Njegoš se u grobu roštilja
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Njegoš se u grobu roštilja
nema mrdanja u rusiji ima terorističkih napada u najmanju ruku kao u francuskoj. a i na zapadu muslimani nemrdaju osim njih 1% tako i u rusiji vjerojatno.Eva wrote:Čekaj, polako, ima u Boga dana. Njemčka se puni, a onda ide polako dalje. Svatko će dobit svog Arapčića. Azijata muslića u Rusiji ima već stoljećima i kak su slušali cara, tak slušaju i Putina. Nema mrdanja, a s njima i treba strogo.EmberSpirit wrote:gdje su ti arapi u poljskoj.Eva wrote:Zato će, dragi Joda, prosječan Poljak za manje od godine dana biti razočaran kao klinac kad ne dobi sladoled i čokoladu, kad mu u zemlju nakrcaju malo Arapa. Pitat će se kak, a odgovor ne bu dokučil.
rusiji ima toliko muslimana da će u roku par godina 40% vojnih obveznika biti muslimani. u roku par desetljeća rusija će biti islamska zemlja.
mogli ste primjetiti u ratu u ukraini, gdje je hrpa "dobrovoljaca"(vojnika RF) bili muslimani, azijati, vikali allah akbar..
meni se čini gledajući podatke ,da je Rusija natrpana samo tako. Ja pričam sa Rusom iz Moskve, kaže da je stanje neizdrživo, da Muslimana ima oko 30% , a Putin i režim sakrivaju podatke(isto kao što na zapadu u svojm zemljama smanjuju broj muslimana)
zato u Waršavi 99.9% bijelaca
ali zato kada ovi postanu većina i u rusiji i u francuskoj, onda će biti veselje. a da ne govorim da im Putin izlazi na ruku, daje im ogromne pare od petrodollara, uvodi zakone koje im idu na ruke(tipa zabranio kritiku kurana i muhameda, kao da smo u pakistanu a ne rusiji) i ne samo to , nego u djelovima ruske federacije se čak i prakticiraju djelovi šerijatskog prava, Putin na sve to gleda kroz prste da se muslimani nebi naljutili. Staljin se roštilja u grobu
Guest- Guest
Čuj ovo. Poljska bitna? Gde je Poljska bitna? Među drugim vazalima? Može biti. Mi ovde pričamo o pravim državama a ne o takvima. To pokušavam da ti objasnim. Ti vazali ni izdaleka ne čine 90% Sveta.EmberSpirit wrote:dzango wrote:EmberSpirit wrote:Kina je civilizacija za sebe, i kao takva Kina je u najmanju ruku neutralna, iako dugoročno puno više je naginje Americi (eno ekonomski se integrirala u MMF i odjebala RU ali ok).dzango wrote:Cela bivša YU? To sve ti je kurac na biciklu i jedan kineski grad u provinciji za koji nikada nisi čuo. Daj neku ozbiljnu zemlju koja nije u vazalnom odnosu prema Americi. Ne budi ograničen i proširi svoje vidike. Ni jedna svetska sila i ozbiljna država nije uz USA. Sama EU je hrpa vazalnih državica, nesposobnih da se brinu o svojoj sigurnosti i patuljaka u svetskoj politici.EmberSpirit wrote:a kako cijela istočna europa, gotovo sve ex-VU zemlje, gotovo cijela Yuga koja je bila "neutralna", osim Srbije(a i Srbi će na zapad, prvo u EU a onda u NATO), ne samo to - nego čak i Ruske pokrajine, bivše zemlje SSSRa, tipa Ukraina, Baltičke Zemlje, Gruzija...dzango wrote:Kojih 90%? Ne misliš valjda da su balkanska gologuzija i evropski vazali 90% Sveta?EmberSpirit wrote:nije mi jasno, zašto sve države svijeta(ok 90% njih) odjebaju Rusiju i odlaze prema degeneriranom zapadu? why?
može li mi netko objasniti?
Zašto recimo nije Zapadna Njemačka, Hrvatska, Slovenija, Italija otišli u neki savez sa Moskvom, a ne nego svi sa Amerikom?
