Njegoš se u grobu roštilja
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Njegoš se u grobu roštilja
ne bas dragovoljno..inace,u pravu si,jastrebe..;-)jastreb wrote:Crnogorci su bili nacija i prije Tita.VUČIĆU PEDERU wrote:jastreb wrote:Pa ako ćemo pravo,Njegoš(svaka mu čast kao pjesniku) u svojoj prevelikoj opčinjenosti sa Turcima,počeo se približavati Srbiji i srpstvu,te je od jednog samostalnog i samosvjesnog naroda napravio srpsko pleme.
ne lupetaj gluposti, tito je napravio od crnogoraca naciju...
Crnogorci su,čak do Nemanjića bili katolici,pa ih je Nemanjić najprije napravio pravoslavcima,a Njegoš Srbima.
Imali su svog kralja i crkvu,a onda su se 1918.svega odrekli.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Jeste. I Dalmatinci se odrekli takođe.maggie13 wrote:ne bas dragovoljno..inace,u pravu si,jastrebe..;-)jastreb wrote:Crnogorci su bili nacija i prije Tita.VUČIĆU PEDERU wrote:jastreb wrote:Pa ako ćemo pravo,Njegoš(svaka mu čast kao pjesniku) u svojoj prevelikoj opčinjenosti sa Turcima,počeo se približavati Srbiji i srpstvu,te je od jednog samostalnog i samosvjesnog naroda napravio srpsko pleme.
Crnogorci su,čak do Nemanjića bili katolici,pa ih je Nemanjić najprije napravio pravoslavcima,a Njegoš Srbima.
Nisu,nicega. Ni vjere,ni vecere.dzango wrote:Jeste. I Dalmatinci se odrekli takođe.maggie13 wrote:ne bas dragovoljno..inace,u pravu si,jastrebe..;-)jastreb wrote:Crnogorci su bili nacija i prije Tita.VUČIĆU PEDERU wrote:jastreb wrote:Pa ako ćemo pravo,Njegoš(svaka mu čast kao pjesniku) u svojoj prevelikoj opčinjenosti sa Turcima,počeo se približavati Srbiji i srpstvu,te je od jednog samostalnog i samosvjesnog naroda napravio srpsko pleme.
;-)
2014-04-12
A doručka? Ako su Crnogorci nacija, onda su i Dalmatinci.maggie13 wrote:Nisu,nicega. Ni vjere,ni vecere.dzango wrote:Jeste. I Dalmatinci se odrekli takođe.maggie13 wrote:ne bas dragovoljno..inace,u pravu si,jastrebe..;-)jastreb wrote:Crnogorci su bili nacija i prije Tita.VUČIĆU PEDERU wrote:jastreb wrote:Pa ako ćemo pravo,Njegoš(svaka mu čast kao pjesniku) u svojoj prevelikoj opčinjenosti sa Turcima,počeo se približavati Srbiji i srpstvu,te je od jednog samostalnog i samosvjesnog naroda napravio srpsko pleme.
;-)
nicega..jer nije tako..pogledaj definiciju nacije 8-)dzango wrote:A doručka? Ako su Crnogorci nacija, onda su i Dalmatinci.maggie13 wrote:Nisu,nicega. Ni vjere,ni vecere.dzango wrote:Jeste. I Dalmatinci se odrekli takođe.maggie13 wrote:ne bas dragovoljno..inace,u pravu si,jastrebe..;-)jastreb wrote:Crnogorci su bili nacija i prije Tita.VUČIĆU PEDERU wrote:jastreb wrote:Pa ako ćemo pravo,Njegoš(svaka mu čast kao pjesniku) u svojoj prevelikoj opčinjenosti sa Turcima,počeo se približavati Srbiji i srpstvu,te je od jednog samostalnog i samosvjesnog naroda napravio srpsko pleme.
;-)
2014-04-12
vucem neko porijeklo,pa mene..malo..;DLeviathan2 wrote:koga boli kuratz za gorce???
2014-04-12
Koja je definicija? Valjda prvo ide i ime. Ne bi trebalo da ime nacije označava ime šume, reke, planine. Ne mog nacija da budu Zlatiborci, Dalmatinci, Crnogorci....maggie13 wrote:nicega..jer nije tako..pogledaj definiciju nacije 8-)dzango wrote:A doručka? Ako su Crnogorci nacija, onda su i Dalmatinci.maggie13 wrote:Nisu,nicega. Ni vjere,ni vecere.dzango wrote:Jeste. I Dalmatinci se odrekli takođe.maggie13 wrote:ne bas dragovoljno..inace,u pravu si,jastrebe..;-)jastreb wrote:Crnogorci su bili nacija i prije Tita.VUČIĆU PEDERU wrote:jastreb wrote:Pa ako ćemo pravo,Njegoš(svaka mu čast kao pjesniku) u svojoj prevelikoj opčinjenosti sa Turcima,počeo se približavati Srbiji i srpstvu,te je od jednog samostalnog i samosvjesnog naroda napravio srpsko pleme.
;-)
Svi smo m na kraju Srbi.maggie13 wrote:vucem neko porijeklo,pa mene..malo..;DLeviathan2 wrote:koga boli kuratz za gorce???
ajde,c/p definiciju ovdje...jezik,porijeklo,vjera,kultura,zajednistvo,slicnosti,osjecaj..:Ddzango wrote:Koja je definicija? Valjda prvo ide i ime. Ne bi trebalo da ime nacije označava ime šume, reke, planine. Ne mog nacija da budu Zlatiborci, Dalmatinci, Crnogorci....maggie13 wrote:nicega..jer nije tako..pogledaj definiciju nacije 8-)dzango wrote:A doručka? Ako su Crnogorci nacija, onda su i Dalmatinci.maggie13 wrote:Nisu,nicega. Ni vjere,ni vecere.dzango wrote:Jeste. I Dalmatinci se odrekli takođe.maggie13 wrote:ne bas dragovoljno..inace,u pravu si,jastrebe..;-)jastreb wrote:Crnogorci su bili nacija i prije Tita.VUČIĆU PEDERU wrote:jastreb wrote:Pa ako ćemo pravo,Njegoš(svaka mu čast kao pjesniku) u svojoj prevelikoj opčinjenosti sa Turcima,počeo se približavati Srbiji i srpstvu,te je od jednog samostalnog i samosvjesnog naroda napravio srpsko pleme.
;-)
2014-04-12
vi jeste..tko vam osporava..tako nemojte ni vi drugima da budu ono sto oni jesu.dzango wrote:Svi smo m na kraju Srbi.maggie13 wrote:vucem neko porijeklo,pa mene..malo..;DLeviathan2 wrote:koga boli kuratz za gorce???
;-)
2014-04-12
`dzango wrote:A doručka? Ako su Crnogorci nacija, onda su i Dalmatinci.maggie13 wrote:Nisu,nicega. Ni vjere,ni vecere.dzango wrote:Jeste. I Dalmatinci se odrekli takođe.maggie13 wrote:ne bas dragovoljno..inace,u pravu si,jastrebe..;-)jastreb wrote:Crnogorci su bili nacija i prije Tita.VUČIĆU PEDERU wrote:jastreb wrote:Pa ako ćemo pravo,Njegoš(svaka mu čast kao pjesniku) u svojoj prevelikoj opčinjenosti sa Turcima,počeo se približavati Srbiji i srpstvu,te je od jednog samostalnog i samosvjesnog naroda napravio srpsko pleme.
;-)
i hercegovci. jbt, ovi ce nas prosvecivati da su crnogorci katolici... :D
doduse, ima ih dole po kotoru i tivtu..
Guest- Guest
Ovo je rekonstrukcija predstave zagrebačkoga HNK iz 71., milina je bila gledati, baš sam uživao.Eva wrote:Ma ne mislim, znam da ima. Nego baš je sada na repertoaru i u ZG, moji idu slijedeći utorak ak sam dobro zapamtila.Regoč wrote:Misliš da nema kazališta izvan Zegeja? U Brodu, osječki HNK gostovao.Eva wrote:Di u ZG? Izvrsni su, a Orašara, tj. Ščelkunčika bih mogla gledat svaki dan.Regoč wrote:E, bio baš neki dan na Orašaru, stvarno liepo, glazba, kostimi, kulise, ples...Eva wrote:Imaju tradiciju baleta, npr.dzango wrote:Drugačija kultura, filozofija i narod. Rusi su slobodarski narod i Sloveni. Nemaju zaleđe protestantizma.EmberSpirit wrote:OK , evo napokon prvi odgovorStanojko wrote:Amerika ti je ko Arkan - "Dodjite u nasu poslasticaernicu, da nasa poslasticarnica ne bi dosla kod vas..." :)
To je taj mentalni sklop...
Ali zašto Rusija nebi radila isto? Dođite kod nas prije nego mi dođemo kod vas?
Mogu sa 16 uz dopuštenje roditeljah i u osobitim okolnostima, najčešće ako je cura trudna.Eva wrote:17 je maloljetno ali mislim da i u HR mogu sklapat brakove ak im roditelji potpišu. Šerija je kad djecu od 8 i 9 godina udaju kao u Argansitanu, Jemenu i ostalim američkim podružnicama, ili u SA di ženu može ubit kao pauka a da ga nitko krivo ni ne pogleda. No, to su prozapadnjački orijentirane vukojebine i nisu trn u oku kao Rusija.EmberSpirit wrote:Eva wrote:Da, ideš? Ja sam bila u Moskvi i u džamiji pa osim žena s maramama, i ja sam bila s maramom na glavi, zamotanih u plahte vidjela nisam. U kojim to gradovima vlada šerija po Rusiji? Link?EmberSpirit wrote:nema mrdanja u rusiji ima terorističkih napada u najmanju ruku kao u francuskoj. a i na zapadu muslimani nemrdaju osim njih 1% tako i u rusiji vjerojatno.Eva wrote:Čekaj, polako, ima u Boga dana. Njemčka se puni, a onda ide polako dalje. Svatko će dobit svog Arapčića. Azijata muslića u Rusiji ima već stoljećima i kak su slušali cara, tak slušaju i Putina. Nema mrdanja, a s njima i treba strogo.EmberSpirit wrote:gdje su ti arapi u poljskoj.Eva wrote:Zato će, dragi Joda, prosječan Poljak za manje od godine dana biti razočaran kao klinac kad ne dobi sladoled i čokoladu, kad mu u zemlju nakrcaju malo Arapa. Pitat će se kak, a odgovor ne bu dokučil.
rusiji ima toliko muslimana da će u roku par godina 40% vojnih obveznika biti muslimani. u roku par desetljeća rusija će biti islamska zemlja.
mogli ste primjetiti u ratu u ukraini, gdje je hrpa "dobrovoljaca"(vojnika RF) bili muslimani, azijati, vikali allah akbar..
meni se čini gledajući podatke ,da je Rusija natrpana samo tako. Ja pričam sa Rusom iz Moskve, kaže da je stanje neizdrživo, da Muslimana ima oko 30% , a Putin i režim sakrivaju podatke(isto kao što na zapadu u svojm zemljama smanjuju broj muslimana)
zato u Waršavi 99.9% bijelaca
ali zato kada ovi postanu većina i u rusiji i u francuskoj, onda će biti veselje. a da ne govorim da im Putin izlazi na ruku, daje im ogromne pare od petrodollara, uvodi zakone koje im idu na ruke(tipa zabranio kritiku kurana i muhameda, kao da smo u pakistanu a ne rusiji) i ne samo to , nego u djelovima ruske federacije se čak i prakticiraju djelovi šerijatskog prava, Putin na sve to gleda kroz prste da se muslimani nebi naljutili. Staljin se roštilja u grobu
Novaya Gazeta reports on wedding of police chief, 47, and girl just turned 17
He watched as Nazhud Guchigov (who may be 57 rather than 47) married Kheda Goylabiyeva, who turned 17 on 1 May. A picture of her in her wedding dress in the Times shows her looking anything but happy moments before the wedding.
Djecu u Čečeniji prisilno udaju za šefove Putinove policije od 50godina a vjenačnju prisustvuje Kadirov. Očiti primjer Šerijata, jer takva praksa je zabranjena u ruskim i zapadnim zakonima.
Crnogorci su nacija jer to žele biti, a kakvo im je ime, njihova stvar.
Možda je to posljedica zapadnjačkog rasizma prema Arapima i muslimanima slično kao i prema Ciganima. Nisu ljudi u pravom smislu riječi pa onda ne možeš očekivati od njih da se i ponašaju kao ljudi.Regoč wrote:Mogu sa 16 uz dopuštenje roditeljah i u osobitim okolnostima, najčešće ako je cura trudna.Eva wrote:17 je maloljetno ali mislim da i u HR mogu sklapat brakove ak im roditelji potpišu. Šerija je kad djecu od 8 i 9 godina udaju kao u Argansitanu, Jemenu i ostalim američkim podružnicama, ili u SA di ženu može ubit kao pauka a da ga nitko krivo ni ne pogleda. No, to su prozapadnjački orijentirane vukojebine i nisu trn u oku kao Rusija.EmberSpirit wrote:Eva wrote:Da, ideš? Ja sam bila u Moskvi i u džamiji pa osim žena s maramama, i ja sam bila s maramom na glavi, zamotanih u plahte vidjela nisam. U kojim to gradovima vlada šerija po Rusiji? Link?EmberSpirit wrote:nema mrdanja u rusiji ima terorističkih napada u najmanju ruku kao u francuskoj. a i na zapadu muslimani nemrdaju osim njih 1% tako i u rusiji vjerojatno.Eva wrote:Čekaj, polako, ima u Boga dana. Njemčka se puni, a onda ide polako dalje. Svatko će dobit svog Arapčića. Azijata muslića u Rusiji ima već stoljećima i kak su slušali cara, tak slušaju i Putina. Nema mrdanja, a s njima i treba strogo.EmberSpirit wrote:gdje su ti arapi u poljskoj.Eva wrote:Zato će, dragi Joda, prosječan Poljak za manje od godine dana biti razočaran kao klinac kad ne dobi sladoled i čokoladu, kad mu u zemlju nakrcaju malo Arapa. Pitat će se kak, a odgovor ne bu dokučil.
rusiji ima toliko muslimana da će u roku par godina 40% vojnih obveznika biti muslimani. u roku par desetljeća rusija će biti islamska zemlja.
mogli ste primjetiti u ratu u ukraini, gdje je hrpa "dobrovoljaca"(vojnika RF) bili muslimani, azijati, vikali allah akbar..
meni se čini gledajući podatke ,da je Rusija natrpana samo tako. Ja pričam sa Rusom iz Moskve, kaže da je stanje neizdrživo, da Muslimana ima oko 30% , a Putin i režim sakrivaju podatke(isto kao što na zapadu u svojm zemljama smanjuju broj muslimana)
ali zato kada ovi postanu većina i u rusiji i u francuskoj, onda će biti veselje. a da ne govorim da im Putin izlazi na ruku, daje im ogromne pare od petrodollara, uvodi zakone koje im idu na ruke(tipa zabranio kritiku kurana i muhameda, kao da smo u pakistanu a ne rusiji) i ne samo to , nego u djelovima ruske federacije se čak i prakticiraju djelovi šerijatskog prava, Putin na sve to gleda kroz prste da se muslimani nebi naljutili. Staljin se roštilja u grobu
He watched as Nazhud Guchigov (who may be 57 rather than 47) married Kheda Goylabiyeva, who turned 17 on 1 May. A picture of her in her wedding dress in the Times shows her looking anything but happy moments before the wedding.
Djecu u Čečeniji prisilno udaju za šefove Putinove policije od 50godina a vjenačnju prisustvuje Kadirov. Očiti primjer Šerijata, jer takva praksa je zabranjena u ruskim i zapadnim zakonima.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ni Arapi ni Cigani nisu ljudi, jedina razlika je što Arapi ipak imaju love, a Zapad će zbog interesa u krevet i s čimpanzommelkior wrote:Možda je to posljedica zapadnjačkog rasizma prema Arapima i muslimanima slično kao i prema Ciganima. Nisu ljudi u pravom smislu riječi pa onda ne možeš očekivati od njih da se i ponašaju kao ljudi.Regoč wrote:Mogu sa 16 uz dopuštenje roditeljah i u osobitim okolnostima, najčešće ako je cura trudna.Eva wrote:17 je maloljetno ali mislim da i u HR mogu sklapat brakove ak im roditelji potpišu. Šerija je kad djecu od 8 i 9 godina udaju kao u Argansitanu, Jemenu i ostalim američkim podružnicama, ili u SA di ženu može ubit kao pauka a da ga nitko krivo ni ne pogleda. No, to su prozapadnjački orijentirane vukojebine i nisu trn u oku kao Rusija.EmberSpirit wrote:Eva wrote:Da, ideš? Ja sam bila u Moskvi i u džamiji pa osim žena s maramama, i ja sam bila s maramom na glavi, zamotanih u plahte vidjela nisam. U kojim to gradovima vlada šerija po Rusiji? Link?EmberSpirit wrote:nema mrdanja u rusiji ima terorističkih napada u najmanju ruku kao u francuskoj. a i na zapadu muslimani nemrdaju osim njih 1% tako i u rusiji vjerojatno.Eva wrote:Čekaj, polako, ima u Boga dana. Njemčka se puni, a onda ide polako dalje. Svatko će dobit svog Arapčića. Azijata muslića u Rusiji ima već stoljećima i kak su slušali cara, tak slušaju i Putina. Nema mrdanja, a s njima i treba strogo.EmberSpirit wrote:gdje su ti arapi u poljskoj.Eva wrote:Zato će, dragi Joda, prosječan Poljak za manje od godine dana biti razočaran kao klinac kad ne dobi sladoled i čokoladu, kad mu u zemlju nakrcaju malo Arapa. Pitat će se kak, a odgovor ne bu dokučil.
2015-08-09
Ali to je već tema za francusko-saudijsku trgovinu vrijednu koliko ono milijardi?melkior wrote:Ni Arapi ni Cigani nisu ljudi, jedina razlika je što Arapi ipak imaju love, a Zapad će zbog interesa u krevet i s čimpanzommelkior wrote:Možda je to posljedica zapadnjačkog rasizma prema Arapima i muslimanima slično kao i prema Ciganima. Nisu ljudi u pravom smislu riječi pa onda ne možeš očekivati od njih da se i ponašaju kao ljudi.Regoč wrote:Mogu sa 16 uz dopuštenje roditeljah i u osobitim okolnostima, najčešće ako je cura trudna.Eva wrote:17 je maloljetno ali mislim da i u HR mogu sklapat brakove ak im roditelji potpišu. Šerija je kad djecu od 8 i 9 godina udaju kao u Argansitanu, Jemenu i ostalim američkim podružnicama, ili u SA di ženu može ubit kao pauka a da ga nitko krivo ni ne pogleda. No, to su prozapadnjački orijentirane vukojebine i nisu trn u oku kao Rusija.EmberSpirit wrote:Eva wrote:Da, ideš? Ja sam bila u Moskvi i u džamiji pa osim žena s maramama, i ja sam bila s maramom na glavi, zamotanih u plahte vidjela nisam. U kojim to gradovima vlada šerija po Rusiji? Link?EmberSpirit wrote:nema mrdanja u rusiji ima terorističkih napada u najmanju ruku kao u francuskoj. a i na zapadu muslimani nemrdaju osim njih 1% tako i u rusiji vjerojatno.Eva wrote:Čekaj, polako, ima u Boga dana. Njemčka se puni, a onda ide polako dalje. Svatko će dobit svog Arapčića. Azijata muslića u Rusiji ima već stoljećima i kak su slušali cara, tak slušaju i Putina. Nema mrdanja, a s njima i treba strogo.EmberSpirit wrote:gdje su ti arapi u poljskoj.Eva wrote:Zato će, dragi Joda, prosječan Poljak za manje od godine dana biti razočaran kao klinac kad ne dobi sladoled i čokoladu, kad mu u zemlju nakrcaju malo Arapa. Pitat će se kak, a odgovor ne bu dokučil.
2015-08-09
Ruska violina, boy band style, ženska domaća, tradicionalna, naša. Idealno za potpis NATO Pakta uz blagoslov pravoslavnog popa ispod katoličkih zvona...melkior wrote:
2015-08-09
Ko tebi brani da budeš Srpkinja?maggie13 wrote:vi jeste..tko vam osporava..tako nemojte ni vi drugima da budu ono sto oni jesu.dzango wrote:Svi smo m na kraju Srbi.maggie13 wrote:vucem neko porijeklo,pa mene..malo..;DLeviathan2 wrote:koga boli kuratz za gorce???
;-)
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» YouTuber Njegoš postao je Nikolina
» trajno smo zahvalni , imovinski pokret rostilja se na 39c
» franjo se okrece u grobu
» Gnjusna provokacija na grobu Olivera Dragojevića
» Josipović:'Druže Tito nešto bi te na grobu pit' o. '
» trajno smo zahvalni , imovinski pokret rostilja se na 39c
» franjo se okrece u grobu
» Gnjusna provokacija na grobu Olivera Dragojevića
» Josipović:'Druže Tito nešto bi te na grobu pit' o. '