ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Njegoš se u grobu roštilja

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Njegoš se u grobu roštilja - Page 9 Empty Re: Njegoš se u grobu roštilja

Post by Leviathan2 16/12/2015, 00:55

maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:
Leviathan2 wrote:
maggie13 wrote:Ti si sve kriv..jer si najpametniji..utjeces lose na nas..levi baustelac,ja frizerka..mi smo samo manualci,trebamo idejnog vođu..B-)
opa, more li shisanje :P
moze,al'samo totalno..da se ne vidi kad pogrijesim..8-)
ma ionako dvi dlake u tri reda nemos pogresno oshisat,
naslutila sam nekako,ha ha
belj, idem leci, popusta mi lijek pa me ubi jebeni kamenac u bubregu, psmtr, laku noc :offt

Leviathan2

2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 16/12/2015, 07:44

C.G. to je isto sto i sumadinac.moravac.vojvodjanin.   era.dalmatinac i sl. Nema dokaza o necem dubljem.    Ali, svako ima pravo da sebe smatra c.g.cem...makedoncem...            mi smo uvrnuti

Kao svi govore spanski. A razlika je ohoooo. S / H ..TO JE JEDAN JEZIK. Ali, pravo je pravo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 16/12/2015, 07:58

pizzon wrote:C.G. to je isto sto i sumadinac.moravac.vojvodjanin.   era.dalmatinac i sl. Nema dokaza o necem dubljem.    Ali, svako ima pravo da sebe smatra c.g.cem...makedoncem...            mi smo uvrnuti

Kao svi govore spanski. A razlika je ohoooo. S / H ..TO JE JEDAN JEZIK. Ali, pravo je pravo
Etnogeneza i nacionalne integracije su dugi procesi i na njih utječu mnogi čimbenici, nema jedinstvene forme kako se oblikuju narodi i nacije. Što se jezika tiče, da, štokavština jest jedan jezični sustav, ali nije jedinstven jezični sustav. Na tim nejedinstvenostima nastala su četiri književna jezika i to je činjenica kao i postojanje četiri nacije koje se služe tima jezicima.

Last edited by Regoč on 16/12/2015, 07:58; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Back to top

- Similar topics