Govorimo o zemljama gdje se lomio utjecaj Moskve, na jedan način(djelovi bivšeg ruskog carstva, djelovi europe/azije u koje je ušla ruska vojska, pravoslavni svijet koji bi logično trebao biti vezan za mosvku, li djelovi svijeta gdje se pojavio komunizam poput Hrvatske, Slovenije, Albanije, pa i slavenske zemlje).
I dakle Rusija ima veliku poveznicu sa barem pola Europe i djelom azije, a gotovo 90% zemalja je odjebalo Rusiju, izuzev Bjelorusije(iako i oni će možda za 10ak godina) i nekih muslimanskih zemalja, tipa ubzekistan gdje se na sve muke bore da ih ISIS ne preuzme(dakle oni će odjebati isto Moskvu i otkliziti u islamski svijet ili čak u Kinu)
zašto se to događa?
Zašto prosječni Poljak, Ukrainac, Latvijac, Gruzijac, pa evo i CrnoGorac, više slave Zapad nego Rusiju?
Više slave Zapad zbog pobede zapadnog kapitalizma nad komunizmom i vazalnog odnosa u kojem su se našli posle pobede Zapada i logičnog osvajanja teritorija koje je posledica svake pobede u ratu. Ovoga puta u hladnom ratu koji se vodio na drugačiji način, ali je po posledicama isti kao i konvencionalni rat. Na tim prostorima danas imamo klasičnu okupaciju u svakom pogledu, koja je mnogo gora od klasične okupacije protiv koje možeš da se boriš. Te države danas nemaju nikakvu ulogu u svetskoj politici i predstavljaju vazale u mnogo gorem položaju nego što su bili srednjevekovni vazali. Tada si mogao da se nadaš nekakvoj borbi i oslobođenju. Makar posle 500 godina. Ovi nemaju takvu šansu i izgled da ponovo postanu nezavisni su im praktično svedeni na nulu.
Ok zemlje su vazali.
To znači da su Poljska, Srbija, Hrvatska, Ukraina, Gruzija bile prije neki bitan globalni faktor?
Recimo Poljska je prije dolaska na zapad bila nebitna Ruska pokrajina, a sada je veoma bitan zapadni igrač koji imaju jednu od najjačih ekonomija i armija na zapadnom svijetu i mišljenje poljaka se poprilično uvažava i na razini Europske unije i na razini NATO saveza... dok kada je bila dio Moskve nisu se mogli posrati u WCu bez odobrenja iz Kremlja
Hrvatska naravno i Srbija i Crna Gora u takvom sustavu bilo Ruskom bili Zapadnom smo ipak nebitni.
Poljska recimo nije nebitna u zapadnom ekonomsko-vojnom sustavu, kao što je bila u Ruskom
Da, ideš? Ja sam bila u Moskvi i u džamiji pa osim žena s maramama, i ja sam bila s maramom na glavi, zamotanih u plahte vidjela nisam. U kojim to gradovima vlada šerija po Rusiji? Link?EmberSpirit wrote:nema mrdanja u rusiji ima terorističkih napada u najmanju ruku kao u francuskoj. a i na zapadu muslimani nemrdaju osim njih 1% tako i u rusiji vjerojatno.Eva wrote:Čekaj, polako, ima u Boga dana. Njemčka se puni, a onda ide polako dalje. Svatko će dobit svog Arapčića. Azijata muslića u Rusiji ima već stoljećima i kak su slušali cara, tak slušaju i Putina. Nema mrdanja, a s njima i treba strogo.EmberSpirit wrote:gdje su ti arapi u poljskoj.Eva wrote:Zato će, dragi Joda, prosječan Poljak za manje od godine dana biti razočaran kao klinac kad ne dobi sladoled i čokoladu, kad mu u zemlju nakrcaju malo Arapa. Pitat će se kak, a odgovor ne bu dokučil.
rusiji ima toliko muslimana da će u roku par godina 40% vojnih obveznika biti muslimani. u roku par desetljeća rusija će biti islamska zemlja.
