Njegoš se u grobu roštilja
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Njegoš se u grobu roštilja
Ja ne znam šta ste se vi uvatili te CG. Njihova stvar. Puca mi kuaz oce li ili neće u NATO. Ok ako uđu a i ako ne opet ok. Šta je sad to toliko bitno ono ?!?!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Čemu ova frka? Po meni, referendum pa nek narod odluči s kim će i kako će.
Da je pameti u nas već bismo imali jako ratno zrakoplovstvo i mornaricu te, iz usluge, štitili zračni i morski (barem epikontinentski) prostor balkanskih zemaljah koje teže Euniji i NATO-u ili su već tamo. Jasno, onih manjih. Recimo, štitimo nebo Boshera, Crne Gore, Albanije, Macedonije i Kosova, zrakoplovi nam letaju tiku uz srbsku granicu pa piloti zrakaju i što se tamo događa. Ma znam, bolje se vidi na GoogleEarthu, ali onako, iz sitne pakosti.
Regoč wrote:Čemu ova frka? Po meni, referendum pa nek narod odluči s kim će i kako će.
Frka je što se gura bez referenduma.....na silu a više od pola stanovništva je protiv i to izrazito protiv.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pilotirat mogu samo gazde a ne robovi. Vaše je bit kuš i uz nogu gospodaru. Možete polirat jajca pilotu ili krilo avionu, ali letit, daj me ne nasmijavajRegoč wrote:Čemu ova frka? Po meni, referendum pa nek narod odluči s kim će i kako će.Da je pameti u nas već bismo imali jako ratno zrakoplovstvo i mornaricu te, iz usluge, štitili zračni i morski (barem epikontinentski) prostor balkanskih zemaljah koje teže Euniji i NATO-u ili su već tamo. Jasno, onih manjih. Recimo, štitimo nebo Boshera, Crne Gore, Albanije, Macedonije i Kosova, zrakoplovi nam letaju tiku uz srbsku granicu pa piloti zrakaju i što se tamo događa. Ma znam, bolje se vidi na GoogleEarthu, ali onako, iz sitne pakosti.
Guest- Guest
Mislio sam na frku na forumu. Poslo bih ti zahtjev za prijateljstvom pa, kad si već tu, reci ako nećeš prihvatiti da ne pišem badava.epikur37 wrote:Frka je što se gura bez referenduma.....na silu a više od pola stanovništva je protiv i to izrazito protiv.Regoč wrote:Čemu ova frka? Po meni, referendum pa nek narod odluči s kim će i kako će.
Naravno da možemo, zato i ide obnova zrakoplovstva.Eva wrote:Pilotirat mogu samo gazde a ne robovi. Vaše je bit kuš i uz nogu gospodaru. Možete polirat jajca pilotu ili krilo avionu, ali letit, daj me ne nasmijavajRegoč wrote:Čemu ova frka? Po meni, referendum pa nek narod odluči s kim će i kako će.Da je pameti u nas već bismo imali jako ratno zrakoplovstvo i mornaricu te, iz usluge, štitili zračni i morski (barem epikontinentski) prostor balkanskih zemaljah koje teže Euniji i NATO-u ili su već tamo. Jasno, onih manjih. Recimo, štitimo nebo Boshera, Crne Gore, Albanije, Macedonije i Kosova, zrakoplovi nam letaju tiku uz srbsku granicu pa piloti zrakaju i što se tamo događa. Ma znam, bolje se vidi na GoogleEarthu, ali onako, iz sitne pakosti.
Regoč wrote:Mislio sam na frku na forumu. Poslo bih ti zahtjev za prijateljstvom pa, kad si već tu, reci ako nećeš prihvatiti da ne pišem badava.epikur37 wrote:Frka je što se gura bez referenduma.....na silu a više od pola stanovništva je protiv i to izrazito protiv.Regoč wrote:Čemu ova frka? Po meni, referendum pa nek narod odluči s kim će i kako će.
Oke, noproblemo ;)
2015-08-06
S kojom lovom? Bu odradila Kolinda u naturi? Stara je i debela, ne bi to prošlo ni za zmajeve.Regoč wrote:Naravno da možemo, zato i ide obnova zrakoplovstva.Eva wrote:Pilotirat mogu samo gazde a ne robovi. Vaše je bit kuš i uz nogu gospodaru. Možete polirat jajca pilotu ili krilo avionu, ali letit, daj me ne nasmijavajRegoč wrote:Čemu ova frka? Po meni, referendum pa nek narod odluči s kim će i kako će.Da je pameti u nas već bismo imali jako ratno zrakoplovstvo i mornaricu te, iz usluge, štitili zračni i morski (barem epikontinentski) prostor balkanskih zemaljah koje teže Euniji i NATO-u ili su već tamo. Jasno, onih manjih. Recimo, štitimo nebo Boshera, Crne Gore, Albanije, Macedonije i Kosova, zrakoplovi nam letaju tiku uz srbsku granicu pa piloti zrakaju i što se tamo događa. Ma znam, bolje se vidi na GoogleEarthu, ali onako, iz sitne pakosti.
Guest- Guest
Ima opcija, da čitaš 7dnevno znala bi. Nek ti Marcel pošalje stare brojeve, a možda ima i u poviesti kolumni.Eva wrote:S kojom lovom? Bu odradila Kolinda u naturi? Stara je i debela, ne bi to prošlo ni za zmajeve.Regoč wrote:Naravno da možemo, zato i ide obnova zrakoplovstva.Eva wrote:Pilotirat mogu samo gazde a ne robovi. Vaše je bit kuš i uz nogu gospodaru. Možete polirat jajca pilotu ili krilo avionu, ali letit, daj me ne nasmijavajRegoč wrote:Čemu ova frka? Po meni, referendum pa nek narod odluči s kim će i kako će.Da je pameti u nas već bismo imali jako ratno zrakoplovstvo i mornaricu te, iz usluge, štitili zračni i morski (barem epikontinentski) prostor balkanskih zemaljah koje teže Euniji i NATO-u ili su već tamo. Jasno, onih manjih. Recimo, štitimo nebo Boshera, Crne Gore, Albanije, Macedonije i Kosova, zrakoplovi nam letaju tiku uz srbsku granicu pa piloti zrakaju i što se tamo događa. Ma znam, bolje se vidi na GoogleEarthu, ali onako, iz sitne pakosti.
Još jedino Neum je slobodni teritorij na istočnoj strani Jadrana.
Nije da nije bilo ponuda, ali se zasad nećkaju, što i dolikuje ljepoticama.
Nije da nije bilo ponuda, ali se zasad nećkaju, što i dolikuje ljepoticama.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
To udbaško glasilo ne bih čitala ni da mi nokte čupaju na živo.Regoč wrote:Ima opcija, da čitaš 7dnevno znala bi. Nek ti Marcel pošalje stare brojeve, a možda ima i u poviesti kolumni.Eva wrote:S kojom lovom? Bu odradila Kolinda u naturi? Stara je i debela, ne bi to prošlo ni za zmajeve.Regoč wrote:Naravno da možemo, zato i ide obnova zrakoplovstva.Eva wrote:Pilotirat mogu samo gazde a ne robovi. Vaše je bit kuš i uz nogu gospodaru. Možete polirat jajca pilotu ili krilo avionu, ali letit, daj me ne nasmijavajRegoč wrote:Čemu ova frka? Po meni, referendum pa nek narod odluči s kim će i kako će.Da je pameti u nas već bismo imali jako ratno zrakoplovstvo i mornaricu te, iz usluge, štitili zračni i morski (barem epikontinentski) prostor balkanskih zemaljah koje teže Euniji i NATO-u ili su već tamo. Jasno, onih manjih. Recimo, štitimo nebo Boshera, Crne Gore, Albanije, Macedonije i Kosova, zrakoplovi nam letaju tiku uz srbsku granicu pa piloti zrakaju i što se tamo događa. Ma znam, bolje se vidi na GoogleEarthu, ali onako, iz sitne pakosti.
Guest- Guest
Imaš pamet, apstrahiraj što smatraš propagandom. Recimo, ja apstrahiram tvoje upise iz prevrjednovanja svojih stavovah jer si Zokijeva propagandistica. Ali volim se dotipkavat s tobom.Eva wrote:To udbaško glasilo ne bih čitala ni da mi nokte čupaju na živo.Regoč wrote:Ima opcija, da čitaš 7dnevno znala bi. Nek ti Marcel pošalje stare brojeve, a možda ima i u poviesti kolumni.Eva wrote:S kojom lovom? Bu odradila Kolinda u naturi? Stara je i debela, ne bi to prošlo ni za zmajeve.Regoč wrote:Naravno da možemo, zato i ide obnova zrakoplovstva.Eva wrote:Pilotirat mogu samo gazde a ne robovi. Vaše je bit kuš i uz nogu gospodaru. Možete polirat jajca pilotu ili krilo avionu, ali letit, daj me ne nasmijavajRegoč wrote:Čemu ova frka? Po meni, referendum pa nek narod odluči s kim će i kako će.Da je pameti u nas već bismo imali jako ratno zrakoplovstvo i mornaricu te, iz usluge, štitili zračni i morski (barem epikontinentski) prostor balkanskih zemaljah koje teže Euniji i NATO-u ili su već tamo. Jasno, onih manjih. Recimo, štitimo nebo Boshera, Crne Gore, Albanije, Macedonije i Kosova, zrakoplovi nam letaju tiku uz srbsku granicu pa piloti zrakaju i što se tamo događa. Ma znam, bolje se vidi na GoogleEarthu, ali onako, iz sitne pakosti.
je li još nekom nestalo ono Članstvo, Profili ili je to samo kod mene?
Nisam ja Zokijeva, ali volim KlimtaRegoč wrote:Imaš pamet, apstrahiraj što smatraš propagandom. Recimo, ja apstrahiram tvoje upise iz prevrjednovanja svojih stavovah jer si Zokijeva propagandistica. Ali volim se dotipkavat s tobom.Eva wrote:To udbaško glasilo ne bih čitala ni da mi nokte čupaju na živo.Regoč wrote:Ima opcija, da čitaš 7dnevno znala bi. Nek ti Marcel pošalje stare brojeve, a možda ima i u poviesti kolumni.Eva wrote:S kojom lovom? Bu odradila Kolinda u naturi? Stara je i debela, ne bi to prošlo ni za zmajeve.Regoč wrote:Naravno da možemo, zato i ide obnova zrakoplovstva.Eva wrote:Pilotirat mogu samo gazde a ne robovi. Vaše je bit kuš i uz nogu gospodaru. Možete polirat jajca pilotu ili krilo avionu, ali letit, daj me ne nasmijavajRegoč wrote:Čemu ova frka? Po meni, referendum pa nek narod odluči s kim će i kako će.Da je pameti u nas već bismo imali jako ratno zrakoplovstvo i mornaricu te, iz usluge, štitili zračni i morski (barem epikontinentski) prostor balkanskih zemaljah koje teže Euniji i NATO-u ili su već tamo. Jasno, onih manjih. Recimo, štitimo nebo Boshera, Crne Gore, Albanije, Macedonije i Kosova, zrakoplovi nam letaju tiku uz srbsku granicu pa piloti zrakaju i što se tamo događa. Ma znam, bolje se vidi na GoogleEarthu, ali onako, iz sitne pakosti.
Guest- Guest
Memberlist? Ne, tu jeRegoč wrote:je li još nekom nestalo ono Članstvo, Profili ili je to samo kod mene?
Guest- Guest
Regoč wrote:je li još nekom nestalo ono Članstvo, Profili ili je to samo kod mene?
kod mene ima...ali mislim da se poruke mogu slati svim članovima foruma..
2015-08-06
Za tebe su zakon tv voditeljica Munižaba i ona s govornom greškom, zaboravio sam kako se zove.Eva wrote:To udbaško glasilo ne bih čitala ni da mi nokte čupaju na živo.Regoč wrote:Ima opcija, da čitaš 7dnevno znala bi. Nek ti Marcel pošalje stare brojeve, a možda ima i u poviesti kolumni.Eva wrote:S kojom lovom? Bu odradila Kolinda u naturi? Stara je i debela, ne bi to prošlo ni za zmajeve.Regoč wrote:Naravno da možemo, zato i ide obnova zrakoplovstva.Eva wrote:Pilotirat mogu samo gazde a ne robovi. Vaše je bit kuš i uz nogu gospodaru. Možete polirat jajca pilotu ili krilo avionu, ali letit, daj me ne nasmijavajRegoč wrote:Čemu ova frka? Po meni, referendum pa nek narod odluči s kim će i kako će.Da je pameti u nas već bismo imali jako ratno zrakoplovstvo i mornaricu te, iz usluge, štitili zračni i morski (barem epikontinentski) prostor balkanskih zemaljah koje teže Euniji i NATO-u ili su već tamo. Jasno, onih manjih. Recimo, štitimo nebo Boshera, Crne Gore, Albanije, Macedonije i Kosova, zrakoplovi nam letaju tiku uz srbsku granicu pa piloti zrakaju i što se tamo događa. Ma znam, bolje se vidi na GoogleEarthu, ali onako, iz sitne pakosti.
Loša imitacija iz vremena kojeg se ne želimo ni sjetiti.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» YouTuber Njegoš postao je Nikolina
» trajno smo zahvalni , imovinski pokret rostilja se na 39c
» franjo se okrece u grobu
» Gnjusna provokacija na grobu Olivera Dragojevića
» Josipović:'Druže Tito nešto bi te na grobu pit' o. '
» trajno smo zahvalni , imovinski pokret rostilja se na 39c
» franjo se okrece u grobu
» Gnjusna provokacija na grobu Olivera Dragojevića