ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziram...vol II.

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Go down

Da remiziram...vol II.  - Page 42 Empty Re: Da remiziram...vol II.

Post by epikur37 3/4/2021, 13:18

veber wrote:
epikur37 wrote:Meni osobno nije utjecalo na život, vrlo malo.

Ionako ne izlazim, socijalni život mi je na minimumu,  ionako smo se kao obitelj  opredijelili za amišku stil življenja.
Eto bazen nije radio pa sam falio dva plivanja tjedno i kafić, pa je trpila pokoja kavica ili pivo.

No posao, ljudi okolo, sve skupa pomalo postaje olovno.
kaj amizam je efemizam za škrtost?

Mi smop konzervativni katolici, obrađujemo zemlju, jedemo prirodno i držimo do naše župne zajednice.

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Eroo 3/4/2021, 13:31

Da remiziram...vol II.  - Page 42 Screenshot-556

2016-07-22

Back to top Go down

Post by veber 3/4/2021, 13:44

epikur37 wrote:
veber wrote:

Ionako ne izlazim, socijalni život mi je na minimumu,  ionako smo se kao obitelj  opredijelili za amišku stil življenja.
Eto bazen nije radio pa sam falio dva plivanja tjedno i kafić, pa je trpila pokoja kavica ili pivo.

Mi smop konzervativni katolici, obrađujemo zemlju, jedemo prirodno i držimo do naše župne zajednice.
koji si onda kurac dolazio u zadar?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 3/4/2021, 13:47

veber wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:

koji si onda kurac dolazio u zadar?

Zato što ovdje žive konzervativni katolici i obrađuju zemlju...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 3/4/2021, 13:50

koji ste vi čobani, to je za nebilivit.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 3/4/2021, 13:51

veber wrote:koji ste vi čobani, to je za nebilivit.
ea...moš ti kmečat ...di smo mi a di si ti :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 3/4/2021, 13:57

misliš kultorološki ili po kilometraži?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 3/4/2021, 13:59

veber wrote:misliš kultorološki ili po kilometraži?

kulturološki naravno

a km više sam isplivao nego ćeš ti prohodati...

veberček, ne trsi se

a znaš da volim nijemce

za marendu :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 3/4/2021, 14:06

a, kaj čobani rade nego koriste vlastite noge.
ili ruke.

koji ću kurac plivat ako imam brod?

ili zakaj bi hodao do trgovine 17km, ako mi je 300m od kuće?

ili zakaj bi točil plavi dizel umjesto dizela.

to su pitanja kulture.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 3/4/2021, 14:10

Dobro tko papa lopoče a tko je orao?
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by veber 3/4/2021, 14:14

epikur37 wrote:Dobro tko papa lopoče a tko je orao?
opet metiljnak s malinovcem?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by epikur37 3/4/2021, 14:23

veber wrote:
epikur37 wrote:Dobro tko papa lopoče a tko je orao?
opet metiljnak s malinovcem?
ma, kozice na buzaru a ovo je ironija na zokija i plenkija.

jebiga ako moram crtati onda pričaj s abenom
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/4/2021, 14:44

Brain32 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
 što ako što ako ... evo iako sam zdrav, mooožda ali možda nosim virus, a mooožda dok nosim virus umjesto da neman nikakve simptome , mooožda iako ne kašljem i nemam simptome i statistički vrlo vjerojatno imam veoma mali (bezopasni) virus load, mooožda imam baš sada veći virus load..

guess da za svaki slučaj ću se zaključati u podrum i obolit psihički, sjebat svoj život, nagutat se tabletama, gledati propagandu sa televizije, indexa, i woke filmove sa netflixa , i na kraju uzet kalaš i porokati nekoga..

kako da ne.
A baš, ja sam imao coronu kao što sam već pisao, gore mi je kad se pelud uzjebe pa me alergija ulovi. Jedini kojeg znam da je gadnije najebo od korone(a znam ih pun kurac već) je lik u 40-ima sa BMI-em od beskonačno. Sad je napokon smršavio, dugoročno mu je korona vjerojatno život spasila...

I te spike "mlad, jak, sportaš" koje ekipa širi su najčešće - mlad(45g), jak (185cm/160Kg), sportaš (jednom tjedno ode na nogač na školsko, dvaput doda loptu pa odu svi na janjetinu i pivo)
takvog jednog na indexu stavili prije par dana.. 