mogli ste primjetiti u ratu u ukraini, gdje je hrpa "dobrovoljaca"(vojnika RF) bili muslimani, azijati, vikali allah akbar..
meni se čini gledajući podatke ,da je Rusija natrpana samo tako. Ja pričam sa Rusom iz Moskve, kaže da je stanje neizdrživo, da Muslimana ima oko 30% , a Putin i režim sakrivaju podatke(isto kao što na zapadu u svojm zemljama smanjuju broj muslimana)
ali zato kada ovi postanu većina i u rusiji i u francuskoj, onda će biti veselje. a da ne govorim da im Putin izlazi na ruku, daje im ogromne pare od petrodollara, uvodi zakone koje im idu na ruke(tipa zabranio kritiku kurana i muhameda, kao da smo u pakistanu a ne rusiji) i ne samo to , nego u djelovima ruske federacije se čak i prakticiraju djelovi šerijatskog prava, Putin na sve to gleda kroz prste da se muslimani nebi naljutili. Staljin se roštilja u grobu
Guest- Guest
Misliš da nema kazališta izvan Zegeja? U Brodu, osječki HNK gostovao.Eva wrote:Di u ZG? Izvrsni su, a Orašara, tj. Ščelkunčika bih mogla gledat svaki dan.Regoč wrote:E, bio baš neki dan na Orašaru, stvarno liepo, glazba, kostimi, kulise, ples...Eva wrote:Imaju tradiciju baleta, npr.dzango wrote:Drugačija kultura, filozofija i narod. Rusi su slobodarski narod i Sloveni. Nemaju zaleđe protestantizma.EmberSpirit wrote:OK , evo napokon prvi odgovorStanojko wrote:Amerika ti je ko Arkan - "Dodjite u nasu poslasticaernicu, da nasa poslasticarnica ne bi dosla kod vas..." :)
To je taj mentalni sklop...
Ali zašto Rusija nebi radila isto? Dođite kod nas prije nego mi dođemo kod vas?
Eva wrote:Da, ideš? Ja sam bila u Moskvi i u džamiji pa osim žena s maramama, i ja sam bila s maramom na glavi, zamotanih u plahte vidjela nisam. U kojim to gradovima vlada šerija po Rusiji? Link?EmberSpirit wrote:nema mrdanja u rusiji ima terorističkih napada u najmanju ruku kao u francuskoj. a i na zapadu muslimani nemrdaju osim njih 1% tako i u rusiji vjerojatno.Eva wrote:Čekaj, polako, ima u Boga dana. Njemčka se puni, a onda ide polako dalje. Svatko će dobit svog Arapčića. Azijata muslića u Rusiji ima već stoljećima i kak su slušali cara, tak slušaju i Putina. Nema mrdanja, a s njima i treba strogo.EmberSpirit wrote:gdje su ti arapi u poljskoj.Eva wrote:Zato će, dragi Joda, prosječan Poljak za manje od godine dana biti razočaran kao klinac kad ne dobi sladoled i čokoladu, kad mu u zemlju nakrcaju malo Arapa. Pitat će se kak, a odgovor ne bu dokučil.
Novaya Gazeta reports on wedding of police chief, 47, and girl just turned 17
He watched as Nazhud Guchigov (who may be 57 rather than 47) married Kheda Goylabiyeva, who turned 17 on 1 May. A picture of her in her wedding dress in the Times shows her looking anything but happy moments before the wedding.
Djecu u Čečeniji prisilno udaju za šefove Putinove policije od 50godina a vjenačnju prisustvuje Kadirov. Očiti primjer Šerijata, jer takva praksa je zabranjena u ruskim i zapadnim zakonima.
Guest- Guest
Šerijat imate i u Hrvatskoj, zašto se čudite za Rusiju?
ma ja mislio da je rusija anti islamska, kršćanska zemlja,konzervativna, gdje je 99% kršćana/pravoslavaca, bijelaca europljana, gdje nema muslimanskih imigranata kao na bolesnom zapadu, gdje nema šerijata kao na bolesnom zapadu, gdje su prosječni rusi pobožni i imaju puno djece a ne slučajno da imaju najviše stope spolnih bolesti , 10ak puta više pobačaja i HIVa u rusiji nego u degeneriranoj njemačkoj i više muslimanaRegoč wrote:Šerijat imate i u Hrvatskoj, zašto se čudite za Rusiju?
