Njegoš se u grobu roštilja
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Njegoš se u grobu roštilja
belj, idem leci, popusta mi lijek pa me ubi jebeni kamenac u bubregu, psmtr, laku nocmaggie13 wrote:naslutila sam nekako,ha haLeviathan2 wrote:ma ionako dvi dlake u tri reda nemos pogresno oshisat,maggie13 wrote:moze,al'samo totalno..da se ne vidi kad pogrijesim..8-)Leviathan2 wrote:opa, more li shisanje :Pmaggie13 wrote:Ti si sve kriv..jer si najpametniji..utjeces lose na nas..levi baustelac,ja frizerka..mi smo samo manualci,trebamo idejnog vođu..B-)
C.G. to je isto sto i sumadinac.moravac.vojvodjanin. era.dalmatinac i sl. Nema dokaza o necem dubljem. Ali, svako ima pravo da sebe smatra c.g.cem...makedoncem... mi smo uvrnuti
Kao svi govore spanski. A razlika je ohoooo. S / H ..TO JE JEDAN JEZIK. Ali, pravo je pravo
Kao svi govore spanski. A razlika je ohoooo. S / H ..TO JE JEDAN JEZIK. Ali, pravo je pravo
Guest- Guest
pizzon wrote:C.G. to je isto sto i sumadinac.moravac.vojvodjanin. era.dalmatinac i sl. Nema dokaza o necem dubljem. Ali, svako ima pravo da sebe smatra c.g.cem...makedoncem... mi smo uvrnuti
Etnogeneza i nacionalne integracije su dugi procesi i na njih utječu mnogi čimbenici, nema jedinstvene forme kako se oblikuju narodi i nacije. Što se jezika tiče, da, štokavština jest jedan jezični sustav, ali nije jedinstven jezični sustav. Na tim nejedinstvenostima nastala su četiri književna jezika i to je činjenica kao i postojanje četiri nacije koje se služe tima jezicima.
Last edited by Regoč on 16/12/2015, 07:58; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» YouTuber Njegoš postao je Nikolina
» trajno smo zahvalni , imovinski pokret rostilja se na 39c
» franjo se okrece u grobu
» Gnjusna provokacija na grobu Olivera Dragojevića
» Josipović:'Druže Tito nešto bi te na grobu pit' o. '
» trajno smo zahvalni , imovinski pokret rostilja se na 39c
» franjo se okrece u grobu
» Gnjusna provokacija na grobu Olivera Dragojevića
» Josipović:'Druže Tito nešto bi te na grobu pit' o. '
Page 9 of 9