Norvežani u mobitelima stotina migranata pronašli fotografije smaknuća i zastava Islamske države
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Norvežani u mobitelima stotina migranata pronašli fotografije smaknuća i zastava Islamske države
Stotine azilanata u Norveškoj posjeduje fotografije smaknuća i odrubljenih glava na svojim mobitelima, pišu norveški mediji. Norveške snage sigurnosti priznale su kako zbog velikog broja izbjeglica nisu dovoljno temeljito provjeravale osobe koje su ušle u države. Imigracijska agencija kaže da su na mobitelima izbjeglica i migranata pronašli stotine fotografija i snimki smaknuća i brutalnih kazni.
Norveške novine Nettavisen pišu i da je pronađeno mnoštvo fotografija zastava Islamske države te simbola ostalih terorističkih organizacija. Erik Haugland, šef norveškog azilantskog programa smatra da postoji mogućnost kako su te fotografije završile na mobitelima izbjeglicama i zbog sasvim običnih razloga.
“Jedan od razloga za te fotografije može biti da su htjeli imati dokaze o brutalnosti kojima su svjedočili. Možda su postupali taktički i imali simbole organizacija kroz čiji teritorij prolaze. Stvari koje na prvi pogled izgledaju alarmantno, mogu imati i druga objašnjenja osim potpore terorističkim organizacijama”, objašnjava Haugland.
Najmanje trojica počinitelja terorističkih napada u Parizu došla su ilegalno u Europu, uključujući i Abdelhamida Abbaouda, inače rođenog u Belgiji. On je otišao na sirijsku bojišnicu gdje je sudjelovao u borbama na strani ISIS-a.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/norvezani-u-mobitelima-stotina-migranata-pronasli-fotografije-smaknuca-i-zastava-islamske-drzave/
Norveške novine Nettavisen pišu i da je pronađeno mnoštvo fotografija zastava Islamske države te simbola ostalih terorističkih organizacija. Erik Haugland, šef norveškog azilantskog programa smatra da postoji mogućnost kako su te fotografije završile na mobitelima izbjeglicama i zbog sasvim običnih razloga.
Možda postoji objašnjenje fotografija
“Jedan od razloga za te fotografije može biti da su htjeli imati dokaze o brutalnosti kojima su svjedočili. Možda su postupali taktički i imali simbole organizacija kroz čiji teritorij prolaze. Stvari koje na prvi pogled izgledaju alarmantno, mogu imati i druga objašnjenja osim potpore terorističkim organizacijama”, objašnjava Haugland.
Najmanje trojica počinitelja terorističkih napada u Parizu došla su ilegalno u Europu, uključujući i Abdelhamida Abbaouda, inače rođenog u Belgiji. On je otišao na sirijsku bojišnicu gdje je sudjelovao u borbama na strani ISIS-a.
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/norvezani-u-mobitelima-stotina-migranata-pronasli-fotografije-smaknuca-i-zastava-islamske-drzave/
Guest- Guest
Re: Norvežani u mobitelima stotina migranata pronašli fotografije smaknuća i zastava Islamske države
Baš sam nešto razmišljao o tim emigrantima i došao do jedinstvenog zaključka.
Ruski emigranti prije Oktobarske revolucije,bili su opasnost za carsku Rusiju (iz koje su pobjegli)a ne za Francusku,Njemačku ili Švicarsku.
Jugoslavenski emigranti nakon 2.svj.rata koji su pobjegli iz Jugoslavije,bili su opasnost za Jugoslaviju,a ne za Australiju,Njemačku,SAD ili Švedsku.
Kubanski emigranti bili su opasni za Kubu iz koje su pobjegli (i još su),ali ne za SAD.
Sirijski emigranti nisu opasni za Siriju iz koje su izbjegli,već za zemlje u koje su izbjegli (Švedska,Francuska,Ljemačka,Norveška...)
Ruski emigranti prije Oktobarske revolucije,bili su opasnost za carsku Rusiju (iz koje su pobjegli)a ne za Francusku,Njemačku ili Švicarsku.
Jugoslavenski emigranti nakon 2.svj.rata koji su pobjegli iz Jugoslavije,bili su opasnost za Jugoslaviju,a ne za Australiju,Njemačku,SAD ili Švedsku.
