su dosli avionom? :D
bit ce i to, mi ovamo oni tamoEva wrote:Ne sjećam se, zaista. Valjda sam se igrala neke uloge. Oduvijek sam protiv imigracije čobana. Oduvijek. Nemam niš protiv ljudi koji migriraju radi posla, pa i sami smo takvi, ali socijala šerija i burke na cesti, goni preko Bospora.EmberSpirit wrote:na ex forumu, gdje sam ja tamo čitao postove , nemoj da tražim screenshotove, barem priznaj, i reci zašto si se predomislila.. mislim dobro je da si se predomislila, jedino ako nisi glumila sarkazam
Uglavnom, bit će belaja.Leviathan2 wrote:ok, moje predvidjanje ide ovako, sledece godine turska i grcka se pokolju, onda rusi poravnaju turke, ameri se normalno pobiju s rusima i budu odpizditi sa balkana, srbi se uskurce uz rusku pomoc i krenu na poturice, dio njih kidne, dio se preobrati nesto sitno bude likvidirano, naravno i masovna bjezanija shiptara sa kosova i makedonije, uglavnom balkan bez nekih vecih ratnih djelovanja, bugari srbi i hrvati osnivaju obrambeni savez skupa sa grcima, neku vrst balkanske alijanse, za to vrijeme francuska njemacka belgija italija i sl imaju prejeben problem sa muslimanima, al to je njihov problemmaggie13 wrote:doci ce i do toga...ne sumnjam..:/Eva wrote:Naučit pucat i nabavi si gun. Meni koji bi prišel na 5 m dobi metak u čelo. Pa makar pital i za putokaz. Odjebi, ja pucam, a ti pitajmaggie13 wrote:i,sad,koji je smisao pomagat nekome tko tebi zeli naudit..i tko ti hoce,prije ili kasnije..osobno se ne bih tu pojavila u nikakvoj ulozi..:-SLeviathan2 wrote:pricam sa gigiem, veli njegova sogorica radi u nekom centru za azilante, nakon 8 navecer se zakljucaju i ako cuju bilo sto sumnjivo zovu policiju, mislim ovi radnici, toliko o tomu kakvih sve likova ima, uglavnom kad mi je gigi nabrojao koje uvjete imaju ostao sam paf, obavezno dnevno sledovanje 2 kg voca, kuhanje halal, govedina obvezna na repertoaru, 20 ojra dnevno, internet gratis, telefonske kartice sa 50 eura prometa gratis, da se mogu javit kuci i sl, dezurna ekipa lijecnika samo za njih, eto samo sto im jos i kurve ne dovedu, vec je bio pokusaj silovanja jedne medicinske sestre koju su uspjeli izgurat na stranu dok je bila intervencija na nekom tipu koji je zaradio noz u trbuh, dok su se doktori i policajci bakcali sa povrijedjenim oni su uspjeli sestru izolirat i potisnut do izlaza a onda su je trojica zgrabila i zapusili usta i odvukli u pokrajnju prostoriju, samo zahvaljujuci jednom policajcu kojem se ucinilo da je cuo neko komesanje pa isao provjeravat zenska nije pokupila aids, naime poslije se utvrdilo da dvojica od njih 6 koji su je odvukli u prostoriju su pozitiva, na kraju nikom nista, jedino sto vise ne smiju izaci iz tog centra jer su neki zavrsili na traumatologiji, talijanci odmah napadaju cim ih videmaggie13 wrote:Jesu to oni sto su dosli avionom? :D
Guest- Guest
je srbi protjerati bosnaske muslimane i šiptare.. možeš mislit.. udavili bi ih šipci u čaši vode ako krene sranje.
srbija je staračka država, i nemaju više niti 10% oružja što su imali 90tih. nemaju srbi niti 10% motivacije kao 90tih. kada je bila neka šema prije 2-3 godine da u srbiji kreće mobilizacija ročnika radi obuke jer su bili neki neredi na kosovu, odmah izbila skoro pobuna u srbiji.. šipci sa takvim stvarima nebi imali problema
šiptari su mlada nacija i bolje su naoružani i organizirani nego 90tih..
srbi jedino mogu očistiti sandžak i eventualno bi mogli očisti jug srbije (bez kosova) i to je to. uz puno sreće mogu uzeti sjever kosova gdje ih ma malo, vjerojatno bi se šiptari pomirili sa tim gubitkom.. i tako se nacrtaju granice prema etničim linijama.
da mogli bi uzeti i Srpsku
srbija je staračka država, i nemaju više niti 10% oružja što su imali 90tih. nemaju srbi niti 10% motivacije kao 90tih. kada je bila neka šema prije 2-3 godine da u srbiji kreće mobilizacija ročnika radi obuke jer su bili neki neredi na kosovu, odmah izbila skoro pobuna u srbiji.. šipci sa takvim stvarima nebi imali problema
srbi jedino mogu očistiti sandžak i eventualno bi mogli očisti jug srbije (bez kosova) i to je to. uz puno sreće mogu uzeti sjever kosova gdje ih ma malo, vjerojatno bi se šiptari pomirili sa tim gubitkom.. i tako se nacrtaju granice prema etničim linijama.
Guest- Guest
ti nemos shvatit ni da te neko jebe a kamoli da ti objasnjava, ovo nisu moje kalkulacije, ovo je zacrtano, sto se mene tice mogu srbi svi u mongoliju il sibir, al ti kalkuliras na osnovu danasnjih konstelacija gdje ameri vedre i oblace, ubaci druge parametre u scenarioEmberSpirit wrote:je srbi protjerati bosnaske muslimane i šiptare.. možeš mislit.. udavili bi ih šipci u čaši vode ako krene sranje.
nije to nevjerojatan rasplet,nikako..međutim,tu je i interes njemacke koja posto po'to hoce ostvarit stari san 'puta pamuka/svile',preko BiH i Turske.Leviathan2 wrote:ok, moje predvidjanje ide ovako, sledece godine turska i grcka se pokolju, onda rusi poravnaju turke, ameri se normalno pobiju s rusima i budu odpizditi sa balkana, srbi se uskurce uz rusku pomoc i krenu na poturice, dio njih kidne, dio se preobrati nesto sitno bude likvidirano, naravno i masovna bjezanija shiptara sa kosova i makedonije, uglavnom balkan bez nekih vecih ratnih djelovanja, bugari srbi i hrvati osnivaju obrambeni savez skupa sa grcima, neku vrst balkanske alijanse, za to vrijeme francuska njemacka belgija italija i sl imaju prejeben problem sa muslimanima, al to je njihov problemmaggie13 wrote:doci ce i do toga...ne sumnjam..:/Eva wrote:Naučit pucat i nabavi si gun. Meni koji bi prišel na 5 m dobi metak u čelo. Pa makar pital i za putokaz. Odjebi, ja pucam, a ti pitajmaggie13 wrote:i,sad,koji je smisao pomagat nekome tko tebi zeli naudit..i tko ti hoce,prije ili kasnije..osobno se ne bih tu pojavila u nikakvoj ulozi..:-SLeviathan2 wrote:pricam sa gigiem, veli njegova sogorica radi u nekom centru za azilante, nakon 8 navecer se zakljucaju i ako cuju bilo sto sumnjivo zovu policiju, mislim ovi radnici, toliko o tomu kakvih sve likova ima, uglavnom kad mi je gigi nabrojao koje uvjete imaju ostao sam paf, obavezno dnevno sledovanje 2 kg voca, kuhanje halal, govedina obvezna na repertoaru, 20 ojra dnevno, internet gratis, telefonske kartice sa 50 eura prometa gratis, da se mogu javit kuci i sl, dezurna ekipa lijecnika samo za njih, eto samo sto im jos i kurve ne dovedu, vec je bio pokusaj silovanja jedne medicinske sestre koju su uspjeli izgurat na stranu dok je bila intervencija na nekom tipu koji je zaradio noz u trbuh, dok su se doktori i policajci bakcali sa povrijedjenim oni su uspjeli sestru izolirat i potisnut do izlaza a onda su je trojica zgrabila i zapusili usta i odvukli u pokrajnju prostoriju, samo zahvaljujuci jednom policajcu kojem se ucinilo da je cuo neko komesanje pa isao provjeravat zenska nije pokupila aids, naime poslije se utvrdilo da dvojica od njih 6 koji su je odvukli u prostoriju su pozitiva, na kraju nikom nista, jedino sto vise ne smiju izaci iz tog centra jer su neki zavrsili na traumatologiji, talijanci odmah napadaju cim ih videmaggie13 wrote:Jesu to oni sto su dosli avionom? :D
2014-04-12
gluposti, to je u drugom folderu na microSd kartici...pdfi sa predavanja i skripteEmberSpirit wrote:a šta su očekivali da će tim inžinjeriam i atomskim fizičarima naći zadatke iz diferencijalnih jednaždbi?
n_razbojnik-
2014-04-15
Taj dan si baš išla na frizuru u Zg i na burek kući...i otelo ti se, dogodi seEva wrote:Ne sjećam se, zaista. Valjda sam se igrala neke uloge.EmberSpirit wrote:na ex forumu, gdje sam ja tamo čitao postove , nemoj da tražim screenshotove, barem priznaj, i reci zašto si se predomislila.. mislim dobro je da si se predomislila, jedino ako nisi glumila sarkazam
n_razbojnik-
2014-04-15
Joj kad se sjetim te epizode kak sam vas provozala sam Bečom. To je bil štos za 10. Fakat ste Hlebinci
Guest- Guest
A najjači mi je Marčelo, kakti nounar, a kurca ne kuži
Guest- Guest
?Eva wrote:Joj kad se sjetim te epizode kak sam vas provozala sam Bečom. To je bil štos za 10. Fakat ste Hlebinci
n_razbojnik-
2014-04-15
Buffy vas je obmanula nisam u Beču neg u Aranđelovcu.
Guest- Guest
nisi ti ni u Aranđelovcu, još ruralnije...ali te privukla svijetla velegrada pa maštaš
2014-04-15
Gdje sam, ajde kaži?
Guest- Guest
ПајазитовоEva wrote:Gdje sam, ajde kaži?
n_razbojnik-
2014-04-15
Možda?
Joj, lajebeki, niš vam ne ide
Guest- Guest
zagreb i okolicaEva wrote:Možda?
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Švedska: Nacistička zastava ispred škole Islamske zajednice
» Stravične fotografije migranata na granici BiH
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Švedska: Nacistička zastava ispred škole Islamske zajednice
» Stravične fotografije migranata na granici BiH
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
Page 2 of 3