Guest- Guest
Ma ne mislim, znam da ima. Nego baš je sada na repertoaru i u ZG, moji idu slijedeći utorak ak sam dobro zapamtila.Regoč wrote:Misliš da nema kazališta izvan Zegeja? U Brodu, osječki HNK gostovao.Eva wrote:Di u ZG? Izvrsni su, a Orašara, tj. Ščelkunčika bih mogla gledat svaki dan.Regoč wrote:E, bio baš neki dan na Orašaru, stvarno liepo, glazba, kostimi, kulise, ples...Eva wrote:Imaju tradiciju baleta, npr.dzango wrote:Drugačija kultura, filozofija i narod. Rusi su slobodarski narod i Sloveni. Nemaju zaleđe protestantizma.EmberSpirit wrote:OK , evo napokon prvi odgovorStanojko wrote:Amerika ti je ko Arkan - "Dodjite u nasu poslasticaernicu, da nasa poslasticarnica ne bi dosla kod vas..." :)
To je taj mentalni sklop...
Ali zašto Rusija nebi radila isto? Dođite kod nas prije nego mi dođemo kod vas?
Guest- Guest
17 je maloljetno ali mislim da i u HR mogu sklapat brakove ak im roditelji potpišu. Šerija je kad djecu od 8 i 9 godina udaju kao u Argansitanu, Jemenu i ostalim američkim podružnicama, ili u SA di ženu može ubit kao pauka a da ga nitko krivo ni ne pogleda. No, to su prozapadnjački orijentirane vukojebine i nisu trn u oku kao Rusija.EmberSpirit wrote:Eva wrote:Da, ideš? Ja sam bila u Moskvi i u džamiji pa osim žena s maramama, i ja sam bila s maramom na glavi, zamotanih u plahte vidjela nisam. U kojim to gradovima vlada šerija po Rusiji? Link?EmberSpirit wrote:nema mrdanja u rusiji ima terorističkih napada u najmanju ruku kao u francuskoj. a i na zapadu muslimani nemrdaju osim njih 1% tako i u rusiji vjerojatno.Eva wrote:Čekaj, polako, ima u Boga dana. Njemčka se puni, a onda ide polako dalje. Svatko će dobit svog Arapčića. Azijata muslića u Rusiji ima već stoljećima i kak su slušali cara, tak slušaju i Putina. Nema mrdanja, a s njima i treba strogo.EmberSpirit wrote:gdje su ti arapi u poljskoj.Eva wrote:Zato će, dragi Joda, prosječan Poljak za manje od godine dana biti razočaran kao klinac kad ne dobi sladoled i čokoladu, kad mu u zemlju nakrcaju malo Arapa. Pitat će se kak, a odgovor ne bu dokučil.
Novaya Gazeta reports on wedding of police chief, 47, and girl just turned 17
He watched as Nazhud Guchigov (who may be 57 rather than 47) married Kheda Goylabiyeva, who turned 17 on 1 May. A picture of her in her wedding dress in the Times shows her looking anything but happy moments before the wedding.
Djecu u Čečeniji prisilno udaju za šefove Putinove policije od 50godina a vjenačnju prisustvuje Kadirov. Očiti primjer Šerijata, jer takva praksa je zabranjena u ruskim i zapadnim zakonima.
Guest- Guest
joda, jel ti nas zajebavas iliEmberSpirit wrote:pa gle, govorimo o zemljama koje su bile u nekom ruskom savezu ili su imale neki pro-ruski režim, ili su vezane za rusiju preko pravoslavne vjere. Dakle zemlje koje su vezane za Rusiju ovako -onako, nećemo pričati u Kongu ili Urugvaju ili Maleziji.dzango wrote:Yoda je inače malo slabijih intelektualnih mogućnosti i suženog ppogleda na Svet, pa mu ne treba zameritiStanojko wrote:90%? Ko osim NATO vazala?dzango wrote:Kojih 90%? Ne misliš valjda da su balkanska gologuzija i evropski vazali 90% Sveta?EmberSpirit wrote:nije mi jasno, zašto sve države svijeta(ok 90% njih) odjebaju Rusiju i odlaze prema degeneriranom zapadu? why?
može li mi netko objasniti?
Nećemo govoriti o Kongu i takvima, on je nebitan, ali Bugarska, Grčka, Poljska, Mađarska, DDR Njemačka, Baltičke zemlje, Ukraina, Gruzija, Crna Gora, Makedonija, čak i Hrvatska, Slovenija.. svi su na neki način povezani sa Rusijom..
bilo ideologijom(antifašizmom), bilo da je Ruska vojna čizma ih okupirala/oslobodila nakon WW2, bilo religijom(pravoslavlje) bilo slavenstvom, ili su jednostavno bili dio Ruskog Carstva(poput Ukraine i Gruzije sa kojima je Rusija ratovala)
Zašto se to događa?
U Rusiji je islam jedna od autohtonih religija.EmberSpirit wrote:ma ja mislio da je rusija anti islamska, kršćanska zemlja,konzervativna, gdje je 99% kršćana/pravoslavaca, bijelaca europljana, gdje nema muslimanskih imigranata kao na bolesnom zapadu, gdje nema šerijata kao na bolesnom zapadu, gdje su prosječni rusi pobožni i imaju puno djece a ne slučajno da imaju najviše stope spolnih bolesti , 10ak puta više pobačaja i HIVa u rusiji nego u degeneriranoj njemačkoj i više muslimanaRegoč wrote:Šerijat imate i u Hrvatskoj, zašto se čudite za Rusiju?
U Njemačkoj ipak nije,već je donesen ondje emigrantima,ponajprije iz Turske,a zatim iz iz Juge. I to u zadnjih 60-tak godina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pa ako ćemo pravo,Njegoš(svaka mu čast kao pjesniku) u svojoj prevelikoj opčinjenosti sa Turcima,počeo se približavati Srbiji i srpstvu,te je od jednog samostalnog i samosvjesnog naroda napravio srpsko pleme.
ne lupetaj gluposti, tito je napravio od crnogoraca naciju...
Guest- Guest
Crnogorci su bili nacija i prije Tita.VUČIĆU PEDERU wrote:jastreb wrote:Pa ako ćemo pravo,Njegoš(svaka mu čast kao pjesniku) u svojoj prevelikoj opčinjenosti sa Turcima,počeo se približavati Srbiji i srpstvu,te je od jednog samostalnog i samosvjesnog naroda napravio srpsko pleme.
Crnogorci su,čak do Nemanjića bili katolici,pa ih je Nemanjić najprije napravio pravoslavcima,a Njegoš Srbima.
Imali su svog kralja i crkvu,a onda su se 1918.svega odrekli.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Broz i crnogorske ustaše. Kvazi nacija - Milogorci.VUČIĆU PEDERU wrote:jastreb wrote:Pa ako ćemo pravo,Njegoš(svaka mu čast kao pjesniku) u svojoj prevelikoj opčinjenosti sa Turcima,počeo se približavati Srbiji i srpstvu,te je od jednog samostalnog i samosvjesnog naroda napravio srpsko pleme.
jastreb wrote:Crnogorci su bili nacija i prije Tita.
Crnogorci su,čak do Nemanjića bili katolici,pa ih je Nemanjić najprije napravio pravoslavcima,a Njegoš Srbima.
svakako, svakako-u svakom dokumentu su se crnogorci smatrali srbima. ionako su obe srednjevekovne drzave nastale od jednog istog pretka-zavide.
ako cemo istini za volju, i srednjevekovna srbija i srednjevekovna crno gora su bile paganske drzave-ali su obe drzave primile prvu krunu od pape. i duklja i srbija. sveti sava je poceo da priblizava pravoslavlje srbima u raskoj i u duklji...