Kubanski emigranti bili su opasni za Kubu iz koje su pobjegli (i još su),ali ne za SAD.
Sirijski emigranti nisu opasni za Siriju iz koje su izbjegli,već za zemlje u koje su izbjegli (Švedska,Francuska,Ljemačka,Norveška...)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Norvežani u mobitelima stotina migranata pronašli fotografije smaknuća i zastava Islamske države
Ja bih sve njih kemijski kastrirala, a ak ne želi, marš doma natrag.
Guest- Guest
Eva wrote:Možda postoji objašnjenje fotografija
siguran sam da postoji savršeno logično objašnjenje.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
a šta su očekivali da će tim inžinjeriam i atomskim fizičarima naći zadatke iz diferencijalnih jednaždbi?
Guest- Guest
u jeboteEva wrote:Ja bih sve njih kemijski kastrirala, a ak ne želi, marš doma natrag.
Last edited by Eva on 15/12/2015, 14:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
kod njih diferencijalne jednadzbe pocinju sa tekbir a rezultat je uvijek alahuekserEmberSpirit wrote:a šta su očekivali da će tim inžinjeriam i atomskim fizičarima naći zadatke iz diferencijalnih jednaždbi?
ja nebih, treba ih dovuci jos par miliona, jesu li im se veselili sirom svedske i njemacke, francuske i jos nekijeh zemalja, pa nek im ih, trpajEva wrote:Da, jer svaki taj napravi 14-15 djece najmanje, a ak ima dve tri hanume, to množi pa ti vidiLeviathan2 wrote:u jeboteEva wrote:Ja bih sve njih kemijski kastrirala, a ak ne želi, marš doma natrag.
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
vidis, svi ti imigranti su iz istog kulturnog miljea plus minus osim ovih arapskih paki i slicnih alahuekser zemaljajastreb wrote:Baš sam nešto razmišljao o tim emigrantima i došao do jedinstvenog zaključka.
Ti si okrutan. Sigurno bi i Jodi poslao ove umjerene?Leviathan2 wrote:ja nebih, treba ih dovuci jos par miliona, jesu li im se veselili sirom svedske i njemacke, francuske i jos nekijeh zemalja, pa nek im ih, trpajEva wrote:Da, jer svaki taj napravi 14-15 djece najmanje, a ak ima dve tri hanume, to množi pa ti vidiLeviathan2 wrote:u jeboteEva wrote:Ja bih sve njih kemijski kastrirala, a ak ne želi, marš doma natrag.
Guest- Guest
pricam sa gigiem, veli njegova sogorica radi u nekom centru za azilante, nakon 8 navecer se zakljucaju i ako cuju bilo sto sumnjivo zovu policiju, mislim ovi radnici, toliko o tomu kakvih sve likova ima, uglavnom kad mi je gigi nabrojao koje uvjete imaju ostao sam paf, obavezno dnevno sledovanje 2 kg voca, kuhanje halal, govedina obvezna na repertoaru, 20 ojra dnevno, internet gratis, telefonske kartice sa 50 eura prometa gratis, da se mogu javit kuci i sl, dezurna ekipa lijecnika samo za njih, eto samo sto im jos i kurve ne dovedu, vec je bio pokusaj silovanja jedne medicinske sestre koju su uspjeli izgurat na stranu dok je bila intervencija na nekom tipu koji je zaradio noz u trbuh, dok su se doktori i policajci bakcali sa povrijedjenim oni su uspjeli sestru izolirat i potisnut do izlaza a onda su je trojica zgrabila i zapusili usta i odvukli u pokrajnju prostoriju, samo zahvaljujuci jednom policajcu kojem se ucinilo da je cuo neko komesanje pa isao provjeravat zenska nije pokupila aids, naime poslije se utvrdilo da dvojica od njih 6 koji su je odvukli u prostoriju su pozitiva, na kraju nikom nista, jedino sto vise ne smiju izaci iz tog centra jer su neki zavrsili na traumatologiji, talijanci odmah napadaju cim ih videmaggie13 wrote:Jesu to oni sto su dosli avionom? :D
jodi bi poslao ove sa tow raketama :D, naravno umjerene, razlika izmedju umjerenih i neumjerenih je sto neumjereni nose one skracene pantaloneEva wrote:Ti si okrutan. Sigurno bi i Jodi poslao ove umjerene?Leviathan2 wrote:ja nebih, treba ih dovuci jos par miliona, jesu li im se veselili sirom svedske i njemacke, francuske i jos nekijeh zemalja, pa nek im ih, trpajEva wrote:Da, jer svaki taj napravi 14-15 djece najmanje, a ak ima dve tri hanume, to množi pa ti vidiLeviathan2 wrote:u jeboteEva wrote:Ja bih sve njih kemijski kastrirala, a ak ne želi, marš doma natrag.