"mlad i zdrav " bio 40dana na respiratoru ovo je njegova priča.

ono gledaš "mlad" ima 46godina, brate nakon što napuniš 29godina nisi više "mlad",  a koliko je bio "zdrav", vidilo se na slici sa indexa, nakon 40dana respiratora as je i dalje imao prema veličini glave i trostrukoj čeljusti od masti barem 20ak kg viška, nakon 40dana respiatora
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/4/2021, 14:48

AssadNaPodmornici wrote:
Brain32 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
 što ako što ako ... evo iako sam zdrav, mooožda ali možda nosim virus, a mooožda dok nosim virus umjesto da neman nikakve simptome , mooožda iako ne kašljem i nemam simptome i statistički vrlo vjerojatno imam veoma mali (bezopasni) virus load, mooožda imam baš sada veći virus load..

guess da za svaki slučaj ću se zaključati u podrum i obolit psihički, sjebat svoj život, nagutat se tabletama, gledati propagandu sa televizije, indexa, i woke filmove sa netflixa , i na kraju uzet kalaš i porokati nekoga..

kako da ne.
A baš, ja sam imao coronu kao što sam već pisao, gore mi je kad se pelud uzjebe pa me alergija ulovi. Jedini kojeg znam da je gadnije najebo od korone(a znam ih pun kurac već) je lik u 40-ima sa BMI-em od beskonačno. Sad je napokon smršavio, dugoročno mu je korona vjerojatno život spasila...

I te spike "mlad, jak, sportaš" koje ekipa širi su najčešće - mlad(45g), jak (185cm/160Kg), sportaš (jednom tjedno ode na nogač na školsko, dvaput doda loptu pa odu svi na janjetinu i pivo)
takvog jednog na indexu stavili prije par dana.. 

"mlad i zdrav " bio 40dana na respiratoru ovo je njegova priča.

ono gledaš "mlad" ima 46godina, brate nakon što napuniš 29godina nisi više "mlad",  a koliko je bio "zdrav", vidilo se na slici sa indexa, nakon 40dana respiratora as je i dalje imao prema veličini glave i trostrukoj čeljusti od masti barem 20ak kg viška, nakon 40dana respiatora
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zarazeni-se-u-zagrebu-40-dana-borio-za-zivot-ispricao-je-svoju-pricu/2259242.aspx 

evo je
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by epikur37 3/4/2021, 14:51

Da remiziram...vol II.  - Page 42 168265169_10225033643329196_5334666417197827865_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=NfgLdVbaWJ4AX_YGtJF&_nc_ht=scontent.fzag4-1
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/4/2021, 14:56

Eroo wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
epikur37 wrote:Nisam za zaključavanje jer nije više ni moguće niti ima smisla.

Razmjerne epidemiološke mjere, cijepljenje i prti dalje....
evo pogledaj slovački model, slovenski model, na koje poziva kolega ero.. evo pogledaj šta se događa u slovačkoj naprimjer
na kraju imaju više mrtvih nego mi u RH gdje imamo "liberalni" model i gdje sve manji i manji broj ljudi poštuje ikakve mjere.. 

iako sam primjetio neku "ironiju", mlađe osobe koje su praktički sigurne , često u panici, zaključani doma, izađu se prošetati pa nose maske na otvorenom, 
a sa druge strane starci koji su ugroženi i koji su u mirovini, tiskaju se po autobusima, Lidlu, trgovinama i nose maske preko kurca a ne preko nosa.. 

mlađe osobe podložne medijskoj i političkoj propagandi, nisu naučeni preispitivati izvore informiranja.

Nisi ti razumio prirodu ove epidemije, niti razumiješ čemu služe mjere, niti zašto su nužne.
Ustrajno mlatiš o nekakvim 0.00001% nečega, bez ikakvog argumentiranja.
Sve to  naočigled drugih brojeva u susjedstvu di je samo u jednom mjesecu (bez mjera)
umrlo 50% ljudi, od onoga što se očekivalo za cijelu godinu. Nije se to događalo u Africi,
već u najuljuđenijem dijelu Europe.
Ti jednostavno  spadaš u  onaj dio populacije koji je po svojoj prirodi sebičan i neodgovoran do bola.
Na svu sreću takvi ljudi ne upravljaju  procesima u kriznim vremenima. Neki drugi su za to i oni brinu čak i o tebi.
razumio sam prirodu ove epidemije savršeno. napao nas je virus čiji je survival rate za cijelu populaciju 99.7%, a kada se razbije na razrede, survival rate za radnu populaciju je 99.8-99.9% za mlade 99.99% itd.. virus koji je došao kao virusi prije njega i koji će otići 
razumijem čemu služe mjere -velika većina mjera nesluži ničemu. u americi texas i florida se otvorili imaju manje mrtvih nego new york, ili kalifornija koje su policijske države.
u slovačkoj policijski sat, u RH relativno normalno imamo manje mrtvih. u sloveniji isto tako. dakle očito je da velika većina mjera ne služi ničemu pa ja ih se ne držim. 
ne mlatim o 000.1% nečega , nego to su znanstvene činjenice koje ti osporavaš. čak si i ti prije par mjeseci linkao istraživanje sa američkog department of health, ove 0.001% nešto a da nisi bio svjstan. 

ja spadam u zdravi dio populacije koji nema udbaške/fašističke sklonosti koji onda drugima ograničava pravo na život radi bilo vlastitih interesa, bilo nekog fašističkog/udbaškog osjećaja da se ljudi moraju kontrolirati od strane neke partije. 