Guest- Guest
Putin je uveo zakon prema kojem se svete knjige (Biblija, Kuran i druge) ne mogu smatrati govorom mržnje. Ti samo navodiš onako kako ti odgovara, a zaboravio si spomenuti kako Putin zapravo jasno odvaja religiju od ekstremizma, tj. Kuran od Šerijatskog zakona koji više potječe od kasnijih islamskih učenjaka, nego same te knjige. Kod nas se vrti debilna retorika kako sad sve religije treba uništiti jer su zle, što je u neku ruku i očita agenda određenih krugova da se uništi svaka religioznost i nametne neko new age sranje, ateizam ili slično...EmberSpirit wrote:Putin izlazi na ruku, daje im ogromne pare od petrodollara, uvodi zakone koje im idu na ruke(tipa zabranio kritiku kurana i muhameda, kao da smo u pakistanu a ne rusiji)
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Putin je uveo zakon prema kojem se svete knjige (Biblija, Kuran i druge) ne mogu smatrati govorom mržnje. Ti samo navodiš onako kako ti odgovara, a zaboravio si spomenuti kako Putin zapravo jasno odvaja religiju od ekstremizma, tj. Kuran od Šerijatskog zakona koji više potječe od kasnijih islamskih učenjaka, nego same te knjige. Kod nas se vrti debilna retorika kako sad sve religije treba uništiti jer su zle, što je u neku ruku i očita agenda određenih krugova da se uništi svaka religioznost i nametne neko new age sranje, ateizam ili slično...EmberSpirit wrote:Putin izlazi na ruku, daje im ogromne pare od petrodollara, uvodi zakone koje im idu na ruke(tipa zabranio kritiku kurana i muhameda, kao da smo u pakistanu a ne rusiji)
da se nametnu nove religije, ekologija, peder agenda, feminizam, razne vjeroispovjesti humanizma i tak. Ideologije su u odnosu na religije što je kič u odnosu na umjetnost.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
To sam sve strpao u new age sranje, ali to je to, damarcellus wrote:Starhemberg wrote:Putin je uveo zakon prema kojem se svete knjige (Biblija, Kuran i druge) ne mogu smatrati govorom mržnje. Ti samo navodiš onako kako ti odgovara, a zaboravio si spomenuti kako Putin zapravo jasno odvaja religiju od ekstremizma, tj. Kuran od Šerijatskog zakona koji više potječe od kasnijih islamskih učenjaka, nego same te knjige. Kod nas se vrti debilna retorika kako sad sve religije treba uništiti jer su zle, što je u neku ruku i očita agenda određenih krugova da se uništi svaka religioznost i nametne neko new age sranje, ateizam ili slično...EmberSpirit wrote:Putin izlazi na ruku, daje im ogromne pare od petrodollara, uvodi zakone koje im idu na ruke(tipa zabranio kritiku kurana i muhameda, kao da smo u pakistanu a ne rusiji)
da se nametnu nove religije, ekologija, peder agenda, feminizam, razne vjeroispovjesti humanizma i tak. Ideologije su u odnosu na religije što je kič u odnosu na umjetnost.
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne bas dragovoljno..inace,u pravu si,jastrebe..;-)jastreb wrote:Crnogorci su bili nacija i prije Tita.VUČIĆU PEDERU wrote:jastreb wrote:Pa ako ćemo pravo,Njegoš(svaka mu čast kao pjesniku) u svojoj prevelikoj opčinjenosti sa Turcima,počeo se približavati Srbiji i srpstvu,te je od jednog samostalnog i samosvjesnog naroda napravio srpsko pleme.
2014-04-12
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» YouTuber Njegoš postao je Nikolina
» trajno smo zahvalni , imovinski pokret rostilja se na 39c
» franjo se okrece u grobu
» Gnjusna provokacija na grobu Olivera Dragojevića
» Josipović:'Druže Tito nešto bi te na grobu pit' o. '
» trajno smo zahvalni , imovinski pokret rostilja se na 39c
» franjo se okrece u grobu
» Gnjusna provokacija na grobu Olivera Dragojevića
» Josipović:'Druže Tito nešto bi te na grobu pit' o. '