a slušaj ti si na prošlom forumu govorila "neka dođu" , da mi je znati zašto si promjenila mišljenje za 180? bitće te neki arap drpa u Beču u javnom prijevozu :DEva wrote:Ti si okrutan. Sigurno bi i Jodi poslao ove umjerene?Leviathan2 wrote:ja nebih, treba ih dovuci jos par miliona, jesu li im se veselili sirom svedske i njemacke, francuske i jos nekijeh zemalja, pa nek im ih, trpajEva wrote:Da, jer svaki taj napravi 14-15 djece najmanje, a ak ima dve tri hanume, to množi pa ti vidiLeviathan2 wrote:u jeboteEva wrote:Ja bih sve njih kemijski kastrirala, a ak ne želi, marš doma natrag.
Guest- Guest
i,sad,koji je smisao pomagat nekome tko tebi zeli naudit..i tko ti hoce,prije ili kasnije..osobno se ne bih tu pojavila u nikakvoj ulozi..:-SLeviathan2 wrote:pricam sa gigiem, veli njegova sogorica radi u nekom centru za azilante, nakon 8 navecer se zakljucaju i ako cuju bilo sto sumnjivo zovu policiju, mislim ovi radnici, toliko o tomu kakvih sve likova ima, uglavnom kad mi je gigi nabrojao koje uvjete imaju ostao sam paf, obavezno dnevno sledovanje 2 kg voca, kuhanje halal, govedina obvezna na repertoaru, 20 ojra dnevno, internet gratis, telefonske kartice sa 50 eura prometa gratis, da se mogu javit kuci i sl, dezurna ekipa lijecnika samo za njih, eto samo sto im jos i kurve ne dovedu, vec je bio pokusaj silovanja jedne medicinske sestre koju su uspjeli izgurat na stranu dok je bila intervencija na nekom tipu koji je zaradio noz u trbuh, dok su se doktori i policajci bakcali sa povrijedjenim oni su uspjeli sestru izolirat i potisnut do izlaza a onda su je trojica zgrabila i zapusili usta i odvukli u pokrajnju prostoriju, samo zahvaljujuci jednom policajcu kojem se ucinilo da je cuo neko komesanje pa isao provjeravat zenska nije pokupila aids, naime poslije se utvrdilo da dvojica od njih 6 koji su je odvukli u prostoriju su pozitiva, na kraju nikom nista, jedino sto vise ne smiju izaci iz tog centra jer su neki zavrsili na traumatologiji, talijanci odmah napadaju cim ih videmaggie13 wrote:Jesu to oni sto su dosli avionom? :D
A,u Italiji ih ima dosta i otprije..
2014-04-12
Metak u čelenku. Ja bih mu osobno presudila.Leviathan2 wrote:pricam sa gigiem, veli njegova sogorica radi u nekom centru za azilante, nakon 8 navecer se zakljucaju i ako cuju bilo sto sumnjivo zovu policiju, mislim ovi radnici, toliko o tomu kakvih sve likova ima, uglavnom kad mi je gigi nabrojao koje uvjete imaju ostao sam paf, obavezno dnevno sledovanje 2 kg voca, kuhanje halal, govedina obvezna na repertoaru, 20 ojra dnevno, internet gratis, telefonske kartice sa 50 eura prometa gratis, da se mogu javit kuci i sl, dezurna ekipa lijecnika samo za njih, eto samo sto im jos i kurve ne dovedu, vec je bio pokusaj silovanja jedne medicinske sestre koju su uspjeli izgurat na stranu dok je bila intervencija na nekom tipu koji je zaradio noz u trbuh, dok su se doktori i policajci bakcali sa povrijedjenim oni su uspjeli sestru izolirat i potisnut do izlaza a onda su je trojica zgrabila i zapusili usta i odvukli u pokrajnju prostoriju, samo zahvaljujuci jednom policajcu kojem se ucinilo da je cuo neko komesanje pa isao provjeravat zenska nije pokupila aids, naime poslije se utvrdilo da dvojica od njih 6 koji su je odvukli u prostoriju su pozitiva, na kraju nikom nista, jedino sto vise ne smiju izaci iz tog centra jer su neki zavrsili na traumatologiji, talijanci odmah napadaju cim ih videmaggie13 wrote:Jesu to oni sto su dosli avionom? :D
Guest- Guest
Naučit pucat i nabavi si gun. Meni koji bi prišel na 5 m dobi metak u čelo. Pa makar pital i za putokaz. Odjebi, ja pucam, a ti pitajmaggie13 wrote:i,sad,koji je smisao pomagat nekome tko tebi zeli naudit..i tko ti hoce,prije ili kasnije..osobno se ne bih tu pojavila u nikakvoj ulozi..:-SLeviathan2 wrote:pricam sa gigiem, veli njegova sogorica radi u nekom centru za azilante, nakon 8 navecer se zakljucaju i ako cuju bilo sto sumnjivo zovu policiju, mislim ovi radnici, toliko o tomu kakvih sve likova ima, uglavnom kad mi je gigi nabrojao koje uvjete imaju ostao sam paf, obavezno dnevno sledovanje 2 kg voca, kuhanje halal, govedina obvezna na repertoaru, 20 ojra dnevno, internet gratis, telefonske kartice sa 50 eura prometa gratis, da se mogu javit kuci i sl, dezurna ekipa lijecnika samo za njih, eto samo sto im jos i kurve ne dovedu, vec je bio pokusaj silovanja jedne medicinske sestre koju su uspjeli izgurat na stranu dok je bila intervencija na nekom tipu koji je zaradio noz u trbuh, dok su se doktori i policajci bakcali sa povrijedjenim oni su uspjeli sestru izolirat i potisnut do izlaza a onda su je trojica zgrabila i zapusili usta i odvukli u pokrajnju prostoriju, samo zahvaljujuci jednom policajcu kojem se ucinilo da je cuo neko komesanje pa isao provjeravat zenska nije pokupila aids, naime poslije se utvrdilo da dvojica od njih 6 koji su je odvukli u prostoriju su pozitiva, na kraju nikom nista, jedino sto vise ne smiju izaci iz tog centra jer su neki zavrsili na traumatologiji, talijanci odmah napadaju cim ih videmaggie13 wrote:Jesu to oni sto su dosli avionom? :D
A,u Italiji ih ima dosta i otprije..
Guest- Guest
Di sam ja to govorila?EmberSpirit wrote:a slušaj ti si na prošlom forumu govorila "neka dođu" , da mi je znati zašto si promjenila mišljenje za 180? bitće te neki arap drpa u Beču u javnom prijevozu :DEva wrote:Ti si okrutan. Sigurno bi i Jodi poslao ove umjerene?Leviathan2 wrote:ja nebih, treba ih dovuci jos par miliona, jesu li im se veselili sirom svedske i njemacke, francuske i jos nekijeh zemalja, pa nek im ih, trpajEva wrote:Da, jer svaki taj napravi 14-15 djece najmanje, a ak ima dve tri hanume, to množi pa ti vidiLeviathan2 wrote:u jeboteEva wrote:Ja bih sve njih kemijski kastrirala, a ak ne želi, marš doma natrag.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Norvežani spasili 500 migranata u Sredozemlju
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Švedska: Nacistička zastava ispred škole Islamske zajednice
» Stravične fotografije migranata na granici BiH
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» Švedska: Nacistička zastava ispred škole Islamske zajednice
» Stravične fotografije migranata na granici BiH
» SEKSUALNA ROBINJA ISLAMSKE DRŽAVE
Page 1 of 3