e ne upravljam niti ja procesima, fala kurcu da si to rekao, jer do sada su mene optuživali prije par mjeseci nekolicina forumaša, da radi mene i ovakvih poput mene je Hrvatska u Švedskom modelu i nije zaključana i da sam ja odgovoran za mrtve  Da remiziram...vol II.  - Page 42 1f602  Da remiziram...vol II.  - Page 42 1f602 
ti si prva osoba koja je rekla da ne upravljam ničim

na sreću ne upravljaš niti ti, imamo neke minimalne(nepotrebne) mjere, ali i to je bolje nego da smo slovenija ili slovačka, ili sam bio ove zime i proljeća u njemačkoj i onda isto tako izgleda depresivno sa ovim lockdownom.. a u isto vrijeme švabe se gužvaju po super marketima to im je jedino dozvoljeno pa se tiskaju tu, a i švabe čim ne moraju nositi maske skidaju ih i ne nose gore nego mi.. i njima je pun kurac

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 3/4/2021, 15:08

zli ljudi govore, "mladi i zdravi bi trebali stati doma jer šire zarazu čak i kada nisu ugroženi"

međutim što kaže znanost?

https://www.pnas.org/content/118/8/e2021830118?fbclid=IwAR0cTUyJQzMEnoUuDHFW9XRBNa5LT2nuVohjYJ82WKtgZ-CYvQiS4vXr5S0

najviše zaraze šire debeli i starije osobe.. koji su i ugroženi i najviše šire bolest..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by dijagram 3/4/2021, 15:16

AssadNaPodmornici wrote:zli ljudi govore, "mladi i zdravi bi trebali stati doma jer šire zarazu čak i kada nisu ugroženi"

https://www.pnas.org/content/118/8/e2021830118?fbclid=IwAR0cTUyJQzMEnoUuDHFW9XRBNa5LT2nuVohjYJ82WKtgZ-CYvQiS4vXr5S0

najviše zaraze šire debeli i starije osobe.. koji su i ugroženi i najviše šire bolest..
ne šire samo kovid, najvise ih je po bolnicama, deru jadni HZZO , kostaju nas svih i nikom nista
treba to na cesti ko teretna vozila, stavit vagu i kontrola, ...višak drakonski kazniti, najvise  za  njihovo dobro:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 3/4/2021, 16:31

dijagram wrote:
AssadNaPodmornici wrote:zli ljudi govore, "mladi i zdravi bi trebali stati doma jer šire zarazu čak i kada nisu ugroženi"

ne šire samo kovid, najvise ih je po bolnicama, deru jadni HZZO , kostaju nas svih i nikom nista
treba to na cesti ko teretna vozila, stavit vagu i kontrola, ...višak drakonski kazniti, najvise  za  njihovo dobro:)
najviše ih se može spasiti tako da im se osnuje stožer s kondicijskim trenerima i nagazi ih se da tope masti... ako već uživaju u fašizmu, neka pumpaju i sklekove.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Eroo 3/4/2021, 20:56

epikur37 wrote:Da remiziram...vol II.  - Page 42 168265169_10225033643329196_5334666417197827865_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=NfgLdVbaWJ4AX_YGtJF&_nc_ht=scontent.fzag4-1

I nisu to svi umrli liječnici u BiH. Usprkos mjerama.
U Bergamo već nakon 14  dana epidemije nije više bilo liječnika. Za 40 dana umrlo 6,500 ljudi.
Očekivana ukupna godišnja smrtnost cca 10,600.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 4/4/2021, 04:44

Znanost kažže da su asimptomatski prenosioci najveći krivci zašto ova epidemija ovako dugo traje.
Virusi imaju tu zlu osobinu da se "uče" na greškama, zato i mutira. Mutirat će sve dok se bude kružno prenosio
s osobe na osobu. U jednom trenutku možeš očekivati da će se i za tebe naći neki soj i da nećeš više
biti samo asimptomatski. Oni koji prebole COVID-19 nisu prenosioci, prenosioci su samo asimptomatski,
a njih je cca 10x više od oboljelih od COVID-a.
Jedini izlaz je masovno cijepljenje ito u kratkom vremenu. SVI.

Ovo dolje je slika od prije 48 godina u Jugoslaviji. Radi se o virusu "variola vera".
Tada se cijepilo 89% stanovništva.
Zahvaljujući onda cijepljenim ti danas ne možeš ovako nešto fasat.
Necijepljenjem protiv SARS-CoV-2 ćeš samo pridonijeti stvaranju novog soja,
koji  te na kraju  neće promašiti, što ti, naravno ne želim, ali upozoravam.
I još jednom: Ne širi virus okolo i ne ubijaj ljude svojim neodgovornim ponašanjem.

Da remiziram...vol II.  - Page 42 121
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 42 of 50 Previous  1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics